Είναι ανώτερη μπασκετική φιλοσοφία
Μην κάτσει καμία Εφές στην 5η θέση…
Η Μπάγερν έχει Μακάμπι έξω και Φενέρ μέσα και η Εφές έχει ερυθρό έξω και Ζαλγκίρις μέσα.
Σε ισοβαθμία με Μπάγερν η Εφές πάει μπροστά (έχει κερδίσει μέσα-έξω)
Ο τούρκος έχει σημάδι, δεν τον φοβάμαι.
Πέρα από τις βλακείες από πάνω ενός συγκεκριμένου συμφοφουρίτη.
Ας μπούμε 6αδα πρώτα. Τετράδα και πλέι ιν είναι πολύ κοντά.
Μπάγερν, Αταμαν, και λοιπά…σαν τις μαλακίες ότι ο ΟΣΦΠ έχασε ματς γιατί στοχεύει ομάδες που διαβάζω από χθες.
Όσο για σήμερα.
Ξεκωλώθηκαν στα τρίποντα, λες και έκαναν λέι απ. 17/30…
0-8 στη λήξη του 3ου δεκαλεπτου και στο -17.
Συνεχόμενες χαμένες επιθέσεις.στο 88-93 μέχρι να βάλουν άλλο ένα τρίποντο και εκεί να τελειώσει το ματς.
101 πόντους στην άμυνα μέσα στο ΟΑΚΑ.
Κάκιστη ήττα. Κάκιστη.
Όλα πλέον είναι πιθανά, εκεί που θα καθαρίζαμε σήμερα την 4αδα μετά και την ήττα του Αστερα, τώρα ολα τα σενάρια είναι μέσα και για τα πλέι ιν.
Αχωνευτη ήττα σε όλα τα επίπεδα.
Κάνετε όλοι σας υψηλού επιπέδου μπασκετική ανάλυση και είπα να κάνω λίγη καφενειακή για να σπάσει η ρουτίνα❕
Το μεγαλο θεμα ειναι αν ρουφιανευτηκε ο ρουφιανος που ρουφιανεψε τον ρουφιανο.
Γαβρικο inception…
Δεν αναφερόμουν σε εσένα.
είχε πάει και ΟΑΚΑ χτες και τράβηξε βίντεο στη φυσούνα με τους διαιτητές
Έναν καλό οδοντίατρο θέλει τώρα το ιατρικό τιμ στην ΚΑΕ
Πολύ σημαντικό ότι έχεις τη βασική πεντάδα με συμβόλαια (Γκραντ, Ναν, Οσμάν*, Χουάντσο, Λεσόρ) και λογικά θα ακολουθήσει κι ο Ντίνος που, καλώς ή κακώς, είναι ο μόνος τοπ Έλληνας που έχουμε σε καλή ηλικία (συν Γκριγκονις που υπέγραψε πέρσι).
Ο Σλούκας έχει ακόμα 1 χρόνο συμβόλαιο και λογικά μετά είτε αποσύρεται είτε θα υπογράψει ένα ακόμα μονοετές (ανάλογα σε τι κατάσταση θα βρίσκεται του χρόνου). Πάντως, έτσι όπως τον βλέπω φέτος, αν δεν έχει τραυματισμούς, σίγουρα αντέχει άλλη μια χρονιά σε συμπληρωματικό ρόλο.
Αυτό σημαίνει ότι έχεις έναν κορμό 8 παικτών (ή 10-12 αν βάλεις μέσα τους έλληνες ρολίστες και Σουδανό) και ψάχνουμε μόνο ακόμα έναν Γκαρντ (εκτός κι αν ο Λορέντζο κάνει καλό κλείσιμο χρονιάς) κι έναν 2ο Σέντερ (φαντάζομαι ότι συμφωνούμε όλοι ότι ο Γκέιμπριελ είναι μια χαρά για 3ος Σέντερ). Διάφορα τρολς λένε για Μιλουτίνοφ αλλά το θεωρώ απίθανο. Εχω ξαναπεί ότι θα ήθελα Ταρίκ Τζόουνς ή Τζος Νίμπο .
Σοβαρούς τραυματισμούς να μην έχουμε, και σίγουρα αυτό το ρόστερ μπορεί να (συνεχίσει να) πρωταγωνιστεί τα επόμενα 3 χρόνια.
