Ολυμπιακός #2

Θα διαφωνήσω. :slightly_smiling_face:
Δεν υπάρχει τζάμπα και βερεσέ.
Παίξε όπως πρέπει και θα το πάρεις το αποτέλεσμα με αυτές τις ομάδες, εύκολα ή δύσκολα.
Και οκ δεν θα ασχοληθώ με εσάς, αλλά όσον αφορά εμάς το “για ένα κακό ημίχρονο” δεν μου λέει κάτι.
Αν μπήκαν σαν τουρίστες με μηδέν πάθος στο πρώτο δεν τους φταίει κάποιος. Και οκ, όχι ότι κάναμε και τίποτα φοβερό στο δεύτερο, απλά παίξαμε κάτι.

Στην ουσία ναι δεν υπάρχει αλλα οταν μιλας για νοκ αουτ δεν γίνεται να μην το αναφερεις. Ηρθαν κολλητα ντέρμπι ηταν και οι συνθήκες εκει δυσκολες κερασάκι ήμασταν και εμεις κακοι. 1 ματς στράφι η Ευρώπη. Κατα την ταπεινή μου γνώμη είμαστε καλυτερη ομαδα απ τους Νορβηγούς και όχι οριακά μάλιστα. Αλλα ετσι ειναι το ποδόσφαιρο.

Αντίστοιχα ο παο έπαιξε με μια ομαδα σίγουρα καλυτερη του αλλα αρκετα τρωτη. Και φαίνεται απ το 2ο ημίχρονο ότι μπορούσε. Μιλάμε για τεράστια χαμενη ευκαιρία. Γιατι οσα χρόνια βλεπω μπάλα ακομα και στο κονφερενς πιο χαμηλης δυναμικής αντίπαλος απ την τσελιε για 8αδα δεν υπήρξε ποτέ.

Anyway παιξαμε η μαλλον δεν παιξαμε και χάσαμε. Νομίζω πως είσαι υπερβολικά κυνικός για ενα φορματ που καταστρεφονται ολα σε ενα ματς, ενα ημίχρονο κάποιες φορες και σε μια στιγμή.

Υγ προφανώς αυτα θα μπορουσαν να ειπωθούν και απ την αλλη πλευρά έτσι. Ανετα θα μπορούσε να πει το ίδιο πραγμα ο οπαδος της φενερ και της βίλα.

Η Μπόντο βέβαια είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο παίρνει το πρωτάθλημα στη Νορβηγία και προκρίνεται από τον όμιλο Γιουρόπα ή Κόνφερενς που συμμετέχει (φέτος ήταν στην 8άδα μέχρι και προτελευταία αγωνιστική, ισοφαρίστηκε από τη Νις στο '75 και από 6η έπεσε 9η), απλά στην ελλάδα συνεχίζουμε να υπερτιμάμε τις ομάδες μας σε τραγικό βαθμό.

Το ξερω. Ακομα νομιζω οτι είμαστε καλύτεροι. Οταν λες οτι πηρες ευρωπαϊκό και αλλάζεις στατους πρεπει να σκέφτεσαι και αναλόγως.

Δεν ειναι αμελητέα ποσότητα πι Νορβηγοί ισα ισα μια χαρα ομαδα ειναι αλλα οχι και να φας 3 γκολ εκει. Οπως και να το κανουμε downgrade η ευρωπη φετος σε σχεση με περσι

Φάγαμε 3 γκολ σε 4 φάσεις τους, το ότι πήραμε ευρωπαϊκό δεν μπορεί να αλλάξει κάποιες χτυπητές αμυντικές αδυναμίες απέναντι σε γρήγορες ομάδες με αντεπιθέσεις.

Θα συμφωνήσω σε αυτο αλλα ειχαν και αυτοί αδυναμιες που δυστυχώς δεν εκμεταλευτηκαμε. Ισως με ελ καμπι ηταν αλλιως. Τωρα η ιστορια εγραψε. Πολυ πιθανο να δυσκολέψουν και την λατσιο οι Νορβηγοί καλη τους τύχη. Προχωραμε εμεις

Το ότι αλλάξαμε στάτους φάνηκε από την αντιμετώπιση συνολικά της φάσης του ομίλου, όπου με λιγότερο καλό ρόστερ τερματίσαμε εν τέλει στην 8άδα μιας σαφώς ανώτερης διοργάνωσης.

