Παναθηναϊκός

Θα ξεκινήσω από το τέλος γιατί μου το έχουν πει εμένα σε αλλά φόρουμ και το θεωρώ απολύτως σπαστικό. Τα θρεντς είναι ανοιχτά και για όλους. Το θέμα είναι ο Παναθηναικός, δε λέει πουθενά ότι πρέπει να γράφουν μόνο Παναθηναϊκοι (αντίστοιχα στην ΑΕΚ κτλ) οπότε αυτα τα “μην ενοχλώ” δεν έχουν κανένα νόημα. Καταλαβαίνω την πρόθεση σου, μη με παρεξηγείς ότι είμαι επιθετικός. Λέω απλά ότι τα θρεντς είναι για όλους ανάλογα με το θέμα όχι με τις πεποιθήσεις.

Στα υπόλοιπα:
Δε μιλάμε για τα δεινα του Παναθηναϊκού γενικώς και αορίστως. Η συζήτηση ξεκίνησε από συγκεκριμένη κουβέντα που είπε άλλος φίλος εδώ σχετικά με τις ευθύνες των οπαδών που μας φόρτωσαν τον Αλαφούζο. Δε μιλάμε ούτε για παράγκες αυτή τη στιγμή ούτε για άλλες οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις και ανταγωνισμους που έφεραν την πολυμετοχικότητα και κατά συνέπεια τον Αλαφούζο. Μιλάμε καθαρά για τη συμπεριφορά των οπαδών. Πώς επηρεάζονται οι οπαδοί; Κάποιοι άμεσα, τσεπώνοντας χαρτζιλίκι. Αυτοί είναι λίγοι. Ίσως σημαντικοί, αλλά λίγοι. Οι υπόλοιποι; Από στόμα σε στόμα; Από κρυφές στοές και μυστικές συναντήσεις; Όχι. Από τα ΜΜΕ.

Άρα ο ρόλος των ΜΜΕ είναι τεράστιος. Και στον αθλητισμό και στην πολιτική και αλλού. Δεν καταλαβαίνω πως αυτό είναι υπό αμφισβήτηση, ειλικρινά. Τι μένει λοιπόν να συζητήσουμε, αν ήταν όντως γαύροκρατούμενα ή όχι. Δε θες να το δεχτείς; Πιστεύεις ότι ήταν ισορροπημένα; Άποψη σου και δικαίωμα σου. Ξέρω πάντως ότι τα επιχειρήματα που αναπαράγονταν από όλες τις πλευρές (στο τέλος ακόμα και από “πράσινους” δημοσιογράφους) ήταν ακριβώς τα επιχειρήματα των γαύρων. Τα ανέφερα πριν. Τσουκου-τσουκου, γκουμομπασιναδες, κερδίσετε και τη διαιτησία κτλ κτλ. Σύμπτωση;

1 Like

Ε τι να κάνουμε… Συμβαίνουν αυτά…
Του χρόνου τα σπουδαία

3 Likes

επειδή έχουμε όλοι μπει σε αυτή τη σκουλικότρυπα, να ρωτήσω (σοβαρα και χωρις ειρωνία).

ακουσα χθες στον Τσαρλυ ότι ο Αλαφουζος κατάφερε να ξεχρεώσει τον ΠΑΟ, χωρίς να παει Γ εθνική, πράγμα που του το πιστώνει. Άρα έχει βάλει λεφτά.

Τι κέρδος έχει ο Αλαφούζος από το να μην κερδίζει ο ΠΑΟ ; Γιατι θέλει να τον πληρώνει και να τον καταστρέφει ; Τι επιχειρηματική λογική είναι αυτή ;

Δεν ειρωνεύομαι - αν θελετε ας γράψει κάποιος πέντε γραμμές. Γιατι ειναι άλλο το “ειναι άσχετος” που το ακούω, το ίδιο λέγανε και για την ENIC στην ΑΕΚ και άλλο το “θέλει να καταστρέψει την επένδυσή του”, ενώ παράλληλα (τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια) μοιάζει να βάζει λεφτά

Δεν αξίζει σοβαρή ερώτηση το θέμα αυτό. Η λογική ότι ο Αλαφούζος είναι μπροστινός κτλ είναι:
α) αστεία, την εποχή που όλες οι μετοχές και οι ιδιοκτησίες είναι ένα κλικ μακριά από το να τις μάθεις (ο Αλαφούζος την τελευταία φορά που κοίταξα ήταν προσωπικά ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, ούτε καν μέσω εταιρείας του)
β) βολική για αυτόν, τον απαλλάσσει από το πιο προφανές. Ο άνθρωπος είναι ΚΑΙ μαλακας ΚΑΙ άσχετος με το ποδόσφαιρο

Το μόνο που ισχύει είναι ότι για δικούς του οικονομικούς και πολιτικούς λόγους, τράβηξε την πρίζα και άφησε τον Παναθηναϊκό να φυτοζωει για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Προσωπικά πιστεύω ότι αν είχε καταλάβει πόσο δύσκολο και χρονοβόρα είναι να γυρίσεις από μια τέτοια κατάσταση, τι συνέπειες έχει, δε θα το είχε κάνει. Αλλά αυτό απλά επιβεβαιώνει το “β”

1 Like

οκ αλλά , άλλα υποννοεί πιο πάνω ο @Dr_Love .

