Πολλή αυτοπεποίθηση η ομάδα στο κατάλληλο σημείο. Για να δούμε πώς θα καταλήξει όλο αυτό.
Όταν το.32-49 γίνεται.48-49 τι ακριβώς ήθελες να γράψω σε εκείνο το σημειο, ότι όλα πάνε καλά;
Καλή η πλακιτσα και την δέχομαι αλλά να έχει και κάποια βάση ε;…κάποιο νόημα.
Μεγάλη νίκη, τελειώσαμε με την 4αδα και τώρα ελπίζουμε σε διασταυρωση με Μπάρτσα ή Μπαγερν. Μακρυά από εμάς η κωλομάδα της Μαδρίτης.
Αφήστε τα στασίδια και τα γούρια και δείτε την ομάδα θα έλεγα εγώ.
ΟΧΙ! Εννοείται όχι. Μην κάνεις καμιά μαλακία ε.
Είσαι βλάκας ή το προσπαθείς;
Απλά σε πειράζω, αλλά αν δεν το σηκώνεις το κόβω, τι να σου πω
Όχι δεν το σηκώνω.
Γράψε για την ομάδα αλλιώς μην ασχολείσαι.
Μόνος του σήμερα, σε ρηχά νερά τα υπόλοιπα βαριά χαρτιά της ομάδας. Γιούρτσεβεν όσους βάζει τρώει αλλά σήμερα είδα μια διάθεση να παίξει άμυνα, βοηθάει όσο μπορεί.
Τα αρδάκια θα γράψουν για τη Μονακό που έχασε, αν κέρδιζε θα ήταν η “Μονακό του Βασιλη Σπανούλη”.
Ξυδι
Το είχα υποψιαστεί.
Εντάξει λοιπόν, όπως θες. Θα το κάνουν οι υπόλοιποι έτσι κι αλλιώς.
Παίζει η ομάδα κρισιμοτατο ματς με την Μονακό και εσύ γράφεις 3-4 ποστ για εμένα.
Τίποτα απολύτως για το ματς και την ομάδα. Τίποτα.
Καταλαβαίνεις τώρα ή απευθύνομαι σε κανά 15χρονο; για να ξέρω δηλαδή.
Αγαπητέ pao1979, θα στο πω απολύτως φιλικά: ΞΕΚΟΛΛΑ.
Το να κάνει κάποιος πλάκα δεν σημαίνει ότι επιτίθεται στον άλλον ή κάτι τέτοιο που να δικαιολογεί τόση τσαντίλα.
Το ματς δεν το είδα (γιατί δεν μπορούσα), τι να σχολιάσω; Ή μήπως είναι κάποιος κανόνας που θέλεις να μπει στα αθλητικά θρεντ; Όποιος θέλει να μιλάει, πρώτα να βλέπει ΟΛΑ τα ματς;
Οπότε σχολιάζουμε απλά (όχι μόνο εγώ, κι άλλοι) αυτό που έχει γίνει κάτι σαν αστείο σ’ αυτό εδώ το θρεντ, ότι όταν τα βάφει μαύρα ο pao1979 στο μπάσκετ, 9 στις 10 ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει στο τέλος.
Δεν είναι αστείο σε βάρος σου, είναι απλός χαβαλές.
Κατάλαβε πρώτα εσύ αυτό.
Δεν είδες το ματς, εκεί τελειώνει το θέμα.
Όλα τα άλλα είναι περιττά
Α, μάλιστα. Απέτυχα στο τεστ δηλαδή ρεπστμ
Είσαι 15 τελικά. Οκ.
Το έχουν για δήθεν γούρι να γκρινιάζεις και τελικά να κερδίζουμε. Χαβαλέ κάνουν, μην τρελαίνεσαι. Και μη σταματήσεις τη γκρίνια μέχρι το 8ο
Και με την Παρι γκρίνιαξα και χασαμε. Δεν ειμαι γουρλής λοιπον δυστυχώς, λυπάμαι…
Οσοι ενδιαφερονται για τον μποσκετικο ΠΑΟ και θελουν να γραψουν για την ομαδα ας το κανουν ευχαρίστως. Παναθηναϊκός λεγεται το νήμα.
Στα 45 μου δεν θα ασχολουμαι με σαχλαμάρες 15χρονων, συγγνώμη αλλα ετσι ειναι.
Σε άλλα νέα, 37 πόντους ο υπερπαίκτης.
Επίσης φάνηκε πόσο έλειψε ο Γιουρτζεβεν όλο αυτό το διάστημα. Και ακόμα είμαστε χωρίς Λεσορ και Γκριγκονις…
Ναι, φουλ ώριμος είσαι, τρομάρα σου
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ είδα και λάθη Σπανούλη στο κοουτσάρισμα.
Ο Γιουρτσεβεν (που είναι ακόμα πιο αργός από ότι συνήθως, μετά τον τραυματισμό), μάτσαρε πολύ καλά με τον αργό Τζαϊτέ και έδωσε σημαντικές βοήθειες στην επίθεση ενώ δεν κινδύνεψε να διασυρθεί στην άμυνα είτε από τον Μοντεγιούνας είτε από τον Παπαγιαννη, τους οποίους δε θα μπορούσε να ακολουθήσει στο τρίποντο (ενώ τώρα απλά γέμιζε τη ρακέτα χωρίς κόπο).
Στα καλά νέα, ακούω ότι ο Λεσόρ μπαίνει προπονήσεις κανονικά σε 3 εβδομάδες άρα - εκτός σοβαρού απροόπτου- θα προλάβει σίγουρα το φ4 (ή τα τελευταία ματς POs, αν χρειαστεί) ενώ ο Γκριγκόνις ίσως είναι στη 12αδα με Αστέρα.
Μακάρι αλλά κρατάω μεγάλο καλάθι.
Τον Γκριγκονις τον περιμένουμε εδώ και 1 μήνα τουλάχιστον…τον ταλαιπωρεί η μέση του, θέλει μεγάλη προσοχή.
Και ο τραυματισμός του Λεσορ παραήταν σοβαρός για να πούμε κάτι αυτή τη στιγμή.για το πότε θα επιστρέψει. Και βεβαια σε τι κατασταση θα είναι όταν γίνει αυτό.