Παναθηναϊκός

Τι εικονα ειναι αυτη ρε γαμωτο. Δεν τους προλαβαινετε με τιποτα κ ευτυχως που ειναι σχετικα αστοχοι. Συνεχως αμαρκαριστοι.
Για να παρετε φαουλ μονο αν υπαρχει λαβη.

Μακαρι με καποιο τροπο να αλλαξετε ταχυτητα

Τους γκρι τους ξέρουμε, μόνο με μπουκέτα θα μας δώσουν φάουλ και αν.
Αλλά η εικόνα γενικά είναι απερίγραπτα κακη.

Στην περιοχή μου έξω από το σπίτι μου είναι μια καφετέρια με κόσμο που βλέπει το ματς
Στα δύο τρίποντα που βάλαμε (από τα 15) πανηγύριζαν…
Ο ορισμός του γκοοολ!! :smile:

4 Likes

Μέσα σε όλα βλέπεις και την φάση του Κι που κανει περίπατο και δεν δίνουν τίποτα και απλά κλείνεις την τηλεόραση.

Καλό βράδυ.

Να πούμε και για Αταμάν, να πούμε και για διαιτητές να πούμε και για όλα. Αλλά όταν χάνουν 3-4 λέι απ και αμέσως μετά άλλα τόσα ριμπάουντ όταν υποτίθεται έχουμε πάρει την ψυχολογία και το μομεντουμ… Ε, να πούμε και για τους παίκτες που είναι έμπειροι υποτίθεται και πλεονεκτούν σε σχέση με της Βαλένθια

2 Likes

Δώσανε 8" όταν θέλει 3 λεπτά και χάναμε με 11 ενώ το έχουν κάνει άλλες 4-5 φορές στη σειρά που (προφανώς) δε σφυρίξανε… Κλασικοί κουτοπόνηροι της ευρωλιγδας

Παρόλο το χάλι μας ήμασταν αρκετή ώρα στο -6 με κατοχές που χάθηκαν μαλακισμένα. Τραγικοί

Με τις υγείες μας λοιπόν

Ήμουν απ’ αυτούς που πίστεψαν στο “γύρισμα του διακόπτη” μετά τις δύο νίκες στα πρώτα ματς (μη σας πω και από το πρώτο ματς). Έτσι μου έμοιαζε, ότι επιτέλους αυτό το επιβλητικό ρόστερ είχε αρχίσει να αποδίδει με βάση τις δυνατότητές του. Το μυαλό μου και μια λίρα τελικά.

Δίκαιη πρόκριση της Βαλένθια, κι ας έφαγε σπρώξιμο όπως λέγεται, εγώ δεν θα αποδώσω αυτή την αποτυχία στη διαιτησία. Σε τελική ανάλυση, όταν μια ομάδα όχι μόνο χάνει το πλεονέκτημα έδρας αλλά βρίσκεται και πίσω με 2-0 στη σειρά, τελικά το κάνει 3-2, ε μπράβο της.

Θεωρώ λίγο πολύ δεδομένο ότι μετά απ’ αυτό δεν πρόκειται να συνεχίσει ο Αταμάν, είναι πολύ βαρύ να αποκλείεσαι με τέτοιο τρόπο. Ούτε αν πάρει το πρωτάθλημα, που κι αυτό δηλαδή δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει, όχι γιατί δεν μπορούμε ως ομάδα να σπάσουμε το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού αλλά γιατί αυτοί οι παίκτες έχουν δείξει όλη τη χρονιά φέτος ότι δεν τους πολυνοιάζει καν. Τώρα για το ποιος θα τον αντικαταστήσει, καλή μας τύχη. Να δούμε ποιος (σοβαρός) προπονητής θα δεχτεί να έρθει να υφίσταται τα καμώματα του ΔΠΓ.

Ένα τελευταίο. Πολλοί Παναθηναϊκοί ήδη παρακαλάνε να βάλει στοπ στο γαύρο ο Σάρας και πάει λέγοντας. Εγώ, ίσως επειδή μεγαλώνοντας μάλλον I care less and less, θα πω ότι δε με νοιάζει καθόλου. Ας το πάρει όποιος παίξει καλύτερα στο Φάιναλ 4. Αν αυτός είναι ο γαύρος, ας το πάρει μέσα στο ΟΑΚΑ και μετά ας νομίζει ότι μας έκανε τη μούρη κρέας. ΔΕΝ θα είναι πλήγμα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Το 8ο θα έρθει κάποια στιγμή (hopefully sooner rather than later) και τέτοιες λεπτομέρειες, τύπου ποιος το πήρε πού, θα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

5 Likes

Αν δεν ήμουν ψόφιος από κούραση θα έγραφα πέντε αράδες για τα πράγματα που είδαμε να αλλάζει ο Μαρτίνες στην προσέγγιση της σειράς καθώς αυτή προχωρούσε. Αυτό, τί θες? Από την άλλη δεν είχε.

Η Ρεαλ να μην το πάρει και όποιος άλλος θέλει, ας το πάρει. Είναι ήδη στο +4 από εμάς, αν πάει στο +5 θέλουμε μία ζωή για να την φτάσουμε

1 Like

Με όλο το σεβασμό αλλά δεν είναι τόσο απλό…
Όταν θα ακούς τους γαυρους να στο λενε μέχρι να σβήσει ο ήλιος και ότι το συγκεκριμένο ένα ξεπερνάει τα επτά, θα καταλάβεις.
Όσον αφορά το 8ο, με αυτά τα μυαλά και αυτόν τον ιδιοκτήτη, θα αργησουμε αρκετά.
Το ότι πήραμε και ένα αποτελεί τελικά πραγματική έκπληξη.

Δεν θα πω πολλά για το μίασμα τα διαβολάκια σήμερα με κάνουν να χαίρομαι μέσα μου για αυτον και τον Αμάν Αμάν,
Σκεφτείτε απλά ξανά τι έκανε ο τύπος, ο ιδιοκτήτης μας, μετά το 0-2 πριν 10. ημερες. Από το. ίδιο κιόλας βράδυ του 0-2. Αυτό αρκεί.

Αν εσύ ακούσεις από οποιονδήποτε “1>7” και το πάρεις στα σοβαρά και μιζεριάσεις, δεν θα σου φταίει κανένας. Μα κανένας όμως!

4 Likes

Δεν θα μιζεριάσω, θα εκνευριστώ! Και ξέρω ότι θα μου το πουν διάφοροι που ξερω :smile:

Ε πες τους για το '99 εσύ. Που αυτό ήταν και όντως μεταξύ μας, όχι με τρίτους.

Όλα εγώ θα στα λέω πια;

2 Likes

Τέλοσπάντων ας το πάρουν του χρόνου ρε παιδί μου,. δεν πειράζει… :smile:

Πέρα από την πλάκα τώρα, ο γαύρος αυτή τη στιγμή είναι χαλαρά το φαβορί για την κούπα.

Φάνηκε ότι η κανονική περίοδος έδειξε και το final four. Ποιος να το περίμενε.
Μια ομάδα μπερδεμένη, κακοδιαχειριζόμενη και χωρίς ταυτότητα δυστυχώς όχι μόνο στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και συνολικά μες στη χρονιά με αψυχολόγητες κινήσεις και ως εκ τούτου, ήττες.

Καλές οι βαριές φανέλες και ότι η euroleague είναι άλλη πίστα στα playoffs, αλλά στο μπάσκετ νομίζω 9 στις 10 φορές κερδίζει εν τέλει η καλύτερη ομάδα, και η Βαλένθια ήταν σαφώς καλύτερη όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό, αλλά από τις περισσότερες ομάδες φέτος.

Προσωπικά θεωρώ ότι ο Αταμαν έχει χάσει μεγάλο μέρος των παικτών σε ψυχολογικό επίπεδο (ειδικά με τις ηλίθιες δηλώσεις του, όπως χθες με τον Σορτς), και η εμμονή του σε συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού δείχνει μια αλλαζονεία που δεν βγήκε κιόλας.

