Παναθηναϊκός

καλυπτει χωρο ο τυπας!!αυτο ειναι πολυ σημαντικο!

Oxι οτι ειναι σημαντικο αυτη τη στιγμη, αλλα μαλλον για αναβολη τραβαει αυριο, αφου το εξεταζουν οι παρατηρητες της ΟΥΕΦΑ

Μακάρι. Δεν είναι ώρες για μπάλα αυτές.

(Και εδώ που τα λέμε δε θέλω και να λιώσω στη δουλειά αύριο. :p)

Τα θλιβερά επεισόδια σε όλη τη χώρα και ειδικά στην Αθήνα μετά τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή από ειδικό φρουρό καθιστούν ορατό το ενδεχόμενο αναβολής της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ανόρθωση για το Champions League, όπως μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Αν η κυβερνητική επιτροπή στην προσεχή της συνεδρίαση κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης (κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες), τότε ανοίγει ο δρόμος στην UEFA να αναβάλει τον αγώνα, απόφαση που αν ληφθεί θα κοινοποιηθεί μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης. Άλλωστε η κατάσταση παραμένει έκρυθμη και οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επαρκούν για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, στον οποίο θα υπάρχουν περισσότεροι από 60.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και 3.000 φίλαθλοι των φιλοξενουμένων.

Εφόσον υπάρξει απόφαση αναβολής της αναμέτρησης (κάτι που δεν συνηθίζει η UEFA αν δεν συντρέχει σοβαρότατος λόγος), θα πρέπει να υπάρξει παράλληλη αναβολή της αναμέτρησης Βέρντερ Βρέμης-Ίντερ, για τον ίδιο όμιλο, αφού πολιτική της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας είναι τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων να διεξάγονται ίδια μέρα και ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαιτητής του αγώνα, Μπερτράν Λαγέκ, και οι βοηθοί του, διαμένουν στο ξενοδοχείο «King George» στο Σύνταγμα, στην «καρδιά» δηλαδή των επεισοδίων και βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τα «στρατηγεία» της UEFA. Μάλιστα η ομάδα των διαιτητών αναζητεί τρόπο να φύγει με ασφάλεια από το ξενοδοχείο και να διανυκτερεύσει σε κάποιο άλλο για λόγους ασφαλείας.
πηγη novasportfm.gr

εγω δεν το κοβω για αναβολη…θα δει3ει…

αν προκύψει τελικά θέμα αναβολής ή επίσημης ανακοίνωσης για πραγματοποίηση του παιχνιδιού ρίξτε καμια ενημέρωση γιατί έχουμε και ταξίδι να κάνουμε…

ok…γίνεται κανονικά

Ο αγωνας θα γινει κανονικα. Η χωρα δεν βγηκε σε κατασταση εκτακτου αναγκης και αυτο ειναι καλο για ολους μας.(περα απο τα ποδοσφαιρικα.)
Και η ΟΥΕΦΑ δεν θελει να αναβαλει 2 παιχνιδια…

βασικα δεν το ακυρωνει λογω του οτι ειναι τελευταια αγωνιστικη φανταζομαι. σωστο δεν ειναι βεβαια για ολα αυτα που εγιναν. οχι τιποτε αλλο αλλα θα πανυγρισετε την προκριση γιατι θα περασετε αλλα δεν θα την χαρειτε. τουλαχιστον να κρατησουν σιγη λογω του παιδιου και να περασουν κανα μηνυμα για αυτα που εγιναν οι φιλαθλοι αν αυτο ειναι εφικτο…

Μακάρι να περάσει ο Παναθηναϊκός σήμερα. Πού θα βγούν οι φίλαθλοί να πανηγυρίσουν ? Στα καμμένα ?
Ελπίζω να μην αρχίσουν τίποτα περίεργα μέσα στο γήπεδο με τους αστυνομικούς, γιατί με τόσο κόσμο που θα πάει, τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ επικίνδυνα.

πάντως δεν είναι καθόλου απίθανο να γίνει κάτι σήμερα από τους οργανωμένους γιατί από οτι μου είπαν(δεν ξέρω κατά πόσο ισχυεί η είναι απλώς μια βλακεία) ήταν στην 13 και σίγουρα ήταν παναθηναικός(αυτό σίγουρο)…είδωμεν εγώ δεν θα πάω γιατί είμαι τέζα στο κρεβάτι με αρρώστια…ελπίζω να νικήσουμε πάντως κρίμα είναι εδώ που φτάσαμε…αν και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι καιρός να ασχολούμαστε με αθλητικά τώρα.

Kανονικά δεν θα έπρεπε να γίνει αυτό το ματς… [-X

Όταν λέω πως “γουστάρω να αποκλειστεί ο βάζελος” δεν εννοώ με αυτόν τον τρόπο… [-X:wink:

καλυτερα να γινει το ματς μπας και ξεχαστουμε λιγακι…παιδια παρακληση σε οσους πανε στον αγωνα!μην φορεσετε διακριτικα του παναθηναικου

Καλό θα ήταν να μην γίνει το ματς[-X:!: Πως μπορεί κάποιος να δει σήμερα ποδόσφαιρο;

Γκολ ο θεος ο Καραγκουνης αυτα βλεπω και πορωνομαι! Παμε μωρη ομαδαραααα… :smiley:

Α ρε πορνη μπαλα! Που σημερα καθισε στο Καραγκουνη και ειπε οχι στο φουκαρα τον κιπερ τους! :lol:

Η Βέρντερ κερδάει την Ίντερ 2-0 και μετά μου λέτε ότι δεν έρχονται τα αποτελέσματα όπως θέτε!!! :lol:
Σκεφτείτε χαρά ο 2ος καποιου ομίλου που θα γλυτώσει Μπάρτσα κτλ και θα πέσει με το βάζελο χαχαχα

Ημαρτον ρε πουστη μου!!! Παλι σας καθεται το αποτελεσμα του αλλου αγωνα… για ονομα του Θεου!:lol::lol::lol:

Πςςς… Οχι παιζουμε… 8) Ε, μα πια μας ειχε φαει η γκαντεμια !!!

Έτσι, έτσι :lol::lol::lol:

Κατσε τωρα παμε για μεγαλα πραγματα … Βλεπεις, γυρισε η τυχη μας … :lol: :lol: :lol:

Στοίχημα με όποιον θέλει ότι από Τσέλσι, Ατλέτικο, Πόρτο, Ρεάλ κτλ, ο βάζελος θα πέσει με την Σπόρτινγκ.:lol: