Παναθηναϊκός

To challenge ήταν άκυρο, το φάουλ ήταν πριν την κίνηση, χαμηλά. Ο Ναν δεν ξέρω τι σκεφτόταν με το αεροπλανικο(θα μπορούσε άνετα να χτυπήσει κι αυτός), αντιαθλητικό στο Ναν και τεχνική ποινή στο Φουρνιέ για χειρονομία. Το ότι κάθονται 5 λεπτά και το συζητάνε είναι για γέλια.

Καταλυτική η παρέμβαση Βρούτση.

13 Likes

Ο Να εδώ και ένα μήνα και βάλε έχει κάτσει στα παπάρια του αξίας 2 εκατομμυρίων το καθένα.

2 Likes

Είναι παιχταρας αλλά μεγαλό εγώ και με το mvp θεώρησε ότι του τελείωσε η χρονιά.

Παντως πριν την αλα ρον αρτεστ φασαρα του Ναν, τον πηγαινε ο Φουρνιε 2 λεπτα πριονοκορδελα στο τραστοκ. Δεν ηταν απο το πουθενα δηλαδη το αντιαθλητικο του, ειδικα οταν ο ενας κανει ματσαρα και ο αλλος χτιζει οικοδομη.

Τα περι court seats, σιχαμενα θα πω. Δειτε το τωρα με την ασφαλεια μπροστα, ‘προνομιουχοι’.

1 Like

Ένα ερμπολ και ένα λάθος συνεχόμενα ο MVP.

Πώς παρακολουθείτε αυτό το έκτρωμα;

2 Likes

Με ποπ κορν.

2 Likes

Με ευχαρίστηση για τον Τράκη.

Και τον Αταμάν που το έχει παρατήσει το άθλημα εδώ και ένα μήνα.

Ρε σεις πολλά νεύρα, αλίμονο θα μου πείτε. Διαμαρτυρίες όλη την ώρα, καραγκιοζολικια ολκής

1 Like

Το ξαναγράφω και το εννοώ.

20 πόντους (τουλάχιστον) διαφορά την Κυριακή και τους γκρι να παίζουν 100-0.
Αυτή θα είναι η απόλαυση μου για το τομάρι.
Να τον ξεσκίσουν.

Συγχαρητήρια στον ΟΣΦΠ για το πρωτάθλημα.
Έχει τελειώσει οριστικά.

Υ.γ Ναν, ο καλύτερος παίκτης του ΟΣΦΠ στην σειρά. 4 και βάλε εκατομμύρια, στον πέο του.
Έχει να παίξει από τον Μάρτιο μπάσκετ.

Υ.γ2 Αταμάν, τρία πουλάκια κάθονταν, αμάν αμάν.

Υ.γ3 Οσμάν σε ευχαριστώ αλλά δυστυχώς δεν φτάνεις μόνο εσύ.

Καλό βράδυ σε όλους, συνοπαδούς και “απέναντι”.

3 Likes

25 πόντους έβαλε ο Ναν, καταλαβαίνω ότι τον τελευταίο καιρό δεν είναι όπως πριν αλλά χθες μόνος του έπαιζε.

Όχι ότι έχει πια καμιά σημασία αφού το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, αλλά έτσι για την κουβέντα που λένε…

Τα καλόπαιδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχουν σταματήσει τις καταγγελίες, τα αγγελούδια που δεν προκαλούν και δεν φανατιζουν.
Αυτά τα κοσμήματα του ελληνικού αθλητισμού.
Έβγαλαν μάλιστα και φωτός με το “βρώμικο” παιχνίδι του Ναν όπως λένε.
Να πω απλά για την ιστορία ότι ο Ναν χθες είχε 0 βολές και ένα μόλις φάουλ υπέρ του σε όλο το ματς. Και έχει 4 βολές εκτελεσμένες συνολικά σε τρία ματς. Ο Ναν ξαναλέω.
Γιατί προφανώς ο θρύλος παίζει αμυναρα πάνω του και δεν κάνει φάουλ με τίποτα…δεν τον βαράνε στο ψαχνό, όχι βέβαια. αμυνάρα μόνο…

