Αν θεωρεις “λεγαμε” τον Τσουκαλα…
Σιγα που θα μας πεις οτι τον παρακαλουθω κιολας!
εγω συμφωνω παντως με οτι λεει ο tolkki!!!αυτο το λενε στο NBA κυριως,ολοι γαυροι ειναι εκει???:-k:-k:p:p
δλδ με αυτή τη λογική, η δεύτερη θέση στο champions league είναι κατώτερη της πρώτης θέσης στη “σουπερ λιγκα”;
Εσύ σε 15 χρόνια ξέρω γω θα θυμάσαι τον φετινό δεύτερο ή αυτόν που πήρε το Τσουλου? Tolkki καλά τα λες συνέχισε.
ξερεις οτι δεν ενοοω αυτο και καταρχας μιλας για διαφορετικες διοργανωσεις…ο 1ος στη super league σαφως και ειναι καλυτερος του 2ου.το champions league ειναι ανωτερω σανδιοργανωση γιατι εχει καλυτερες ομαδες οποτε μαλλον ο 2ος εκει ειναι καλυτερος του 1ου εδω
- αυτο που μολις ειπε ο nihilist!!παντα αυτον που παιρνει τους τιτλους γραφει η ιστορια αρα αυτον θυμασαι…
εγώ συγκεκριμένα κανέναν δε θα θυμάμαι, από μνήμη δεν πάω καλά.
σίγουρα πάντως δε θα θυμάμαι αυτόν που κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα, χεσμένο τον έχω. και προφανώς δεν έκανα σύγκριση ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο του τσουλού, αλλά ανάμεσα στον δεύτερο του τσουλού και τον πρώτο του τσουλιού. ξαναδες.
dude οκ εγώ μαζί σου αλλά τότε μην κάνεις συγκρίσεις αφού δεν θυμάσαι κανέναν. Έτσι και αλλιώς τον ΠΑΟ δεν χρειαστεί ποτέ να προσπαθήσεις να τον θυμηθείς. Ούτε Τσουλου θα πάρει ποτέ, ούτε πρωτάθλημα.
Αν και είμαι οπαδός της Ρεάλ, εδώ ο Σαριέγκι (αν το εννοούσε έτσι) έκανε ένα μεγάλο λάθος. Ρεάλ και ΠΑΟ είναι οι ομάδες που έκαναν πορείες με τη βοήθεια από χουντικά καθεστώτα…
Αχαχαχαχαχα! Αυτό με έτρωγε από νωρίς να το πω αλλά βαριόμουν την γκρίνια των βαζελάκων μετά!
ενώ ο γαύρος θα σαρώσει στο μέλλον τα πάντα εις τα ευρώπας με τέτοια νοοτροπία και μυαλά προέδρου. καλό, γελάσαμε. μακάρι να ξεφτιλιστώ βέβαια στο μέλλον, αλλά…
αν γίνει κάτι τέτοιο, πιστεύω πως θα συμβεί σε τόσο μεγάλο βάααθος χρόνου που μάλλον κι αυτοί που χουν καλή μνήμη δε θα θυμούνται ότι ειπα κάτι τέτοιο
Ναι, μόνο που εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο γαύρο ότι μπορεί να αλλάξει νοοτροπία και απόδοση. Απλά δεν παραμυθιάζομαι όπως οι βάζελοι με δήθεν μεγάλες πορείες και ιστορικές νίκες (:lol2:) για να ξεχνάω τον πόνο και την μιζέρια μου.
Μην τους υποτιμάς τους ανθρώπους. Δε χρειάζεται ντε και καλά να είσαι γαύρος για να είσαι ζώο!! :lol:
Έλα ρε φιλε, αυτή την κασέτα καιρό είχα να την ακούσω! #-o :roll:
Είσαι και Ολυμπιακός και Real λοιπόν ε; OK ταιριάζουν. :lol:
Για την εγχώρια ομάδα σου επιφυλάσσεις κάποια ανάλογη (αυτo)κριτική ή… μπααααα;
στο τόπικ του Ολυμπιακού μιλάω για τον Ολυμπιακό. Τι να πω για τον Ολυμπιακό εδώ μέσα? Ρώτα με ό,τι θες
Δεν σηκώσαμε εμείς πανώ “Amigos para sempre” σε αγώνα με την Ρεάλ στην έδρα μας, άλλοι ρεζίληδες το έκαναν αυτό… :–
Αντίθετα στα δύο παιχνίδια με την Ρεάλ στο Καραϊσκάκη θυμάμαι πολλές Καταλανικές σημαίες να είναι δεμένες στα κάγκελα…
Πες τα!
Γκράκχε κάτσε φρόνιμα, τα λέει η Κυρα-Δέσποινα!
Επειδή δε θα ξεμπερδέψουμε εύκολα με την καραμέλα τώρα που ξεθάφτηκε (πάντα σε στρατηγικά επιλεγμένες στιγμές όμως… το θαυμάζω), ας μιλήσουμε σοβαρά.
Εσείς οι γαύροι κάνετε πάντα το γνωστό, κλασσικό λάθος: Υποθέτετε ότι επειδή η χούντα είχε ανάγκη από μια ποδοσφαιρική επιτυχία ελληνικής ομάδας μπας και κατάφερνε να την εξαργυρώσει σε διεθνές κύρος και κοίμισμα των συνειδήσεων στο εσωτερικό (ως γνωστόν τίποτα απ τα δυο δεν κατάφερε, όπως έδειξε η ιστορία των αμέσως επομενων χρονων), αυτό πρέπει να χρεωθεί στον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του (;;;;;;; και οποτε το λέτε, οι βάζελοι πρέπει να σκάνε απ’ το κακό τους και να μην έχουν τι να σας πουν (ώστε να ξεμπερδεύετε και σεις με το βραχνά του να ανήκει στο μισητό αντίπαλο η κατά τεκμήριο καλύτερη παρουσία ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκό κύπελλο). Γιατί δεν το παρατάτε ποτέ; Αφού κατά βάθος ξέρετε ότι ο φίλος του Παναθηναϊκού δε θα σταματήσει ποτε να νιώθει περηφάνια για το Wembley, διότι ξέρει ότι αυτή η επιτυχία ανήκει κατά 99,999999…% στην ομάδα και κατά απειροελάχιστο ποσοστό στα φράγκα που άλλαξαν χερια από τους βρωμo-συνταγματάρχες στους βρωμo-τιτοικους.
Και ξέρετε και κάτι άλλο; Ακόμα κι αν αποδειχθεί ποτε ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα μπορούσε να έρθει στην Αθηνα και να πετάξει πάλι 4 μπαλάκια (που χρειάστηκε και ένα διαιτητή-επαγγελματία χειρουργο να το κάνει στον πρώτο αγώνα) αντί να φάει 3 αποκλειστικά επειδή “έκατσε να χάσει” (πράγμα που δε βλέπω πως μπορεί να γίνει), ακόμα, δηλαδή, κι αν η πρόκριση στον τελικό θεωρηθεί με κάποιον τρόπο “άκυρη”, η πορεία μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ούτως η άλλως επικων διαστάσεων για τα ελληνικά δεδομένα! Ναι λοιπόν, εγώ είμαι ακόμα και πάντα περήφανος για κείνη την ομάδα και δε μου καίγεται καρφί για το ρολο της χούντας! Γκέγκε; (Που θα έλεγε κι ο γιος του παπά που ακούει Sex Pistols)
Α ναί, κόντευα να ξεχάσω πως οι συνέταιροι στη βρωμοδουλειά ήταν… “ρεβιζιονιστές” :p:lol:
Δεν θέλω να παρεξηγείσαι που σε πειράζω, έτσι; Βραδινή πλακίτσα κάνουμε
Όπως το είπες: Ρεζίληδες. Δε θα κάτσω εγώ να απολογηθώ για τους ηλίθιους συμπαθούντες της κώλο-Real!
Οποτε αν κατάλαβα καλά, δε χωνεύετε τη Real, συμπαθείτε τη Barcelona, θεωρείτε ότι το να σηκώνεις καταλανικές σημαίες λέει κάτι (σα να λέμε ότι οι οργανωμένοι της Θύρας 13 που σηκώνουν σημαίες της -αγαπημένης μου- Ιρλανδίας έχουν κάποιο σοβαρό επίπεδο συνειδητοποίησης για την ιρλανδική ιστορία και το ιρλανδικό ζήτημα και δεν το κάνουν απλά λόγω του πρασινου χρώματος!), και παρ’ όλα αυτά, στην Ελλάδα κερδίζετε με τον ίδιο τρόπο που η Real κέρδιζε πάντα εις βάρος της Barcelona στην Ισπανία. :?
EΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡOΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
πως κέρδιζε πάντα η Ρεάλ ενάντια στην πελάτισσα Μπαρτσελόνα?