Παναθηναϊκός

Μακάρι να γινόταν για να ακυρώσουμε το βοτανικό αλλά καμία παράταξη προεκλογικά δεν είχε τέτοια θέση.
Η παράταξη που δημιουργήθηκε για να προχωρήσει ο Βοτανικός με κάθε κόστος (και έκπτωση στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη) πάτωσε πάντως. Οπότε πάμε σε κάτι καλύτερο σίγουρα

1 Like

Αυτή η έκπτωση από που προκύπτει;

Αν παρακολουθείς το θέμα από τότε που ξεκίνησε φαίνεται η βούληση της πολιτείας να γίνουν οι εγκαταστάσεις άρπα κόλλα για να βουτήξουν τη Λεωφόρο. Επίσης με τα λεφτά που “κόπηκαν” τότε δε φτιάχνεις εγκαταστάσεις της προκοπής.

Κανονικά πρέπει να προσβληθεί η συμφωνία, μιας που είναι εκπροθεσμη, και να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση από την αρχή, σε άλλη περιοχή.

Α όχι να μείνει το ποδοσφαιρικό τμήμα στη Λεωφόρο;

Αυτό νόμιζα ότι ήταν το αίτημα (της Θ13 τουλάχιστον)

Μέχρι το πρωί θα έχουν παραιτήσει 2-3 για να μπει ο Αλαφούζος στο συμβούλιο. Καμία σωτηρία

@GRACCHUS_BABEUF εγώ δε μιλάω σαν 13. Ποτέ δεν ήμουν μέλος. Λέω τι θα ήθελα να γίνει

Δεν είπα ότι είσαι Θ13 ρε δόκτωρα, σε ρωτάω επειδή υποψιάζομαι ότι ασχολείσαι με το θέμα κατά τι περισσότερο από μένα και ξέρεις

Αν όχι, πάσο

1 Like

Ρε συ, αυτοί για να αποφύγουν τη γενική συνέλευση πριν 2 μήνες ,που θα έπεφτε στο τραπέζι το θέμα της προσβολής της συμφωνιας, είπαν ότι ο ερασιτέχνης έχει 17,000 μέλη και έτσι δεν φτάνουν οι υπογραφές που είχαν μαζευτεί για να αιτηθεί γενική συνέλευση. Και ξαφνικά πριν 2 βδομάδες μας είπαν ότι τα μέλη του ερασιτέχνη είναι περίπου 5,000. Παίζεται πολύ βρώμικο παιχνίδι στην πλάτη του ερασιτέχνη. Όλα αυτά για να μείνει ζωντανό το θέμα του βοτανικού

Πρέπει να γίνει γενική συνέλευση εδώ και τώρα

Αυτά τα έχω διαβάσει κι εγώ και είναι όντως βρώμικη η τακτική της ΠΑΕ (ω τι περίεργο), αυτό που ρωτάω είναι το εξής: Αυτοί που αντιδρούν στις μεθοδεύσεις αυτές αντιπροτείνουν να ακυρωθεί η συμφωνία που (απ’ ό,τι θυμάμαι) προβλέπει γκρέμισμα του γηπέδου στη Λεωφόρο; Ή να πάει αλλού ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός και όχι Βοτανικό; Ή δεν έχουν καν ενιαία θέση πάνω στο ζήτημα;

Το πρώτο που θέλουν είναι να γίνει γενική συνέλευση για να συζητηθεί πως θα κινηθεί ο ερασιτέχνης, από κει και πέρα κανείς δεν είναι κάθετος στο βοτανικό, τουλάχιστον από προεκλογικές δηλώσεις που διαβασα.

I see.

Εγώ πάντως για το γηπεδικό του ποδοσφαίρου να πω ότι αυτό που θέλω είναι επιστροφή στη Λεωφόρο, που βέβαια δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει γιατί παίζουν πολλά λεφτά στην ανάπλαση του Βοτανικού. Επίσης συμφωνώ με την εκτίμηση ότι ο Αλαφούζος καίγεται να προχωρήσει το θέμα για να πουλήσει τις μετοχές μετά την κατασκευή του νέου γηπέδου, σε όσο γίνεται καλύτερη τιμή.

Δυστυχώς δεν βλέπω να προκύπτει κάτι θετικό, γιατί απ’ αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω ότι ακόμα και όσοι προτάσσουν το ζήτημα του Ερασιτέχνη και των λοιπών τμημάτων, σε τελική ανάλυση δεν πρόκειται να βάλουν εμπόδιο στο σχέδιο της διπλής ανάπλασης.

