Παναθηναϊκός

το site αναφερει ετσι αρχηγε…

Η αποστολή έφθασε πριν από λίγο. Το λέει στο gavros.gr!

ναι ρε, δεν το είπα για σένα αυτό… φίλαθλοι και τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν πάνε μαζί…

για να βγαζω μπυρες σιγα σιγα… :lol:

ΓΑΥΡΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

ΓΑYΡΟΙ ΚΟΥΦAΛΕΣ

βασικα ψιλοβαριεμαι να μιλαω για τη σουπα το ματς…
θα μιλησω για τον απιστευτο κοσμο…τι εφτιαξε παλι αυτη η 13!!ο,τι καλυτερο εχω δει σε ελληνικο γηπεδο!!

που ειναι ο ντιογκο ρε παιδια?τον εσβησε ο βασκος?

και κατι για να πειραξω τους φιλους ολυμπιακους…

που ναι τα πανο!?:p:p

Για βοσκό δεν ξέρω, αλλά ο Βάσκος τον άφησε σίγουρα πολύ αβοήθητο. :wink:

Κατά τα άλλα μην ασχολείστε με χουλιγκανιλίκια και τζάμπα μαγκιές. Καταλαβαίνω πως όταν δεν παίζεται μπάλα ο κόσμος ψάχνει με άλλα να ασχοληθεί αλλά δεν αξίζει…

σου φαινεται να γραφω βοσκο?#-o

και οι τζαμπα μαγκιες ποιες ειναι?οι σημαιες και οι νεκροκεφαλη που σχηματισαμε στη 13?

Αν μιλας για τη χωρογραφια εχεις ενα ποιντ, αλλα δεν το σωζεις…

Η 13 χτες εκανε μεγαλο φαουλ. Την ωρα που ανεβαινε η ομαδα και πιεζε και εχασε ο Μαντζιος αυτην την ευκαιρια, αποφασισε να καψει τα πανω. 10 λεπτα καθυστερηση, η ομαδα χανει το ρυθμο της, και βουτυρο στο ψωμι του γαυρου.

Τελικα η καθε ομαδα εχει τους οπαδους που την αξιζουν: και ο φετινος ΠΑΟ, η του υψους η του βαθους, εχει αυτη τη 13, ικανη για το καλυτερο και το χειροτερο σε λιγοτερο απο μια ωρα.

Edit: καλα αυτος ο Ντιογκο καλος χρυσος, αλλα αν δεν μπορεις να ντριμπλαρεις το Σαριεγκι, εισαι λιγος.

ναι για τη χωρογραφια λεω.δεν εχω να σωσω κατι.χοντρη μλκια που σταματησε ο αγωνας πανω που τους ειχαμε…βασικα το στρωμα πηρε φωτια…γιαυτο εγινε ντουμανι.
αλλα εγω μιλησα συγκεκριμενα για το τι εφτιαξε η 13 και οτι για μενα ηταν ο,τι καλυτερο εχω δει στην ελλαδα.απο βεγκαλικα μεχρι την νεκροκεφαλη…

Ναι ρε συ, δε στη λεω φυσικα, απλα εκνευρισαν ολο το υπολοιπο γηπεδο [-X

Οσο για τη χωρογραφια, καλο το οριτζιναλ, στο δευτερο γυρο στο τηγανι θα δεις και την αντιγραφη του :wink:

φο-βε-ρη ατμοσφαιρα στο γηπεδο χτες,επρεπε η ομαδα μας να μας κανει δωρο την νικη ρε γμτ…

βεβαια οπως σωστα αναφερθηκε εγινε η μαλακια με την φωτια στο κρισιμο σημειο!δν επρεπε να συμβει σε καμια περιπτωση αυτο!

παντως χτες ο γαυρος κατεβηκε με ενα 70’ς κατενατσιο,και καταφερε αυτο που ηθελε,δηλαδη να μην χασει.

ημασταν σαφως καλυτεροι , αλλα μας ελειπε η ουσια και αποτι φανηκε δειξαμε και σημαδια κουρασης απο τα σερι δυσκολα ματς

υγ οι πρασινες εφημεριδες δν πρεπει να δειχνουν νοοτροπια φυλαδων αλλων χρωματων και να λενε για πεναλτυ και ιστοριες για αγριους, αυτα ειναι για αλλους και μονο…
ο διαιτητης ηταν σχετικα καλος και δν επηρεασε το αποτελεσμα.

@red rum ναι μπορω να πω οτι ηταν αρκετα σπαστικο.αλλα πιο σπαστικος ηταν ο γερος στο τερμα που στα 36 του ρεζιλευεται…
αυτο με το τηγανι δεν το πολυεπιασα…

@warlor μηπως επρεπε να σχολιασουμε τις δηλωσεις του θεοδωριδη καλυτερα?κατι τετοιοι πυροδοτουν το κλιμα…

Σου απάντησε ο Red Rum και προσθέτω και τα παράδεκτα συνθήματα κατά της γυναίκας του Νικοπολίδη που αποδεικνύουν από που εξακολουθούν να παίρνουν χαρτζηλίκι αυτοί που κατευθύνουν την οργανωμένη κερκίδα σας.

