Υπάρχει και κάτι που λέγεται αναπροσαρμογή συμβολαίου:wink:. Δεν το έσπασε, υπήρχε ρήτρα απ’ ότι θυμάμαι. Οι Γιαννακοπουλαίοι, οι οποίοι ήξεραν για το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ, δεν έκαναν τίποτα.
Είναι χαρακτηριστική περίπτωση “μας έπιασαν στον ύπνο”.Υπήρχε ρήτρα που δεν είχα προσέξει,δίνει τα λεφτά η ΤΣΣΚΑ και τον παίρνει και μετά οι κοντοί χτυπούσαν το κεφάλι τους,δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.Επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος και έφυγε,μη φτιάχνουμε σενάρια “ήθελε να μείνει αλλά δεν τον κράτησαν”.
Aπλά το ξέρω από φίλο που ήταν μέχρι πέρυσι φροντιστής στην ομάδα. Πίστεψε με δεν έχω λόγο να πω κάτι που δεν ισχύει. Ίσα ίσα δεν έχω κάτι με τους φαρμακάδες. Όχι, μάλλον έχω τώρα που το καλοσκέφτομαι.
[SIZE=4]ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ[/SIZE]
πάλι εκτός ο Ιβ.
ρε Τεν Κάτε, τους έπεισες, υπέγραψε ο Λεονάρντο, ξεκόλλα…
μαζί του εκτός Κάρα και Ρουκάβινα.
τεσπα…
Ελα ρε μια χαρα παιχτης ειναι ο Περπε.Ειδικα περισυ που δε βλεπομασταν βοηθησε παρα πολυ.!
Καλα στους τελικους με τον γαυρο χαλια ηταν ο σισκα.Απλα εβαλε το κρισιμο τριποντο στον 5ο τελικο οπως λες…
Κι εγω παντως νομιζω οτι ηθελε να φυγει και γι αυτο αλλωστε εφυγε.Αν ηθελε να μεινει θα μπορουσε οταν του εκαναν την προταση οι ρωσοι να λεγε του γιαννακοπουλου οτι κοιτα μου κανε αυτην την προταση η τσσκα,αν μου τα δωσεις κι εσυ μενω.Αλλα δεν το εκανε οποτε γι αυτο θποθετω οτι δεν καιγοταν τοσο να μεινει…
είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά…
όσο σκατά και να παίζεις, έχει καταντήσει αηδία.
Ωραια παιξαμε σημερα:!::!::!:
ευρωπη σου ερχομαστε πρεπει να λετε:lol::lol:
Αν παιξουμε ετσι με βιγιαρεαλ θα ρουφηξουμε πολλα τεμαχια, αυτο ειναι το μονο σιγουρο:!:
μπα, ίσα ίσα αυτά τα ματς δείχνουν πόσο συγκεντρωμένη είναι η ομάδα στα ματς με τη Βιγιαρεάλ.
¶σε ρε
Για μένα η αλήθεια είναι πως τα ματς με τη Βιγιαρεάλ θα είναι τελείως διαφορετικά, όχι μόνο λόγω διοργάνωσης, σημασίας κτλ, αλλά γιατί ο ΠΑΟ θα παίξει τελείως διαφορετικά, με περισσότερη άμυνα, αντεπιθέσεις κτλ.
Συμφωνω σε αυτο που λες κοζι αλλα οσο και να αλλαξουν η τακτικη, το συστημα κτλ αν δεν βελτιωθει και λιγο η αποδοση δεν προκειται να μαστε ανταγωνιστικοι…
ν’αγιασει η το πληκτρολόγιό του.
είναι και μέταλος κάργα (όχι όμως από τους τόσο τρου).
Ε εντάξει, καταλαβαίνω το γενικό πλαίσιο, κι εγώ αν ήμουν βάζελος το ίδιο θα έλεγα, αλλά κάνει κάποιες υπεραπλουστεύσεις!
Πολλες αληθειες!!!
H Bιγιαρεάλ είναι χάλια αυτή την εποχή. Οπότε παίζεται.
Κατα τ’ άλλα, θα πω δυο πράγματα αύριο για το ματς. Αλλά μέχρι τότε
ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΡΕ
Μου βάζει το Σαριέγκι αριστερό μπακ και μετά δικαιολογίες του κώλου? Άντε μαμήσου ρε κομπλεξικέ.
Δηλαδή ο μέγας Μαρκαριάν άμα είχε το σημερινό υλικό τι θα χε κάνει? Θα του χαν απονείμει ήδη το Τσουλου.
Σιχάθηκα την ομάδα αυτή. Πρώτη φορά με πήρε ο ύπνος με παιχνίδι της ομάδας.
Και στο τέλος γούσταρα γριες να βάλουν γκολ. Το δικαιούνταν με βάση την προσπαθειά τους.
Κουράστηκα να βλέπω τον ΠΑΟ να τρέχει σα παρλιακό. ΤΕΛΟΣ
Τι ωραία αγωνιστική.
Δεν παίζεις σε κακή ταινία ρε κόουτς
Παίζει, μόνο που τη σκηνοθετεί κι ο ίδιος.
Όλο και κάποιο ποστ αποθέωσης θα έχεις μετά τα διπλά σε Βρέμη και Μιλάνο,μην ψάξω ε?
Μια χαρά , 2 λύπες,πάνω κάτω, ακολουθία έχει γίνει.
Δεν το είδα πάλι το ματς (ευτυχώς), πάμε γερά με Βιγιαρεάλ τώρα.