Μπαμ με Σκουμπάκη ο ερασιτέχνης!!!
Γίνετε μέλη ρε πατατάκηδες να τους πάρουμε το πόλο!!
το μεταφέρω με επιφύλαξη - ήμουν Λισαβόνα το Πασχα και πεσαμε πάνω σε executive (??) της Σπορτινγκ, όπου μας είπε οτι εχει υπογράψει ο Ιωαννίδης για το καλοκαίρι. Δεν φάνηκε να μας κάνει πλάκα - βλέπουμε.
Να φύγει να γλυτώσει
Σε έπεισε και ότι είναι καλός παίκτης; Ή καλύτερα τον έπεισες εσύ ότι θα χαραμισει τα λεφτά του;
Σε κάθε περίπτωση, αυτά που λέει η πιάτσα εγώ δεν τα πιστεύω ακόμα κι αν μετά γίνουν πραγματικότητα
Χρόνια πολλά!
¨Εχω μια υποψία πως ο Ιωαννίδης ήταν καλός παίκτης. Θα δούμε, μακάρι το παιδί να επιστρέψει.
Κατά τα άλλα στη Λισαβόνα παντού Μπενφίκα, Σπορτινγκ χρώματα πρέπει να παλέψεις να βρεις. Μου έκανε εντύπωση.
Η ομάδα φαίνεται πολύ αγχωμένη, έχουν χαθεί πολλά εύκολα σουτ αλλά όμως δεν κυκλοφορεί και η μπάλα καθόλου στην επίθεση. Βιαστικοί και απρόσεχτοι.
Στην άμυνα η Εφές τα έβαλε όλα στο δεύτερο, 0/6 στο πρώτο, 5/5 στο δεύτερο.
Παίζουν καλύτερα όμως, πιο σωστό μπάσκετ,.
Ειναι εξαιρετική ομάδα.
Απίστευτα πράγματα από την Μαφία απόψε.
Απίστευτα…5-6 επιθετικά σε σκριν, τι ζούμε ρε…μιλάμε για μπάσκετ;…μειώσαμε και έφεραν πάλι το ματς εκεί που ήθελαν με το έτσι θέλω.
Σκρόφα Εφές, έπρεπε να βάλεις το άνευ σημασίας τρίποντο στο τέλος, ίσα ίσα να μας χαλάσεις το σούπερ στατ της άμυνας μονοψήφιου αριθμού πόντων στο 4ο
Ρε Χουαντσο για πάντα στην Παναθα.
Θεόρατος! Τι ματσαρα έκανε ο Ισπανός.
20-80 μέσα στο ΟΑΚΑ τα κοράκια, πάλι θα κερδίσουμε, δεν θα σας κάνουμε τη χάρη.
Υ.γ Γιια τον Ντιφαλά μας επρηξαν τα ούμπαλα περισυ οι γαύροι. Τον είδαμε σήμερα και αυτόν και τους άλλους. Ακόμα σφυρίζουν επιθετικά φάουλ.
Στα τόσα χρόνια που βλέπω μπάσκετ δεν θυμάμαι ξανά να έχουν δοθεί 7-8 επιθετικά (μπορεί να ήταν και περισσότερα) φάουλ σε σκριν. Ειλικρινά το λέω. Φλοπινγκ οι άλλοι, επιθετικό ο "δικός"μας ο Ντιφαλά.
Συνεχίζουμε. Πολύ δύσκολη η σειρά απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα και διαιτησία που θα το τερματίσει, θα κάνει ότι μπορεί για να μείνουμε έξω.
