Εμένα πάλι το ποστ περί Γιόκιτς μου φαίνεται όχι τρολιά, αλλά ειρωνικό / χιουμοριστικό.
Λες και το άκουσε/διάβασε κάπου αυτό και το μεταφέρει για να κόψει αντιδράσεις και να διαβάσει σχόλια.
Δεν τον ξέρω, αλλά τόσο μυρωδιάς;
Ύποπτο
Κάτι άσχετο, για να ξαναπάμε στα της ομάδας.
Μιας και τελείωσε η Regular Season, και έχουν ήδη ανανεώσει κάμποσοι, τι θα λέγατε για νέο συμβόλαιο (λήγει το καλοκαίρι) στον Γκέιμπριελ ως 3ο Σέντερ για τη νέα χρονιά («αντικαταστάτης» Κώστα Αντετοκουνμπο);
Δε με χαλάει
Μιλώντας όμως για τη front line, επαναφέρω την απορία μου:
ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΪΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ
Τώρα που επέστρεψε κι ο Γιουρτσεβεν, όχι.
Για τις προπονήσεις τον πήραν και για να μη βρεθούν χωρίς καθαρό Σέντερ, αν τραυματίζονταν (που είχε τραυματιστεί, όταν πήραμε τον Γερμανό), ο Γκέιμπριελ.
Τώρα με Τούρκο, Σουδανό και Ντίνο - κατά συνθήκη - δεν υπάρχει ούτε λόγος, ούτε χρόνος για να χρησιμοποιηθεί.
Ίσως παίξει σε πολύ ειδικές καταστάσεις στα πλέι-οφς, δλδ για 3-5 λεπτά όταν θα χρειαστεί σχήματα που θα αφήνουν ανοικτή τη ρακέτα κι αυτός θα μένει έξω για τρίποντο ή σε πικ εν ποπ.
Εννοείται.
Μια χαρά παίκτης.
Χάθηκαν πάρα πολλά λεπτά παιχνιδιού όλο αυτό το διάστημα με Σφιντερσκι στον πάγκο και τον Ιωαννίδη μέσα να προσπαθούν να τον κάνουν να παίξει μπάλα.
Ναι, είδαμε και τον Σφιντερσκι στα προηγούμενα παιχνιδια ματσαρες που έκανε. Ρολαρει η ομάδα σημερα και φαίνονται όλοι παιχταραδες. Να ναι καλά ο Μειτε που παίζει με τα μαύρα και όχι με τα πράσινα βασικά
Αυτη η ομάδα κάθε χρόνο μόλις χάσει μαθηματικά το πρωτάθλημα μεταμορφώνεται σε μικτή κόσμου
Για το ποδόσφαιρο δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο. Η ομάδα έχει μια ασυνέχεια, που μοιάζει να προέρχεται από μια έλλειψη σοβαρότητας στην διαχείριση των πραγμάτων, δηλαδή της (συνολικής) διοίκησης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά από χρόνια, είδαμε μια ποιοτική αναβάθμιση μεσοεπιθετικά, αλλά η ομάδα δεν χτίστηκε καλά στα μετόπισθεν με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη σταθερότητα. Ήρθε ένας παίκτης που σκυλιάζει μέσα στο γήπεδο (Σιώπης) και μοιάζει λες και δεν μπορεί να βγει. Είναι ένα ερώτημα αν είναι προτιμότερο να διατηρηθεί ένας κορμός και να γίνουν κάποιες καίριες προσθήκες/μεταγραφές ή αν θα πάει σε ολική ανανέωση.
Στο μπάσκετ, η χρονιά είναι ιδιαίτερη για πολλούς λόγους, αλλά νομίζω συνολικά έχουμε ευχαριστηθεί μπάσκετ και κυρίως ένα κλίμα υγείας (σχέσεις παικτών, τα παιδιά τους στο γήπεδο) που είναι κάτι ξεχωριστό. Μας στοίχισε πολύ ο τραυματισμός του Λεσόρ και με τον ταυτόχρονο τραυματισμό του Γιουρτσέβεν πολλοί παίκτες τράβηξαν κουπί (όχι μόνο πχ ο Μήτογλου που αναγκάστηκε να αλλάξει θέση και τρόπο παιχνιδιού, αλλά και οι περιφερειακοί που έπρεπε να διαχειριστούν ακόμα περισσότερες καταστάσεις αφού στην ουσία δεν είχαμε post παιχνίδι). Ο Γκέιμπριελ φυσικά και να μείνει, όχι μόνο γιατί είναι overachiever και έμπειρος, αλλά γιατί έχει δέσει πολύ και σαν mentality/προσωπικότητα. Το μόνο θέμα είναι ότι έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Ματίας, αλλά θα βρεθεί τρόπος να χωρέσει. Ο μόνος underachiever της χρονιάς είναι ο Λορέντζο αλλά εγώ δεν θα απέκλεια να κάνει ακόμα και παπάδες από εδώ και πέρα. Δυσκολεύεται να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά έχει την ποιότητα και την εμπειρία να μπει ακόμα και τώρα να κάνει τη διαφορά. Οφείλω μόνο να πω ότι με έχει στεναχωρήσει η περίπτωση του Μάριους. Πέρισυ, μέχρι να βρουν πατήματα οι περισσότεροι αυτός με τον Τζέριαν και τον Ντίνο μας κράτησαν όρθιους και μάλιστα με τον ίδιο να αλλάζει τελείως θέση και τρόπο παιχνιδιού για να προσαρμοστεί στον Αταμάν. Τόση ατυχία δεν του αξίζει (σε κανέναν δηλαδή). Του έχω μπασκετική αδυναμία και είναι τρομερό παιδί σαν χαρακτήρας. Και με εκπλήσσουν δυσάρεστα κάποια πράγματα που διαβάζω από (προφανώς μυρωδιάδες) δικούς μας οπαδούς… Σε κάθε περίπτωση, τώρα ξεκινάει το καλό το άγχος
Συμφωνώ στα πάντα για τον Γκριγκονις.
