Βρε άντε από εκεί και συ
Η μπάλα φεύγει χωρίς να ολοκληρωθεί η κίνηση του χεριού γιατί χτυπάει ο αμυντικός. Δεν το ξαναείδα ομολογώ, θα τα δούμε στα ρηπλεη αλλά έτσι μου φάνηκε. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει νόημα να μιλαμε για μια φάση, εγώ προσωπικά δεν είδα γενικά εχθρική διαιτησία. Δώσαμε το δικαίωμα να πάει το παιχνιδι στις δύο φάσεις, ο Λαρκιν το έβαλε, ο Ναν με ή χωρίς φάουλ, δεν το έβαλε.
Θα γυρίσει η σειρά στο ΟΑΚΑ, αρκεί να βρούμε λύσεις στην άμυνα στη ρακέτα. Γιατί αν δε βρούμε, και να περάσουμε, δεν έχουμε τύχη στο Φ4
Μπαινει ο εξυπνακιας μεσα απόψε για να μας μας πει για αλλοιώσεις κτλ. Ο προφεσορας.
Λες και δεν είδαμε τι έγινε στο τελος.δεν έχουμε μάτια. Ανακαλύψαμε και τεχνική ποινή στον Γκραντ απόψε, τον κανονισμό.
Μόνο με τον ΠΑΟ αυτά, όταν από την άλλη στα καλομαθημένα τους έχουν στρώσει το χαλί από την πρώτη αγωνιστικη.
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου.
Ρε τραβά και γαμήσου.
Ό,τι πεις.
Χάσαμε, οπότε καμία κουβέντα δεν έχει σημασία. Αν μπορούμε, ας πάμε να κάνουμε διπλό τώρα.
Αν δεν ήξερες τον κανονισμό για τη φάση του Γκραντ και την έμαθες σήμερα δεν φταίμε εμείς. Στο ΠΑΟ - Φενέρ στη regular έχει γίνει ακριβώς το ίδιο high five από τον Ναν στον Χέιζ σε τρίποντο και ο Σλούκας κάνει κλέψιμο με τάκλιν αλλά τότε ήταν απλά Παρασκευή (ή Πέμπτη)
Καθρεφτάκι
Η μία φάση είναι με το γράμμα του νόμου και η άλλη δεν είναι αλλά είχε κάνει τάκλιν ο Σλούκας πριν μήνες. Κατάλαβες;
Θα ναι πολύ δύσκολα τα πράγματα με την Φενέρ.
Θα περάσει ο βάζελος F4, οι άλλοι όμως είναι τίγκα φορμαρισμένοι την κατάλληλη στιγμή.
Ξαναβλέπω την τελευταία φάση και απορώ που δεν έδωσε ο Γκραντ τη μπάλα στο ελεύθερο 3ποντο που είχε ο Σλούκας από το κέντρο, παρά προτίμησε Ναν, να βγει έξω από τα 6,75 και να σουτάρει.
Θα μπαινε;
Ποτέ δεν θα μάθουμε, αλλά ψηφίζω ναι.
Ο Οσμαν που ήταν ο καλύτερος , γιατί δεν έπαιξε καθόλου στο τέλος?
γιατι ειχε κραμπες.κορακια κακο ψοφο
Το αντίθετο. Ιδανικό μαρσάρισμα και εννοείται τελικό με το γαύρο.
Αν μου επιτρέπεις, ίσως κανεις δεν το γράφει, γιατί το σκεπτικό σου εδώ είναι παντελώς λανθασμένο και αποτελεί μέρος του προβλήματος, είτε σε γηπεδικά είτε σε ευρύτερα κοινωνικά πλαίσια.
Βεβαιως σου επιτρεπω. Πες μου και τι εννοείς αν θες να το κουβεντιασουμε
Αταμάν γλύψιμο στα πατριωτακια σου και την πρώην ομάδα σου…δεν πειράζει, περαστικός είσαι και εσύ.
Κατά τ’αλλα περισσότερο έγραψαν τα τουρκικά ΜΜΕ για την διαιτησία χθες παρά τα “αντικειμενικά” μέσα εδώ, μέχρι και παίκτης της Εφές είπε ότι ήταν φαουλ.
Εδώ οι διάφοροι Παπαδογιαννηδες κάνουν το παιχνίδι τους, τα σκουπίδια.
Η μοναδικη ομαδα που τους κοντραρει πρεπει να φυγει απ τη μεση για να το παρουν περίπατο.
Δεν βλέπω πως η Παρί θα πετάξει έξω τη Φενέρ