Παναθηναϊκός

Γροθιά στο μαχαίρι και προχωράμε

Καληνύχτα.

Σορτς σώσε μας

RIP - Ας ελπίσουμε να γκαζώσει ο Σορτς

Πώς γίνεται να τραυματίζονται κάθε φορά στην προπόνηση, μια δυο μέρες πριν τα ματς…
Πραγματικά εντυπωσιακό.

Τελειώσαμε (πριν καν αρχίσουμε).

Ίσως ο αυξημένος χρόνος του Σορτς λειτουργήσει θετικά, θα δείξει.

btw: ωραίος ο Αταμαν που είπε στις δηλώσεις αεροδρομίου «έχουμε μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ, δεν είναι ώρα για διακαιολογίες, τι να πει και η Μονακό που παίζει με 8 παίχτες».

Θα λείψει σίγουρα η εμπειρία τέτοιων αγώνων και το decision making του Σλούκα. Ίσως όμως να μπει τώρα ένας νέος παράγοντας στη σειρά που δεν είχε προβλεφθεί (δλδ είτε ο Γκριγκονις είτε ο Τολιόπουλος).

Δεν είμαι αισιόδοξος ότι η απουσία του θα λειτουργήσει τελικά θετικά, αλλά θα ήταν ωραία ιστορία αυτός ο τραυματισμός να φέρει στο προσκήνιο έναν x-factor από το πουθενά.

2 Likes

Τεράστιο το πρόβλημα του Σλούκα στο χειρότερο δυνατό σημείο.

Ο αρχηγός είναι ως γνωστόν ο καλύτερος γκαρντ μας στο μοίρασμα και διάβασμα του παιχνιδιού, ξέρει πότε να ανεβάσει και να ρίξει τον ρυθμό κάτι πολύ σημαντικο απέναντι σε μια ομάδα όπως η Βαλένθια, δίνει αρκετές ασιστ και βέβαια έχει την κλάση και την εμπειρία τέτοιων αγώνων.
Το να λέμε μακάρι να ανέβει ο Σορτς δεν έχει και πολύ νόημα αφού ο κοντορεβυθούλης ειναι άλλο στυλ παίκτη.
Επιπλέον θα επιβαρυνθούν οι δύο, Σορτς και Γκραντ που θα χρειαστεί να παίξουν περισσότερο. Ελπίζω ο Αταμάν να θυμηθεί τον Τολιόπουλο, έστω για 10 λεπτά.

Δεν ξέρω αν ήταν ατυχία γιατί ο Σλούκι φαινόταν καιρό τώρα να έχει κάποιο θέμα με τα γόνατα του, η ουσία είναι ότι χάσαμε έναν κομβικό παίκτη για τη σειρά αλλά και για το φ4 αν περάσουμε.
Λένε για τρεις εβδομάδες που αυτό είναι το καλύτερο σενάριο και ακόμα και έτσι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπει λίγες μέρες πριν το φ4, νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε πώς έχει η κατάσταση.
Και μένει να δούμε αν θα μπορεί να παίξει στους τελικούς εδώ, χλωμό το κόβω.

Κρίμα…πάμε τώρα για τους αγώνες απέναντι σε μια ομαδάρα και ότι βγει.
Πρέπει όλοι να βγουν μπροστά τώρα, θέλουμε μια νίκη αυτή την εβδομάδα.

Εγώ νομίζω προτιμώ τον Γκρίγκο στην 12αδα.

Πιστεύω ότι ο Μάριους θα είναι στην 12άδα.
Η μία θέση παίζεται με Τολιό και Καλαϊτζάκη.

Εγώ θα έλεγα ότι με τη Βαλένθια κάπου κοντά στους 85 πόντους θα τους βάλουμε είτε με είτε χωρίς το Σλούκα. Το θέμα είναι να κρατήσουμε πιο χαμηλά τους Ισπανούς. Οπότε θέλουμε κορμιά, άμυνα και ενέργεια. Άρα Καλαϊτζάκη περισσότερο από Τολιοπουλο.

1 Like

Αυτό πιστεύω κι εγώ. Γι’αυτό και έπαιξα Καλαϊτζάκη οβερ 0,5 πόντο 8 απόδοση…

1 Like

Τελικά Τολιό αντί Καλαϊτζάκη στη δωδεκάδα.

1 Like

Άμα ξεκινήσουν να τα βάζουν, καληνύχτα

Πολλά χαμένα λέι απ ενώ έχουμε ευκαιρία να ξεφύγουμε με 20+

1 Like

Έβαλαν τώρα δύο συνεχόμενα.

Οσμάν και Ντέιβις ξυπνήστε λίγο.

Ειμαι ο μόνος που πιστεύει ότι το ματς έπρεπε να είναι στους 15 στο ημίχρονο;…

Απίθανο πραγματικά να παίζε ιο Γκριγκο και παίκτες κλειδιά όπως Οσμάν, Ντέιβις, Ρογκα να είναι ανύπαρκτοι.
Μεγάλη ευκαιρία σήμερα, μην την σπαταλήσουμε.

Από τέτοιες φάσεις όπως η τελευταία του Γ δεκαλέπτου με τον Ναν, κρίνονται σειρές πλέι οφ.

Αν το πάρουμε σήμερα, η σειρά είναι 0-3. Με αίμα και ιδρώτα, αλλά 0-3

Ότι μπορούμε για να χάσουμε δικό μας ματς

Το πλάνο ήταν απλό. Πρώτη βολή μέσα, 2η έξω κι άσε τους να βάλουν καλάθι από ριμπάουντ σε 2.1δ.

Από παίκτη του 90% στις βολές.

3 Likes

αυτο εγραφα