Παναθηναϊκός

Έχει ενδιαφέρον ρε διάολε,δε βλέπεις τους γαύρους εφέτο,βαριόνται:wink:

Νο προμπ, ψάξε, και λογικά θα χω. Η αντίληψή μου δεν έιναι όμως από πέτρα:wink: και στο δίμηνο έιναι πιο εύκολο να αποθεώσεις παρά να κράξεις.

Εγώ και πάλι δεν τον κράζω, τόσους μήνες μετά. Δεν είναι μόνο η καλή πορεία στο C.L. Έχω αρχίσει να αναλογίζομαι για ποιο λόγο να προσπαθούν (δηλαδή να το κουράζουν) φέτος στο πρωτάθλημα… Εγώ προσωπικά δε θα είχα ούτε ένα κίνητρο. :-k

Rudolf ολοι γουσταραμε και πανηγυρισαμε για το τσου λου!Αλλα δεν γινεται να μεινουμε σε αυτο.Ειδικα απο τη στιγμη που ξεκαθαρα πρωτος στοχος φετος ηταν το πρωταθλημα.
Επιπλεον βλεπεις την ομαδα και τον τεν κατε στα περισσοτερα παιχνιδια να ψαχνονται.Σαφη προσανατολισμο δεν εχουμε μεσα στα παιχνιδια.
Ο τεν κατε παντως αν λεγοταν αναστασιαδης ξερω γω η οτιδηποτε αλλο θα χε παρει ποδι.Πιστευω φαινεται ξεκαθαρα γιατι οπου δουλεψε και ηταν επιτυχημενος ηταν δευτερος προπονητης κι οχι πρωτος…

Ναι,αλλά πρέπει να διαλέξουμε αν είναι καλός ή γτπ.
Ούτε ο Καρπετ-μισώ τον Τσίπρα-όπουλος να’μασταν

Δεν νομιζω να υπαρχει παναθηναικος που να εχει μεινει ικανοποιημενος απο τον τεν κατε…

Ο Τσίπρας έχει φάει τη γκόμενα του Κάρπετ :stuck_out_tongue: Ο Τεν Κάτε το καλοκαίρι θα έχει πάει διακοπές στάνταρ.

Εμένα μου αρέσει ο Ολλανδός.Ελλάδα,η μόνη χώρα που ξέρουν όλοι από προπονητική και που βγαίνουν συμπεράσματα για τους προπονητές απ’την πρώτη χρονιά (λίγο μετά τα μισά της).

Λεπτομέρεια: Οι ομάδες έχουν δικαίωμα στην κακή απόδοση,και οι μεγάλες ομάδες συνήθως παίρνουν και πολλά ματς στα οποία παίζουν μέτρια ή άσχημα.Όπως θα έκανε και ο Παναθηναϊκός χθες αν του έδιναν το καθαρό πέναλτι και μετρούσε το καθαρό γκολ.Θέλουμε να παίζουμε καλή μπάλα,αλλά το “παίξαμε χάλια,η διαιτησία μας έφταιξε?” δεν ισχύει πάντα.

Ξερετε που μπορω να δω αυτες τις φασεις;Δεν ειδα χθες βραδυ καθολου αθλητικα.Παντως απ’ οσο ακουσα στο ραδιο και απο φιλους στην πρωτη φαση ηταν οντως οφσαιντ και στην δευτερη φαση υπηρχε καθαρο επιθετικο φαουλ πριν το χερι,απο τον Πετροπουλο σε εναν Ηρακλακια,οποτε δεν επρεπε να υπαρχει καν φαση

Ντάξει και στις άλλες χώρες κρίνονται οι προπονητές , όχι μόνο στην Ελλάδα. Οκ εμείς το παραχέζουμε δεν λέω, αλλά ο Τεν Κάτε έχει κάνει φέτος αρκετά λάθη. Το κυριότερο μειονέκτημα του για μένα είναι ότι δεν "καίγεται ¨να αποδείξει τίποτα. Στα @@ του και ο Πάο και η Ελλάδα και το πρωτάθλημα. Ώρες ώρες φέρεται σα μάνατζερ και όχι σαν προπονητής του Πάο.