Όσον αφορά το «ελληνικό στοιχείο», προσωπικά δεν έχω τέτοιε ανησυχίες. Γιατί, έχει πολλούς Τούρκους η δις πρωταθλήτρια Εφές; Ή η Φενέρ; Ο Ολυμπιακός έχει μόνο Παπανικολάου από «βασικούς» γηγενείς. Μόνο η Ρεάλ έχει σημαντικό γηγενές στοιχείο απο τις πρόσφατες πρωταθλήτριες.
Και, στην τελική, το επιχείρημα «ναι αλλά δεν πονάνε τη φανέλα» ή «δεν καταλαβαίνουν τις ελληνικές ιδιαιτερότητες», σε ποιον να το πεις; Στον Χουάντσο; Τον Λεσόρ ή τον Ναν; Όλοι είναι πολύ δεμένοι, όχι μόνο με την ομάδα αλλά και με τον υπόλοιπο σύλλογο.
Δεν ξέρω τι θα γίνει στο 2ο ημίχρονο αλλά είναι απίστευτο το πόσο ανίκανες είναι και οι δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο ανάπτυξης. Ο Ολυμπιακός από σχέδιο, ο Παναθηναϊκός από αδυναμία.
Είναι νομίζω ενδεικτικό της (μη) ποιότητας του πρωταθλήματος το ποσό άνετα θα πάρει το πρωτάθλημα αυτή η one trick pony ομάδα.Στην Ελλάδα αρκεί να κάνεις ένα πράγμα καλά (στη συγκεκριμένη περίπτωση, πίεση μπροστά) και βγαίνεις πρώτος
Είναι απίστευτο το πόσο λίγος, ανίκανος είναι ο ΠΑΟ να πάρει αποτέλεσμα σε ένα ματς του ΠΡΕΠΕΙ.
Να δείξει μια δυναμική ρε παιδί μου, χαρακτήρα.
Καλά, για τον Ντραγκόφσκι τα λόγια είναι πια περιττά…ο άνθρωπος ειδικά μετά τον Πανσερραϊκό είναι σε μια άλλη παράλληλη διάσταση…ούτε στα σχολικά αυτό που έκανε στο 1’.
Δεν φταίει αυτός όμως, φταίει αυτός που συνεχίζει και τον βάζει.
Και το γράφω αυτό ανεξάρτητα του τι θα γίνει στο δεύτερο, δεν αλλάζει κάτι, αν κοιμηθούν οι θεοί και πάρουμε αποτέλεσμα αυτό θα οφείλεται περισσότερο σε ανοησία του ΟΣΦΠ παρά ικανότητα δική μας.
Edit: δεν πρόλαβα να γράψω το κείμενο και φάγαμε και το τρίτο.
Μα όταν πρέπει για μας, πρέπει και για τον αντίπαλο. Όποτε στο τέλος αυτό που μετράει είναι ποιος έχει δουλεμενο ποδοσφαιρικο σχεδιο και τους παίκτες να το υλοποιήσει. Αυτοί δεν είμαστε ποτέ εμείς, είτε παίζουμε με το γάβρο είτε με τη Λαμία
Αυτό ακριβώς.
Το γράφω πριν, όταν σου πάει έτσι η χρονιά, χάνεις τα κρίσιμα πέναλτι.
Άκυρο, καλοχτυπημενο
Προσπαθούμε να χάσουμε…και θα το καταφέρουμε απ’ ότι φαίνεται
Edit: Μόνος του παίζει ο υπερπαικτης γαμω, βοηθήστε λίγο και οι άλλοι.
^ Και πάω να δω το σκορ πιστεύοντας ότι θα είμαστε 15 πόντους πίσω ξέρω γω…
Βοηθάει κι ο Τζαϊτέ λίγο η αλήθεια είναι
Δώστε το πράσινο φως να γίνει νατουραλιζέ ο έχω να δω τέτοιες φάσεις από τον Γκάλη μωρέ.
Ειμασταν 17 πόντους μπροστά ρε συ και φάγαμε 16-0 όταν έγραψα το ποστ, πήγε στον 1 πόντο…
Και αντέδρασες ψύχραιμα όπως πάντα, ναι, το είδα