Παναθηναϊκός

Aν θες την γνώμη μου, είναι πολύ πιο αστείος ο αποκλεισμός από την Σεντ - Ετιέν.:wink: (samis)

Το εμότικον που ταιριάζει είναι κάτι που σηκώνει τα χέρια του ψηλά.

Ε ναι, αν φοβάσαι την Βιγιαρεάλ και παίζεις δειλά, μη αποφασιστικά και μικρόψυχα, ε καλά να πάθεις.

Δεν έχω δει καν δηλώσεις ΤενΚάτε πριν το ματς, να δω τι στόχο έβαλε για σήμερα, αλλά είμαι σίγουρος ότι το μηδέν δεν το έβαλε επίσημα σαν στόχο.

Ντάξει, άσχετο, η ήττα από την Ρέιντζερς παραμένει η μεγαλύτερη απογοήτευση των τελευταίων χρόνων.
Απλά σήμερα ήταν μια χρυσή ευκαιρία με ευνοϊκές προϋποθέσεις που δεν τις αξιοποίησαν στο παραμικρό.

Το μόνο καλό η γρήγορη ισοφάριση, δεν το περίμενα.
Στο 2ο της Βιγια, ήταν πασιφανές ότι θα μπει, με πόσους παίκτες έβγαιναν αυτοί και πόσοι είχαμε εμείς στο 1ο ημίχρονο σε κάθε επίθεση (?).:?

καταρχας το εμοτικον το εβαλα γιατι ο κυρ κωστας εχει αφησει μουσακι και εχει αυτο το υφακι. πως να το αφησω ετσι κατω… οποτε το σχολιο σου για μενα ειναι ακυρο, εσυ βεβαια παρε το οπως θες.
και ο αποκλεισμος απο την σεντ ετιεν δεν ειναι καθολου αστειος. μια ομαδα επαιξε ωραια μπαλα βρεθηκαμε εμεις σε πολυ κακη μερα και μας νικησε, ετσι απλα.

Ενιγουει, σταματώ γιατί δεν έχει νόημα η κουβέντα.

Του χρόνου να ξαναπαίξουμε στην διοργάνωση και να πάμε ακόμη καλύτερα.
Μια χαρά ήταν φέτος,ε είμαι γκρινιάρης και κόπανος τώρα μεν, αλλά δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις παίκτες και προπονητή.

Οδηγοί για του χρόνου τα ματς με Πόρτο το 2003, Ρέιντζερς πρόπερσυ και το σημερινό.

κλασεις ανωτεροι οι παικτες τις βιγιαρεαλ και πολυ καλυτερη ομαδα…μου θυμησε εθνικη ισπανιας στο euro(απο τις κορυφαιες ομαδες που χω δει ποτε και σιγουρα η κορυφαια εθνικη)…μακαρι κατι τετοιες ομαδες που παιζουν ομορφο ποδοσφαιρο με τεχνιτες ποδοσφαιριστες να προχωρανε…αλλα δυστυχως η τακτικη εχει γαμησει το ποδοσφαιρο…

τωρα για τους παναθηναικους μη μου πειτε οτι στεναχωριθηκατε…

γιατι να μη στεναχωρηθουν δηλαδη;;; :-s

που λεει ο λογος ρε συ…και απο τη μπαρτσα να αποκλειστεις δεν λεω θα στεναχωρηθεις…

αλλα τετοιες ομαδες σαν την βιγιαρεαλ ποτε δεν θα αποκτησει η ελλαδα…αυτο θα ισχυε ακομα και να την περνουσε ο παναθηναικος ε…ακομα και στον τελικο να πηγαινε

Nαι ρε μαζι σου…

Αλλα οταν ο βαζελος σκεφτεται ποσο κοντα εφτασε στο να διεκδικει στους 8.

Οταν σκεφτεται πως θα 'ταν το αποτελεσμα με πενηνταρισια διαιτησια στο Μαδριγαλ.

Οταν σκεφτεται ποσες πιθανοτητες εχει να κατι παρομοιο στην επομενη παρουσια του στο Τσ.Λ.

