Εκτός τελικά και Οσμάν και ο Γιουρτζεβεν που οι αρδ έλεγαν ότι μπορεί να γυρίσει στο ματς αύριο. Και λογικά το ίδιο θα γίνει και με Παρί.
Ωραία…
Για Οσμάν έλεγαν όντως ότι θα παίξει. Για Γιουρτσεβεν, νομίζω έλεγαν ότι πάει για τον αγώνα με Παρί.
Είμαστε που είμαστε μισοί και με Μπράουν Μήτογλου με 3 φάουλ στο ημίχρονο, αν δεν παίζουν και οι Σλούκας, Γκραντ τι τύχη να έχουμε…
Όταν από την άλλη δεν χάνουν τρίποντο και βολές.
Φάγαμε και 3 βολές στη λήξη τζάμπα.
Χλωμοτατα τα πράγματα, το ξέραμε από πριν βέβαια.
Να μου ζήσεις 79 μου!
Μωρή πουτάνα Ομάδα τι μας έκανες πάλι βραδιάτικα!!
Είμαστε στο 20-11, μια νίκη παραπάνω από την Μονακό και 2 από Μπάγερν και Αστέρα.
Το καλό είναι ότι την Μπάγερν την έχουμε κερδίσει 2 φορές άρα είμαστε από πάνω σε περίπτωση ισοβαθμίας και τον Ερυθρό επίσης τον έχουμε κερδίσει στην Σερβία και τον έχουμε στο ΟΑΚΑ τελευταία αγωνιστική.
Ακόμα και αν χάσουμε από την Μονακό στο πριγκηπάτο, θα πάμε για την 4η θέση.
Τα υπόλοιπα βέβαια μετά το αυριανό πολύ κρίσιμο ματς με την δυνατή Παρί (που έχασε δικό της ματς στην Τουρκία).στο ΟΑΚΑ.
Θα είμαστε κουρασμένοι μετά το αναγκαστικά πολύ κλειστό ροτεισον χθες και οι Γάλλοι θα έχουν μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω.
Ολα τα ματς είναι επικίνδυνα (βλ. πχ Άλμπα), αλλά αν σου έλεγαν στην αρχή της χρονιάς «θα πάρεις σίγουρο πλεονέκτημα αν νικήσεις την Παρί στο ΟΑΚΑ», τι θα έλεγες;
Θα μου πεις, στην αρχή της χρονιάς, τα βασικά μας 3αρια ήταν Γκριγκονις - Οσμάν - Παπαπέτρου και τα βασικά μας 5αρια ήταν Λεσόρ - Γιουρτσεβεν- Αντετοκούνμπο. Go figure, που λέει κι ο Bruce.
Στις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν απευθείας πρόκριση (6αδα δλδ), μόλις είδα ότι ο Αστέρας παίζει κατά σειρά με Ρεάλ - Εφές (που διεκδικεί το ίδιο πράγμα) και κλείνει σε μας στο ΟΑΚΑ. Με διπλό Ρεάλ, άνετη νίκη Εφες απέναντι σε Μακάμπι και νίκη Μπαρτσελόνα απέναντι σε Μιλάνο (δλδ με αποτελέσματα που είναι αρκετά πιθανά), θα μπουμε προτελευταία αγωνιστική με 4-5 ομάδες ισόβαθμες στις 18 νίκες (Ρεάλ, Εφες, Αστέρα, Μπαρτσελόνα και ίσως Μπάγερν).
Τρομακτικό το πρώτο δεκάλεπτο για την ομάδα…
Είμαστε πτώμα και αυτοί τα βάζουν όλα.
Τι κάνουν ρε, 12/19 τρίποντα,.δεν γίνονται αυτά.
Χαλάλι τους αν κερδίσουν θα πω εγώ, κι ας τους θεωρώ εντελώς ασόβαρη ομάδα
Ασόβαρη δεν είναι σε καμία περίπτωση.
Αυτό είναι το παιχνίδι τους που τους έχει φέρει να χτυπούν 6αδα.
Από την άλλη, ναι κακή άμυνα, αλλά 12/20.τριποντα είναι too much, βλέπουν το καλάθι σαν βαρέλι.
Υ.γ Δεν την γλυτώνουμε σήμερα η γη να γυρίσει ανάποδα.
Θυμήσου πού ήταν στα μισά της σεζόν, θυμήσου επίσης το δεύτερο ημίχρονό τους στο ΣΕΦ και θα καταλάβεις γιατί τους λέω ασόβαρους
Κι ας κερδίσουν σήμερα, ξαναλέω
Μιλάμε για νεοφώτιστους έτσι; Οι περισσότεροι τους βλέπαμε για τελευταία 3αδα. Το να λέμε ότι ήταν πρώτοι στον πρώτο γύρο για ένα διάστημα και τώρα προσπαθούν για εξάδα δεν μειώνει κάτι από αυτούς.
Οταν ο αντίπαλος κάνει τέτοιο παιχνίδι επιθετικά (συγκέντωση στο πλάνο, ευστοχία) δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, εκτός κι αν κι εσύ κάνεις αντίστοιχα καλό ματς. Οκ, τι να κάνουμε…
Οκ πάμε για συντριβή.
Ας μας κάνει την χάρη τουλάχιστον ο Αστέρας και να χάσει.
Έχει σημαδέψει τη Μπάγερν ο Τούρκος και δεν την αφήνει με τίποτα…
o ΠΑΟ τους φορτωσε με φαουλ τους τριποντορολιστες και η Παρι εχει αμυνα χαμηλης εντασης ειδικα στο ζωγραφιστο, οσο υψηλου επιπεδου και ταχυτητας επιθεση και αν εχει (που εχει).
Αχχχχχ για ένα σουτ
Ευτυχώς να λες, θα πήγαινε άκλαφτο το σημάδεμα στη μπάγερν.
Μη με μπλέκεις, αυτό δεν το κατάλαβα καν