Παναθηναϊκός

Αν και εντός έδρας, είναι περίεργο το παιχνίδι γιατί είναι το πρώτο της σειράς και κυρίως γιατί λείπει ο Διαμαντίδης. Σήμερα θα δείξει τι μπορεί να πετύχει φέτος ο Πάο στην Ευρώπη. Καλή τύχη εύχομαι ολόψυχα. :wink:

Mε τις ευχές του ζούγκλα λοιπόν, 1-0! Αγχωτικά μεν, δίκαια δε.
Κορυφή ο Λιθουανός, κάλυψε το κενό του Διαμαντίδη οργανωτικά στις κρίσιμες στιγμές, με βοηθούς Σπανούλη, Πεκοβιτς.

Πιστεύω είμαστε καλύτερη ομάδα, αν και ποτέ δεν δείξαμε ότι θα καθαρίζαμε το ματς, μόνο στα 3 τελευταία λεπτά.
Όπως και να χει, αποκτήσαμε ένα μικρό προβάδισμα.
Εξαιρετικοί οι Φώτσης, Πεπέρογλου, και κλειδί ο Λιθουανός με τις ασίστ και ο Σπανούλης με τους κρίσιμους πόντους του.
Καταπληκτικός ο παίκτης που μας κάρφωνε τα τρίποντα, δεν θυμάμαι πως τον λένε.

Φίλε ο Σάτο ήταν, είναι όντως φοβερός παίκτουρ, αλλά δεν τον μαρκάραμε και σωστά ελλείψει Διαμαντίδη.

Μάλλον τον mcintyre εννοεί ο φίλος. Ο Σάτο δύσκολα θα ξανακάνει τόσο μεγάλο παιχνίδι. Τον macintyre τον έχει φοβηθεί το μάτι μου… Αν του δώσεις ένα μέτρο σε σκοτώνει με το σουτ. Αν κολλήσεις πάνω του σε περνάει επειδή είναι απίστευτα γρήγορος λόγω μικρού ύψους(1,75)

E οχι και κορυφη ο Σαρας… Εκτος απο 2-3 μαγικες ασιστ κατα τα αλλα αφαντος. Μετριος κι ο μπατιστ σημερα, αλλα νταξει καθαρισε ο Πεκο, χωρις βεβαια να χει κ το αντιπαλον δεος… επιτελους αριστη εμφανιση του Σπανουλη κ καταπληκτικος Φωτσης… Καλη εμφανιση χωρις τπτ το ιδιαιτερο… Καλυτερη περιφερειακη αμυνα την Πεμπτη

Ναι αλλά οι ασίστ ήταν όταν η μπάλα έκαιγε, και ο Σπανούλης ήταν άριστος στο β’, γιατί στο πρώτο ψιλοκοιμόταν.

Όντως θέλει καλυτερη περιφερειακή άμυνα, αλλά πάλι θα ναι δύσκολο, αφού είναι πιο κοντή ομάδα, και πασάρουν εκπληκτικά ώρες ώρες.

O Μακιντάιρ δεν είναι και ο ορισμός του σουτέρ πάντως. 4/11 είχε. Είναι ο κλασσικός σουτέρ που βάζει τα δύσκολα και χάνει τα εύκολα.

Για μενα παντως χθες κορυφαιος ηταν ο φωτσης.Τρομερη αμυνα, ριμπαουντ, λαθη δεν εκανε και εσταξε και τα 2 κρισιμα τριποντα!
Ο γιασικεβιτσιους εμενα δεν μ αρεσε χθες.Ολα βλακειες μου φανηκε να κανει και δεν βοηθησε στο κρισιμο τελευταιο 5λεπτο!
Αντε να κερδισουμε και αυριο και πιστευω πως στην ιταλια ενα απο τα δυο παιχνιδια το εχουμε…

Oι “φιλαθλοι” του ΠΑΟ ισως να ειχαν οντως κατι καλυτερο να κανουν αφου καπου εκει εξω κινδυνευσαν ανθρωποι και περιουσιες καθως ορισμενοι ηλιθιοι του δικεφαλου των Αθηνων μιμουμενοι τη βλακεια ορισμενων ηλιθιων του δικεφαλου του βορρα (εχει αθηναϊκες πινακιδες, ουγκ) αρχισαν να καταστρεφουν ο,τι υπηρχε στο παρκινγκ και τριγυρω απο το σταδιο με την απιστευτη λογικη “ειναι εκει=ειναι βαζελου”…
Δεν κανει να αναφερονται καποια πραγματα δημοσια. Οσοι ηταν εκει ξερουν πολυ καλα τι εγινε. Οι αλλοι ας μαθουν ο,τι τους βολευει απο τα “μεσα”…