Εγώ ένα σενάριο που έχω ακούσει, ίσως και το πιστεύω, είναι ότι ο ακατανόμαστος είναι ο διαχειριστής και όχι ο πρόεδρος.
Δηλαδή τον φύτεψαν εκεί και του είπαν να μην ενοχλεί, τον ΟΣΦΠ κατά κύριο λόγο,αν τυχόν και η κατάσταση ξεφύγει και πάει για κάνα πρωτάθλημα, να κάνει αυτό που ξέρει δηλαδή να τραβάει τη πρίζα.
Οταν χρειαστεί να κόψει βαθμούς από κάποιον , ο ΠΑΟ έχει το μέγεθός να το κάνει. Ουσιαστικά να είναι ένας ρυθμιστής του πρωταθλήματος, που μπορεί να επηρεάσει βαθμολογίες, δίχως να ενοχλεί.
Έψαχνα χθες από περιέργεια κάποιες φωτο και βρίσκω παρέα τον Αλαφούζος μαζί με το Κομποτη και το δολοφόνο Ρουμπέτη στην ίδια σουίτα.
images

Βρωμάει από παντού, επίσης δεν μιλάμε για έναν απλό παράγοντα, αλλά για το δεκανικι των media του παρα-κράτους

Δλδ τις χρονιες που κονταροχτυπήθηκαν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ για τον πρωτάθλημα, με τον ολυμπιακό πιο πίσω, είπε ο ακατανόμαστος (ρε ονομαστε τον να συνεννοηθουμε, δεν ειμαστε ολοι χωμενοι στα σκοτεινα φορα να ξερουμε ποιος ειναι ποιος), “μην παρεις πρωταθλημα απο ΑΕΚ/ΠΑΟΚ”?

ε να, αυτες οι νοοτροπιες νομιζω βλαπτουν πολυ, οχι μονο τους βαζελους, αλλα γενικα το ποδοσφαιρο. Ο ομιλος Αλαφουζ θα ειχε πολλα να κερδισει με ενα ΠΑΟ ισχυρο και πρωταθλητη.

τωρα για τις φωτο που κυκλοφορουν, ολοι ξερουν ολους. Ο Ηλιοπουλος ειναι /ηταν κολλητος του Μαρινακη. Να αρχισουμε και εμεις που φαγαμε 15 γκολ περσι, να λεμε οτι το εδωσε κτλ. Δεν πατε/παμε πουθενα ετσι

Πρώτη φορά συμφωνούμε σε ποδοσφαιρικό θέμα

Μακάρι να έχετε εσείς δίκαιο και να είναι απλά ηλίθιος.
Εμένα πάντως ο συγκεκριμένος μου έκοψε το γήπεδο, με το που πατησε το πόδι του στην ομάδα(2 φορές έχω πάει, μια σαν σύνοδος και τη δεύτερη απο μαλακία μου).
Χίλιες φορές να πέφταμε τρίτη εθνική και να μέναμε εκεί για χρόνια, μας αμαύρωσε την ιστορία μας. Η διαπλοκή στο μεγαλείο της.
Και 10 συνεχόμενα πρωταθλήματα να είχε πάρει, πάλι θα τον αντιπαθούσα.
Συγνώμη πάμε παρακάτω :grin:

Εγώ θα έλεγα μακάρι να είναι βαλτός. Αυτό αλλάζει. Η ηλιθιότητα είναι μόνιμη

1 Like

Ούτε για αστείο…

Στην παρακμή εδώ και χρόνια, κακό ποδόσφαιρο και απαρχαιωμένη νοοτροπία, το ότι είναι μεγάλο όνομα ο σούπερ ντουπερ Μουρίνιο δεν σημαίνει ότι είναι και ο κατάλληλος.

Κουβέντα να γίνεται βέβαια, έτσι και αλλιώς δεν υπαρχει τέτοια πιθανότητα και οι λόγοι είναι προφανείς.

Χαρίζει που χαρίζει το γέλιο απλόχερα με κάτι επιλογές Τεριμ και όχι μόνο. Μια ακόμα δεν θα έκανε κακό, συν το ότι το όνομα του ΠΑΟ, θα ακούγονταν σε όλη την Ευρώπη.
Τι χειρότερο να πάθουμε με τον special one δηλαδή;
Εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση, κουβέντα να γίνεται.

Η εφημερίδα του βαγγελα προειδοποιεί!!! Το καλό μας θέλει λογικά

5 Likes

Να διαβασουμε τι λεει και ο Ερπετοπουλος.

1 Like

Φερε κανεναν σεϊχη ρε Τσακα :joy:

6 Likes

Εμφανίστηκε και ο Τσάκας τώρα; ρε τι ζούμε.

Κρίμα που δεν υπάρχει πια ΠΡΑΣΙΝΗ

7

2 Likes

Μάθανε ότι γαμιομαστε πλακωσανε και οι γύφτοι

Πούλο απ’ την ΠΑΕ καραφλή οχιά, μπροστινέ

2 Likes

Έτσι …
Μου αρέσουν οι ψύχραιμες φωνές χαχαχαχαχα.

Αυτό που θέλουν να περάσουν τα media του noor1, ότι χωρίς αυτόν, δεν υπάρχει αύριο στον ΠΑΟ , με ξεπερνάει.
Δεν πέταγε μπάλες ο Βαγγελας τυχαία στον αγωνιστικό χώρο.

1 Like

Ε ναι βγήκε κι ο ερπετοπουλος και είπε ότι δεν γίνεται χωρίς την καραφλή οχιά

Κομποτιακος Πειραιώς fc