Παναθηναϊκός

δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο νημα, αλλα Γιαννης Νατου ειναι μεγαλη μορφη, υστερικο γελιο σε καθε σχολιασμο του.

Δεν το τελειώνουμε το ματς…

Edit: Τι κάνεις ρε Ναν τώρα, έλεος!

Ευτυχώς για εμάς, ο Σκακιστής δεν μπόρεσε να βρει άκρη στα 34 λεπτά στα οποία έπρεπε να βγάλουμε το παιχνίδι με 2 ψηλούς.

4 Likes

Δεν ξέρει μπάσκετ ο σκακιστής, πρέπει να πάρει συμβουλές απ τους ειδικούς εδώ.

Δεν φταίει ο σκακιστής… όταν οι παίχτες παίζουν σαν τιτικες. Βιλντόζα ούτε μια σωστή απόφαση, Μιλου πιο αργός και από το θάνατο, Φουρνιέ σε άλλο γήπεδο, χαμένα ριμπάουντ δεν ξέρω και γω πόσα…

Πολύ τιμητικό το τελικό σκορ, το παιχνίδι ήταν για +10 τουλάχιστον. Ο ΠΑΟ έπαιξε ζόρικα και κέρδισε δικαιότατα

1 Like

Πώς πήρε αυτό το ματς ο Αταμάν αφού οι ειδήμονες του μπάσκετ λένε ότι παίζει ελεύθερο, χωρίς συστηματα και βασισμένο στα μεγάλα μπάτζετ και τους παιχταραδες. Κρίμα για το σκακιστή που του δώσανε ποδήλατο να πολεμήσει το τανκ!

Οσμάν είσαι ψυχαρα ρε. Γκραντ και χουαντσο δέστε τους καλα μη μας φύγουν

Ο σκακιστής μίλησε για τις βολές στο τέλος, έχει μάθει από τις υπερδιπλάσιες που του δίνουν σε κάθε ματς στην Ευρωλίγκα. Όπως πρόσφατα, τις διπλάσιες μέσα στην Μαδρίτη.
Δεν θα ασχοληθώ όμως άλλο με τον κομπλεξικό, και πολύ χάρη του κάνουμε. Μάιο και Ιούνιο θα τα πούμε οριστικά με τον mr.Bean.

Μπράβο στην ομάδα μου, κατάθεση ψυχής.
Αποδεκατισμένοι στην κυριολεξία, όλοι έδωσαν οτι μπορούσαν.
Δυστυχώς όμως χάσαμε και τον Γιουρτζεβένν, αυτό μας καίει τώρα.
Τεράστιο πρόβλημα στους ψηλούς αν έχει κάτι σοβαρό.
Τρομερό ματς από Οσμάν και Γκραντ.

Σπάσιμο απ’ότι λένε ο Γιουρτζεβεν, 1-2 μήνες εκτός.
Ωραία πράγματα…

Αναγκαστικά νομίζω πάλι στην αγορά για σέντερ.

Δεν σου πάει να μιλάς έτσι πάντως. Οποιοσδήποτε στη θέση του κουβαλάει τόνους εκνευρισμού ακριβώς μετά το παιχνίδι και πολλούς σφυγμούς. Ειδικά όταν έχεις δει τα άπειρα σόου και από Αταμάν (μέχρι και άμυνες έχει βγάλει). Αυτές είναι οι ψύχραιμες δηλώσεις του

Έλα τώρα…πέρισυ στη λήξη της χρονιάς μετά τους τελικούς μιλούσε για άστρα…και το εννοούσε.

Κομπλεξικός μια ζωή.
Τον ξέρουμε τον “σκακιστη”.

Για πέρσι έλεγες η για το σημερινό? Χθεσινό σε σάς

Μάλλον δεν έχεις δει καμία δήλωση του Αταμάν να μιλάει για διαιτησίες και για πρόγραμμα Ευρωλίγκας… ώρες ώρες νομίζω ότι έχετε φραγή στα μμμ σας και βλέπετε τα μισά

1 Like

Γενικά μιλάω.
Όπως είπα, τον ξέρουμε χρόνια ολόκληρα.

Εγώ θα συμβούλευα τους φίλους Ολυμπιακούς, αν δεν τους αρέσει να διαβάζουν κακά πράγματα για τον προπονητή τους, απλά να μην μπαίνουν στο θρεντ του Παναθηναϊκού :innocent:

Δεν γίνεται να υπάρξει φιλική ή χαλαρή ή ουδέτερη αντιμετώπιση εδώ πέρα, απλά δεν γίνεται. Μαλακία μας; Πιθανότατα. Είναι αυτό που είναι.

3 Likes

Είναι η γνωστή πορτοκαλί φραγή

Από τη στιγμή που βγαίνουν γραφικομετρα γίνεται η κουβέντα, αλλά τεσπά, έχεις δίκιο ας πάμε στο δικό μας θρεντ να αργήσετε να φτάσετε 2ο!!!

Καμία διαφωνία.

Πολλές φορές έχω διαφωνήσει με αυτά που έχει πει ο Αταμάν.
Για την ακρίβεια η τελευταία ήταν μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα πριν λίγες ημέρες.

Το ότι λέω για τον Μπαρτζώκα αυτά που λέω δεν σημαίνει ότι συμφωνώ σε ότι λέει ο Αταμάν ετσι;…
Δεν είναι Αταμαν vs Μπαρτζώκας το θέμα.

ναι αλλά ο Μπαρτζώκας είναι ο κομπλεξικός μίστερ μπιν και τον ξέρεις χρόνια… τον Αταμάν φέτος τον μάθαμε; έπεσε από τον ουρανό;

Εννοείται ότι είναι και ο Αταμάν γραφικός. Απλά είναι ο δικός μας γραφικός :stuck_out_tongue:

Το άλλο με το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος ότι το ‘πιάσα, εννοείς ότι είμαστε οι παρακατιανοί της αθλητικού περιεχομένου φλυαρίας στο ρόκιν; :sweat_smile: Γιατί κι εσείς δεν είστε κορυφή σ’ αυτό το κομμάτι, τους ΑΕΚτζήδες ας πούμε ούτε που τους βλέπετε.

2 Likes

Οχι…

Δεν τον μάθαμε φέτος. Τον ξέρουμε και αυτόν χρόνια.
Και τον ξέρουν και στην πατρίδα του πολύ καλά, στην Φενέρ ειδικά…

Σου ξαναλέω, το κάνεις Αταμάν vs Μπαρτζώκας.