37 κλεισμένα είναι ο “γέρος” και δεν καταλαβαίνω πως ρεζιλεύεται…
Επειδή έπιασε το τετ α τετ του Μάντζιου και σας στενοχώρησε; Eπειδή “είχε” όλη την επίθεση σας και σας κυνήγαγε μέχρι το πλάγιο;

Mην είστε κολλημένοι και αφήνετε να σας “κατευθύνουν” ρε, αναγνωρίστε μερικές πραγματικότητες και ας μην σας αρέσουν.

Mιλάνε για γέρους, οι ξεφτίλες που βάζαν τον Βαζέχα να τους ξελασπώνει μέχρι τα 50 του. Αχαχαχαχα!

Ποσα χρονια ειχατε να γεμισετε γηπεδο οι βαζελοι που μας εχετε πρηξει με την ατμοσφαιρα ?

Οι πρασινες φυλλαδες ειναι φυλλαδες!Οπως και οι κοκκινες,οι κιτρινες κτλ…
Κανουν μονο για να τις βαζεις στο πατωμα οταν βαφεις.

Μια χαρα σας εχει ο Νικοπολιδης και θα τον θελατε ακομα στην θεση του Γκαφαλινοβιτς.

καλα σιγουρα wise, o ο θεοδωριδης ειναι τελιως γραφικος,αφου ακομα και κολλητος μου οργανωμενος τον εκραζε για τις υπερβολοπαπαριες που πεταγε! ενας αλεφαντος σε ποστο παραγοντα κανονικα ,δν νομιζω να πυροδοτησε κλιμα αλλα προσεφερε σιγουρα γελιο!:lol:

mule:“Σου απάντησε ο Red Rum και προσθέτω και τα παράδεκτα συνθήματα κατά της γυναίκας του Νικοπολίδη που αποδεικνύουν από που εξακολουθούν να παίρνουν χαρτζηλίκι αυτοί που κατευθύνουν την οργανωμένη κερκίδα σας

xaxa:lol::lol::lol: απο τα πιο ακυρα που εχω ακουσει πραγματικα!!ο tzigger πληρωσε τον ντοκεν να βρισουν ναι…no comment

ο νικοπολιδης ειναι μια χαρα τερματοφυλακας εχοντας κανει γκαφες μπολικες βεβαια(βλεπε εθνικη πχ)αλλα εχει γινει καραγκιοζακος με το να φωναζει για διαιτησιες (ξανθη πιο παλια),με το να κανει προκλητικες καθυστερησεις πετωντας μακρια την μπαλα οπως χτες κτλ.
προσωπικα θελω απλα Τζορβα και ουτε τον μπαρμπα-αντωνη ουτε τον γκαλινοβιτς :wink:
ο βαζεχα ηταν παιχταρος,και ειχε κοξει αποδειξεις σε γαυρο,αεκ ενω απο ευρωπαικα goal ας μην το πιασουμε καλυτερα! και τωρα να επαιζε παλι θα γαμαγε!
για τον γκουμα ναι μας την πεις ρε nihilist…

τι ζορι τραβατε με την ατμοσφαιρα δηλαδη?
οπως εσεις γεμιζετε το καραισκακι στα μεγαλα ματς ,ετσι γεμισε και το οακα χτες (για 3η ή 4η φορα φετος sold-out)
επισης να υπενθυμισω οτι το ρεκορ θεατων ,οπως και τον καλυτερο μεσο ορο σε σεαζον στο οακα τα εχει ο παναθηναικος,οπως επισης τις χρονιες που παιζαμε και γαυρος και εμεις εκει,ειχαμε πιο πολλα tickets,
απλα για να ξερουμε τι λεμε :wink:

ρε γαμωτο δεν καταλαβα γιατι σας λυπηθηκαμε…
ησασταν για 3 γκολ και καθομασταν και σας κοιτουσαμε. κριμα.

ο κοσμος φοβερος αν εξαιρεσουμε τη μλκ με το πανο…

warlor με εσωσες απο το να γραφω…δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα πιστευω…

Mule επειδη δεν θελω να κρυβομαι,παραδεχομαι οτι εγω με τους κολλητους μου ξεκινησαμε πολλες φορες το συνθημα για τη γυναικα του.(παρολο που απολο το γηπεδο ακουστηκε μονο μια φορα)αφου βλεπω οτι τον πειραζει,ναι 8α το λεω συνεχεια.πανω απολα με ενδιαφερει να κερδιζει η ομαδα μου.και οταν καποιοι της 7 πετανε μεσα στο καραισκακη καροτα τοτε δεν με πολυνοιαζει πως θα νοιωσει ο γαυροπολιδης.απλα πραγματα.
δεν χρειαζεται να φανατιζεται το κλιμα…μπορουν να λενε ο,τι 8ελουν οι οπαδοι αφου στο γηπεδο πανε γα να ξεσπασουν.αρκει να μην προσβαλουν,θεια και νεκρους.και αντι μερικοι ολυμπιακοι να σκεφτεστε πως νοιωθει ο νικοπωλιδης σας,σεκφτειτε πως νοιωθει οταν βριζετε τη μανα του διαιτητη σε καθε ματς.