Τα νοκ άουτ είναι άλλη κατάσταση, πέρσι τα βιώσαμε απ’ την καλή, φέτος απ’ την ανάποδη.

Προφανώς και είχε αδυναμίες η Μπόντο, πρέπει να κάναμε γύρω στις 30 τελικές στα δύο παιχνίδια, η μπάλα δεν έμπαινε, τη στιγμή που πέρσι μόνο με απευθείας αράουτ δεν βάλαμε γκολ.

Αυτο ακριβως λέω. Anyway εχουμε ενα καλοκαίρι να κλεισουμε τις τρυπες. Μην τρεχουμε τελευταια στιγμη παλι

Προφανώς και είσαι καλύτερη ομάδα από τους Νορβηγούς, δεν χωράει συζήτηση.
Γιατί λοιπόν φάγατε 3 γκολ εκεί έξω;.έφταιγε το πλαστικό χορτάρι που λένε τα αρδακια;
Όχι. Την υποτίμησες, ή δεν περίμενες ότι θα έβρισκες αυτή την αντίσταση.
Από εκεί και πέρα εσύ σαν Ολυμπιακός μπορείς να είσαι ευχαριστημένος από την ομάδα σου και όσα έχει κάνει αυτόν τον ενάμιση χρόνο με τον Μεντιλίμπαρ. Ένας στοιχειωδώς λογικός Ολυμπιακός σήμερα πρέπει να είναι χαλαρός και οκ πάμε μπροστά, δεν χάθηκε ο κόσμος.

Εγώ τι;…
Μιλώντας για το κυνικός που είπες.
16 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Ποιος; ο ΠΑΟ.
15 χρόνια ανυπαρξίας στην Ευρώπη.
Άκουγα τον μαλάκα τον Τσουβέλα το πρωί με την άλλη δίπλα του πηγαίνοντας δουλειά να λένε ότι ήταν σημαντικό αυτό που έγινε φέτος, ήταν ένα καλό βήμα για μια ομάδα που έχει χρόνια να κάνει κάτι στην Ευρώπη.
Το παιζάκι μωρέ που πήγε δημοτικό φέτος, ε κάποια στιγμή θα πάει και γυμνάσιο…
Ανυποληψία…μια μικρή ομάδα πλέον ο ΠΑΟ.
Κάποτε κάναμε πλάκα στην μεγάλη Γιούβε, την Ίντερ του Μουρίνιο, την Ρόμα του Ρανιέρι, παίξαμε στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στο CL.
Εγώ έτσι το βλέπω και οι αναλύσεις περί αναλύσεων για τον Βαγιαννίδη, τον Τετέ, τον Ιγκνασον και λοιπούς είναι απλά κουβέντα να γίνεται.
Τέσπα, είμαι εντελώς offtopic, το σταματάω εδώ. :slightly_smiling_face:

Είναι και οι στιγμές που δείχνουν τι θα γίνει στο παιχνίδι.

Στο πρώτο παιχνίδι παίρνει ο άλλος την κεφαλιά, χτυπάει οριζόντιο, βρίσκει τον Τζολάκη στην πλάτη και πάει στα δίχτυα. Χτες (πολύ νωρίς στο παιχνίδι) προβολή του Τσικίνιο σε πρώτο χρόνο σχεδόν από τη μικρή περιοχή, η μπάλα φεύγει σφαίρα και καρφώνεται ανάμεσα στα πόδια του τερματοφύλακα.

Πέρσι μέσα στο βίλα παρκ σχεδόν στην πρώτη μας επίθεση ο Ελ Καμπί φεύγει μετά από τακουνάκι ασσίστ σε τετατετ σε οριακή θέση και κάνει το 0-1 (που μέτρησε με βαρ)… πριν καταλάβουν τι έγινε ο Ολυμπιακός αλλάζει με τη μία 3-4 φορές τη μπάλα μετά από κλέψιμο (υπάρχει πάλι τακουνάκι μέσα στις πάσες) και βγάζει με λόμπα ο Ποντένσε ακυρώνοντας όλη την άμυνα τετατετ τον Ελ Καμπί και 0-2.

