Παναθηναϊκός

Γαμώ δεν θα δω την νίκη αύριο.:(:cry:

Καλά τα λές.Το πως γίνετε να έχει ο Ολισαντέμπε (αν θυμάμαι καλά) την μπάλα,να την πετάει μπροστά για να βγεί στην κόντρα,να πέφτει πάνω ο Βενετίδης (αν θυμάμαι καλά) και να δίνει επιθετικό φάουλ δεν μας είπες.Το οποίο εκτελείται από τον ίδιο με τα χέρια (την πέταξε μπροστά) και έρχεται την πέρνει ο Τζορτεβιτς και την κατεβάζει κανονικότατα σαν να του έκανε ο άλλος πάσα.Δεν χρειάζεται ο διαιτητής να σου ακυρώσει 3 γκολ και να δώσει 5 πέναλντυ κατά σου για να σε σφάξει…άσχετα αν πολλοί το κάνουν και έτσι,χωρίς ντροπή.Θείος είναι αυτός.

Εγω ενα εχω να πω για το αυριανο ντερμπι!

[SPOILER]

Εσυ θα μας σωσεις![/SPOILER]

Κι εγω το ιδιο πιστευω.θα ειναι ενας πολυ ασχημος αγωνας γεματος αγχος κι απο τις 2 ομαδες

παιδια στο μπασκετ εχω αρχισει να ανησυχω
με αυτα τα χαλια κατι τρικαλα και ολυμπιακο θα νικαμε μονο

αυριο μονο νικη με τους ανυπαρκτους ρεεεεε

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ

χαχχαχαχα!γ*μησες φιλε!!!κρατα μικρο καλαθι για σημερα φιλαρακι…

γμτ εχω αγχωθει!!τελειωνω 3+30 τη δουλει και μεχρι να γυρισω θα παω 4+30 και μεχρι τις 5 πρεπει να φαω και να ξεκινησω σιγα σιγα για το οακα …μια δυσκολη μερα η σημερινη!!

Βρήκε ένας χωρικός κάποτε ένα λυχνάρι και τρίβοντάς το βγήκε από μέσα ένα τζίνι, το ο οποίο του είπε ότι θα πραγματοποιήσει 3 επιθυμίες του. -“Η πρώτη μου επιθυμία είναι να μη μου τελειώνουν ποτέ τα λεφτά γιατί είμαι μια ζωή φτωχός,” Έγινε του λέει το τζίνι. -“Η δεύτερη είναι να έχω πολλές γυναίκες, γιατί το χωριό μας δεν έχει καθόλου γυναίκες.” Έγινε κι αυτή του λέει το τζίνι και περιμένει να ακούσει την τρίτη του επιθυμία. Αφού το σκέφτεται λίγο ο
χωρικός, λέει στο τζίνι:“Ξέρεις τζίνι μου, θέλω να μου αναστήσεις τη μανούλα μου που έχει πεθάνει πρόσφατα και την υπεραγαπούσα.” -“Αποκλείεται” λέει το τζίνι," σε κόντρα με το Θεό δεν μπορώ να έρθω". Επιμένει ο χωρικός, αλλά το τζίνι ανένδοτο. -“Αδύνατο! Βρες κάτι άλλο γιατί όπως σου είπα, σε κόντρα με το Θεό δεν μπορώ να έρθω!” του ξαναλέει. Ο χωρικός, αφού το καλοσκέφτεται, αποφασίζει την τρίτη επιθυμία του: -“Να τζίνι μου, θέλω να κάν! εις να πάρει το Πρωτάθλημα η ομάδα μου” -“Και τι ομάδα είσαι;” -“Παναθηναϊκός” Οπότε το τζίνι: -“Και πώς την είπαμε τη μανούλα σου;…”

Μαπα το ανεκδοτακι…

:frowning: Το βιντεακι σ αρεσε?:smiley:

καλο ηταν !

δες κ ενα για τον γιαννακη που χει

rock πως το βλεπεις το παιχνιδι σημερα?

βασικα δεν ξερω πως θα παιξετε εσεις. εξαρταται πολυ απο την αποδοση του γκαλετι. τοσο πολυδιαστατη ομαδα ειστε …ακομα φοβαμαι και τον κοβασεβιτς. με αυτο το κεντρο αμυνας οποιδηποτε στιγμη μπορει να βαλει γκολ. και φυσικα ειστε επικινδυνοι στις αντεπιθεσεις

γενικα ενταξει δεν σας φοβαμαι και πολυ και πιστευω οτι θα σας πατησουμε ! :D:p

εσυ ?

Kι εγω αυτο πιστευω…

η αρχη εγινε…

Το νικητήριο τέρμα για τους «πράσινους» πέτυχε ο Φελέκης στο 92ο λεπτό με σουτ που κόντραρε κι άλλαξε πορεία

Παλια μου τεχνη κοσκινο…

οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαμαρόπουλου για αγκωνιά σε αντίπαλο.

συμφωνω τολκκι…

Τουλαχιστον φαγανε και κοκκινη οι δικοι μας.Σε αλλες περιπτωσεις ετρωγε αγκωνια ο Ζιοβαννι και κοκκινη μαζι :slight_smile:

ναι ρε το καλυτερο παιδι ηταν ο Ζιο…ποτε δεν προκαλουσε

rock ο ζιο οταν θολωνε εκανε την βλακεια και ετρωγε καρτα… στην φαση που σου λεει ο Tolkkis δεν προκαλεσε…

τεσπα απο www.sport-fm.gr

Έπρεπε ήδη να βρισκόταν στο Ολυμπιακό Στάδιο? Αντ? αυτού η αποστολή του Ολυμπιακού είναι ακόμη καθ΄οδόν, μια και πληροφορήθηκε ότι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν στήσει μπλόκα στους δρόμους. Ακόμη αναζητείται λύση, προκειμένου να μη κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Πάντως, το μοναδικό εναλλακτικό σχέδιο είναι το πούλμαν να κάνει το? γύρο της Αθήνας… Ίδωμεν?

τι ωρα θα ξεκινησει το ματς δηλαδη?? :-s

πραγματικά αναρωτιέμαι, πόσο τελειωμένος μπορεί να είσαι ρε γμτ για να ασχολείσαι με τέτοια πράγματα. το φίλαθλοι δεν το σχολιάζω :lol: