Αν τον παίρνουμε για 3-4ο καλός είναι
Γνωστό εδώ και χρόνια τι είναι ο τύπος.
Πριν κάμποσα χρονια τον ακολούθησα για ένα διάστημα στο instagram μέχρι που του έγραψα ένα σχόλιο για χούντα και φασισμό σε κάποιο ποσταρισμα του από τα γνωστά.
Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια κτλ.
Με μπάναρε την άλλη μέρα. Τιμή μου…
Μονο και μονο που γλιτωσαμε τον Παπαγιαννη ειναι πολυ θετικη η κινηση.
Για 3ος ψηλος δεδομενου και του διαβατηριου μια χαρα κινηση. Οι εθνικιστικες κορωνες του ΔΠΓ δεν με απασχολουσαν ποτε, αυτοι που τις καταπιναν ας κανουν κωλοτουμπες.
7-7 οι εκλογές της Superleague.
Όποιος δε βλέπει ότι φέτος ο Αλαφούζος κινείται και παρασκηνιακά, πιστεύω είναι τυφλωμένος από την μέχρι τώρα πορεία του Αλαφούζου. Και όποιος βέβαια πιστεύει πως επειδή κινείται παρασκηνιακά σημαίνει και ότι θα ελέγξει το παρασκηνίο, αγνοεί τη μέχρι τώρα πορεία του Αλαφούζου. Εννοείται είναι ικανός να “ελέγχει” το παρασκήνιο και να βγάλει πρωταθλητή το Λεβαδειακό.
Κλαίω, έπος ![]()
Δεν εχει δωσει και κανενα δικαιωμα!
Ψαχνω ωρα τι βρωμαει στην δηθεν μεταγραφη ταλέντου απο την Χαλ. 19χρονου χωρις συμμετοχες. Με 3 εκατομμύρια λενε στην Αγγλία, 1.5 στην Ελλαδα…
Και βλεπω οτι την Χαλ την εχει ο Ατζουν και αν δεν εκανε σημερα πωλησεις μερικων εκατομμύριων θα ετρωγε μηδενισμο…
Πάγκο στον Λεβαδειακο οποτε το παλικαρι μετα την εξυπηρέτηση στον Ατζουν απο τον καράφλα…
Καλά, μην είσαι σίγουρος ότι έδωσε ούτε σεντς ο Αλαφούζος. Πιο πιθανό να έψαχνε τρόπο να βάλει λεφτά ο Ατζούν χωρίς να φαίνεται ότι τα έβαλε ο ίδιος στην ομάδα λόγω των κανονισμών. Ο Παναθηναϊκός είναι μάλλον το πλυντήριο, σίγουρα από κάπου αλλού θα τα πάρει ο Αλαφούζος από τον Ατζούν
Ναι ρε προφανως. Απλα εκνευρίζομαι με τα αρθρα περί ταλέντου και προτζεκτ για το μελλον κτλ…
Διαλεχτε αν θα παίζει Λεβαδειακο, Κηφισια η Παναιτωλικό… απλά
Ανάλογα τι θα ψηφίσει. Ακούγεται ότι είναι ο πιο πιθανός αποστάτης για το μπλοκ του Βαγγέλα. Ηρακλής πιο κοντά στους Λεβαδειακό και Κηφισιά

Πολλά τα λεφτά.
Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι ο Τούρκος θα κλείσει 3ετια.
Χάνει μεγάλη ευελιξία και ταχύτητα ο ΠΑΟ τώρα. Δεν μπορεί να συμπληρώσει ούτε ο Χέιζ ούτε ο Χουαντσο.
Θα έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.
Ωραία…χάσαμε τον καλύτερο μας παίκτη περισυ…όχι από ομάδα Ευρωλίγκας αλλά από τον ΠΑΟΚ με 2εκ buy out.
Ρε τι ζούμε εμείς οι Παναθηναϊκοί.
Υ.γ Υπάρχουν φήμες για Χουάντσο και Τολιό. Ακολουθούν;
Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον, χάνει τη χρονιά. Καλά ξεκινάμε.