Ε πολυ θελει να τρελαθει ο ανθρωπος;; :lol:

Δυστυχως δεν τα καταφεραμε.Ενταξει η βιγιαρεαλ ειναι καλυτερη ομαδα αλλα χτυπαγαμε τιν προκριση.Γενικα μου φανηκε καπως ψοφια κι οχι φρεσκια η ομαδα…

Ο Γκαλινοβιτς νομιζω ευθυνεται αρκετα στο πρωτο γκολ οπως και τα 2 μπακ στο δευτερο που εξαφανιζονται μπροστα και ξεχνανε να γυρισουν…Τελος παντων, τελος η σεζον για φετος…

ας αρχίσουμε από τα θετικά.
η ατμόσφαιρα στην είσοδο των ομάδων και στο γκολ μας ήταν ανεπαναληπτη.
από το ματς με γιουβε εχω να δω κάτι τέτοιο.

Ε πάνω κάτω αυτά, άντε να βάλουμε τον Σιμάο και τον Μάντζιο.

Από εκεί και πέρα.

Η αλήθεια δεν βρίσκεται ούτε στα διπλά σε Βρέμη και Μιλάνο, ούτε στα διπλά του Εργοτέλη και του Πανσερραικού αλλά κάπου στη μέση και μάλλον πιο κοντά στα δεύτερα.

Τα ακραία μπακ του Παναθηναικού θα τα έκανε γιο-γιο οποιδήποτε ακραίο χαφ μεγάλης ομαδας. Μια ταχύτητα πίσω και 9/10 χαμένα 1-1.

Χτες, ο Ζιλμπέρτο ήταν υπεράνω ποταμών. Η εικόνα του δεν ήταν ενός παίκτη που έπαιζε και δεν του έβγαινε, όπως του Κάρα, αλλά ενός παίκτη που δεν είχε διάθεση να προσπαθήσει. Έχασε όλες τις μονομαχίες, δεν μοίρασε σωστά και ήταν με διαφορά ο χειρότερος του γηπέδου! Και ειδικά όταν οι άλλοι είχαν τον Σένα να κάνει σεμινάριο αμυντικού χαφ, μοιράζοντας παντού παιχνίδι, χωρίς να χάσει μια φορα τη μπάλα και χωρίς να κάνει λάθος μεταβίβαση η διαφορά είναι τραγική.

Ο Κάρα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, αλλά ήταν και σε λάθος θέση θεωρώ. Ήταν σαν παροπλισμένος. Βοήθησε πολύ στο διάστημα που πιέσαμε και ισοφαρίσαμε.

Τεν Κάτε, πρέπει να έχεις το ειδικό βάρος να πετάξεις έξω τον Ζιλμπέρτο ή τον Κάρα. Υπάρχει ένας Ιβανσιτς που στα στημένα που είναι ίσως το μόνο τρωτό σημείο αυτής της ομάδας είναι μακράν ότι καλύτερο έχεις. Επίσης, αδερφέ, στο 1-1 οι άλλοι πιεζουν και οι δικοί μας έχουν σκάσει. Κάνε κάτι.

Δεν υπήρχε σύγκριση ανάπτυξης της μιας ομάδας και της άλλης. Εμείς στηριζόμασταν αποκλειστικά στην ενδεχόμενη καλή υποδοχή της μπάλας από Μάντζιο και Γκάμπριελ. Παιχνίδι γιόμας. Τώρα όταν μιλήσουμε για Βιγιαρεάλ, μιλάμε για συνεχή κίνηση, φοβερή κυκοφορία, παίκτες που όχι μόνο δε φοβούνται, αλλά επιζητούν το ενάς προς έναν. Δεν ξέρω αν ήταν ο ΠΑΟ υπερβολικά στατικός ή αυτοί υπερβολικά κινητικοί.

Το 1ο ημίχρονο κύλησε σχετικά ήρεμα. Μετά την ισοφάριση πίστεψα ότι θα κρατήσουμε. Φοβερή καθίζηση.

