Παναθηναϊκός

Μήπως να φεύγε και αυτός μαζί?

το πρόβλημα του Τεν Κάτε είναι ότι έχει χάσει τους περισσότερους παίκτες.
έχει πραγματικά καλή αντίληψη της τακτικής και ξέρει μπάλα.
δεν ξέρει από διαχείριση ανθρώπων.
υπάρχουν παίκτες που τον λατρεύουν και υπάρχουν (περισσότεροι) που δεν τον αντέχουν.

έχω την εντύπωση ότι δεν δίνει την ίδια βαρύτητα στα ματς. Θεωρεί πως κάποια ματς όπως και να κατεβάσει την ομάδα, οι παίκτες μπορούν να το κερδίσουν μόνοι τους. Και εδώ που τα λέμε όταν κάποια βασικά έχουν δουλευτεί δεν χρειάζεται και επιστημονική ανάλυση της ανάπτυξης του Εργοτέλη. Οι παίκτες που παίζουν στον ΠΑΟ στην μεγάλη τους πλειοψηφία έχουν παραστάσεις να αντιλαμβάνονται καποια πράγματα. Δεν είναι υποχρεωμένος ο άνθρωπος να ξέρει ότι εδώ είναι ελλάδα και πως αν δεν πιέσεις τον υπάλληλο, συνήθως αυτός θα λουφάρει.

Ο Τεν Κάτε χάνει επικοινωνιακά πρώτον λόγω του αυθόρμητου χαρακτήρα του και δεύτερον γιατί δεν του είπαν πως στην Ελλάδα το παν είναι να τα έχεις καλά με τους ποδοσφαιριστές σου, αλλιώς η εικόνα σου στον τύπο θα τσαλακωθεί.

Σε αυτά τα πράγματα έπρεπε ενδεχομένως να τον προστατέψουν ή να αναλάβουν άλλοι την ευθύνη. Όπως ο Αντωνίου ή ο Αναστασίου.

πάντως, από αυτά που ξέρω δεν είναι πολύ θετικά τα πράγματα για τον Τεν Κάτε στο τέλος της χρονιάς.

Καλύτερα.

Αν το φύγει σημαίνει ότι θα παίζουν Ιβανσιτς, Μάτος, Νίνης, Γκαμπριελ Σαλπιγγίδης και Κλειτον τοτε να πάει απο κει που ήρθε. Δεν πιστεύω ότι τόσο σκατα που είναι η ομάδα στα μετόπισθεν να είχε καμιά σπουδαία διαφορά αν υπήρχε άλλος προπονητής, αλλα ίσως δεν θα ήταν τόσο κολλημένος απέναντι σε συγκεκριμένους παίκτες και ίσως έστω μία φορά να δοκίμαζε να παίξει με ότι καλύτερο διαθέτει να δούμε πως θα πάει και αυτό. Με τους κουλούς είδαμε που έχει φτάσει η ομάδα. Φέτος δεν καταφερε πχ να νικήσει σε κανένα από τα 6 ματς με Εργοτέλη (respect), Ηρακλάκια (απο τις χειρότερες ομάδες που έχουν εμφανιστεί στην ¶ Εθνική) και την φετινή τραγική ΑΕΚ…

Θες να πεις ότι δεν παίζουν Σαλπιγγίδης,Νϊνης,Γκάμπριελ,Κλέητον?

ελπιζω με τιν βιγιαρεαλ να βαλουμε την κουστουμια μας…

Μακάρι να κερδίσουμε να μπω την επομένη δώθε να γελάσω λίγο με τους Καρπετόπουλους.

Νινης: 14/22 Πρωτ, 4/10 ΤσΛ, 1 Κυπ
Κλεητον: 11/22 Πρωτ, 5/10 ΤσΛ, 3 Κυπ
Γκαμπριελ: 14/22 Πρωτ, 6/10 Τσλ, 2 Κυπ

Νομίζω αυτό ήθελε να πει ο about music

Αν η μη χρησιμοποίηση μερικών από τους πιο δημιουργικούς παίχτες της ομάδας ικανοποιεί τους Παναθηναικούς, τι να πω, θέλουμε και τα παθαίνουμε.

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας,πες το ψέματα

Αποκλεισαμε και τον ολυμπιακο στο βολει σημερα!:stuck_out_tongue:

Kαλά που υπάρχει και η Ευρώπη…

Να παίζουν μαζι εννοώ. Γκάμπριελ πίσω δεξια για αυτό τον πήραν άλλωστε, Ίβανσιτς αριστερά, Νίνης δεξιά, Ματος - Σίλβα στο κέντρο, Σαλπι επίθεση και απο πίσω του ο Κλέιτον. Σίγουρος και ο Σπυρόπουλος αφου δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος. Οσο για τερματοφύλακα δυστυχώς και ο Γκαλίνοβιτς είναι αναγκαστικός όπως και δύο απο τους ημι-παράλυτους για αμυντικό δίδυμο.