Την ίδια ώρα ο Τάιλερ ο Ντόρσεϊ έχει 17 βολές σε δύο ματς…ο Ντόρσεϊ.
Για να δούμε τελικά ποιό είναι το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται σε αυτούς τους τελικούς, η σημαδεμένη τράπουλα.
Και πόσο άθλιος είναι ο πρόεδρος μου που έστρεψε όλη την προσοχή πάνω του και άφησε τους Αγγελόπουλους, τους γκρι και τον Λιόλιο να κάνουν ότι γουστάρουν.
Θέλω 45 βολές αύριο και 120-0 για να τον ξεφτιλίσουν τελειως και λογικά αυτο θα γίνει.

Υ.γ 42-72 οι βολές στα τρία αυτά ματς. Σχεδόν διπλάσιες για τον ΟΣΦΠ, 24 βολές μ.ο.

Υ.γ2 Κρίμα για τον Φαλ, περαστικά του.
Και μπράβο στον κόσμο του ΠΑΟ για το χειροκρότημα του όταν πήγε στον πάγκο.

Βρε μαν μου, τι κάθεσαι και στεναχωριέσαι; Οι τυποι εκατέρωθεν εχουν ξεφτιλίσει το πρωτάθλημα οσο δεν παει. Μονο οι καφετζηδες των γραφειων των δύο συλλογών δεν εχουν ακομα ανοιξει beef. Ποιος θα χαρεί γι αυτο το πρωτάθλημα, σοβαρα τώρα. Κανα δυο χιλιαδες βλαμμενοι;

Η μονη δικαιη λύση θα ηταν να αποβληθουν οι δυο σύλλογοι για απολυτη δυσφήμιση του αθλήματος και να παρει το πρωτάθλημα άξια ο τριτος.

Ετσι κι αλλιώς, η Ευρωλιγκα τους νοιαζει μόνο.

3 Likes

Μέχρι και ο συνομιλητής της χρυσής αυγής βγήκε απ’ το φέρετρό του.

1 Like

Έχουμε να δούμε πολλές ιστορίες από την κρύπτη ακόμα…

1 Like

Τώρα είδα για τον Μπαλτάκο. Το κατάλληλο πρόσωπο για τον φασιστάκο πρόεδρο μου.

Εμετός…άντε και στο διάολο ρε.

2 Likes

Εγώ πιστεύω πως είμαστε σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, απλά περιμένουμε ένα κακό σφύριγμα για να κάνουμε σκηνικά.
Παίχτες σκασμένοι απ’ τη κακή διαχείριση του Αμάν και τους τραυματισμούς.Σλούκας να σημαδεύει το σίδερο λες και θέλει να το σπάσει με τη μπάλα.
Βάλε και τη λογική του προέδρου που είναι σφάξε με αγα να αγιάσω, που πέρασε στην ομάδα και έχετε την εικόνα.
Αν καταφέρει ο ΟΣΦΠ,έστω και με τις απουσίες που έχει, να χάσει αυτό το τίτλο, είναι να το κλείσουν το μαγαζί.

Το σκηνικό με τον Αγγελόπουλο και τη δημοσιογράφο που της λέει με αυστηρό τόνο Κυρία μου το μαλλί με καλύπτει το είδατε; :laughing:

Μπράβο στο Φουρνιέ που έκανε την εθνική μας κίνηση. Και με τα δύο τα χέρια έπρεπε να το κάνει.

Δηλαδή σήμερα (και σε κάθε αγώνα) μπορούν οι παίχτες του Παναθηναϊκού (και της κάθε ομάδας) να κάνουν την κίνηση του φουρνιε προς τον κόσμο του Ολυμπιακού (και του κάθε αντιπάλου) στην τιμή των 30 χιλιάδων ευρώ…

3 Likes