Παναθηναϊκός

Ρε πες το με μια λεξη. Ειναι πουτανομαδα, παει και τελειωσε. Ευτυχως, αποφευχθηκε.

1 Like

Εγώ είμαι με @plex27. Είμαστε οι πρωταθλητές, δεν - πρέπει να - φοβόμαστε κανέναν. Και προσωπικά όντως δεν με αγχώνει κανένας. Τι Μπαρτσελόνα τι Εφές τι Ρεάλ έλεγα πριν την τελευταία αυτή αγωνιστική. Ο καλός Παναθηναϊκός τους έχει όλους. Και μην κοιτάτε που ο (γάτος) Αταμάν έκραξε σήμερα. Ξέρει τι κάνει ο Τουρκαλάς. Τους βάζει στην τσίτα για να απασφαλίσουν στα πλέι οφ.

Πάμε ρε μάγκες, και φέτος Φάιναλ Φορ και κούπα γαμώ την τρέλα μου!!!

1 Like

Τα γνωστά του mind games.
Τον έχουμε μάθει πια :smile:

Ναι και εγώ δεν νομίζω ότι εκνευρίστηκε τόσο επειδή η ομάδα ήταν λίγο ασόβαρη σε ένα παντελώς αδιάφορο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα με περισσότερο κίνητρο και φοβερή ευστοχία.
Και πάλι κερδίσαμε βέβαια…

Απιστευτα ψυχολογικα,απο εποχες Ζοτς ακομα…

Σίχαμα, τσιράκι των απέναντι.

1 Like

Τσιρακι του Ολυμπιακου ο Παπαδογιαννης. Το ακουσαμε κι αυτο! Συγνωμη ρε παιδια αλλα μαλλον εχετε επιλεκτικη μνημη! Συμφωνω φυσικα ως προς τον χαρακτηρισμο ‘σιχαμα’.

3 Likes

Όταν έλεγε για τις “ήττες σαν νίκες” του σκακιστή ήταν πολύ αντιολυμπιακος

1 Like

Καλα τωρα, δεν θα καθισω να ανασυρω τα αντιολυμπιακα αισχη (η και κατι αρθρα - υμνους προς εσας) που εχει γραψει κατα το παρελθον ο συγκεκριμενος ξερολας για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας! Σαν πολλα φαντασματα δεν βλεπετε ρε παιδες;

1 Like

Αφου γραφει στο σαιτ, γιατι δεν τον ρωτατε; :smiley:

1 Like

Ούτε εγώ πιστεύω ότι ο Παπαρογιάννης είναι κατ’ ανάγκη τσιράκι του γαύρου.

Απλά μανιαμούνιας θα πω εγώ. Εκατό χρόνια που λέει ο λόγος καλύπτει μπάσκετ και ακόμα όλο μαλακίες λέει.

5 Likes

τσιράκι των απέναντι :rofl:
Δεν γίνεται να ασχολείσαι τόσα χρόνια με το μπάσκετ και να λες ότι ο Παπαρογιάννης είναι τσιράκι οποιουδήποτε. Έχει πάρει χαμπάρι τον οχετό στα σόσιαλ και πετάει λάδι στη φωτιά για το χαβαλέ του. Πολύ παλιά καραβάνα ο Παπαρογιάννης για να πατήσει τη μπανανόφλουδα και να βγάλει οπαδισμό.

είδατε πως τσίμπησε ο διαβολικός13 πιο πάνω… στα δάχτυλα τους παίζει κάτι τέτοιους

2 Likes

Τσιράκι μας και Τσιράκι του νατο θα προσθεσω.:stuck_out_tongue:.

Οπως τα λεει ο φίλος απο πανω μην βλέπετε φαντάσματα παντού και ειδικά για τον τυπο που ζει για να τον βρίζουν (τον Ελληνα Κεντρικ Πέρκινς δλδ).

Μα αυτό το έγραψε επειδή ο Γιόκιτς θα πάει στον Παναθηναϊκό.

Έχω διαβάσει κάποια άρθρα του και βλέπω μια γενικότερη νοοτροπία που έχει σε σχέση με τους αιώνιους.

Συνήθης αποθέωση, όλα καλά, ήττες σαν νίκες, ο Γουόκαπ είναι η μεγάλη απώλεια το αλφα και το ωμέγα από την μια, μπηχτές, μισόλογα, κάτι πάντα θα βρει για να μειώσει τις νίκες του ΠΑΟ, ο “ηλεκτροφορος” Χουαντσο στο μεταξύ μας ματς πριν από λίγο καιρό αλλά η διαιτησία κατά τ’αλλα μια χαρά και ας έκανε περίπατο ο Φαλ από την άλλη.
Έφτασε στο σημείο να πει ότι οι απουσίες του ΟΣΦΠ είναι περισσότερες φέτος από του ΠΑΟ μετρώντας και τον Έβανς μέσα…και τον DNP Λαρεντζάκη.
Ξαναλέω, υπάρχει μια γενική εικόνα που δείχνει κάποια πράγματα.

Από εκεί και πέρα ναι είναι γελοίο άτομο.
Αναφέρατε κάποια παραδείγματα πιο πάνω, εγώ θα αναφέρω ένα άρθρο του στο παγκόσμιο όταν η Λιθουανία κέρδισε τις ΗΠΑ με αποτελεσμα μετα να έχει πιο δυσκολη διασταυρωση, δεν θυμάμαι τώρα με ποιους έπαιξε. Και αποκλείστηκε.
Η λογική του λοιπόν ήταν οι ηλίθιοι Λιθουανοί που θέλησαν να κερδίσουν τις ΗΠΑ αντί να κάτσουν να χάσουν…είχε φάει μεγάλο κράξιμο τοτε και δικαίως.
Και πολλά άλλα…

Αμα πας και παλιότερα θα δεις τι έγραφε και για τον ολυμπιακό. Είναι σίγουρο πλέον οτι εφαρμόζει rage bait.

1 Like

…γι’ αυτό λοιπόν, όσο λιγότερο ασχολούμαστε ΟΛΟΙ με αυτό το ζωντόβολο, τόσο το καλύτερο

Άκου ρε μλκ δηλαδή τι είπε για τον Γιόκιτς…

1 Like

Εν τω μεταξύ νομίζει ότι είναι κάποιος γκουρού του παγκόσμιου μπάσκετ, απλά και μόνο επειδή ασχολείται και προβάλλεται χρόνια. Περισσότερο μπάσκετ ξέρουν και καλύτερες περιγραφές αγώνων κάνουν κάτι παληκάρια δεύτερα ονόματα στην ΕΡΤ, παρά το συνάφι του.

2 Likes

Εν το μεταξυ ο Γιοκοτς είναι άριστος η σχεδόν άριστος στο σκοράρισμα, το play making, το efficiency, το decision-making κλπ κλπ. Αμα εκανε και άμυνα σε αυτα τα επίπεδα δεν θα μιλούσαμε για τον φετινο mvp αλλα για τον καλύτερο παίχτη όλων των εποχών.

1 Like

Θυμίζει βασικά κάτι μπαρμπάδες σε καφενεία από τους οποίους θα ακούσεις ατάκες τύπου “ποιος Μέσι ρε, μία δεν πιάνει μπροστά σε κάτι παιχτούρια που έχω δει εγώ, να σαν τον Γιώτη τον Παπαστεφανίδη που τον είχαμε δεκάρι στη Δόξα Πετραλώνων στη Β’ ΕΠΣΑ, μιλάμε για μεγάλο μπαλαδόρο, θα μπορούσε να αφήσει εποχή, τον φάγανε τα κυκλώματα όμως”

Και στα defensive advanced stats στους πρώτους είναι ο γιόκιτς.