Δεν λεω οτι δεν υπηρχαν και Παναθηναϊκοι που πηγαν για “πεσιμο” και ντροπη τους αλλα η πλειοψηφια εφυγε για πολυ πιο σοβαρο λογο.
Και κατι αλλο: Δεν ειναι μαγκια να την πεφτεις κατα δεκαδες σε αδειες μπουτικ, σε κοπελες και σε φιλαθλους ξενης ομαδας που ειχαν παρει αναμνηστικα του ΠΑΟ για να παρεις “λαφυρα” και να τα καψεις ολο “περηφανια” μετα στο ΟΑΚΑ…
Μπραβο, καποιοι ειστε πολυ μεγαλοι αντρες με τεραστια @@. Μονο που τα εχετε σε λαθος σημειο…

Εγω με την παρεα μου καναμε το λαθος να κατσουμε για την απονομη… Κυριολεκτικα μας πνηξανε τα δακρυγονα που οι γελοιοι της ΕΛ.ΑΣ τα πεταγανε αλλη μια φορα οπου να’ναι σαν καραμελες… Προσπαθουσαμε να προστατεψουμε και να ηρεμησουμε μικρα παιδακια που τα ειχανε χασει και τρεχανε πανικοβλημμενα… Μπραβο ζωα σκοταμπατσοι.
Δεν εχω τι να πω. Και πολλα ειπα και δεν κανει…

Να σου πω την αληθεια δεν νομιζω πως φταινε οι μπατσοι.Οπως εχω ηδη πει η μαλακια ορισμενων στο κεφαλι φταιει καθως κι η σουπερλιγκα(sik) που εβαλε τετοια ωρα την αεκ.Ειδικα οι οργανωμενοι των 2 ομαδων ειχαν παει φτιαγμενοι για επεισοδεια.Οι μπατσοι προσπαθησαν αποτι καταλαβα να στειλουν τους παναθηναικους προς το παρκινκ του μπασκετ (διασταυρωση κυμης-σπυρου λουη δηλαδη) και τους αεκτζηδες προς το οακα.

Κοιτα αυτοι φταινε που υπαρχουνε… Τωρα το δε φταινε οι μπατσοι οταν εχει γεμισει το κλειστο του ΟΑΚΑ δακρυγονιλα, δεν ξερω κατα ποσον ειναι λογικο… Τωρα τι κανουν οι οπαδοι ποσως με ενδιαφερει…

Καλα μη τρελαθουμε κιολας.Κατ αρχας ειπαμε οτι πανω απο ολα φταινε αυτοι που κανονιζουν τις ωρες των παιχνιδιων.Αλλα κι εσυ δεν γινεται να λες φταινε οι μπατσοι που γεμισε δακρυγονα το οακα και μετα να λες δεν ασχολουμαι/δεν με ενδιαφερει ο λογος για τον οποιο τα ριξανε.

Τελος παντων πολυ το κουρασαμε…

βλεπετε παντως οτι ολα απο μας εξαρτωνται…αν ειμασταν οκ εμεις τοτε δεν θα γινοταν τπτ…με το εμεις ενοοω βαζελους και παναθηναικους…ειναι δυνατον να τους λεμε ναι βαλτε μας μπατσους να μας φυλανε γιατι αλλιως θα σκοτωθουμε???
και εντακσυ ,ναι μεν συνεπεσαν οι ωρες των 2 παιχνιδιων απο μαλακια καποιων αλλα οταν θελουμε να λεμε οτι δεν χρειαζομαστε αστυνομια πρεπει ναμαστε και γενικοτερα οκ σαν ανθρωποι…
[-X

φίλε thorgal, ήμουν στο οακα για περπάτημα αρκετή ώρα πριν γίνουν τα επεισόδια και είδα με τα ίδια μου τα μάτια τι ετοιμαζόταν να γίνει, δε χρειάστηκα τα μέσα για να ενημερωθώ. προφανώς και φταίνε πρωτίστως οι φωστήρες που νόμιζαν ότι γίναμε ευρώπη και δε θ άνοιγε μύτη αν συναντιόντουσταν οπαδοί της αεκ και του παο. τώρα σοβαρά, για τα επεισόδια και τα εκάστοτε επεισόδια πιστεύεις πως φταίνε λιγότερο ή περισσότερο οι οπαδοί κάποιων ομάδων? έχει κάποια απ τις μεγάλες ομάδες καλόπαιδα οπαδούς? σκατά είναι όλες, υποτιμάς τη νοημοσύνη σου κατηγορώντας οπαδούς συγκεκριμένων ομάδων.

