Κι εγω τα εξηγω στο απο εκει thread! Αλλα ας ειναι…πες εστω τι δεν θα εκανες.
- δε θα έκανα καταγγελίες και μηνύσεις με κάθε αφορμή και για κάθε θέμα, και ειδικά μάλιστα για θέματα που δεν αφορούν καν στον Ολυμπιακό (πχ στη Euroleague)
- δε θα άφηνα ένα ολόκληρο γήπεδο να τον βρίζει σε κάθε παιχνίδι, παίζουν δεν παίζουν μεταξύ τους οι ομάδες
- δε θα προκαλούσα με μπλουζάκια και λοιπές παπαριές τύπου αριθμός βολών, #μεχριτελους κτλ
- δε θα άφηνα τον προπονητή μου να ειρωνεύεται με κάθε ευκαιρία την ομάδα του εγωκεντρικου διπολικου
- δε θα έβαζα πίσω από την μπασκέτα στο ΣΕΦ τον (κάθε) Τσουκαλά να βρίζει τους παίκτες της ομάδας του εγωκεντρικου διπολικου
- δε θα άφηνα ένα ολόκληρο γήπεδο να βρίζει τη μάνα ενός συγκεκριμένου παίκτη
- δε θα έκανα σα να μην έβρισε κανένας την κόρη του, θα ζητούσα και κανένα συγγνώμη
- δε έβαζα διαιτητές - κομάντο να κάνουν το παιχνίδι ώπα.
- στις λίγες φορές που ο εγωκεντρικός διπολικος ήταν στην από εδώ πλευρα του διπόλου και έκανε προσπάθειες να ρίχνει γέφυρες για το κοινό καλό του μπάσκετ κτλ, δε θα του φερομουν σαν να μην υπάρχει.
- δε θα έλεγα σε κάθε δημόσια τοποθέτηση μου πόσο κακός, σατανικός, βελζεβουλης είναι
- δε θα έβαζα όσα περισσότερα εμπόδια μπορούσα στο μα φτιάξει το γήπεδο που το έδωσαν (αν και φυσικά θα ήθελα αντίστοιχη μεταχείριση κι εγώ)
Όλα αυτά αν ήθελα ομαλοποίηση και να φύγουμε από την τοξικότητα. Αν δεν το ήθελα, θα έκανα όλα αυτά ακριβώς.
Συμφωνω μονο στο 1ο και στα μπλουζακια φυσικα. Τερμα γραφικο. Μια φορα το εκαναν βεβαια και ισα ισα που ηταν το απαυγασμα της φλωροσυνης τους.
-
Στα του γηπεδου δεν προκυπτει απο καπου οτι εβαλαν εμποδια στη παραχωρηση του γηπεδου. Που κολλανε; Συμφωνω στο οτι εχουν ριξει λαδι στη φωτια μετα τη παραχωρηση.
-
Στα των υβρεων (το οποιο θα μπορουσες να το συμπτυξεις σε μια παραγραφο βεβαια αλλα το εσπασες σε 4), αν εσυ νομιζεις οτι μπορεις να ελεγξεις εναν οπαδικο οχλο ως προς το τι θα φωναζει και οτι αυτο ειναι ευθυνη εξ’ολοκληρου της διοικησης, η οποια το μονο που μπορει να κανει ειναι παρακλησεις μεσω των μεγαφωνων και τις οποιες στον συγκεκριμενο αγωνα τις εκανε οπως κανει παντα, κανεις λαθος. Καλως η κακως ειναι ριζωμενο βαθια στην σαπια οπαδικη μας κουλτουρα σαν λαος. Προσοχη, μιλαω μονο για τις υβρεις, δεν αναφερομαι σε ριψεις αντικειμενων η πραξεις που μπορουν να προκαλεσουν σωματικη βλαβη.
-
Οποτε ο διπολικος ειναι στις καλες του δλδ θα πρεπει να ειναι υποχρεωμενοι να πηγαινουν με τα νερα του; Με οτι καβλες ξυπνησει δλδ, θα πρεπει να φερονται και αναλογως; Και εισαι σιγουρος οτι δεν το εχουν ηδη πραξει αλλα ειδαν οτι δν εχει κανενα νοημα;
-
Επισης ας βαλουμε και τον κακο Μπαρτζωκα μεσα στη κουβεντα απλα για να χωρεσουμε κι αλλα να φαινονται πολλα.
-
Αυτο με τη διαιτησια εχει καταντησει γραφικο. Οπως γραφικα ηταν και τα αντιστοιχα δικα μας σχολια περι Ντιφαλαδων περσι. Εχουν πηξει αλλωστε στα πρωταθληματα οι Αφοι τοσα χρονια. Μην ξεχναμε αλλωστε πως ειχαμε και την φετινη ευρωλιγκα κλεισμενη. Oh wait…
Δε θελω να μπουμε σε αντιπαραθεση. Διαφωνω μαζι σου αλλα εκτιμω το υφος των απαντησεων σου στα μπασκετικα.
