Παναθηναϊκός

εγώ την πρώτη φορά που έπιασα τον εαυτο μου να βρίζει μάνα αγνώστου στο γήπεδο (ή ΠΑΟΚ ήταν ή διαιτητής, δε θυμάμαι), μόνο και μόνο γιατί έτσι έκαναν όλοι (ήμουν 16) σταμάτησα για καιρό να πηγαίνω γήπεδο. Δεν πίστευα πως υπάρχει ομάδα που αξίζει να με κάνει να παραβλέψω τις αξίες στις οποίες πιστεύω. Έκτοτε, όσες φορές κι αν έχω πάει, έχω διατηρήσει την ψυχραιμία μου και την ιδιότητα μου ως εκλογικευμένο ον που δεν άγεται ή φέρεται από την ψυχολογία της μάζας.

ε??χαχαχαχ!τι γλωσσα μιλας?λολ!

κατσε ρε συ…ειναι ακριβως οτι ισχυει και για τις μπαντες…οταν αγαπας μια και βλεπεις οτι την προσβαλουν/αδικουν 8ες να βρισεις να φωναξεις να διαμαρτυρηθεις…

κ σιγουρα εχει να κανει με τη μαζα αλλα οχι παντα.αφου πολλα συνθηματα τα ξεκιναγα και γω και αλλα μεμωνομενα ατομα…

Karvou τι είσαι ρε πολιτισμένος και καλά και μας κάνεις τον έξυπνο :stuck_out_tongue:

θα συμφωνήσω με το πνεύμα του ποστ του καρβού.

επίσης, συμπαθείς μου γιούζερς συχνότατα πέφτουν στα μάτια μου όταν βλέπω τι γράφουν στα αθλητικά θέματα.

ναι και γω αναρωτηθηκα αφου διαβασα το ποστ,ποσο βαθυ νοημα μπορει να αντλησει καποιος απο ενα τετοιο ποστ!:slight_smile:

Εσύ δε με ρώτησες? Με ρωτάς σαν γαύρο και μετά ειρωνεύεσαι το ποστ μου? Δεν έχει και ιδιαίτερη λογική αυτό που κάνεις, αλλά τέλος πάντων.

Επίσης, για την ιστορία, έχω να πάω Καραισκάκη για εκτός ΠΑΣ ματς από τη χρονιά του 3-2 με Σόλιντ και Μαλεζάνι. Είχα κάτσει ακριβώς πίσω από τον πάγκο του Μαλεζάνι και αντί να χαίρομαι τη τεχνική του Ριβάλντο (που έκανε όργια εκείνο το βράδυ) είχα να ασχολούμαι με τις χιλιάδες ηλιθίων από πίσω μου - που βέβαια να νικήσει η ομάδα τους ήθελαν - και έβριζαν χυδαιότατα ή πέταγαν καφέδες (που έρχονταν και σε εμένα) στον ιταλό προπονητή που ήταν μπροστά μου και στους παγκίτες του Ολυμπιακού. Μέσα σε όλα, είχα και μια διμοιρία των ΜΑΤ ακριβώς μπροστά μου, να σηκώνεται κάθε λίγο και λιγάκι, να με αναγκάζει να σηκωθώ για να δω το ματς και στο τέλος να με σπρώχνουν γιατί πήγαιναν να επιβάλλουν τη τάξη σε κάποιον από πίσω μου.

Σιγά μη τους πω και μπράβο που συμπεριφέρονται έτσι για να νικήσει μια ομάδα μια άλλη ομάδα και ναι, δε θέλω να συμπεριφερθώ έτσι για να νικήσει η ομάδα μου…

απο το http://kourkouti.yooblog.gr/ :lol:

Σε οποιον μου απαντησε :
Δεν εχουμε κανενα προβλημα με την ατμοσφαιρα και μπραβο που ειδικα στην αρχη ηταν φοβερη.
Εχουν και οι αλλες ομαδες κερκιδες και κανουν και αυτες ατμοσφαιρα.
Απλα εσεις το παιζετε πρωτοποροι και καλυτεροι λες και δεν τα κλεβουν τα συνθηματα και αυτα που κανουν
απο το εξωτερικο…

μαζι σου,πολυ ωραια ,και μαγκια σε ολες τις ωραιες ατμοσφαιρες και καυτες εδρες,γουσταρω πολυ να παιζουν οι ομαδες σε τετοιες!
αλλα οπως και να το κανουμε η 13 ηταν που αρχισε πρωτη και καθιερωσε τις χωρογραφιες στην ελλαδα πριν μερικα χρονια.
ε λογικο ειναι να ηρθαν μερικοι ρυθμοι συνθηματων απο το εξωτερικο,ολες οι ομαδες εχουν αλλαγμενα συνθηματα.δν βρισκω που ειναι το περιεργο,anyway…και ας μην αρχισουμε σαν παιδακια τωρα να μετραμε ποιος αρχισε τι και απο που βγηκε, no point.

