Παναθηναϊκός

Θες τζαστ ε φούτμπολ γκραουντ αλλά θες και ακαδημίες, θες και παικταραδες (υποθέτω), θες και έναν προπονηταρα και τεχνική οργάνωση με ιατρικό επιτελείο και σκαουτερς σε όλο τον κόσμο. Ε δε γίνονται να συνυπάρχουν αυτα. Στηρίζω 100% την επιστροφη στο πιο απλό ποδοσφαιρο, εκεί είναι ο Αστέρας Εξαρχείων και τα τοπικά πρωταθλήματα, να πηγαίνουμε να βλέπουμε αγνη (χωρίς καμμία ειρωνεία) μπαλιτσα.

Άπαξ και έχουμε όμως το σαράκι του οπαδού επαγγελματικής ομάδας δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω, είναι ασυμβίβαστα πράγματα.

Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα, και ήταν και αναμενόμενο ότι θα κατέληγε στον Αστέρα Εξαρχείων και στα τοπικά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ας μην την κάνουμε τώρα.

Αν ειχαμε τον Εσκομπαρ εμεις θα καναμε λεωφόρο γηπεδο κ στη γαδα πάρκινγκ

2 Likes

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο βόλλευ μέσα στον Πειραιά. Δε χάνεται αυτό το πρωτάθλημα ρε μάγκες!!!

Ομορφιές βλέπουμε και απόψε.

1 Like

Κανονίστε ρε. Κανονίστε να χάσουμε και αυτό το ματς να γελάει και ο κάθε πικραμένος.
Έπρεπε ήδη να έχει τελειώσει και τους κρατάμε με το στανιό μέσα στο παιχνίδι.

Τι κάνετε ρεεε

δεν περνάω καθόλου καλά την 4η περίοδο…

Ντίνος γαμώ την τρέλα μου!!!

2 Likes

Ουφ!!!

Έτσι, γαμω την τρέλα μου!!!

1 Like

Έχουν βάλει σκοπό να μας αρρωστήσουν…
Τέσπα, 2-1, πάμε γερά τώρα!
Ελπίζω ότι δεν έχει κάτι ο Χουαντσο και ότι η αλλαγή στις βολές στο τέλος ήταν τακτική Αταμάν.

1 Like

ΤΣΑΠΟΥ :fu:

1 Like

τι να έχει μωρέ αφού ξαναμπήκε μετά, έκανε ότι πονούσε γιατί τον τελευταίο καιρό είναι τσακωμενος με τις βολές

Κερνάει παστιλιες για τον πόνο η ομάδα!
Α ρε Ντίνο :heart:

2 Likes

Τεράστια νίκη που για να πω την αλήθεια δεν περίμενα αποψε. Αν κάναμε το μπρέικ πίστευα ότι αυτό θα γινόταν την Παρασκευή, όχι σήμερα.
Και με τους γκρι παλι να κανουν τα δικα τους στο 4ο δεκάλεπτο. Όσοι εχουν μάτια βλεπουν.

Αν και για να ειμαι απολυτα ειλικρινής, αν χαναμε σημερα το ματς θα οφειλόταν σε εμας.
Απόλυτος έλεγχος για 39 λεπτά, πήγαμε να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας.
Τέσπα, σημασία έχει η νίκη έστω και με μισό πόντο.

Υ.γ Να θυμίσω ότι παίζουμε σχεδόν όλη την χρονιά χωρίς τον κορυφαίο σέντερ της Ευρώπης και τον Γκριγκονις…

1 Like

κανένας δεν γυρίζει το παιχνίδι απέναντι στην παναθα χωρίς τους γκρι (πορτοκαλί)

Στο επόμενο θέλω τριάδα γιαβορ, λαμόνικα και μποροθρύλο

1 Like

Μετά το κακό κοουτσάρισμα του Αταμαν στο 2ο ματς, είδαμε απόψε επιτέλους αντιμετώπιση στο πικ εν ρολ της Εφες.

Ουσιαστικά έπαιξε μόνο iso στον Σλούκα και Μήτογλου καθώς τους κόψαμε το PnR που μας πλήγωσε στο ΟΑΚΑ. Τα αργά χετζ αουτ* έδωσαν κάποια ελεύθερα σουτ στην αρχή σε Μπράιντ (αρχικά άστοχος) και Οσμάνι αλλά τελικά αυτό δε συνεχίστηκε.

Με παρόμοια αντιμετώπιση έχουμε καλές πιθανότητες και την Παρασκευή.

Btw ο Σλούκας πολύ κομβικός.

Edit: εννοώ οι αργές περιστροφές μετά τα hedge out.

6 Likes

Ακριβως αυτο. Συμφωνουμε.