Παναθηναϊκός

Γεια σου ρε Θάνο άρχοντα!:lol:

Ήμουνα στην 20 ρε με τους αστεριανούς, δεν ήξερα πως ήσουν κι εσύ κάπου απέναντι!

Ντάξει τώρα, κατά βάθος, κι εσύ Αστέρας είσαι, απλά δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα:lol:

Κρίνα θα πάω το γενάρη που παίζουν, ψήσου να σκάσουμε…

δεν παιζει φιλτατε…σορρυ…

δυσκολο…αλλα γιατι το αποκλειιες ρε?βεβαια το πιθανοτερο δανεικος…

Τα θέλει ο κ…ς σου.

Για να δούμε λίγο και τα δικά σας δεδομένα.

Εχετε περάσει ΔΥΟ (2) φορές στην επόμενη φάση του Champions League.

Τη μία το '99 με 9 βαθμούς στην έδρα σας και 2 εκτός, και την άλλη πέρυσι με 5 βαθμούς εντός και 6 εκτός.

Το ‘99 σας έφεξε στην προτελευταία αγωνιστική, όταν ο Αγιαξ (που σας είχε κερδίσει και είχε πάρει και το πλεονέκτημα στις νίκες) έχασε εντός από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (τότε Κροάσια αν θυμάσαι) σ’ ένα ματς που είχε θεωρηθεί από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της διοργάνωσης, και εσείς κερδίσατε την Πόρτο στο ΟΑΚΑ σ’ ένα ματς που θα μπορούσατε να είχατε χάσει και μ’ ένα 4-2 ας πούμε (για όσους θυμούνται εκείνο τον αγώνα). Αν δεν είχαν έρθει έτσι τα αποτελέσματα, στην τελευταία αγωνιστική πολύ πιθανό να πηγαίνατε για νίκη μες στην Κροατία (που ας είμαστε ειλικρινείς, εκείνη την εποχή ούτε καν σας περνούσε απ’ το μυαλό ένα τέτοιο ενδεχόμενο) κι όχι για ένα απλό Χ.

Πέρυσι πέρασατε με τον ίδιο τρόπο που θα περάσουμε κι εμείς φέτος: με 2 διπλά που αντιστάθμισαν τις 2 γκέλες εντός έδρας. Και στην τελευταία αγωνιστική αν φέρνατε Χ με την Βέρντερ πάλι περνούσατε, με 9 βαθμούς, όπως εμείς μπορεί να περάσουμε με 8 βαθμούς- μη μου πεις ότι είναι και τόσο μεγάλη διαφορά! Και μεις αν κερδίσουμε την Ανόρθωση, όπως εσείς πέρυσι την Βέρντερ, περνάμε με διψήφιο αριθμό βαθμών, μπορεί και πρώτοι.

Το 2001 αν δεν κάνω λάθος ήταν η χρονιά που αποκλειστήκατε με την ήττα από την Λίβερπουλ τελευταία αγωνιστική, και το 2004 με την ήττα από τη Λιόν; Αν δεν έχω κάνει λάθος, σε καμία από τις δύο χρονιές δεν αποκλειστήκατε από “ατυχία”, αλλά από ανικανότητα να πάρετε το αποτέλεσμα που θέλατε εκτός: μάλιστα, στο ματς με τη Λίβερπουλ βολευόσασταν και με ήττα 2-1 (αφού περνούσατε με το εκτός έδρας γκολ λόγω της νίκης σας με 1-0 στο Καραϊσκάκη), στο ημίχρονο ήσασταν μπροστά, και τελικά χάσατε με 3-1! Το ίδιο ισχύει με τη Λιόν νομίζω που θέλατε απλώς ένα Χ και σεις χάσατε και αποκλειστήκατε.