Μεγάλη ατυχία και για τον ίδιο και για την ομάδα.
Και στεναχωριέμαι ακόμα περισσότερο με κάποια σενάρια που κυκλοφορούν και μιλούν για επιστροφή του το καλοκαίρι στην Ζαλγκίρις.
Με την ομάδα βέβαια έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027. Αν όμως στην ομάδα βλέπουν ότι έχει σοβαρό θέμα με τον τραυματισμό του ίσως τελικά να τον δώσουν.
Καλά πήγε αυτό…
Και το ΄λεγα, μη γίνει κάτι, να που έγινε
κρίμα γι’ αυτή τη συμπαθέστατη ομάδα της αεκ που δεν προκάλεσε ποτέ να παίζει με αυτούς τους αχώνευτους 17χρονους γαύρους που πανηγυρίζουν με αυτόν τον αλήτικο τρόπο του Στεφ Κάρι
Καλά, εγώ αναφερομουν κυρίως στο Μαρινάκη και τα σκυλιά του, αλλά ποιος είμαι εγώ να σου υποδείξω με τι θα χαλαστείς;
Δε σε λυπαμαι που περιμενες κατι διαφορετικο απο αυτο που εγινε!
Στο παλιότερο σχόλιο που είχες κάνει μίλησες για παίχτες και προπονητή πάντως και όχι τόσο για τη διοίκηση που παραμένει η ίδια. Χτες δεν ξέρω ποια πλάνα είδες αλλά δεν είδα να ρίχνει λάδι στη φωτιά όταν οι παίχτες είχαν ήδη στήσει 3-4 εστίες ξύλου. Σε ένα από τα πλάνα φαίνεται να αρπάζει και μία από τον Ματίας
Δες ξανά τι έγραψα και θα δεις να αναφέρω και το Μαρινάκη και τα σκυλιά του. Οι ποδοσφαιριστες με νοιάζουν λιγότερο από όλους, είναι οι πρωταγωνιστές, θα μανουριασουν, δεν τρέχει κάτι. Όπως δεν έτρεχε και με τον Ιωαννίδη όταν έπιανε από το γιακά τον Ρόντινεϊ κτλ.
Βέβαια ομολογώ ότι ποδοσφαιριστής εκτός αποστολής, με πολιτικά ρούχα, να μπαίνει να μανουριαζει, ξεφεύγει από το προσωπικό μου όριο και μου χαλάει την οποία συμπάθεια είχα. Αλλά αυτός ήταν ένας.
Το βασικό όμως είναι η πολλοστή φορά που στελέχη του Ολυμπιακού είναι καθαροί τραμπούκοι και η πολλοστή φορά που ο πρόεδρος του προσβάλλει άλλες ομάδες και προέδρους. Προφανώς εσάς δε σας ενοχλεί, προφανώς δε γίνεται να μιλάμε για συμπάθεια από τρίτους μετά.
Αν μιλάς για το “τσίρκο” και το “κλόουν” συγνώμη δεν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά όταν ο κόσμος το έχει τούμπανο για το πόσο καλές σχέσεις έχει ο Βαγγέλας με τον Ηλιόπουλο. Κάνει μπαμ ότι και οι 2 τους έπαιξαν την περσόνα τους. Το σκηνικό που μετά πάνε οι 2 τους στις σουίτες για να “συζητήσουν και να τα βρουν” είναι εμετικά τραγελαφικό. Περισσότερο θα έπρεπε να ενοχλεί τους οπαδούς της ΑΕΚ όλο αυτό, αφού φαίνεται ότι τα “παράπονα” ο Ηλιόπουλος τα λέει απλά για να τα πει και να δείξει ότι πάει κόντρα σε αυτό που έγινε (που δεν έγινε και κάτι, τσακώθηκαν σαν τα κοκόρια οι παίκτες στο τέλος)
Γιατί, μπορείς να πάρεις σοβαρά οτιδήποτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Αισθητικό είναι το θέμα. Ούτε καν ηθικό. Ακόμα και στο ρόλο που επιλέγει ο καθένας να παίξει.