Σε παρακαλώ σταμάτα, μη μιλάς άλλο για διαιτησία… άστο να πάει στο διάολο
Έχεις κάποια άλλη άποψη για το σημερινό ματς; σου φάνηκε καλή η διαιτησία για εμάς;
Έχεις την έντασή σου και τα βλέπεις όλα εναντίον σας. Τα επιθετικά ήταν ΟΛΑ. Ειδικά στον Γκάμπριελ δεν σφυρίζουν ούτε τα μισά από αυτά που κάνει στα σκριν. Στο τέλος η διαφορά στον πόντο και δεν μετράνε καλάθι του Τόμπσον από τάπα μετά από ταμπλό του Χουάντσο και τράβηγμα στο διχτάκι πάλι από Χουάντσο. Διαιτησία που θέλει να σε σφάξει όπως λες δεν σου χαρίζει 4 εύκολους πόντους με το παιχνίδι να κρέμεται σε μια κλωστή.
Έχεις την ένταση σου και τα βλέπεις όλα υπέρ μας.
Καμία ένταση, οι φάσεις που σου λέω δεν βγήκαν από το μυαλό μου. Ούτε είπα πως κρίθηκε το ματς από διαιτησία. Εσύ μίλησες για σφαγή και 20-80
Από χαιλάιτς που είδα μας βάλανε στα καλάθια αλλά αφού κερδίσαμε με Ναν μέτριο, Γκραντ και Ντίνο τραγικούς δε φοβάμαι
Νταξ o Μητoγλoυ 3 λεπτα πρεπει να επαιξε. Εχετε μεγαλo θεμα με Πoυαριε πoυ εμoιαζε Γoυιλτ χθες αλλα δεν χανεις σειρα απ τoν Πoυαριε.
Νομίζω τους κάναμε πλάκα. Παίξαμε κανονικά στην αρχη και δεν υπήρχε καν ανταγωνισμός. Επειτα
σταματησαμε να κάνουμε τα βασικα. Φαουλ οταν βγαίνουν στο αιφνιδιασμός , να μην πηδαμε 2-3 μαζί για επιθετικό ριμπαουντ για να έχουμε επιτροφές , οι κοντοι να μην βγαίνουν και οι 2 στα φτερά για να υπάρχει ένας τη κορυφή για να γυρνά γρήγορα πίσω κτλ. Αυτά τα μαθαίνα στη ομάδα μπασκετ γυμνασίου που ήμουν και δεν θα τα δείτε ποτε ξανα στα πλει οφ ( μόνο στιγμιαία και όχι για 10-15 λεπτά όπως κάναμε έμεις χθες). Δε μιλάμε για βασικά αλλά για " μην το κάνετε αλάνα" βασικά.
Νιώθω πως παραλίγο να χάσουμε γτ στα πρώτα λεπτά δημιουργήθηκε η εξής ασυνείδητη οπτική γωνία στους παίχτες (Ναι, τους έχουμε για πλάκα, ας να κάνω κάτι εντυπωσιακό ! ).
Αυτό που θέλω να πω ειναι πως το ντεμαράζ της εφές σταματούσε ετσι.
“-Κοουτς τρέχουν και σουτάρουν ! τι κάνουμε?”
“- Εχουμε 5 φαουλ γτ δεν κάνετε ένα να μπούμε 5 πίσω απο την μπάλα?”
“- Αυτό?”
"- Αυτό’
“-Βαρετο ! Θα το κάνω στο τέλος αν χρειαστεί…”
Εβλεπα να το παίρνουν σοβαρά για 40 λεπτά γι αυτό έδωσα πρόβλεψη 3-0. Αν και πάλι γίνεται.
Από την άλλη όμως κερδίσαμε με μια Εφές που έκανε 4η περίοδο με 11 πόντους και αστοχία σε αρκετά σουτ.
Ο Γιουρτζεβέν είναι πολύ καλός επιθετικά, αμυντικά όμως…
Ο Γκάμπριελ απ’ ότι διαβάζω χθες έπαιξε με πόνους στο γόνατο λόγω τενοντίτιδας.
Λείπει ο Ματίας…το ξέρουμε όλοι αυτό και δυστυχώς πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για φέτος.