Ούτε τυχαίο είναι ότι όσες φορές είδαμε τον Σερέλη να αναλαμβάνει να έχουμε είτε comeback από διαφορές, είτε εν τέλει πιο ομαδικό τρόπο παιχνιδιού.

Κρίμα να μην ειναι η ομάδα στο final four στο γήπεδό της, αλλά εν τέλει με την φετινή εικόνα, πήρε αυτό που της άξιζε.

Τη βαλένθια εδώ και καιρό προσωπικά τη βλέπω για τελικό και γιατί όχι για κατάκτηση, είναι η μεγάλη έκπληξη της χρονιάς και παίζει μπασκετάρα.

3 Likes

Επειδή τα της δεύτερης παραγράφου τα ανέφερα εγώ τον προηγούμενο καιρό, ας δούμε κάποια πράγματα πιο ψύχραιμα:

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε στα πρώτα 2 ματς ότι όντως τα POs είναι άλλη πίστα. Όλοι μας είχαμε προβλέψει μια σειρά «σκούπα» ή ένα -για την τιμή των όπλων- 3-1, κρίνοντας από την εικόνα των 2 ομάδων μέσα στη σεζόν.

Η αυτοκτονία μας (γιατί περί αυτού πρόκειται, όπως πήγε η σειρά και χωρίς καμία διάθεση να μειώσω τη Βαλένθια) εδράζεται κυρίως στο γεγονός ότι δείξαμε πώς γίνεται να σταματήσεις αυτό το μπάσκετ που παίζει η Βαλένθια (το οποίο προσωπικά μπορεί να μη μου είναι αρεστό σαν στυλ και φιλοσοφία, αλλά αναγνωρίζω ότι δύσκολα αντιμετωπίζεται) και μάλιστα με 2 διαφορετικούς τρόπους: και σε «κλειστό» παιχνίδι, αλλά και σε ματς υψηλών ταχυτήτων (ήτοι στο στυλ των Ισπανών). Κανείς δεν κατάλαβε γιατί και πώς προέκυψε αυτή η ακατανόητη αμυντική αλλαγή στην Αθήνα, όταν το σύστημα είχε δουλέψει όχι μία, αλλά δύο φορές στην Ισπανία, χαρίζοντάς σου ένα μη αναμενόμενο προβάδισμα που σε έβαζε με το 1,5 πόδι στο F4. Και, μάλιστα, η αμυντική αυτή τακτική φάνηκε ότι δουλεύει και χθες μέχρι κάποιο σημείο (ας πούμε χοντρικά μέχρι εκεί που προηγηθήκαμε), καθότι χθες το φανερό πρόβλημά μας δεν ήταν τόσο η άμυνα, όσο η επίθεση που θύμιζε τμήματα ακαδημιών.

Εν τω συνόλω, λοιπόν, μια χαρά πήγε να την πάρει τη σειρά η ομάδα όπως ήρθαν τα πράγματα και μόνη της έβγαλε τα μάτια της έχοντας μπροστά της την πηγή και αρνούμενη να πιει νερό. Και μια χαρά έδωσε και δωρεάν μαθήματα για τον επόμενο αντίπαλο/τους επόμενους αντιπάλους της Βαλένθια στο F4, για το πώς γίνεται η δουλειά κι έτσι κι αλλιώς. Κι επαναλαμβάνω: δεν υποτιμώ την αντίδραση και τις προσαρμογές που έβγαλε η Βαλένθια και κέρδισε 3 σερί παιχνίδια (το οποίο είναι πολύ μεγάλο κατόρθωμα και με βούλωσε κανονικά, γιατί έλεγα ότι δεν πιστεύω πως μπορεί να το επιτύχει). Καθαρά μπασκετικά, τα πήρε πιο «εύκολα» τα παιχνίδια της απ’ ό,τι εμείς. Βέβαια, υπάρχει ένα αλλά… Χωρίς σύνδρομα καταδίωξης, συνομωσίες και λοιπά, η σειρά δεν παίχτηκε στα ίσα διαιτητικά. Τελεία και παύλα. Όποιος το αρνείται αυτό, είτε δεν είδε δευτερόλεπτο, είτε δεν ξέρει τι του γίνεται. Και αυτό δεν έχει εφαρμογή μόνο στις ήττες της ομάδας, αλλά ισχύει και στα ματς που κέρδισε στην Ισπανία. Ο λόγος γι΄αυτό δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος είναι και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Ας ασχοληθεί η διοίκηση και όποιος χρειάζεται με αυτό. Αλλά, επαναλαμβάνω, όταν τα 4 πρώτα παιχνίδια έχουν παιχτεί στην κόψη, η διαιτησία διαμορφώνει/επηρεάζει τη σειρά. Τέλος, η απουσία Σλούκα, όχι απλά κόστισε, αλλά έκανε εκκωφαντικό κρότο (κι εξέθεσε και την περίπτωση του Ναν στη συγκεκριμένη σειρά).

Ο Αταμάν είναι φανερό πως δεν έχει θέση πλέον στην ομάδα (προσωπικά, πιστεύω πως ο ίδιος δεν θέλει εδώ και καιρό να είναι και το έχει αποφασίσει). Τον ευχαριστούμε για ό,τι πέτυχε, αν φέρει και το πρωτάθλημα έχει καλώς (αν και φαντάζει όχι απλά χλωμό αυτό, αλλά στα όρια του αδύνατου, όπως έχει διαμορφωθεί το κλίμα/ως μόνη ελπίδα βλέπω μια πλήρη αποτυχία του γαύρου στο F4). Αλλά δεν είναι μόνο θέμα του Αταμάν, ε; Κάποιοι παίκτες δεν… Ανεξαρτήτως Αταμάν και διαχείρισης. Απλά, δεν… Κι αν και δεν πιστεύω ότι χρειάζονται χτισίματα εκ του μηδενός, αναντίρρητα χρειάζεται μία ειλικρινής προσέγγιση στο πώς θα διαμορφωθεί η ομάδα του χρόνου, με εστίαση στα χονδροειδέστατα λάθη που έγιναν φέτος, τόσο στην αρχή, όσο και στην πορεία.

1 Like

1 Like

Αλαζόνας, νάρκισσος, εμπαθής, το ΕΓΩ του πάνω απ’ όλους και όλα. Πάλι του έφταιγαν όλα χθες εκτός από κάτι που έκανε ή δεν εκανε ο ίδιος.
Συμπεριφορά ατόμου που ξεφεύγει πια από τα αθλητικά και αναγκαστικά τον κρίνεις ως άνθρωπο, ως προσωπικότητα.

Αυτό που έκανε στο ημίχρονο με τον Σορτς δείχνει για ακόμα μια φορά γιατί πολλοί Παναθηναϊκοί δεν τον γουσταρουμε.
Αν ήμουν εγώ ο Σορτς χθες, θα έπαιρνα μια φορητή στο δεύτερο και θα έπαιζα παιχνίδια στον πάγκο.
Και ας μου έλεγε κάποιος ότι είμαι αντιεπαγγελματίας.
Ο σεβασμός δεν είναι δεδομένος, κερδίζεται.

Δεν την κατανοώ αυτή τη λογική. Και δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται πολλοί Παναθηναϊκοί να την ασπάζεστε και να την δικαιολογείτε κιόλας.

Αναμένω να μου το εξηγήσετε αυτό.

Δηλαδή, η Λίγκα έχει πρόβλημα με τη συμπεριφορά, τα χνώτα, όλο το είναι ενός ιδιοκτήτη και τι κάνει ακριβώς; Προστατεύει το προϊόν της από αυτόν, με διαιτησίες που δεν είναι 50-50;

Δεν σας πιάνω. Ειλικρινά, όμως.

1 Like

Τι τύπος λες να είναι ο Σορτς; Σουιτσάκι ή κανά steam deck; :thinking:

Και για rog ally τον έκανα tbh