Παναθηναϊκός

Ρε ηθοποιε σε αγαπάω ρε μαλακα.

Τα επιθετικά στα σκριν από κάποιο σημείο και μετά ήταν απλά αστεία, όταν κατάλαβαν οι παίκτες της Εφές ότι μπήκαν με διάθεση να σφυρανε για πλάκα αυτές τις φάσεις απλά κάθε φορά που περνούσαν από σκριν τους χτύπαγε ρεύμα και έπαιρναν φάουλ, αστειοτητες. Φυσικά εμείς φταίμε 100%, Ναν το χειρότερο του παιχνίδι εδώ και κάνα χρόνο ξέρω γω, τον γλωσσοφαγαμε. Η εμφάνιση του ηθοποιού από άλλο πλανήτη πραγματικά, είναι εξαιρετικά κομβικός όλη την χρονιά φέτος.

2 Likes

Δεν είδα το ματς χθες (το είδα βιαστικά σε οθόνη κινητού καθυστερημένα) επομένως δεν έχω σχηματίσει σοβαρή άποψη… και το είδα και λίγο αποστασιοποιημένα.

Δεν περίμενα να μας ζορίσει τόσο η Εφές, περίμενα πιο εύκολη επικράτηση στο 1ο ματς. Ίσως δεν το έχω ζυγίσει καλά αυτό το ζευγάρι :laughing:

Φοβερός ο ηθοποιός, ερμήνευσε τέλεια τον ρόλο του Διαμαντίδη. Τον βλέπω για μελλοντικό αρχηγό, όταν αποσυρθεί ο Σλούκας. Λες και τσαντίστηκε που δεν πήρε το βραβείο του best DPotY ήταν :joy:.

Εγώ γέλασα αρκετά και με αυτό εδώ:
https://x.com/elpatron_1982/status/1914794220218462488?s=46&t=llCKcpp_v0XDCAQe2q9bPA

ΥΓ: Ματίας λείπεις.

Κακό μπάσκετ από την ομάδα.

Θα το δώσουμε; για να δούμε…

Edit: Καληνύχτα. Του χρόνου πάλι.

Φιλαράκια μου δυστηχος είναι κανονισμένο για τα εισιτήρια.

Διπλό στην Πόλη!

Νομίζω ότι σήμερα τελειώσαμε.
Αντί να γίνει το 2-0 κάναμε τα πάντα για να χασουμε. Στην Τουρκία είναι πολύ πολύ δύσκολα τα πράγματα απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα που έχει την μεγάλη ευκαιρία μπροστά της.
Αυτοκτονία και τιμωρία, απόψε, όλα λάθος στο 4ο δεκάλεπτο σε ενα ματς όμως που θα έπρεπε να έχει κριθεί πιο νωρίς αν κάναμε τα στοιχειώδη.
Μεγαλες οι ευθύνες Αταμάν, μοιραίος Ναν και Χουαντσο.
Κρίμα.

Για τους γκρι δεν χρειάζεται να πω κάτι, και μόνο η φάση του Γκραντ στο τέλος τα λέει όλα για το τι αντιμετωπίζει η ομάδα.
Και όμως έστω και έτσι εμείς βγάλαμε τα μάτια μας.

Edit: ξαναβλεπω τώρα την φάση στο τέλος.με το φάουλ στον Ναν. Καθαρότατο μπροστά στα μάτια τους.
Ότι και να πεις είναι λίγο πια.

Καλά, τρεις σερί νίκες η Εφές δε μας κάνει, λέω εγώ. Θα γυρίσει στο ΟΑΚΑ και βλέπουμε στο πέμπτο παιχνίδι.

Υπερβολική χαλάρωση και έλλειψη πάθους στο 4ο δεκάλεπτο. Κακή χρήση (ή μη χρήση) κάποιων παικτών από Αταμάν επίσης. Καλύτερα να μην είχαμε μπει με τέτοια διαφορά, νομίζω χαλαρωσαμε και μέχρι να γυρίσουμε το διακόπτη ανελαβε ο Λαρκιν.

