Mπασκετάκι μόνο δυστυχώς γιατι το ματσάκι με Ανόρθωση φοβαμαι μήπως θυμίζει πιο πολύ Αστέρες, Εργοτέληδες και Ηρακλήδες πάρα Βερντερ και Ιντερ…
Δεν είπε και ψέμματα πάντως το παιδί…
θα αναθεωρησει συντομα ρε συ… θα πει οτι παρερμηνευτηκαν τα λογια του…
ότι τα μετέφρασαν λάθος! :lol:
απο www.sport-fm.gr
[B]Ο Γιόσου Σαριέγκι, με δήλωσή του στο σάιτ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, διευκρίνισε ότι αυτό που ανέφερε για τη διαφορά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, σε συνέντευξή του, έχει να κάνει με τη συγκομιδή τίτλων.
Η δήλωση του Βάσκου:
«Επειδή πληροφορήθηκα ότι από τη δημοσίευση συνέντευξής μου στην “diariovasco” προκύπτει λανθασμένη μεταφορά των όσων είπα, θεωρώ σκόπιμο να διευκρινίσω πως η μοναδική σύγκριση μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού την οποία έκανα αφορούσε στη συγκομιδή τίτλων και ειδικά τα τελευταία χρόνια. Γι’ αυτό άλλωστε και έδωσα σαν παράδειγμα τη σχέση μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, που είναι τα δύο μεγαλύτερα clubs στην Ισπανία. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία της δήλωσής μου δεν ανταποκρίνεται στο νόημα αυτών που πραγματικά είπα. Το πόσο σημαντική ομάδα εξάλλου είναι ο Παναθηναϊκός φαίνεται και από το γεγονός ότι τον αναγνωρίζουν όλοι στην Ευρώπη. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος δήλωσε εντυπωσιασμένος με τις ευρωπαϊκές μας επιτυχίες και γι’ αυτό μου έκανε τη σχετική ερώτηση».[/B]
:lol::lol::lol:
:lol::lol:
Θυμάστε το κάζο με την συνέντευξη τύπου του Σανμαρτεάν όταν τον είχαν πρωτοφέρει;
καλα ναι πολυ γελιο, βεβαια αυτα γινονται σε ολες τις ομαδες… και σε μας εχει γινει…
εχει πλακα που τρεχουνε αμεσως να διαψευσουν!!
Είναι σωστό αυτό που λέει ο Γιόσου, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με το πόσους τίτλους έχει πάρει ο καθένας.
Εχει να κάνει και με μια άλλη πολύ κρίσιμη παράμετρο που αφορά στη σύγκριση μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, το πως αντιμετωπίζονται από τους υπόλοιπους και τί φήμη έχουν. Καταλαβαίνετε όλοι τί εννοώ, έτσι; Δεν χρειάζεται να το κάνω πιο λιανά. :–
Οντως, ο Ολυμπιακός είναι η Ρεάλ της Ελλάδας και ο Παναθηναϊκός η Μπαρτσελόνα της Ελλάδας, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!
Κάτι ξέρει/έχει μάθει ο Βάσκος!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! :lol:
:roll:
… όπως για παράδειγμα το ότι ο Θρύλος είναι στην Ευρώπη σπουδαιότερη ομάδα :lol:
Ναι, καλά ποταπέ μοδεράτορα, τραγούδα! :roll:
Κοίτα αν εσάς σας αρέσει η ιδέα να είστε κάτι σαν την Ρεάλ, εμένα μου περισσεύει.
μπορεις να το εξηγησεις λιγο?ειμαι χαζοουλης…(και θελω τζερτζελο)
Ρε Βάζελοι, αφού δεν τον θέλει ο Ολλανδός τον Ίβ. στην ομάδα. Δώστε τον μας να τελειώνουμε!
Νομιζεις! Εμεις θα τον τσιμπισουμε!
Εσείς κάτι άλλο θα τσιμπήσετε :lol:
Edit: ρε, σε περνάω για 5 ποστ, χο χο
Καλα, τωρα δεν εχεις αδικο… :-s
Bρωμερε, σε εχω!
Και περιμενα να δω ποιος θα το ποσταρε αυτο για μενα:–
Αρα μαλλον δεν ειναι τυχαιο που τους ειχε βαλει και στην ιδια προταση ο Φεργκιουσον…τωρα δενει το γλυκο:wink:
Δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι μιλαμε για Ευρω-πεο βαζελο…
Ο πρωτος = τα παντα και ο δευτερος = τιποτα…ποσω μαλλον οταν καποιος πηγαινει στους 16 ή στους 4.
Απο τη στιγμη που δεν εχεις παρει τιτλο εισαι της σειρας.Ειτε σου αρεσει ειτε οχι.
Οταν θα παρεις λοιπο βαζελακο τιτλο στην Ευρωπη θα ειμαι ο πρωτος που θα σου βγαλει το καπελο.Ως τοτε θα σου κοβω δελτιο παροχης υπηρεσιων πελατακο
IN YOUR OPINION, mate!
Γιατί δεν μου κάνει εντύπωση που οι γαύροι είναι αυτής της νοοτροπίας; :roll:
Την ιδια νοοτροπια εχετε στο μπασκετ
Και γιατι σου κανει εντυπωση?Εχεις τιτλο?Οχι!ε χεσε μας με το παραμυθι περι Ευρωπης.Πηγε λεει στους 16…Χεστηκε η Φατμε στο Γενι τσαμι.Τι 16,τι 8,τι 4,τι 32.Για εμενα το ιδιο ειναι.
Αν δεν εχεις κουπα μεσα στη τροπαιοθηκη οτι και να λες ειναι λιγο.Οι τιτλοι μετρανε.Παρτε το χαμπαρι:wink:
Ωωωω ναι! Αυτα λεγατε περισυ οταν περασατε στους 16! Μονο εθνικη εορτη που δεν θεσπιστηκε.