Μ’ αυτά δεν προσπαθώ να αποδείξω ότι και σεις ήσασταν τυχεροί όταν περάσατε, αλλά ότι απλά δεν είχε να κάνει με τύχη. Στο C.L. δεν έχει σημασία αν κερδίζεις εντός ή εκτός, αλλά αν κερδίζεις, κι αν έχεις και την ικανότητα να αξιοποιείς ό,τι μπορεί να σε ευνοήσει από τη γενικότερη κατάσταση στον όμιλο, και κυρίως αν μπορείς να πάρεις το κατάλληλο αποτέλεσμα απέναντι στην κατάλληλη ομάδα, την κατάλληλη στιγμή!

Επιμένεις ότι το να αντισταθμίζεις το “1 βαθμός σε 2 εντός” με 2 διπλά και να ξαναπαίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου είναι “τύχη”;!

Ειπες αυτα που θα λεγα κ εγω… Στα αθλητικα μια χαρα τα βρισκουμε:):stuck_out_tongue:

Tσάμπα ασχολήστε.
Ε ναι πονάει λίγο από κει που είσαι με το ενάμισυ πόδι εκτός φάσης να κάνεις διπλό μέσα στην Ίντερ και να είσαι πλέον φαβορί.

Ζηλεύω τα παιδιά που θα πάνε στο γήπεδο.
Καλά να περάσετε ρε μάγκες!!

Προσοχή με Ξάνθη…Το μυαλό θα ναι στην Ανόρθωση.:roll:

Ρε ποιός τη γ…εί την Ξάνθη; :stuck_out_tongue:

Τι, να κάνουμε τη μεγάλη αντεπίθεση για το πρωτάθλημα; :lol:

Λίγος αυτοσαρκασμός δε βλάπτει καμιά φορά ε; :roll: :wink:

Ο δικός σου κ…ς τα θέλει!

Γιατί εγώ σου έγραψα ένα ποστ βασισμένο σε γεγονότα και εσύ μου έγραψες ένα ποστ με υποθετικά σενάρια:

Aπλουστεύσεις:

Πόσες ομάδες στην Ευρώπη έχουν την πολυτέλεια να θεωρούν την ισοπαλία με την Ρεάλ στην έδρα τους “γκέλα”; Kαμμία Ελληνική σίγουρα, ακόμα και ο Ολυμπιακός που για την ιστορία έιναι η μόνη Ελληνική ομάδα που έχει κερδίσει την Ρεάλ (τα δεύτερα της για να είμαστε δίκαιοι) σε φάση ομίλων Champions League. :wink: Πόσο μάλλον που σε εκείνο το περυσινό ματς είμασταν αποδεκατισμένοι από τραυματισμούς και τιμωρίες αν θυμάσαι…
Όσο για το Χ με την Λάτσιο εκείνο ήταν σε ένα άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη και ισοφαριστήκαμε με καθαρό οφσάιντ. Δεν νομίζω πως και αυτό μετράει για γκέλα.
Γενικά το εντός Χ το έχετε πολύ πιό εύκολα από εμάς στο Τσου-Λου, μην με αναγκάσεις να ψάξω και να ποστάρω τα νούμερα, πάντως αν θέλεις μπορώ. :wink:

Και ανακρίβειες:

Kάνεις λάθος. Από την Λίβερπουλ αποκλειστήκαμε το 2004, αδυνατώντας να κρατήσουμε αποτέλεσμα σε ένα γήπεδο που κανείς δεν κατάφερε να κρατήσει αποτέλεσμα εκείνη τη χρονιά και η Λίβερπουλ έφτασε έτσι στον τελικό της Κωσταντινούπολης όπου και κατέκτησε το Τσου-Λου. Επιπλέον, ο αποκλεισμός μας δεν ήταν μόνο αποτέλεσμα του δικού μας σκορ αλλά και του “βρώμικου” αποτελέσματος της Μονακό στο Ριαθόρ το ίδιο βράδυ. Το έγραψα και πιό πάνω, αλλά προτίμησες να το αγνοήσεις.
Από την Λυόν αποκλειστήκαμε το 2000, με τον διαιτητή να μας αρνείται καθαρό πέναλτυ στο Ζερλάν. Αυτό ανοίγει ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο που είναι η σύγκριση των διαιτησιών που είχαμε στην Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια σε σχέση με τις δικές σας αλλά τώρα βαριέμαι να κάθομαι να σας τα γράφω, άλλωστε αυτές τις δύσκολες ώρες που μας βλέπετε από τους -9 στην Ελλάδα έχετε ανάγκη να συντηρείτε τον μύθο της “Ευρωπανάθας” και αυτό φάινεται και από τα ποστς των άλλων παιδιών πίο πάνω… :stuck_out_tongue:

Με αυτό το κομμάτι από όσα έγραψες μπορώ να συμφωνήσω σε κάτι:
Πως το πως αξιοποιεί μία ομάδα τα δώρα της τύχης είναι σαφώς και θέμα ικανότητας.
Εγώ αυτό που λέω είναι απλά πως η τύχη έχει κάνει πολύ περισσότερα δώρα σε εσάς πάντα στην Ευρώπη σε σχέση με εμάς (και την ΑΕΚ).

:lol:

Επειδή ακριβώς εκτιμώ τον αυτοσαρκασμό, για αυτό σου απαντάω πάντα ρε μπαγάσα! 8)

Η ομαδα θα βραβευσει στον αγωνα με τους Κυπρίους τον παιχταρα Χουαν Χοσε “Χοτα Χοτα” Μπορελι, που θυμομαστε με ποιο συνθημα εκανε ριμα το ονομα του:wink:. Καλη κινηση αν και αργοπορημενη. Φερτε επιτελους εναν τετοιο Αργεντινο στην Παναθα.

Στιγμες μνημης

Το αξεχαστο γκολ με Λεγκια http://www.youtube.com/watch?v=nw2JMMcB8ME&feature=related

Mε χανουμια ενα γκολ πρωταθλημα http://www.youtube.com/watch?v=WZFejlnL_So&feature=related

Μπονους http://www.youtube.com/watch?v=_AMh2RP6o18&feature=related

Τίποτα δε λένε τα “γεγονότα” σου μεγάλε! Είναι σα να λες ότι σ’ ένα ματς η τάδε ομάδα που είχε 15 σουτ στου διαόλου τη μάνα, άξιζε περισσότερο τη νίκη από την άλλη που είχε 5 σουτ στα δοκάρια και λίγο άουτ ξέρω γω. Αν δεν δεις όλα τα δεδομένα, πως μπορείς να στηρίζεσαι αποκλειστικά σε αριθμητικά στοιχεία για να τεκμηριώσεις ένα συλλογισμό; Γι’ αυτό λοιπόν κι εγώ είπα, και επαναλαμβάνω, ότι κάποια άλλα δεδομένα που δεν μεταφράζονται πάντα σε αριθμούς, δείχνουν ότι δεν είστε και τόσο “γκαντέμηδες” όσο λες με τόσο παραπόνο. :stuck_out_tongue: Π.χ. το ότι το '99 στο ματς με την Πόρτο τη γλιτώσατε φτηνά από μια ήττα που όπως και να το κάνουμε θα ήταν καταστροφική για σας, και την ίδια ώρα σας έκατσε αποτέλεσμα στο άλλο ματς, δεν είναι υπόθεση, είναι μια πραγματικότητα! Αν δεν το δέχεσαι ότι εκείνη τη χρονιά η καλή παρουσία που είχες ανταμείφθηκε με πρόκριση και επειδή σε βόλεψαν τα αποτελέσματα και η βαθμολογική κατάσταση στον όμιλο, ε τί να σου πω, πόσα θες για να μας τρελάνεις;! Και επιμένω να μην το αποδίδω αυτό στην τύχη όπως εσύ αλλά στην ικανότητα ή την ανικανότητα. Μια φορά στις τόσες (και στατιστικά να το δεις) θα βρεις την ευκαιρία να κάνεις την “υπέρβαση” (για σένα ε, όχι για μένα :p), αν η τάδε ομάδα φέρει το αποτέλεσμα που θες π.χ. ή κάτι τέτοιο, αν μετά εσύ δεν μπορείς να πάρεις το αποτέλεσμα στο ένα κρίσιμο παιχνίδι, ε τότε ΠΟΙΑ ΤΥΧΗ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ;!;!;!;!;!;!;!;!