ο παναθηναικος μετα το 1-1 πιστευω λανθασμενα γυρισε ολος πισω.συμφωνω και εγω με οτι ειπωθηκε οτι οι παικτες του παναθηναικου φαινονταν σκασμενοι μετα το γκολ της ισοφαρισης και αντι να πιεσουν και αλλο ωστε να μην δημιουργηθει κινδυνος για την εστια του γκαλινοβιτς δε μπορουσαν να τρεξουν.

Προφανώς και για κανένα βάζελο δεν είναι έκπληξη ο αποκλεισμός, όμως η αλήθεια είναι πως χθες ο ΠΑΟ είχε μια χρυσή ευκαιρία να περάσει, και την πέταξε. Σαφώς ανώτερη ομάδα η Βιγιαρεάλ, όμως σε φάση των 16, δε θα βρεις ξανά τόσο ιδανικές συνθήκες για πρόκριση: 1-1 εκτός, επαναληπτικός στην έδρα σου, το ματς στο ίσα στο '55 και μία αντίπαλος εξαιρετική, αλλά όχι φόβητρο (βλ. Man. U, Liverpool, Barca…).

Πάντως, διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά ο Μάντζιος πρέπει να είναι ακριβώς αυτό που εννοούσε ο Πατέρας όταν έλεγε για πριμαντόνες. Στο Ch.L. ξεσκίζεται, και στην Ελλάδα όλη την ώρα τραυματίας [-X

Καλά αυτό ας μην το πολυσκέφτεται γιατί το πρώτο γκολ που έφαγε χθες δεν μέτρησε… :wink:

H καλύτερη στιγμή χτες που έβλεπα το ματς ήταν όταν προς το τέλος ακούστηκε από τον κάτω όροφο του μαγαζιού το Ziggy Stardust.:stuck_out_tongue:

Και να ταν ο μονος.Πολλοι παιχτες μας ειναι αδιαφοροι στα ματς πρωταθληματος και κυπελλου…Αλλα βεβαια γι αυτο μαλλον δεν θα κανει και ποτε μεγαλη καριερα ο μαντζιος.

To κρίσιμο σημείο του αγώνα ήταν η διαχείριση της ισοφάρισης…Τότε οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά και με πάθος…Σε αυτό τον τύπο του παιχνιδιού όπου θα κερδίσει ο καλύτερος δημιουργικά ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να έχει καμία τύχη.
Θεωρώ ότι το καλύτερο που μπορούσε να κάνει είναι πάλι να κλείσει χώρους και να “καταστρέψει” την τάση της Βιγιαρεάλ να επιτεθεί ορθόδοξα, να περάσουν καμιά 15-20 λεπτά, και μετά να κάνει ένα δυνατό επιθετικό πεντάλεπτο-δεκάλεπτο όπως αυτό που του απέφερε το γκολ…Αυτό το διάστημα δλδ που ο Παναθηναϊκός για λίγα λεπτά έκλεισε στα καρέ τη Βιγιαρεάλ δεν μπορεί να το κάνει σε καμία περίπτωση για ολόκληρο παιχνίδι ούτε καν για ημίχρονο ή 25λεπτο…Μπορεί όμως να το κάνει για μερικά λεπτά…
Κακά τα ψέματα, εγώ επειδή αγάπησα τον Παναθηναϊκό εκείνης της παλιάς ομάδας προ-Ριζούπολης, θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια δεν είναι ο ίδιος…Δεν είναι σαν εκείνον ο οποίος ήταν αδιαμφισβήτητα πολύ μαχητικότερος, γρανιτένιος και συμπαγέστερος. Όταν δεν ελέγχεις πλήρως όλες τις παραμέτρους του παιχνιδιού και δεν έχεις προσαρμοστικότητα στις κρίσιμες καταστάσεις είναι μοιραίο να χάσεις, ιδιαίτερα από μια ανώτερη ομάδα.
Αυτά περί μη-ομάδας φόβητρου (για τη Βιγιαρεάλ) και χρυσής ευκαιρίας δεν τα ενστερνίζομαι…Πιστεύω πως στο Τσάμπιονς Λιγκ εσύ κάνεις την τύχη σου…Αν ο Παναθηναϊκός π.χ. έμενε στη φανέλα της Γιουβέντους ποτέ δεν θα την ξέσκιζε με 3-1.
Πρέπει κάποτε επιτέλους να διώξετε τους παίκτες που μπορεί να είναι απλώς καλοί αλλά δεν κάνουν για τον Παναθηναϊκό! Αυτόν τον Γκαλίνοβιτς χρόνια ολόκληρα…Ποιος, ο Παναθηναϊκός…Τον Βύντρα…αυτό το παιδί μασώνος είναι:D? Τους καλύτερους μόνο ρε…έτσι γίνονται μεγάλες ομάδες…

ναι οντος δε πρεπει να διαμαρτυρεται ο βαζελος γιατι οπως ακυρωσε γκολ δικο του ετσι ακυρωσε κανονικο γκολ της βιγιαρεαλ!!

Και καλά ο ΠΑΟ μέχρι εδώ μπορούσε, προδπαθεί να μας πείσει όλο το αθλητικό σύστημα σήμερα. Έριξαν τη γραμμή και πάμε να την φάμε.

Kαι τώρα όλοι πιπιλάν την καραμέλα ότι αποκλειστήκαμε από καλύτερη ομάδα (δεν λέω εννοείται). Κανένας από τους δημοσιογραφίσκους της κακιάς ώρας δε βγήκε να πει πόσες φορές στους 16, τους 8, ακόμα και τους 4 καλύτερες ομάδες έχουν αποκλειστεί από χειρότερες (αμέτρητες). Όχι ρε καραγκιόζηδες, ο ΠΑΟ δεν ήταν μέχρι εκεί. Να μας πουν τι θα γινόταν αν ήταν ανάποδα οι προπονητές στους πάγκους κι είχε ο ΠΑΟ τον Πελεγκρίνι. Πόσα θα χαν ρουφήξει τώρα???

Ο ΠΑΟ είναι άρρωστος. Θέλουν να έχει μετριάντζες παίχτες και προπονητή, διοίκηση ανύπαρκτη κι ο κόσμος του να κάνει τουμπεκί. Ένας τα κανε ταναπου και πλάκωσε Μάντζιο Γκαλίνοβιτς Παπαδόπουλο Νινη κι όλους τους δημόσιους υπαλλήλους και τον έστειλαν πίσω στην Αργεντινή. Που σαι ρε Έκι, μετά την ισοφάριση θα τους είχες πάρει μόνος σου. Πραγματικά λυπάμαι ππου δεν τους είχες πλακώσει όλους, ειδικά το Βύντρα. Και μου λείπεις ρε παιχταρά.

Ας μας πει ο ρούντολφ για τον Τενκάτε ξανά. Ούτε 2ος δε θα βγει.

χαχαχααχχαχααχαχαχ…αυτός πρέπει ναχει φάει πολύ ξύλο μικρός ε…τι υπερκομπλεξάρα ειν’αυτή ρε!

Αυτός πρώτα πρέπει να φάει ξύλο από τους Ολυμπιακούς…

Ο ΠΑΟ τελικά δεν μπορεί να διαχειριστεί τα καλά αποτελέσματα που παίρνει εκτός έδρας. Το έκανε φέτος, το έκανε πέρσι, το έκανε με την Οσέρ το 2004, με την Πόρτο μια χρονιά πριν για μην φτάσουμε στο 1996 και στον Άγιαξ.

Επίσης, ασχέτως του ματς, θέλω να κάνω poll.

Πόσοι από τους βάζελους που έβλεπαν χτες το ματς από τη ΝΟΒΑ ήθελαν να δολοφονήσουν με τελετουργικό τρόπο τον Νιόπλια αφού πρώτα του έκαναν κινέζικα βασανιστήρια? Εγώ που δεν ήμουν βάζελος και είχα σπαστεί από τις συνεχείς παρεμβάσεις του.

Εμένα μου άρεσε ο σχολιασμός του Νιόπλια.
Από το να ακούω τους καλεσμένους-μισθοφόρους της ΝΕΤ καλύτερα αυτόν!