Επίσης φάουλ στον Ναν στο τέλος, αλλά οκ, μια φάση είναι, δεν αξίζει να σταθούμε εκεί. Στην τεχνική ποινή στον Γκραντ ποιος ακριβώς είναι ο κανονισμός, έχετε καταλάβει;

Σφύρα καλά τις δύο φάσεις στο τέλος και μετά να πούμε για ντεφορμε παίχτες και Αταμάν και ότι άλλο θέλετε.
Αλλά φέτος φαίνεται από την αρχή η διάθεση της διοργάνωσης να το δώσει στον κομπάρσο

2 Likes

100% σωστή η τεχνική σε Γκραντ και το νον-κωλ σε Ναν.

4 Likes

Έχει απλώσει πόδι για να εκβιάσει την επαφή για φάουλ στο σουτ, αυτό τιμωρούν. Επίσης τα χάι φάιβ έχουν σταματήσει να τα δίνουν. Το ίδιο είχε γίνει και σε τρίποντο του Χέιζ στο ΟΑΚΑ σε μαρκάρισμα του Ναν και το προσπέρασαν

1 Like

Α άρα δεν υπήρχε καθόλου φάουλ εξαρχής, δεν ακυρώθηκε κάτι λόγω τεχνικής ποινής. Υπερβολικό το βρίσκω, πάνω στην κίνηση ήταν, δεν έγινε σε στάση για να χρεωθεί φλοπινγκ.

Όσο για το χαι φαιβ όταν αλλοιώνει το σουτ είναι φάουλ, δε μιλάμε για άγγιγμα μετά το σουτ όταν η μπάλα έχει πάρει την πορεία της.

η μπάλα είχε φύγει πάντως, μετά το κολλάει στον αέρα και ναι το δίποντο του Γκραντ μετράει σωστά γιατί το άπλωμα το ποδιού ήταν μετά το σουτ

1 Like

Τι θα πεις εσύ…
Κάνε μας την χάρη και μην προκαλείς.
Ασχολησου με την ομάδα σου, μπαίνεις εδώ μέσα μόνο στις ήττες μας. Άντε από εκεί.

Η αλλοίωση έγινε πάνω στη μπάλα, το hi5 έγινε μετά. Ο ίδιος ο Ναν που διαμαρτύρεται για το παραμικρό το ξέρει (απ το νβα που είναι νόμος) και δε λέει κουβέντα.

3 Likes

Από πού;

Από εκεί που ξέρεις.

ξεκάθαρα αδίκησε την Εφές.

1 Like

Εγινε μετα το σουτ η επαφη οντως, οντως ο Ναν δεν διαμαρτυρηθηκε και κατι λεει αυτο, και χωρις να λεω φλοπερ των Γκραντ, δεν ειναι, που βεβαια το ζηταει μετα το φαουλ, προεκταση ποδιου και επαφη εκτος του landing circle δεν γινεται να μην δωθει. Και αν δωθει, ειναι τεχνικη.

Στα του ματς, δεν επιτρεπεται αν εχεις αξιωσεις να κανεις αυτη την ομαδα, που δεν μπορει να μαρκαρει γωνιακο τριποντο after timeout, να μοιαζει φορμαρισμενη και το 1μιση 5ρι της να κανουν παρτυ 2 ματς τωρα.

Παιζει στον αυτοματο ο ΠΑΟ και βασιζεται σε δεκαπενταλεπτα ξεσπασματα, πλας κακο rotation/spacing/passing οταν κολλαει η μπαλα. Και σημερα κολλησε και με 3 διαφορετικους playmaker αρκετες φορες.

Δεν πιστευω βεβαια πως μπορει η ομαδα του λουκα του μπανκι να τον νικησει αλλες 2 φορες και μονη της να παιζει.

Δεν εδωσε αυτη την “επαφη” ρε Χρήστο, το τιναξε το ποδι, οριακα δεν τον ακουμπα στην φωτο σου, εχει σκια :stuck_out_tongue:

1 Like