Απο που κι ως που μας κοντραρετε στην Ευρωπη; 8-0 σερι σας εχουμε! Αν αναφερεσαι σε αλλη ομαδα γραψε λαθος!
Ναι, αλλά τα βήματα του Φαλ…
Περίμενα να δω το “χαι φαιβ” και ειδα φωτογραφία “μήνα του μέλιτος” . Χαχαχαχα.
Δεν νομίζω να επιτρέπεται να περνας τα δαχτυλα μεσα του αντιπάλου.
Αυτό ειναι ερωτικου περιεχομένου.
Εχασα και την πρόβλεψη 3-0.
Να χάνεις όπως χάνεις και μετά να σου κουνάνε και το δάχτυλο, λέγοντάς σου να κοιτάξεις τα λάθη σου.
Ωραία περνάμε.
Ρε παιδιά, είδα την κουβέντα εδώ κι έκατσα να δω την φάση.
Από την πρώτη φορά που την είδα, και χωρίς replay, σου δίνει ΑΜΕΣΩΣ την αίσθηση πως ήταν φάουλ. Ξεκάθαρα. Δεν βλέπω γιατί διαφωνείτε.
Τώρα απο εκει και πέρα:
-
Είναι άδικη η νίκη της Εφές; Δεν το ξέρω.
-
Υπάρχει “διαιτητικό σχέδιο για σφαγή”; Τι να πω, νομίζω πως όχι. Και γενικώς - όσο αντιπαθέστατος και προκλητικός κι αν είναι ο πρόεδρος σας - δεν βλέπω γιατί η Euroleague να πήγαινε κόντρα στην ομάδα με το μεγαλύτερο engagement των οπαδών της. Δεν ξέρω, ίσως τα ξέρετε εσείς καλύτερα αυτά αλλά εγώ νομίζω πως, όταν χάνουμε στην Ελλάδα (όλες οι μεγάλες ομαδες) βλέπουμε παντου δαίμονες.
Εγώ λέω να μη χολοσκάμε γιατί την άλλη βδομάδα θα κάνουμε τουλάχιστον μία νίκη εκεί
Μην σου πω και 2 νίκες. Για μένα παραμένετε πρώτο φαβορί για την κούπα, για πολλούς λόγους.
Κι εγώ πιστεύω ότι είναι εφικτές οι δύο νίκες, απλά δεν θέλω να υπερβάλω
Ο Γκραντ άπλωσε το πόδι, ο mvp χωρίς τις ντρίμπλες το κρατάει μαζεμένο όλη τη χρονιά και έχει χορτάσει βολές
Συνεχίστε να μιλάτε με γαύρους για τη διαιτησία και με τον τοίχο για τα προβλήματα σας
πολύ πρόσφατη φωτογραφία, το έκανε και ο Σλούκας τότε αυτό που έπαιζε σε μας και φώναζε ΑΑΑ στα λέιαπ (τώρα δεν το κάνει, του είπε ο Αταμάν να το κόψει)
Tο σφύριγμα στον Γκραντ είναι αστείο, δε χρειάζεται συζήτηση. Κάνει περιστροφή να γυρίσει το κορμί του αφού είναι σε γωνία 90 μοιρών με το καλάθι. Δεν μπορεί να είναι λαμπάδα, τι είναι, ο Νουρέγιεφ;
Και αμυντικό φάουλ να μην είναι, σίγουρα δεν είναι τεχνική ποινή, σκεφτείτε να γίνεται αυτό σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα.
Λέμε πάντως κι εμείς για διαιτησία, τι να πει και ο γάβρος όμως. Κοιτάξτε εδώ φάουλ που του σφύριξαν χθες. Όταν πρόκειται για ξεκάθαρο χάι φαιβ.
Ναι, αλλά έχουμε πληρώσει για να πάμε F4 και έτσι δε μας πειράζουν μερικά καταλάθος σφυρίγματα
(πέρα από την πλάκα, πέρασα ένα 3λεπτο βλέποντας σε ταχύτητα x0.25 τη φάση του Ναν από την κάμερα που ήταν στη baseline. Στο ένα καρέ το χέρι του αμυνόμενου ίσως αγγίζει μπάλα αλλά όχι Ναν, στο επόμενο η μπάλα φεύγει από το χέρι του Ναν και ο αμυνόμενος ίσως ξεκινάει επαφή με Ναν αλλά ίσως κι όχι, στο επόμενο καρέ υπάρχει ξεκάθαρη επαφή. Ό,τι κι αν έδιναν οι διαιτητές μετά από instant replay μια ομάδα θα διαμαρτυρόταν. Δεν ξέρω γιατί τόσο φανατισμός για μια τέτοια φάση.)
10,000 κόσμος σήμερα στην προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Άλλοι δεν κόβανε τόσα εισιτήρια στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας κάποτε.
Με το συμπαθιο αλλά με κάτι τέτοια θυμάμαι να ασχολούμαι στα 20.
Μπορει να εχει αυτη την ηλικια ο φιλος
Ας ήταν και 100000 χιλιάδες.
Οι 3 με τα γκρι που θα σφυρίξουν και στην Τουρκία είναι αρκετοί.
Ετσι γ@μ@νε οι σουβλατζηδες…
Φέτος δεν τους έπαιρνε για μαγείρεμα.
Τι να σου κάνω ρε Βρανοπουλε που έμπλεξες με το σιχαμα, ποιος σου φταίει;
Μια που δηλώνω αδαής, μπορείτε να μου πέιτε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με τον Ερασιτέχνη; Εκτός αν είναι να μου πείτε ότι όλο αυτό γίνεται για να ακυρώσουμε τον Βοτανικό, οπότε καλύτερα να μην ξέρω.