Να βάλουμε και τίποτα από reverse sweep ή ποιος πήρε την EL? Δεν έχουν σχέση, αλλά ούτε αυτό που έβαλες έχει…
Ένα λάβαρο για το κάθε αποτέλεσμα από πάνω να βάλετε, το κλείσατε το θέμα της οροφής που στάζει.
Μια χαρά σχέση έχει μωρέ. Τα τελευταία 8 ματς μας είναι αυτά στην Ευρωλίγκα. Είναι ο ιδανικός αντίλογος στο “μας έχετε”.
Εμείς δλδ, τι να πούμε για σας άμα σας ξαναπετύχουμε;
Να κατέβουμε με τα δεύτερα;
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις ρε συ.
Εγώ λέω για την τρέχουσα αγωνιστική κατάσταση των 2 ομάδων, τα ματσαρίσματα, την ψυχολογία κλπ.
Δεν πειράζει. Προχωράμε.
Κανένας δεν έχει κανέναν… το κάθε παιχνίδι έχει την δική του εξέλιξη. Μέχρι το 35 η εικόνα ήταν λίγο λιοντάρια - χριστιανοί… όταν από αυτό το σημείο και μετά τα γκαρντ του Ολυμπιακού πουλάνε 5-6 κατοχές χωρίς να παίζει ο ΠΑΟ την καλύτερη άμυνα που μπορούσε.
Στο 23’ ο Γκος που ήταν ο καλύτερος παίκτης του παιχνιδιού βγαίνει τραυματίας.
Ο ΠΑΟ είχε ένα κακό Ναν και ο Ολυμπιακός είχε έναν Φουρνιέ που έχει μείνει στο σεφ για να μαζέψει τον χαρταετό του
Μια χαρά κατάλαβα μωρή καζούρα, χαχα
50 - 50 είναι. Μας έχετε και σας έχουμε
Στις λεπτομέρειες θα κριθεί, μακάρι ο τελικός.
Είναι τελείως άλλη φάση
Θυμάμαι την Ρεάλ με μας.
Πολλά παίζουν και θα παίξουν ρόλο μέχρι τότε.
Ποια 8 ματς μωρέ; Για το ρόστερ του 2021 μιλάμε τώρα; Ή του 2022-23; Να σου θυμίσω τις 5αδες από τον αγώνα του ΣΕΦ εκείνης της σεζόν στην ΕΛ;
Εγώ αυτό που κατάλαβα πάντως από το ποστ του Outshined, ήταν ότι και καλά σας «έχουμε» παρόλο που λείπει ο Λεσόρ κι ο Γιουρτσεβεν.
εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟ χωρίς Λεσόρ μας δυσκολεύει περισσότερο γιατί η μπάλα πάει πιο συχνά στα καλά χέρια της περιφέρειας
Δεν έχει σχέση η άμυνα μας «με» και «χωρίς» Λεσόρ. Ο Λεσόρ είναι τέρας δύναμης. Μπορεί να σπρώξει εκτός ρακέτας και τον Φαλ, αν τον βάλει πλάτη ο τελευταίος, και τον Μιλουτίνοφ σε μπλοκ αουτ, ώστε να μην κυριαρχήσει ο Σέρβος στα επιθετικά.
Επίσης, δεν έχει σχέση το hedge out που κάνει ο Λεσόρ στον αντίπαλο χειριστή της μπάλας που παίρνει το σκριν, με αυτά του οποιουδήποτε άλλου ψηλού μας.
Στην επίθεση, εκτός από το παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη και το PnR, είναι ο καλύτερος σκρίνερ της διοργάνωσης. Τα γκαρντς μας παίρνουν πολλά open looks σε σουτ ή αποφάσεις/πάσες, μετά από αυτά τα σκρινς.
γιατί μου έχει μείνει ότι στα δυναμικά hedge που κάνει ο Λεσόρ είναι συχνά απρόσεκτος στην επιστροφή του μέσα; μπορεί να κάνω και λάθος…
επίσης ο Μιλου μπορεί να κυριαρχήσει μόνο με μένα αντίπαλο (άιντε με το κρέας)
Μονο εγω δεν εβγαλα συμπεράσματα απο χθες; Οι μεν κλαψα μεχρι αηδίας. Δεν παμε πουθενά λουζερ ο Μπαρτζωκα γιατι μας έφτασαν γιατί το ενα γιατί το άλλο. Οι δε έβγαλαν πόρισμα οτι μας εχουν επειδη παραλίγο να κλέψουν το ματς. Ασχέτως πρωταθλήματος κ επειδη ευρωλιγκα θα βρεθουμε ξανα μονο σε μονο ματς δεν μπορω να καταλάβω την λογική εκατέρωθεν.
Αύριο μεθαυριο τραυματιζεται ο Σλουκας η ο Βεζενκοφ (χτυπα ξύλο), μαλώνει ο Ναν με την γυναίκα του, ζαλίζεται απ την ζεστη του αμπου Ντάμπι ο φουρνιε. 1002 μπορεί να γινουν σε μονο ματς τζαμπα τρωγωμαστε μεταξυ μας και οι συνοπαδοι μου με τα ρουχα τους.
Υγ ηταν βηματα του φαλ στο τελευταίο καλαθι 100%. Τωρα βεβαία να τολμήσω να πω για κακη διαιτησία γενικοτερα; Κατα την ταπεινή μου αποψη αν ηταν καμικάζι του ολυμπιακου οπως διαβασαμε χθες ανετα μπορουσαν να μην δώσουν τρεις βολες ειδικα στο φάουλ του πίτερς στον χουαντσο που δεν υπάρχει, άνετα θα έδιναν και αντιαθλητικο στον μητογλου στο φαουλ στον βεζενκοφ κλπ κλπ. Ίσως φοράω γυαλιά ερυθρόλευκα αλλα εγω για αλλη μια φορα κακους διαιτητές ειδα και όχι δόλο. Και για τον θεο επειδή χτυπιέται ο Ναν σε καθε σφυρίγματα σημαίνει αυτόματα οτι αδικείται.
Υγ2 τι καταλαβαίνουν μερικοι με το να βρίζουν εν χωρω εναν παιχτη συνέχεια δεν μπορώ να το συλλάβω. Επισης θα προσθεσω ανθρωποι στα 50 φευγα τους να κανουν σαν κακομαθημένα (ε μπι και αταμαν!!)
Υγ3 πολύς χαμός για ενα ματς που δεν έκρινε τπτ ουσιαστικά. Ο Ολυμπιακός θα ηταν πρώτος και με ήττα ο παναθηναϊκός ειναι φαβορι για 3αδα ακομα και μετα απο αυτο το αποτέλεσμα. Ηρεμία και ελπίζω να τα πουμε στον τελικό.
Υγ4 τζαμπα είμαι σαν να με πάτησε τρενο απ το ξενύχτι αν ηξερα τι θα έβλεπα δεν θα θυσιαζα τον ύπνο μου. Να δείτε την τύχη μου την ματσαρα του πρωτου γυρου την εχασα γιατι διάλεξα να ξεκουραστω.
Τραγικοί για 3 δεκάλεπτα, ξύπνησαν στο 4ο, εκμεταλλευόμενοι και την απουσία του Γκος.
Ναν το χειρότερο του ματς. Τουλάχιστον επαιξε ο Μπράουν.
Φαλ έκανε βόλτα στο τέλος, εννοείται ότι οι γκρι δεν έδωσαν τίποτα, απόλυτα αναμενόμενο, αυτά βλέπουμε όλη την χρονιά και την εύνοια που έχουν. ΔΕΝ είναι ανθρώπινο λάθος αυτό, μπροστά στα μάτια τους.
Ας έπαιζαν όμως από την αρχή με πάθος, αυτό που έκανε ο ΟΣΦΠ δηλ και μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και θα το παίρναμε το ματσάκι.
Όταν όμως με το καλημέρα το 3-6 γίνεται 18-6…ας πρόσεχαν.
Αδιάφορο βαθμολογικά ήταν το ματς για τον ΟΣΦΠ χθες, όχι για εμάς γιατί διαβάζω διαφορα.
Και ας μας βοήθησαν τα αποτελέσματα. Η 4αδα ακόμα παίζεται, αντίθετα η πρώτη θέση είναι δεδομένη.
Υ.γ Υποτίθεται ότι μετά το Κύπελλο και μέχρι την Ρεάλ θα επέστρεφαν Γιουρτζεβεν, Γκριγκονις. Υποτίθεται…
Παίζει και ο άλλος πάντως, δεν είδα κανέναν χαλαρό ΠΑΟ εγώ. Δεν εξαρτάται η τύχη του αγώνα μόνο από τη μία ομάδα, απλά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος έχοντας και εκείνος τον Φουρνιέ εκτός τόπου και χρόνου.
Με τη δική σου λογική ο ΠΑΟ δεν το γυρίζει επειδή παίζει πιο παθιασμένα αλλά επειδή Βιλντόζα και Λι έλουσαν και πούλησαν φθηνά τη μπάλα.
Το ματς θα έκλεινε με 7/9 πόντους αν αντί για τον Λι η μπάλα πήγαινε στον Βιλντοζα ή στον Σάσα στο τέλος. Αντί για δίποντο ή φάγωμα χρόνου, δεχτηκαμε τρίποντο στο τρανζισιον.
Απλά ο καθένας ανάλογα το τι υποστηρίζει πιστεύει ότι τα δικά του λάθη είναι πιο σημαντικά από του αντιπάλου. Οι ομάδες είναι κοντά και στο επίπεδο που παίζουν τιμωρούν άμεσα την λαλακία του άλλου.
Στα υπόλοιπα… ο Γκριγκονις δοκίμασε να παίξει στην προπόνηση και πονούσε. Πάρα πολύ άτυχος. Γιουρτσεβέν έχει πολύ δύσκολο τραυματισμό, επίσης πολύ άτυχος