Καλά το λέει ο @ChrisP… δεν είναι μόνο η απόδοση. Πέρσι πιάναμε μπαρμπούνια σε πισίνα

3 Likes

Ελπίζω να αντιλαμβανόμαστε ότι εφόσον επικρατήσει το θεωρητικά πιο πιθανό σενάριο (απευθείας league phase τσουλού) θα είμαστε σάκος του μποξ, έτσι;

2 Likes

Καλα σιγουρα επαιξε ρόλο το γήπεδο αλλα σε ενα ποσοστό 10% ας πούμε (δικό μου νούμερο). Προφανώς και τα καναμε ολα λάθος. Ειμαι πολυ χαλαρός εννοείται αλλα δεν γίνεται να μην υπάρχει μια απογοήτευση.

Για την ομαδα σου τα ξέρεις καλυτερα. Και εμένα οταν ακούω οτι η αρσεναλ κάνει πρόοδο αλλα μενει με το πουλι στο χέρι μου γυρνάνε τα μυαλα αναποδα το καταλαβαινω απόλυτα. Το να συγκρίνεις ομως τι εκανες τοτε και τωρα ευρωπαϊκά μονο κακο σου κάνει και τζαμπα στεναχωριέσαι. Έχει ανοίξει η ψαλίδα με τα μεγαλα πρωταθλήματα είναι εκτός πραγματικότητας να μπορουμε να παιξουμε στα ισα τετοιες ομαδες πλεον. Απο την αλλη να αποκλειατε την φιορεντινα αν και υπέρβαση δεν ηταν στην σφαιρα της φαντασιας και φάνηκε για μεγαλο διαστημα κυρίως του 1ου αγώνα. Σίγουρα μεγαλυτερο άχτι το δικο σας.

2 Likes

Ουσιαστικα επιβεβαιωνει τον osfp7 αυτο, δεν μπορεις να θεωρεισαι “χειροτερος” οταν το ποσοστο ειναι τοσο καλο υπερ του αντιπαλου. Αλλα συμφωνω μαζι σου, η Μποντο και καθε νορβηγικη ομαδα δεν ειναι καμια ομαδουλα. Πιο πολυ με ομαδα δυο προσωπων μοιαζει: αλλη εντος, αλλη εκτος, χαρη στις ιδιαιτερες συνθηκες. Συν την ατυχια, το “η μπαλα δεν εμπαινε” που εγραψες.

Ισως; :roll_eyes:

Ειναι εμμεσο ρε συ και η ΦΙΦΑ ειναι διατεθειμενη να αλλαξει τον κανονισμο, αλλα γινεται για τις “ομαδες που συμπαθουμε”. Ο Ολυμπιακος δεν ανηκει σε αυτη τη λιστα, bad luck.

Στην αρχη γελασα, αλλα σε 1’’ μου κοπηκε. Παντως, στο ποδοσφαιρο ποτε δεν λες ποτε, συνεπως ας δουμε τι θα γινει σε μισο χρονο. Δεν λεω οτι θα γινει Μπαρτσελονα, αλλα πουθενα δεν ειναι γραμμενο στην πετρα οτι σε 36 οομαδες δεν θα ειναι καλυτερος απο το 1/3.

Νομίζω ένα δεύτερο γαλλικό κλειδί τύπου Πουαριέ θα ήταν ταμάμ.

1 Like

Παρακάτω έχουμε μια “κίνηση” προς τους οπαδούς του ολυμπιακου:

1 Like

Ποσα φαουλ εκανε ο κύριος χθες 10;

1 Like

Σημασία έχει ότι κατά το γαυροσπόρ24 (έτσι λένε τουλάχιστον διάφοροι που γνωρίζουν από αυτά), έκανε μια “κίνηση” μετά από κάρφωμα.

2 Likes

Κλαιν μαιν ουτε που το προσεξα

1 Like

Ευτυχώς έχουμε επιστήμονες στην κερκίδα και δεν αντέδρασε κανείς στην “κίνηση” με κάποια άλλη “κίνηση”.

1 Like

Ηταν απασχολημενοι να στολιζουν σλουκα γι αυτο