κι αν απ το ποστ μου φάνηκε ότι κατηγορώ τους δικούς σας για τα επεισόδια και όχι τους οπαδούς της αεκ, δεν ήταν εξαρχής ο σκοπός μου να σχολιάσω τα επεισόδια, αλλά την έλλειψη παιδείας που έχουμε σαν φίλαθλος λαός και όταν χάνουμε δεν καθόμαστε ποτέ να επιβραβεύσουμε τον νικητή. πιστεύεις πως θα βρισκόσασταν περισσότεροι στο γήπεδο αν δεν συνέτρεχε ο λόγος που αναφέρεις? γιατί εγώ το χω δει πολλές φορές το έργο ήδη. κι εσύ ειδικά που έχει ζήσει εξωτερικό, κάτι παραπάνω θα πρέπει να ξέρεις…

Να και μια ωράια είδηση. Έφαγε ξύλο ο Γκοτζίλας http://www.sport-fm.gr/article/170495

Τελικά οι εξελίξεις στην ομάδα θα είναι ραγδαίες με τον Τεν Κάτε.

Η διοίκηση έχει γίνει εντελώς ρόμπα.

Κατ’αρχη δεν ειπα πως φταινε περισσοτερο οι οπαδοι της ΑΕΚ για τα επεισοδια… Σχολιασα αυτο που ειπες (και που το ακουγα συνεχεια αυτες τις μερες) πως και καλα οι οπαδοι του ΠΑΟ εφυγαν απο την απονομη για να πανε να τα σπασουν πραγμα που στην συντριπτικη πλειοψηφια δεν ισχυει. Οπως ειπα υπηρχε πολυ πιο σοβαρος λογος. Π.χ καποιοι φυγανε οσο πιο γρηγορα μπορουσαν (οχι οργανωμενοι) επειδη ειχαν μυριστει τι θα παιζοταν (σωωωωπα) και την κανανε για να προλαβουν… Κυριως ανθρωποι με οικογενειες και παιδια που κατα τ’αλλα ναι, πιστευω πως αν δεν ειχαν εξελιχθει ετσι τα πραγματα, θα ειχαν κατσει αρκετοι απο αυτους για την απονομη… Προσωπικα, ενας λογος που εκατσα μεχρι τελους ηταν οτι ηθελα να χειροκροτησω τοσο την ομαδα του ΠΑΟ για την προσπαθεια, οσο και τους Ρωσους (παικτες και οπαδους) που πραγματικα το αξιζαν το χρυσο… Μαλιστα με μια κοπελα οπαδο της Λοκομοτιβ ειχαμε ανταλλαξει και κασκολ μετα τον ημιτελικο του Σαββατου!:slight_smile:

Συμφωνω απολυτα μαζι σου πως καμια ομαδα δεν εχει οπαδους ιεροκυρηκες!! Προσωπικα ο λογος που δεν εχω μπει ποτε σε συνδεσμο ειναι ακριβως αυτος. Περα απο καποια θεματα νοοτροπιας τα οποια με βρισκουν καθετα αντιθετο. Π.χ. οταν αποχωρουσα απο το ΟΑΚΑ “συναντηθηκα” και γω με καποιους μεμονωμενους οπαδους της ΑΕΚ αλλα δεν ενιωσα την αναγκη να τους ανοιξω το κεφαλι επειδη δεν ηταν Παναθηναϊκοι… Δεν αρνηθηκα πως υπηρχαν και δικοι μας οπαδοι που δεν ειχαν και τοσο “αγαθες” προθεσεις βγαινοντας απο το γηπεδο και μαλιστα ειπα πως ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ γι αυτους. Απο κει και περα καποια πραγματα που ειπα ηταν επειδη τρελαθηκα με ορισμενα σκηνικα που ειδα. Δεν ειναι πχ δυνατον να την πεφτεις με μαχαιρι σε κοπελες για να παρεις “λαφυρα”… Anyway, αστο.

Οντως, εξωτερικο ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα. Ενω εδω καφρους εχουν ολοι, στη Σκωτια οι οπαδοι της Rangers ειναι μακραν οι χειροτεροι και γελοιοτεροι σε ολοκληρη τη Σκωτια, μουαχαχαχαχα!!!

ΥΓ: Οσοι πιστευετε πως η αστυνομια εδρασε με μεγαλυτερη “ωριμοτητα” απο αυτην που εχετε συναντησει σε πορειες, συγκεντρωσεις κλπ, καληνυχτα!:bye:

κουφαλίτσα, το κανες και το κονέ σου με το ανατολικό μπλοκ :stuck_out_tongue:

Οχι θα το αφηνε:p

καληνύχτα.

Στο 1ο ματς είχαμε το προβάδισμα, το χάσαμε αλλά δεν το πληρώσαμε.
Δεν γινόνταν να γίνει για 2ο συνεχές ματς…
Aν δεν μπορείς να σιγουρέψεις την νίκη, ε τότε καλά να πάθεις.