Νίλσον, Μάτζιος, Μελίσσης, οι λοιποι Πούλοι, οι διάφοροι Αφρικανοι κτλ να πάνε στο Φωστήρα, στον Ηρακλή ή τον Διαγόρα.

Ρουκάβινα στον πάγκο αλλα να μπαίνει. Γκούμας και Τυπάρα στον πάγκο αλλα μόνο για να “εμψυχώνουν”. Ειδικά ο τελευταίος δεν αντέχεται η κλάψα του, χειρότερος απο τον Γιαννάκη.

Βρίστε άνετα…

Οι διάφοροι Αφρικανοί είναι ο Μουν και ο Σιμάο?Δε σ’αρέσουν?

αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που έχουμε σαν Παναθηναϊκοί…είμαστε αχάριστοι…big time.

Οποιος πήγε έστω και μια φορά στο γήπεδο φέτος θα είδε τη διαφορά μεταξύ Σιμάο και υπολοίπων. Ότι πέρναγε από όλους τους άλλους το έκοβε ο Σιμάο.

Νομίζω πως ισχύει το εξής τώρα που το σκέφτομαι. Το βαρόμετρο μεταξύ των καλών και των κακών παιχνιδιών του ΠΑΟ είναι ο Ζιλμπέρτο.

Θυμηθείτε τα παιχνίδια. Στις μεγάλες ευρωπαικές νίκες την ομάδα στην αντεπίθεση έβγαζε σχεδόν πάντα ο Ζιλμπέρτο που μαζί με τον Γκάμπριελ και το καλό passing game έδιναν ηρεμία στην ομάδα. Ακόμα και στο ελληνικό πρωτάθλημα όταν ο Ζιλμπέρτο τραβάει και βοηθάει δημιουργικά η ομάδα κερδίζει όπως με Ξάνθη, με Άρη κλπ. Ακόμα και με την ΑΕΚ που δεν κερδίσαμε αλλά παίξαμε σχετικά καλά το ότι ο Ζιλμπέρτο δεν τελείωσε το ματς ήταν αυτό που δεν μας έδωσε τη νίκη.

Το να μην αναγνωρίζει κάποιος την προσφορά του Σιμάο (που είναι και ο πιο χαμηλόμισθος) είναι το λιγότερο αχαριστία.

Η αδικία όσον αφορά τον Μάτος βρίσκεται στο ότι όταν χρειάστηκε να βοηθήσει δεν πήρε τις ευκαιρίες του και βλέπαμε τον Μελισση αμυντικό χαφ! Αυτό πραγματικά ήταν άνω ποταμων!

Από εκεί και πέρα ο Γκάμπριελ δεν μπορούσε να παίξει δεξί μπακ και το αποδέχτηκε και ο ίδιος. Προσφέρει πολύ καλύτερα στο κέντρο. Αυτό που θα μπορούσε να γίνει είναι να παίξει σε κάποια ματς στο ΟΑΚΑ ενδεχομένως με ασθενέστερες ομάδες ως δεξι μπακ (και εκεί είδαν πολλά τα μάτια μας).

Όλοι να παίζουν μαζί αποκλείεται! Από εκεί και περα σε ένα πρωτάθλημα σαν το ελληνικό που το 80% των γκολ σημειώνεται από στημένες φάσεις είναι τεράστια πολυτέλεια να μην χρησιμποιείς τον Ιβανσιτς. Ειδικά, όταν φέτος ο Καραγκούνης καταστρέφει κυριολεκτικά όλα τα στημένα, θυμίζοντάς μου εποχές Μπασινά που κάθε φορά τον έκραζε η εξέδρα.

Από τον Γκαλίνοβιτς ΦΕΤΟΣ δεν νομίζω πως έχει κανείς παράπονο.

Δυστυχώς ο Σπυρόπουλος είναι σταθερά μετριότατος και παίκτες που έχει εμπιστευθεί αρκετά ο Τεν Κατε έχουν μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοσή τους. Μάντζιος,Κλειτον και Ρουκάβινα κάνουν ένα ματς του 8-9 και ένα ματς του 4. Ενδιάμεσο δεν θυμάμαι.

Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να λέμε τη γνώμη μας,να κάνουμε κουβέντα και άλλο να είμαστε έτοιμοι να κορνιζάρουμε το δίπλωμα προπονητικής μας.
Κι εγώ ξενερώνω που δεν βάζει Ιβ και Μάτος,αλλά αυτός είναι ο κόουτς,αυτός δουλεύει την ομάδα,είναι στις προπονήσεις κλπ…
Ο Μάτος πέρσι έκανε την υπερχρονιά,χωρίς να έχει Ζιλμπέρτο δίπλα.Φέτος έχουν παίξει 1-2 ματς μαζί και ήταν τραγικό το κέντρο.
Για Σιμάο συμφωνώ με Outshined,και θα τον καλέσουν για αναπροσαρμογή,αυτό για κάποιους που λέγανε ότι τον κρατάει για να τον πουλήσει.Δε γίνετε να τα ξέρετε ΟΛΑ ρε παίδες

Εγώ τουλάχιστον δεν είπα ότι τα ξέρω όλα. Βασικά δεν ξέρω Χριστό. Είπα τι θα ήθελα να δω έστω για μια φορά, να δω πως θα πάει ρε παιδί μου. Οτι κάτι δεν λειτουργεί σωστά είναι βέβαιο, δοκίμασε κάτι άλλο ρε φιλε. Αυτό που βλέπω είναι ότι στα ματς με τις ασθενέστερες θεωρητικά ομάδες ο αμυντικός προσανατολισμός δεν έχει αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να τις κερδίζεις χωρίς να παίζεις μπάλα και μετά να κλαψουρίζεις για τα πέναλτυ που δεν παίρνεις. Σίλβα, Σιμάο και Τζιόλη μαζί και περίμενε μπάς και μπει μετά από κόρνερ με κουτουλιά ή με μαιμουδιά πέναλτυ. Δεν είναι όλα τα ματς ίδια. Μάθε να ρίχνεις 3-4 χαλαρα στους “μικρομεσαίους” και τότε ίσως κερδίσεις Γάυρο και ΑΕΚ, τουλάχιστον όπως παίξαν φέτος.
Αυτό που βλέπω δεν με τραβάει. Θα ήθελα να παίζαν πιο επιθετικά, πιο ωραίο ποδόσφαιρο. Θα μου πεις οτι δεν θα έπαιρναν τους τίτλους. Γιατί τώρα τους παίρνουν?

Δεν έχετε βάλει όμως λίγα γκολ ρε παιδιά. Πρώτοι δεν είστε στα γκολ στο πρωτάθλημα;

Δίχως να θέλω να πάρω θέση, να θυμήσω πως επί Σουμ η ομάδα δεν έκανε πορεία στην Ευρώπη (εκτός αν πορεία θεωρείται η 3 θέση στο Τσ. Λ. που σε στέλνει ΟΥΕΦΑ και αποκλείεσαι εκεί), αλλά πήρε το πρωτάθλημα βάζοντας πολλά γκολ και έπαιξε αρκετά επιθετικά με τα μπακ (Μινχ, Σεϊταρίδης) να ανεβαίνουν πολύ ψηλά και τον Παπαδόπουλο πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Επίσης πολύ επιθετική ομάδα στην Ελλάδα από τον ΠΑΟ θυμάμαι μόνο την πρώτη χρονιά Κυράστα, όπου πάλι όμως δεν κάνατε πορεία στην Ευρώπη (αποκλεισμός από Λα Κορούνια).

Κοινώς, η επιθετική μπάλα σε φέρνει πιο κοντά σε τίτλο στην Ελλάδα, αλλά δε φέρνει πορείες στην Ευρώπη. Και αυτός είναι κι ένας από τους λόγους κατ εμέ που για πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν άθλιος στην Ευρώπη (π.χ. χρονιές Σόλιντ)

Πάμε να ρίξουμε καμιά τριάρα σήμερα να ξεχαρμανιάσουμε

2-1 τον πανιωνιο αποψε.Δεν ειδα το παιχνιδι αλλα διαβασα οτι ακυρωθηκε κακως γκολ του πανιωνιου.Επισης ο σαριεγκι πρεπει να επαιξε παλι αριστερο μπακ!

δεν έπαιξε ο Σαριέγκι, αλλά ο Βαβζίνιακ και ήταν αισθητά καλύτερος από τον Σαριέγκι σε αυτή τη θεση. Γενικα, φαίνεται καλός παίκτης και βοηθάει.

καλή κυκλοφορία, μέτρια μπάλα σήμερα με καλύτερο παίκτη τον Γκάμπριελ.

ακυρώθηκε γκολ του Πανιωνίου στο 2-0, ενώ ο Πανιώνιος μείωσε στο 92’.

Δεν θυμάμαι άλλη φορά να κερδίζουμε τόσα πολλά κόρνερ (κοντά στα 20).

1.Καλο αυτο.Χρειαζεται βοηθειες ο σπυροπουλος στη θεση αυτη.

2.Ευτυχως που δεν επαιζε ο καραγκουνης τοτε να τα εκτελει και να μην φτανει η μπαλα ουτε στο 1ο δοκαρι:!: