Μ’ αρέσει που πάντα σπαταλάμε τζάμπα ένα ημίχρονο…
Θέαμα μέτριο πάλι…
Άντε τώρα στη μάχη της Ευρώπης με αυτόματο πιλότο:wink:
Μ’ αρέσει που πάντα σπαταλάμε τζάμπα ένα ημίχρονο…
Θέαμα μέτριο πάλι…
Άντε τώρα στη μάχη της Ευρώπης με αυτόματο πιλότο:wink:
2 πράγματα.
Νίκη σήμερα στο κύπελλο.
Καλή εμφάνιση με Βιγιαρεάλ την Τετάρτη, αλλά καλό είναι να αποφευχθεί το 0-0, είναι τρομερά ύπουλο σκορ.
Μονότερμα τον Πανιώνιο πάντως,αυτό όταν το κάνει ο Ολυμπιακός στο αυθαίρετο το ονομάζουνε “μεγάλη μπάλα”
To ακυρωθεν γκολ του Πανιωνιου ειναι διαιτητικο λαθος η παραγκα?
Μα φυσικα διαιτητικο λαθος… μονο του Ολυμπιακου ειναι παραγκα
Ενταξει να τονιζουμε τις διαιτησιες του Ολυμπιακου, αλλα να μην κανουμε γαργαρα των αλλων…
Αυτο ειναι το εξοργιστικο της υποθεσης
Για ποια φάση λες?
Ακυρωθεν γκολ του Μαιστοροβιτς (του Πανιωνιου) ως offside ενω δεν ηταν. Στο 80’ λεπτο μου φαινεται
φυσικά και δεν ήταν offside και είναι μαλακία.
είναι βέβαια μια φάση στο 82΄ στο 2-0.
και μη μου πεις ότι έβαλε γκολ στο 92’…
το πρόβλημα δεν είναι η μεμονωμένη φάση, αλλά το συνεχες διαιτητικό σπρώξιμο.
το συνεχες διαιτητικό σπρώξιμο ειναι με τον αρη και την ξανθη? στο ματς με το θρασυβουλο μαλλον δεν θα ειδες το ματς αν μιλας για διαιτησια
Βασικά με Άρη, δε το λες σπρώξιμο. :Ρ
σείρα της ποδοσφαιρικής ομάδας στο γενικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ κλίμα των ημερών.
πάμε για μια αγχωτική εβδομάδα.
μια υπεροχη κυριακη!!εχουμε τα μεσοβδομαδα και την αλλη κυριακη παλι τα ιδια…αντε να δουμε…
Κάτι μου λέει ότι οι επόμενες μέρες θα έχουν ως εξής:
Ο ΠΑΟ θα χάνει εύκολα 2-0 στη Βιγιαρεάλ, αλλά στο 93 θα μειώσει σε 2-1 με σουτ από τα 35 μέτρα το οποίο θα έχει χτυπήσει σε πλάτη αμυντικού και θα έχει αλλάξει πορεία, χτυπώντας στη συνέχεια σε δοκάρι και πλάτη τερματοφύλακα, και οι μεν βάζελοι θα λένε το πόσο Ευρωπαίοι είναι, πόσο δική τους είναι η πρόκριση στο απόρθητο ΟΑΚΑ (χα, καλό) κτλ, και εμείς θα απορούμε για το πως οι ανύπαρκτοι για άλλη μια φορά κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν στας Ευρώπας.
Την Κυριακή το ματσάκι θα έρθει 3-0 και εμείς θα λέμε “Να ποιος είναι ο ΠΑΟ”, ενώ οι βάζελοι θα λένε “Είμαστε Ευρωπαίοι και δεν μας ενδιαφέρουν τα ματσάκια με το Γαύρο, είχαμε το μυαλό στη Βιγιαρεάλ”.
Στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ θα κερδίσει 1-0 με γκολ του Βύντρα στο 91’ 35", ενώ η Βιγιαρεάλ θα έχει 19 τελικές. Οι βάζελοι θα λένε και πάλι για το πόσο μεγάλη ομάδα είναι στην Ευρώπη, αλλά εμείς θα τους έχουμε ρίξει την 3άρα, οπότε θα λέμε ότι ο Θρύλος είναι καλύτερη ομάδα, και απλά στο Τσουλου κοιμήθηκε ο Θεός.
Με τον ΠΑΟ στους 8 και το Θρύλο για άλλη μια φορά θριαμβευτή στο ντέρμπι, εν τέλει, όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι. 8)
Και στη Γαλλία εσύ;
δεν ξερω ποτε εγιναν αυτα στο τσ.λ. φετος.μηπως με την βερντερ μεσα εξω κοιμηθηκε ο θεος?με την ανορθωση κοιμηθηκε?η με την ιντερ κοιμηθηκε στο εντος.να σου θυμισω οτι χασαμε.(γτ αν κοιμοταν οπως λες,το δοκαρι του μουν θα χε μπει στο οακα)
για το εκτος με ιντερ δεν μιλαω γτ σε τετοιες εδρες με αυτες τις ομαδες δεν μπορεις να περιμενεις και πολλα.
οσον αφορα στο απορθητο οακα,μονο η ιντερ περασε φετος (στην ευρωπη) και ειδικα εσυ δεν μπορεις να μιλας για οακα απο τη στιγμη που απο το 1 μεχρι το 92 ησουν πισω απο τη σεντρα ταμπουρι.
Πω ρε αδελφέ, ούτε μια πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε :(. Κατευθείαν “που τα είδες αυτά, πότε έγιναν, πότε το ένα, πότε το άλλο”. Πφ. Δεν φτάνει που σε “πέρασα” φάση, μιλάς κιόλας :p:lol:
…και τη Δευτέρα θα ξυπνήσεις! :lol3::lol3::lol3:
ε ρε φιλε εγω τσαντιζομαι…δεν τα γουσταρω αυτα!!δεν μαρεσει να μου λενε για την ομαδα μου.οκ??
δεν μπορεις να πεις.ψαρωσες!:lol::lol:
Ετσι!γιατι ειμαστε και καφροι!
Παντως ρε γαμωτο αυτη η πρασινη εχει καταντησει χειροτερη κι απο τον πρωταθλητη.Γενακι ειναι απο τα λιγα που διαφωνω με τους γιαννακοπουλους.Ειδικα φετος εχουν ριξει τρελες μπηχτες μεσω της εφημεριδας, που μονο καλο δεν κανουν…