Τα μπλουζάκια ήταν τουλάχιστο δύο, ένα με το μέχρι τέλους και ένα με τις βολές. Γενικότερα όμως υπάρχει θέμα με την επικοινωνια μέσω τσιτατων και “συνθημάτων”.
Το κομμάτι των ύβρεων ήταν πολλαπλό για να δείξω ότι είναι πολλές οι ευκαιρίες με πολλούς στόχους και από πολλές πηγές ώστε να γίνει κάποια κίνηση. Και δεν έγινε. Μπορεί να μην ελέγχεις τον όχλο αλλά σίγουρα μπορείς να δείξεις τη διάθεση σου ως διοίκηση. Ε, την έχουν δείξει.
Όχι, δε θα πηγαίνεις με τα νερά του διπολικου κάθε φορά. Αλλά ο διπολικος έχει κάνει προσπάθειες να ενώσει τις διοικήσεις για ένα πιο ισχυρό ελληνικό μπάσκετ. Θα το προχωρούσε όντως ή θα τα διέλυε στην πρώτη στραβή; Σχεδόν σίγουρα το δεύτερο. Αλλά οι Αφοί τον περιφρόνησαν απλά. Με ρώτησες εγώ τι (δε) θα έκανα, ε αυτό δε θα το έκανα, έστω και σε επίπεδο συμβολισμού.
Ο Μπαρτζώκας καλώς ή κακώς έχει φτάσει να λειτουργεί ως άτυπος εκπροσώπος της ομάδας, πέρα από τα απλά προπονητικά. Να ειρωνεύεται τα “μπαμ”, να λέει ότι ο Παναθηναϊκός είναι χαρούμενος απλά να παλεύει τα παιχνίδια και άλλα πολλά. Αν αυτά δε γίνονται με την παρότρυνση των Αφων, σίγουρα γίνονται με την ανοχή τους.
Για τη διαιτησία (και για οτιδήποτε) θα προτιμούσα όταν απαντάς σε εμένα να αναφέρεσαι σε πράγματα που έχω υποστηρίξει εγώ. Η διαιτησία των περσινών τελικών και του δεύτερου φετινού ήταν διαιτησία-κομάντο. Δεν είπα τίποτα ούτε για Euroleague ούτε για οτιδήποτε άλλο.
Ξαναλέω για πολλοστή φορά, δε συγκρίνω συμπεριφορες, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει σύγκριση με τον δπγ. Αλλά το να λέμε ότι οι Αγγελόπουλοι δε θέλουν την τοξικότητα και δεν την πυροδοτούν (και) αυτοί, είναι ή αφελές ή οπαδικο.
Καταλαβαίνω ότι το ζήτημα υπεράσπισης/κατηγορίας λεφτάδων ιδιοκτητών καε που πραγματεύεστε είναι πολύ σημαντικό, αλλά ίσως να αποφεύγατε τη χρήση του όρου “διπολικός” με υποτιμητικό τρόπο, δεν είναι και πολύ ωραίο σε μια εποχή που γίνεται προσπάθεια να αλλάξει η αντιμετώπιση στα ψυχικά νοσημάτα
Μαζί σου 100%. Με το πούστης και πρεζάκιας όμως τι γίνεται;
ατάκα του Σερέλη ήταν αυτό βέβαια και ο Μπαρτζώκας τη χρησιμοποίησε μετά από ερώτηση
Αν και σάτιρα κατά βάση (φαντάζομαι μιλάμε για το αρκτικόλεξο της μπλούζας), συμφωνώ ότι πρέπει να κοπεί και αυτό
Εγω τον χρησιμοποιησα πρωτος τον χαρακτηρισμο οποτε my bad!
Ε ναι
Όλα κι όλα
Έχουμε φάει 36 πόντους σε 13 λεπτα.
Άντε να τελειώνουμε την Κυριακή.
Μπράβο τρακη που ανέστησες τον πεθαμένο
Τράκη δες τα καμώματα σου και καμάρωσέ τα.
Αφού ο Τρακης είπε πως ότι και να γίνει έχει γίνει αλλοίωση αποτελέσματος, τι σκατε. Ή το παίρνετε ή είναι στημένο.
Ότι θέλουν κάνουν. Όλα μπαίνουν.
Τράκη την Κυριακή θα δεις την φιέστα στο ΣΕΦ.και θα το απολαύσω.
Και μέσα σε όλα τ’αλλα έχουμε και τους καμικάζι του Λιόλιου.
Οι δύο τελευταίες φάσεις με Γιουρτζεβέν είναι ενδεικτικές του τι συμβαίνει.
Είπαμε, ή το παίρνετε ή στημένο. Έδωσε και φάουλ στον ναν ενώ έκοψε τον φουρνιέ καθαρά, ο ΓΚΡΙ
Στήσε άγαλμα στον Τράκη εσύ
Μπράβο dpg.
Ρε ξεφτίλα Τράκη θέλω 20 πόντους διαφορά με 120-0 διαιτησία την Κυριακή.
Αυτή θα είναι η απόλαυση μου.
Σιχαμα, διέλυσες την ομάδα και σε πηδάνε οι γκρι του Λιόλιου μέσα στο ΟΑΚΑ.