1 Like

Ρε ποια Λεωφόρο, τι λέτε; Να κάνουμε και τις κερκίδες τσιμεντένιες και το γήπεδο χωμάτινο. Παλιές καλές μέρες κτλ.

Αν ο Αλαφούζος θέλει να γίνει ντε και καλά το γήπεδο για να πουλήσει, ένας λόγος παραπάνω να γίνει το γήπεδο χθες

Με μια ολική ανακαίνιση μια χαρά θα είναι η Λεωφόρος. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να έχουν γήπεδο στις ιστορικές τους έδρες. Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ που παίζουν στις ίδιες περιοχές με τις οποίες είναι συνδεδεμένο το παρελθόν τους πιο μάγκες είναι;

Καλά προφανώς και είναι πιο μάγκες βέβαια, τέλος πάντων.

3 Likes

Κι άντε πες κάπως γίνεται το γήπεδο στη Λεωφόρο που πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Από πάρκινγκ τι; Ή θα βλέπουμε τις ίδιες ομορφιές που βλέπω στην περιοχή μου κάθε φορά που παίζει εντός η ΑΕΚ;

Αυτό είναι όντως σοβαρό ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί (όπως άλλωστε και το αντίστοιχο στη Φιλαδέλφεια). Πάντως ο σταθμός των Αμπελόκηπων δίπλα είναι, κανονικά δεν υπάρχει λόγος να θέλει ο άλλος να πηγαίνει με το αμάξι για να δει Παναθηναϊκό.

3 Likes

Ωραία τα ρομαντικά, αλλά ούτε σοβαρό γήπεδο γίνεται στη Λεωφόρο (δεν έχει υπάρξει ούτε μια ρεαλιστική μελέτη που να δείχνει ότι γίνεται γήπεδο χωρίς τρέλα έργα υποδομής και αγορές οικοπέδων που κανεις δεν έχει υποχρέωση να κάνει), ούτε το ιδιοκτησιακό είναι ξεκάθαρο, ούτε έχει προχωρήσει αυτό το θέμα εδώ και δεκαετίες, ούτε είναι δυνατόν να επιβαρυνθεί αυτή η περιοχή με ένα τεράστιο γήπεδο (για ρωτήστε τους κατοίκους αν θέλουν), ούτε υπάρχει χώρος πάρκινγκ ή κεντρικές οδικές αρτηρίες για να εξυπηρετούν αυτοκίνητα μηχανάκια κτλ, ούτε χώρος για εμπορικές χρήσεις και άρα έσοδα υπάρχει, ούτε χρήμα για να κάνει κάποιος την ανακαίνιση.

Γενικώς το γήπεδο στο Λεωφόρο είναι ανέκδοτο, πιο νεκρό κι από τον παπαγάλο των monty python. Αν είναι να συζητάμε τα αυτονόητα και να χάσουμε αλλες πόσες δεκαετίες πίσω από τους ανταγωνιστές ελπίζοντας να αναστήσουμε τον πεθαμένο, είμαστε άξιοι τις μοίρας μας. Έχουν ξεκαθαρίσει αυτά χρόνια τώρα, πάμε παρακάτω επιτέλους.

1 Like

Αφού ξεκίνησαν οι παραιτήσεις από σήμερα καληνύχτα Παναθηναϊκέ! Βαρδινογιάννης και ΝΔ νίκησαν

Πάλι ο Βαρδινογιάννης; Που κολλάει πάλι αυτός; Πείτε με αφελή.

Ποιος έχει αγοράσει εκτάσεις γύρω από το βοτανικό; Μπορεί εγώ κι εσύ.
Αφελής με αυτούς να μην είσαι ποτέ

Όλοι; Ειδικά όσοι έχουν τεχνικές εταιρείες. Τέρνα, Άκτωρ κτλ. Καμμία εκ των οποίων δεν ανήκει στον Βαρδινογιάννη. Το γεγονός ότι από όλους όσοι εμπλέκονται στα της διπλής ανάπλασης (τεχνικές εταιρείες και τράπεζες) κάποιοι βλέπουν πάλι Βαρδινογιάννη, το λες και εμμονή.

1 Like

See, I just want a football ground mate.

Γι’ αυτό είπα κι από μόνος μου ότι δεν πρόκειται να γίνει (τουλάχιστον όχι υπό τις παρούσες συνθήκες). Γιατί στο σημερινό ποδόσφαιρο επικρατούν όλες αυτές οι εμπορικές μαλακίες.