Ειδα τις φασεις στο youtube.Ρε παιδια,οντως ειναι offside και επιθετικο:-s

ναι ρε συ…αυτοι μονοι τους τα επινοησαν τουτα για να φορτοσουν τις δικαιολογιες,και οφσαιντ ειναι και επιθετικο φαουλ ειναι…αθηναικη προπαγανδα

Και λίγα λες!Φυσικά,Αθήνα= ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,ΑΕΚ και εννοείται ότι οι μεγαλύτερες σε κυκλοφορία αθλητικές εφημερίδες (SportDay,Φως) είναι βαμμένες πράσινες.Γουστάρει σου λέει ο γαύρος να βλέπει τον Ηρακλή να μένει στο Χ και τον ΠΑΟ να φτάνει στην πολυπόθητη απόδραση απ’την καυτή Θεσσαλονική με τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Γιατι για περιπατο το ειχατε να παρετε το διπλο απο τον Ηρακλακια;:-s

δεν είναι και ΠΑΟΚ να του ρίξουμε 3!

Ουστ ρε κριαρια,λες και παιξατε και καθολου μπαλα και χαιρεστε,πηραμε μια ομαδικη σιεστα ενα 10λεπτο και σας καναμε μαγκες:p

κρίμα ρε πούστη μου ο Μαρσέλο.
δεν βλέπω Τεν Κατε. Κρίμα. Ξέρει μπάλα, αλλά παραείναι ξεροκέφαλος.
http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=52&document_id=120418

Όντως κρίμα για τον περυσινό μας καλύτερο παίχτη κι έναν απ’τους 5 καλύτερους που έχουμε στο ρόστερ.

Το παλικάρι αυτό το λάτρεψα από την 1η μέρα που ήρθε στην Ελλάδα γιατί όπως έχω ξαναποστάρει αμέσως κατάλαβε το βεληνεκές του Παναθηναϊκού. Μόνο αυτός κι ο Έκι το είχαν καταφέρει.

Συγχαρητήρια στον κυρ-ΚΟΜΠΛΕΞΑ που μόνο μέσα σε μια χρονιά κατέστρεψε τον Μαρσέλο Μάτος.

Αυτός ήταν ο στόχος του. Τώρα ή θα πάρει μίζα από οποιαδήποτε μεταγραφή του Σιμάο, ή θα φέρει κανά (κουτσό?) Ολλανδό στην ομάδα - όπως το Λεονάρντο, αφού παραγκώνισε και τον Ίβανσιτς.

Για μένα η μεγαλύτερη τιμωρία του δε θα είναι να φύγει από τον ΠΑΟ, άλλωστε δε μένει ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ, αλλά να μείνει σα δεύτερος προπονητής. Εκεί να τον δω, όπως παραγκωνίσε αν θα δεχτεί να παραγκωνιστεί ο ίδιος. Άσε που εκεί κάνει καλύτερη δουλειά, γιατί δεν ασχολείται με θέματα εντός του τερέν όπου το μάτι του κόβει, αλλά όχι όσο χρειάζεται ένας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Αλλά σιγά μην του το επέτρεπαν τα κόμπλεξ που κουβαλά.

Πραγματικά μετά το χτεσινό τραυματισμό, την ευθύνη του οποίου έχει αυτός μη προφυλάσσοντας τον παίχτη (και το Σιμάο τον έχει κάψει, να δω τι θα κάνει άμα χτυπήσει κι αυτός), εξάντλησε και το τελευταίο όριο της δικής μου υπομονής.

Και μη μου αρχίσουν οι ξυπνητζήδες ότι δε θα δούμε προκοπή αλλάζοντας κόουτς.

Ας ξυπνήσει η ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ πρώτα και μετά βλέπουμε για τον προπονητή. Καλά για Αντωνίου δε θα ασχοληθώ γιατί θα φάω μπαν.

Ε,αμα είναι να φας μπαν,όχι,κρίμα είναι

Red rum ωραιος.Ειδικα με τα αμυντικα χαφ το χει παρακανει.Ουτε με τον λεβαδειακο δεν βαζει τον ματος να παιζει.Προτιμα τον μελισση στην θεση αυτη!wtf?
Οσο για την παραμονη του τεν κατε εγω δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι θα φυγει.Η διοικηση κι ο αντωνιου δειχνουν να τον εμπιστευονται…

ps nice avatar!