Ε κλασικά. Κάθε χρονιά που ξεκινάμε με προσδοκίες, έχουμε μία ρήξη χιαστού (Αιτορ, Μαγκνουσον)
Πάντως πέρα από τις “ατυχίες”, αλλά και τη γενικότερη θετική προδιάθεση φέτος, νομίζω ότι φτιάχνουμε πολύ σοφτ ομάδα. Παίρνουμε παντού μόνο, ας πούμε, μπαλαδόρους. Και οι αμυντικοί μας, και ο αμυντικός μέσος, και το 8άρι που θα έρθει και τα εξτρέμ μας από πέρυσι, μέχρι και ο τερματοφύλακας. Μας λέιπει η σκληράδα και ελπίζω στις μεταγραφές που απομένουν να έρθει αυτό. Διάβαζα για τον αριστεροπόδαρο στόπερ που μάλλον θα πάρουμε ότι είναι σκληρός αλλά έχει μεγάλη αδυναμία σε άμυνα που πάιζει ψηλά. Και είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε να κάνουμε, οπότε πώς;
Δεν ξέρω, φοβάμαι ότι από την υπερβολική αμπαλίαση των τελευταίων δύο χρόνων μην πάμε στο άλλο άκρο της υπερβολικής μπαλαδοσύνης (sic)
Εκλεισε και τον Ολλανδο σεντερμπακ.
Δεν εχω καταλαβει αν ο Παλμερ Μπράουν ειναι εκτος πλανων ή λογω Ίνγκασον τον ξανασκεφτουν.
Γεντβαι αράζει και πληρώνεται;
Εξακολουθώ να είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα δούμε κάποια στιγμή καλό ποδόσφαιρο φέτος, αλλά καλό είναι να προβληματιστούμε από πολλά που έχουν αρχίσει να γίνονται φανερά.
Αρχικά από το ποδόσφαιρο που μας έλεγαν ότι θα παίξει ο Νίστρουπ, δεν έχουμε δει τίποτα. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, και η ΑΕΚ υποτίθεται ότι θα έπαιζε ρόμβο πέρισυ και όταν είδε ότι δε βγαίνει έπαιξε κάτι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα δε φαίνεται να ξέρουμε τι ακριβώς παίζουμε. Να πω την αλήθεια μου φαίνεται πιο κοντά σε αυτό που πάιζαμε επί Γιοβάνοβιτς τη χρονιά που έφυγε, χωρίς ακόμα να έχουμε φτάσει ούτε κατά διάνοια το δέσιμο και τη χημεία εκείνης της ομάδας.
Η σημαντικότερη παρατήρηση: Εϊμαστε υπερβολικά σοφτ ομάδα. Μέχρι να μπει αυτός ο Βαν κάτι στα στόπερ (MVP παρεμπιπτόντως χθες - το ματς τελείωσε μόλις μπήκε αυτός), ο μόνος που έβγαζε σκληράδα και νεύρο ήταν ο Τσέριν. Τουμπά ελπίζω να μην ξαναδούμε.
Περί Καμαρά δεν μπορώ να ακούω τόσο λιβάνισμα. Ναι είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, ναι είναι ήρεμος και προσφέρει ψυχραιμία στο παιχνίδι αλλά δεν πρέπει να πήρε ούτε μισή μονομαχία χθες και δεν έχει καθόλου νεύρο ώστε να αλλάξει κάποια στιγμή το ρυθμό του αγώνα. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί, ξέρει σίγουρα μπάλα και στην ανάπτυξη είναι καλός, αλλά είναι ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ χαφ. Πρώτη του δουλειά θα έπρεπε να είναι να ανακόπτει επιθέσεις και να προστατεύει την άμυνα. Αν σε αυτή την ομάδα μπει και ακόμα πιο σοφτ και επιθετικό 8άρι, φοβάμαι τι θα γίνει στο κέντρο μας σε ντέρμπι και δύσκολα ευρωπαίκά παιχνίδια.
Πρέπει και με τα εξτρέμ να δούμε τι θα κάνουμε, κανείς δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ότι είναι ολοκληρωμένος και δεν του λείπει τίποτα (τακτικά, σε ποιότητα, σε τελειώματα). Τόσα χρόνια μετά και καλύτερο του Παλάσιος δεν έχουμε βρει. Είναι σαφές ότι και ο προπονητής ακόμα ψάχνεται εκεί και η Πάκσι αποδείχθηκε καλή ομάδα για εμάς που ακόμα δεν έχουμε βρει ρόλους. Πάντως σίγουρα το Ζαρουρί δεξιά, δε δουλεύει.
Και μονο με Ουγγρους στη συνθεση της, ετσι; Χωρις ξενους.
Από τις πιο απογοητευτικές εμφανίσεις μας που θυμάμαι σε προκριματικά. Θα μου πείτε “και τις άλλες χρονιές που άφηναν υποσχέσεις, τι κατάλαβες;”. Έλα ντε.
Anyway, πόνεσαν τα μάτια μου.
Ένιωθα ότι πιο πολύ μοχθούσα εγώ στην προσπάθειά μου να φάω έναν ντάκο, παρά κάποιοι παίκτες στο γήπεδο.