Μα αυτη ειναι η ενσταση μου…
Οτι μερικοι εδω μεσα λετε για την ατμοσφαιρα λες και θα κερδισετε κατι απο αυτην :stuck_out_tongue:

Οn-topic : Αυριο παιζετε κυπελλο.Την εχετε την γκελα ? :stuck_out_tongue:

ασε να μας παινεψουμε λιγο ρε!!αφου και εσεις στο καραισκακι θα πλεκετε το δικο σας εγκωμιο!!:stuck_out_tongue:

ο σαριεγκι θα ακουει το νεο Edguy με mp3 θα το βρει μαπα και εκει θα κανει την μεγαλη γκελα μεσα στην ξενερα του! 1-0 και τελος! Ομως,με μια εισχωρη του Twilight of the Thunder God στο mp3 του,περναμε αερα :lol::lol:

Εμένα η απορία μου προς τον |WISE| είναι γιατί δεν προσβάλλει θεία και νεκρούς… Δηλαδή πώς, με τι κριτήρια έχει κάνει στο μυαλό του το διαχωρισμό ανάμεσα σε αυτά και τις μάνες και τις γυναίκες κάποιων και βέβαια γιατί έχει κάνει το διαχωρισμό αυτόν. :-k

@καρβου δεν ειρωνευτηκα.μια πλακα εκανα…για να μην βρω τον μπελα μου παλι λεγοντας μου οτι μιλαω οπαδικα και εχω υφακι…
οσον αφορα στα υπολοιπα που γραφεις δεν μπορω να ξερω τις προσωπικες σου εμπειριες απο καφεδες και ματ που δεν σε εχουν αφησει να παρακολουθησεις αγωνα…εγω αυτο δεν το χω ζησει ουτε στο οακα ουτε καν στη λεωφορο…επισης δεν ειπα να πεις μπραβο,ειπα οτι στο γηπεδο αυτα ειναι “δεκτα”…

Deathster γτ προσπαθεις να παρερμηνευσεις αυτα που λεω?:stuck_out_tongue: ειπα οτι ηταν ισως η καλυτερη χωρογραφια που εχω δει.αποψη μου ειναι αυτη.τι να κανω τωρα?αν εσενα σαρεσει πιο πολυ κατι αλλο οκ…

Greywind σου φαινεται ιδιο να προσβαλλει καποιος εναν νεκρο και το ιδιο τον ιδιο τον παιχτη η το σοι του?μεσα στο γηπεδο σου βγαινουν διαφορα συναισθηματα.

Μάλλον όχι, καθώς ο νεκρός φαντάζομαι δε θα νοιαστεί και πολύ για το τι λέει μια ολόκληρη κερκίδα εν χορώ…

O Σαριεγκι μου χε κανει εντυπωση απο την πρωτη μερα που ειχε πατησει στην Ελλαδα επειδη ειχε ενα τεραστιο κρικο σε καθε αυτι αλλα κυριως επειδη φορουσε μπλουζακι HELLACOPTERS! Ελεγα τοτε, επιτελους πηραμε ενα ροκα παιχτη στην ομαδα. Μετα απο 2 χρονια, μπορω ευκολα να πω οτι ο σαριεγκι ειναι νυν στοπερ της Παναθας αλλα και πρωην αποτυχημενος ντραμερ του βασκικου ροκ συγκροτηματος…

[SIZE=“5”]ΤHE ΓΚΕΛΑ-ΚΟΠΤΕΡΣ[/SIZE]:p:lol:

αχαχαχαα!!
τι θα κανουμε σημερα?

0-3 στο πολυ ανετο

Ο Σαριέγκης είναι τρελαμένος μέταλλος.
όπως και ο Πουγιόλ.

ρε ροκ μην τα λες αυτα…οταν το λες πανα κατι παει στραβα…χεχε

τελικα επαληθευτηκα…8)