“Απλούστευση” λες την απλή διαπίστωση ότι κι εσύ πέρυσι, όπως εγώ φέτος, ρέφαρες για τους χαμένους βαθμούς εντός έδρας με μεγάλα διπλά. Διαφωνείς , λοιπόν, με τη λέξη “γκέλες” ρε μεγάλε; Ε μην κολλάς σ’ αυτήν! “Απώλειες εντός έδρας”. Ε; Καλύτερα; Ωραία, η νίκη με μια Ρεάλ δεν είναι δεδομένη, συμφωνώ, αλλά μήπως είναι η νίκη με την Ιντερ; Και στην τελική, ποιός θα σου χαριστεί στο C.L., ακόμα κι αν τον έχεις μέσα; Με τη Λάτσιο όπως λες, έπαιζες σε άδειο γήπεδο και δεν κέρδισες εξ αιτίας ενός γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Αξιζες τη νίκη, λοιπόν, δεκτό. Εμείς δεν την αξίζαμε με τη Βέρντερ μέσα δηλαδή; Που είχαμε δοκάρια, ευκαιρίες κτλ. και το ένα από τα δύο της Βέρντερ ήταν κι αυτό άκυρο; Είδες αμέσως αμέσως πως βρίσκονται παραλληλισμοί; Η μόνη τρανταχτή διαφορά μεταξύ των πορειών μας αυτά τα δύο χρόνια είναι πως εσείς δεν κάνατε κάποια “καταστροφική” ήττα όπως εμείς στην Κύπρο. Οπου όμως δεν κέρδισε ούτε η Ιντερ, ούτε η Βέρντερ! Δηλαδή αν κάποιος μετά την κλήρωση του ομίλου έλεγε ότι οι ισορροπίες και η έκβαση του ομίλου θα καθορίζονταν από την Ανόρθωση, και ότι μια ομάδα θεωρείται ότι έχει “κώλο” επειδή η Βέρντερ και η Ιντερ φέρνουν εκεί μέσα… Χ, τί θα τον έλεγες; Λογικό; Δεν είναι προδιαγεγραμμένα τα πράγματα στο CL ρεεεε! Βλέπεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι εσύ, που βρίσκονται οι υπόλοιποι, και αναλόγως καθορίζεις στόχους σχετικά με το τί κυνηγάς.

Οσο για τις ανακρίβειες: Εντάξει ρε μαν, μπέρδεψα τις χρονιές, μόνος μου το είπα, επειδή δηλαδή δε θυμάμαι τα πάντα πρέπει να το κάνουμε θέμα; Γι αυτό και “αγνόησα” -και καλά- το άλλο με την Ντεπορτίβο και τη Μονακό που λες… Το ξέχασα ο άνθρωπος, τι να γίνει. Ωραία, ας το βάλουμε κι αυτό στην εξίσωση. Εσύ θες αποτέλεσμα στην Αγγλία και να σου κάτσει το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι. Στο άλλο δε σου κάθεται επειδή οι άλλες δυό το στήσανε, επειδή ήταν ένα βρώμικο ανθελληνικό κόλπο, μια συμπαιγνία στην πλάτη του Θρύλου και δεν ξέρω και γω τί. Εσύ τι κάνεις; Τους χαλάς τα σχέδια και προηγείσαι μέσα στο Λίβερπουλ. Και μετά τρως και τα τρία γκολ που δεν έπρεπε να φας από μια Λίβερπουλ που σ’ εκείνο το σημείο ούτε ο πιο φανατικός της οπαδός δεν σκεφτόταν ότι μπορεί να κατακτήσει το CL! Τόσο καιρό έχεις φαγωθεί να λες ότι οι βάζελοι όποτε χάνουν ψάχνουν για δικαιολογίες. Μήπως να τις παρατήσεις κι εσύ; Λέω γω τώρα. :roll:

