Στο ρεπορτάζ είπαν ότι έκαναν νέα MRI και οι γιατροί είδαν ότι το σημείο όπου είχε σπάσει το οστό, είναι σχεδόν πίσω στη φυσιολογική κατάσταση… κι ότι σε 2-3 εβδομάδες μπορεί να μπει σε προπονήσεις χωρίς να έχει οποιουδήποτε είδους επιφύλαξη. Προφανώς όλα αυτά είναι θεωρητικά απλά έχω μια μεγαλύτερη αισιοδοξία με τον συγκεκριμένο λόγω ιδιοσυγκρασίας του.
Μακάρι να είναι σε θέση να βοηθήσει αν προκριθούμε στο φ4 γιατί, χωρίς αυτόν, το ταβάνι των στόχων για φέτος πρέπει να είναι πιο χαμηλό.
Καμία διαφωνία σε όσα λες και σίγουρα οι γιατροί ξέρουν περισσότερα.
Αλλά με όσα έχουμε δει φέτος και ειδικά με τους τραυματισμούς των Γιουρτζεβεν και Γκριγκονις, κρατάω όπως είπα μεγάλο καλάθι.
Ο πρώτος άργησε να μπει, τον περιμέναμε νωρίτερα και τον άλλον τον περιμένουμε ακόμα.
Και είναι και το θέμα της φυσικής κατάστασης βέβαια. Οκ το οστό θα δέσει αλλά μετά από 4 μηνες απουσίας θέλει χρόνο και πολλές προπονησεις για να ξαναμπεί στο κλίμα.
Όχι μόνο ο Ματίας εννοειται, ο οποιοσδήποτε στην θέση του.
Ωπα, μισό. Η Ρεάλ 5η δεν είναι; Και θα πάει 6η αν νικήσει η Εφες. Οκ, θεωρητικά θα παίζαμε εναντίον της, αν έληγε τώρα η σεζόν.
Αλλά γιατί η Ρεάλ να μην παλέψει για το πλεονέκτημα απέναντι στην αδιάφορη Παρτιζάν; Αν χάσει η Μονακό στο εγχώριο ντέρμπι, η Ρεάλ έχει την ισοβαθμία και πάει 4η.
Επίσης, έχεις σίγουρο ότι η Φενέρ θα νικήσει μέσα στο Μόναχο; Η Μπάγερν δε θέλει να μπλέξει με play in. Εγώ πιο πιθανό το έχω να βγούμε 2οι παρά 3οι.
Εγώ θα πω και Μπάγερν - Φενέρ άσος για να απλοποιηθεί η κουβέντα. Ε τα 2 πιο αμφίρροπα είναι:
Παρτιζάν - Ρεάλ που η Ρεάλ έχει όφελος το πλεονέκτημα έδρας* σε ενδεχόμενο διπλό και
Βιλερμπάν - Μονακό που θα είναι αμφίρροπο αλλά επειδή πρέπει να πούμε κάτι για να έχουν νόημα τα σενάρια άρα θα πω διπλό
Η Φενέρ τώρα θα παίξει τα ρέστα της για να μην πέσει με Ρεάλ.
Ότι και να λέμε το Μπαγερν-Φενερ είναι ντέρμπι, όλα μπορούν να γίνουνο άσος που λες δεν είναι καθόλου δεδομένος.
Και όμως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πιο απλά αν είχε κάτσει ένα αποτέλεσμα σε 3 ματς…χθες στο Μακαμπι-Μπαγερν και Ρεαλ-Παρι και σήμερα στη Σερβία.
Τέσπα δεν μασαμε Ας πέσουμε με την Ρεάλ, θα τους πνίξουμε στο ΟΑΚΑ!
Κάθομαι και αγχώνομαι…
Κοιτα, ένας οπαδός του ολυμπιακού έχει 1.545.487 λόγους να ευχαριστεί τον κύριο Γιάννη. Αν και μάλλον ο φίλος εννοεί που κερδίσαμε την ΑΕΚ, εγώ θα έλεγα ότι οι ευχαριστίες πάνε επειδή πήρε την ΠΑΕ ιν δε φιρστ πλεης…
Μια ομάδα ανίκανη να παίξει πάνω από 30 λεπτά στοιχειώδες ποδόσφαιρο και μια ομάδα που αν παίξεις 30 λεπτά στοιχειώδες ποδόσφαιρο μπορείς να της βάλεις τρία.