Παναθηναϊκός

Του Θανάση του Μήνα, σίγουρα

1 Like

Η επιστροφή του Μεγάλου ήταν ότι καλύτερο.

Το τι θα γίνει στο παρκέ θα το δούμε, είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Αλλά σε ψυχολογικό επίπεδο μετά από αυτή τη μαύρη χρονιά σε όλα τα επίπεδα ο κόσμος του ΠΑΟ έχει ένα σημαντικό λόγο να χαμογελάει και να ελπίζει.

Ομπράντοβιτς. πόρομ πορόμ πομ πέρομ περόμ!

2 Likes

Όσο ελπιδοφόρα και σωστή να φαίνεται αυτή η κίνηση, εμένα μου προκαλεί και μια απογοήτευση.

Κάποια πράγματα είναι καλύτερο να μένουν ανέγγιχτα στο ντουλάπι της ιστορίας, σε εποχές που ο κάθε άμπαλος μπορούσε μόνο να επηρεάσει με την παπαρια του, μόνο τον διπλανό του στο καφενείο.

Δεν ξέρω πως θα αντιδράσω αν δω τον prasinofrouro13 να ισοπεδώνει τον Ζοτς στην πρώτη στραβή…

1 Like

Ως φίλος του μπασκετ, η μονη απογοητευση ειναι η ελλειψη πολλων καλων προπονητων για επιπεδο πρωταθλητισμου Euroleague.

Στο σημειο που ειναι ο ΠΑΟ, τρεις προπονητες του έκαναν. Βασιλης και Σαρας ηταν ή πιασμενοι, ή δεν θα ερχοντουσαν ποτέ.

Θα φάει το μπινελικι του από τους άλλους και θα στρώσει…
Δεν αγγίζεται ο Ζοτς.

Ο Βασίλης πότε έγινε επιπέδου πρωταθλητισμού; Μπορεί να γίνει κάποτε, ίσως και σύντομα. Αλλά από που προκύπτει ότι είναι τώρα;

2 Likes

Το ποστ μου ηταν σχετικο και με το ποιος ειναι εν δυνάμει ταιριαστός (ασχετως beef με τον προεδρο :stuck_out_tongue: ).
Οπου και αν ηταν προπονητης εκανε πολύ σοβαρό έργο, και πηγε με το καλημέρα και final four.
Θα πηγαινε ισως και φετος αν δεν ειχαν γινει τα στραβα στα οικονομικά της ομάδας.
Προσωπικά τον θεωρώ τον καλύτερο απο την όποια νέα γενιά προπονητών υπάρχει.

Εκτος απο τον Αταμαν και τον Ζοτς, με ποσους άλλους διαθεσιμους (αντε να βαλω και τους μη διαθέσιμους) προπονητές μπορούσε να ασχοληθει ρεαλιστικά ο μπασκετικός ΠΑΟ?

Μα επειδή έβαλες και τους μη διαθέσιμους εξαρχής μέσα, δε βλέπω πως χωράει ο Σπανούλης στους καλύτερους. Μια (απλώς) καλή χρονιά την έχουν κάνει αρκετοί προπονητές, δεν τους κάνει αυτό κατευθείαν “επίπεδο πρωταθλητισμού”. Ακόμα και στους διαθέσιμους πάντως τι να πει ο Ιτουδης, ο Πασκουάλ, ακόμα και ο Λάσο πολύ πριν τον Σπανούλη.

1 Like

Κανεις απο αυτους δεν θεωρείται “μοντερνος”.
Τον Πασκουάλ τον ειχε ηδη δοκιμάσει.

Οι μονοι που θα μπορούσαν να κάτσουν στον πάγκο του ΠΑΟ ειδικά αυτή τη στιγμή είναι ο Ζοτς και ο Σάρας.
Όλοι οι άλλοι είναι ημίμετρα. Ξαναλέω, ειδικά για αυτή την περίοδο και το νέο ξεκίνημα που πρέπει να γίνει μετά την κάκιστη φετινή χρονιά.

2 Likes

Το γαυροσύστημα άρχισε τον ψυχολογικό πόλεμο!

5 Likes

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ βαζέλες :stuck_out_tongue:

Σε μια άλλη παράλληλη διάσταση μπορεί ο Ζοτς να είναι ο προπονητής του ΟΣΦΠ.
Και εμάς ο Σπανουλης :smile:

Δεν ηθελα να ερθει ο Ζελικο γιατι σε αυτο το αρρωστο πραγμα του ΔΠΓ μεχρι και αυτος θα αποδομηθει στο τελος. Απο την αλλη, το μονο σωστο και πρεπον ειναι να κλεισει την καριερα του εδω, οποτε εχω μια μικρη ελπιδα πως δεν θα πανε ολα σκατα και μπορει να γινει αυτο που πρεπει να γινει. Και δεν μιλαω για τιτλους.

1 Like

Είχα δει χτες (ή προχτές δεν θυμάμαι) τις δηλώσεις της Λιάνας Κανέλλη όταν την ρώτησαν στο πάνελ για το πώς βλέπει την επιστροφή Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό και αυτή απάντησε για τα αφεντικά των ομάδων που υποστηρίζουν τον Κασιδιάρη αναφερόμενη στoν dpg.

Και βλέπω τώρα ότι έκανε story ο dpg πριν 4-5 ώρες για να απαντήσει στην Κανέλλη.

Γιαννακόπουλος - Αγαπητή Κ. Κανέλλη πρώτον να σας πω πια αφεντικά πως δεν υπάρχουν στην Ελλάδα… - YouTube

Πολλές φορές σκέφτομαι μακάρι να είχα το ψυχικό σθένος να μην υποστηρίζω την οποιαδήποτε ομάδα μου, να μην παρακολουθώ ματς, εξελίξεις, να μην πηγαίνω γήπεδο όσο στο τιμόνι της είναι το εκάστοτε σκουπίδι, μαφιόζος, φασίστας κλπ. Μακάρι να το βρω κάποια στιγμή.

6 Likes

Sorry που μπαίνω στο thread σας αλλά δεν είσαι ο μόνος, συμβαίνει σε οπαδούς όλων των ομάδων …

Και μιας και μπήκα και έγραψα, άποψη για την κίνηση Φαλ από Παναθηναϊκούς;

1 Like

Εχει βγαλει ελληνικο διαβατήριο ο Φαλ;;

Κανονικά αυτό θα έπρεπε να λείπει αλλά ξέρω πώς το εννοείς.

1 Like

Δε γίνεται να πολεμάς με νεροΜπίστολα το κράτος και το παρακράτος…

Μουσταφά πατριωτη καλώς ήρθες στον Παναθηναϊκό!