Για τη διαιτησία άστο καλύτερα, όντως. Γαύρος είσαι! Τί μπορείς να πεις; :lol: Να πέσουν δηλαδή όλα τα μπετά του Καραϊσκάκη να σε πλακώσουν; Είσαι δικός μας άνθρωπος εσύ, δε θέλουμε να σου συμβεί κάτι τέτοιο… :stuck_out_tongue:

αγαπαμε GRACCHUS BABEUF :bow:

:oops:

Αντίο Μπορέλι,
Φόρτσα Παπουτσέλη :lol:

:lol::lol:

Είναι να μην ανοίξω διάλογο μαζί σου, καταλήγω να πρέπει να κάνω 100 copy/paste για να απαντώ σε όλα όσα γράφεις.

Eίμαι “νουμεράκιας”, είναι γεγονός. Εν μέρει έχεις δίκιο, στο ποδόσφαιρο τα νούμερα δεν λένε την αλήθεια τόσο ξεκάθαρα όσο π.χ. στο μπάσκετ. Αλλά δεν μπορείς και να τα παραβλέπεις και σίγουρα κάποια πράγματα δέιχνουν. Π.χ. το πόσα Χ φέρνει μία ομάδα στην έδρα της (όταν έχεις ένα στατιστικά σημαντικό δέιγμα, αρκετούς αγώνες σε μία διοργάνωση). Ρώτα τους μπούκηδες αν και πόσο ασχολούνται με αυτού του είδους τα στοιχεία. :wink:
Δεν λέω πουθενά πως έιμαστε εμείς γκαντέμηδες, εσείς λέω πως έχετε σταθεί κωλόφαρδοι.
Και δεν υπάρχει “παράπονο”, χορτάτοι από χαρές είμαστε οι Γαύροι! :wink:8)
Τώρα για το ματς με την Πόρτο που έχεις φαγωθεί (Νοέμβριος 98 ήταν), κερδίσαμε 2-1 και είχαν 2 δοκάρια και ένα (μούφα) πέναλτυ που έπιαση ο Ελέ (η “ικανότητα” που σου αρέσει να επικαλείσαι!) Πράγματι εκεί είχαμε και τύχη, για μία φορά και εμείς. Αυτό δεν αναιρεί όμως όλα τα πολλά περιστατικά που σου ανέφερα για εσάς.

Δεν κάναμε ούτε ήττα εντός που εσείς φέτος έχετε ήδη κάνει μία (και σας μένει και ένα κρίσιμο ματς εντός… :roll:) και γενικά “πείθαμε” περισσότερο πέρυσι από ότι εσείς φέτος πράγμα που φαίνεται και από την πορεία της κάθε ομάδας στο πρωτάθλημα και το γεγονός πως εσείς ετοιμάζεστε για πρόκριση στους 16 του Τσου-Λου και ταυτόχρονα λέγεται πως ψάχνετε να απαλλαγέιτε από τις μισές σχεδόν καλοκαιρινές σας μεταγραφές… #-o

Α) Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, γράφω στο θρεντ του βάζελου για την τύχη του βάζελου, δεν νομίζω να έγραψα πουθενά πως για κάθε δική μας αποτυχία στην Ευρώπη θεωρώ πως φταίει η τύχη και μόνο.
Το έπόμενο σχόλιο δεν είναι δικαιολογία, το γράφω μόνο για να μην έχεις λάθος εντυπώσεις.
Β) Πίστεψε με, επειδή εκείνο το βράδυ ήμουν στο Ανφιλντ, οι οπαδοί και οι παίχτες της Λίβερπουλ και στο 0-1 πίστευαν στην πρόκριση. Δεν υπάρχει άλλη τέτοια έδρα και αυτό στο λέει κάποιος μεγαλωμένος μέσα στο Καραϊσκάκη. Σου έυχομαι κάποτε να πας να δεις εκεί αγώνα. Την μόνη φορά που έπαιξε εκεί η ομάδα σου το '85 -και έχοντας μία ποιότητα με Ζάετς, Ρότσα, Σαραβάκο που σήμερα την βλέπετε μόνο σε DVD, έφαγε 4-0.
Πέρα από την έδρα όμως, η Λίβερπουλ έχει και νοοτροπία μεγάλης ομάδας ακόμα και αν έχει τον… Μπίσκαν στην ενδεκάδα. Θυμήσου την ανατροπή που έκανε στον τελικό με τη Μίλαν εκείνη τη σεζόν.

Μίλησα για διαιτησίες στην Ευρώπη, μην κάνεις πως δεν κατάλαβες :wink:
Για την άπόκρουση του Ρομπέρτο Κάρλος με το χέρι στη γραμμή το 99, την ανατροπή του Στέλιου από τον Ιλγκνερ το 97, το πέναλτυ που μας έφαγαν στη Λυόν το 2000, το γκολ της Λάτσιο στο Φάληρο πέρυσι.
Μην το ψάχνεις, θα μου πείς για το γκολ της Βέρντερ εδώ τώρα, ό,τι και να πείς πάντα είχατε καλύτερες διαιτησίες στην Ευρώπη και αυτό δεν είναι τύχη: το οφείλετε στον γνωστό “Mr. Manos” Μαυροκουκουλάκη! :wink:

Καλά η κουβέντα σας δεν υπάρχει :lol:
Πάντως θυμήθηκα τώρα ένας ματς το 2004, ΠΑΟ-Ρόζενμποργκ 2-1 (ή 1-0; :-k ), στο οποίο η Ρόζενμποργκ είχε χάσει τέτοιες ευκαιρίες, που μετά είχε βγει το ανέκδοτο “Τι κοινό έχει η Ρόζενμποργκ και η Fiat (από διαφήμιση της εποχής): Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται” :lol:

Μάλλον…αμηχανία θα προκαλέσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιόσου Σαριέγκι στην ισπανική εφημερίδα Diariovasco.

Ο Ισπανός αμυντικός των «πράσινων» τόνισε ότι η ομάδα του είναι η δεύτερη πιο σημαντική, πίσω από τον Ολυμπιακό.

Aρχικά αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ιντερ λέγοντας: «Hταν καταπληκτικό το ότι πέτυχα γκολ στον Σαν Σίρο. Δεν είμαι συνηθισμένος να σκοράρω και ήταν ένα ιστορικό γκολ για την ομάδα σε ένα μυθικό γήπεδο. Όταν σκόραρα δεν ήξερα τι να κάνω. Είδε τους συμπαίκτες μου να τρέχουν προς εμένα».

Εν συνεχεία απάντησε σε ερωτήσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είμαστε η δεύτερη πιο σημαντική ομάδα στην Ελλάδα, έχω δει όλες τις φωτογραφίες στα γραφεία της ομάδας. Για να έχετε μία ιδέα, ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε είναι η Ρεάλ και ο Παναθηναϊκός η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα είναι πολύ ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα, υπάρχουν διεθνείς αλλά στο πρωτάθλημα έχουμε χάσει έδαφος».

«Στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και γενικά δεν υπάρχει υπομονή σε προσπάθειες με μεγάλη διάρκεια. Ο Βαλβέρδε τώρα είναι πρώτος αλλά στην αρχή είχε τρομερά προβλήματα αφού η ομάδα του δεν νικούσε».

απο κόντρα.γρ

Θα κανει καιρο να ξαναδωσει συνεντευξη αυτος

Ωραια τωρα υπαρχει κι ενας λογος να τον ξεκουμπισουν