Παναθηναϊκός

Σόρι ρε παίδες,που την είδατε την πολυκοσμία,3 αμυντικά χαφ έχουμε,και ίσως φύγει και ο Μάτος:-k

Ναι. Αλλά ποιος θα μένει έξω από Ζιλμπέρτο / Κατσουράνη / Σιμάο; Το συνεχές ροτέισον είδατε πως δεν πιάνει…

Δυο αμυντικά χαφ στην 11αδα,και ένα στον πάγκο.
Καραγκούνης και λοιποί μπροστά απ’τα αμυντικά χαφ:-k

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΡΕ !!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΤΣ.
ΝΙΚΗ ΨΥΧΗΣ.
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Στο βόλεϊ? :-k

Απίστευτη ανατροπή, απ’ αυτές που ο λαός του ΠΑΟ κάνει μόνος του! Και τώρα κούπα.

στα πάντα…:stuck_out_tongue:

ήταν πραγματικά φοβερό ματς, εκπληκτική ατμόσφαιρα και μεγάλη ψυχή να κερδίσεις αυτή την ομάδα από το 0-2.

¶ντε να πάρετε κι εσείς μια ευρωπαϊκή κούπα στο Βόλεϋ :roll:

Σουπερ το ματς στο βολει σημερα!Να πω την αληθεια νομιζω περισσοτερο το χασαν οι ιταλοι το παιχνιδι.Ξαφνικα σαν να ξεχασαν αυτα που ηξεραν.
Παρολα αυτα και χωρις να θελω να γινω γραφικος, η κατασταση στις κερκιδες ηταν τραγικη.Σιγα μην ηταν 11000 αυτοι που σημερα ηταν μεσα οπως εγραφαν οι εφημεριδες για τα εισητηρια που ειχαν πουληθει.Καλα στον 2ο ημιτελικο μετραγες τα ατομα στο γηπεδο!

Τελος παντων παμε για την κουπα!Τους ρωσσους τους περιμενα καλυτερους σημερα οποτε ελπιζουμε για αυριο…

gμτ δεν αντεχω να το ακουω απο το ραδιο!!!χθες με το που πηγα σπιτι και το εβαλα το γυρισαμε

Τεν Κάτε
πήγαινε στο διάλο.
σήμερα.
αντε ξεκουμπήσου
με 8 αμυντικογενείς παίκτες 90 λεπτά.
ούτε αλλάγές δεν έκανε.
και άπειρα χάλια μπάλα.

αϊντε…

κούρασε.

Ρε για το βολλει δεν θα μιλησει κανεις?
Ας πω εγω.Δυστυχως σημερα δεν παιξαμε καθολου καλα.Ειδικα στο 4 σετ αφου πηραμε τα πανω μας με 2 συνεχομενους ασους του ψαρρα (μορφη ο τυπος ε!:D) αρχισαμε τις μαλακιες.Μας εκανε στα καπακια και κατι ασους το τραγι των ρωσσων ο μουσερσκι και παπαλα!Εν τω μεταξυ πρεπει να χαρισαμε 20-25 ποντους στους ρωσσους απο σερβις στο φιλε.Δηλαδη σχεδον ενα σετ το πηραν απο κει!Συγκεντρωση 0.

Τελος παντων δεν πειραζει γιατι και προσπαθησαμε πολυ σαν ομαδα αλλα πανω απο ολα γιατι,οπως ειδα εγω τις 4 ομαδες το διημερο, η λοκομοτιβ ηταν αντικειμενικα η καλυτερη.

Παμε γι αλλα την τριτη τωρα!

Δυστυχώς στο βόλευ μας βγήκε η κούραση του ημιτελικού. Συμφωνώ με το θοδωρή, πετάξαμε πολλά σερβίς, και δεν τους χτυπήσαμε στο αδύνατο σημείο τους (υποδοχή, γιατί σαν ψηλή ομάδα εκεί χωλαίνει, ενώ στο φιλέ έσκιζαν). Δεν πειράζει τους αξίζουν μεγάλα συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη διάκριση.

Κατά τ’ άλλα, πέτυχε το σχέδιο του ξανθού Μακεδονομάχου της πεντάρας και του Πηλαδάκη, που ήθελαν να σηκώνει ο γάβρος πρωτάθλημα και βάζελοχανούμια να σκοτώνονται.

Μα γιατί? Ο άνθρωπος και φιλοδοξίες έχει (βγαίνει σύνταξη του χρόνου), και σχεδιασμό έκανε (μαγευτικές οι μεταγραφές του Γενάρη), και παίχτες έχει αναδείξει (Μάτος και Ιβ), και έχει εντρυφήσει στις ανάγκες της ομάδας (να χρειάζεται γκολ για να προκριθεί από το 60’ και να κάνει αλλαγές στο 80’). Μην κολλάμε σε λεπτομέρειες, και μην τα ξαναλέμε: νομίζω ότι πρέπει να μείνει για να μην έρθει ξανά μανά άλλος προπονητής και μέχρι να μάθει την ομάδα να χάσουμε το τρένο. Και κυρίως να συνεχίσει το μαγευτικό του έργο. Να φέρει τον ΠΑΟ τρίτο με -20.

Είναι ολοφάνερο πιστεύω ότι όποιος θέλει να μείνει αυτός ο προπονητής συμβιβάζεται με τη μετριότητα. Εγώ μ’ αυτό το συνοθύλευμα, που είναι χειρότερο απ’ το χάλι του Πεσέιρο δε συμβιβάζομαι.:thumbdown:

εγώ απλά να σχολιάσω ότι την ώρα της απονομής οι “φίλαθλοι” του παναθηναϊκού είχαν εξαφανιστεί απ το γήπεδο. είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν εκεί κοντά άλλωστε. εύγε!

Οι Ρώσοι ήταν όντως καλύτεροι και το πήραν σχετικά άνετα. Κρύο αίμα και πολύ σιγουριά στο παιχνίδι τους. Επίσης επαιξαν και αρκετά πρώτο χρόνο σε αντίθεση με την Κούνεο. Τέλος, τι παίκτουρας ο Αγκάμεζ? 8O
Στην μπάλα έχω μια απορία…Δηλαδή δεν φταίει η διαιτησία που και φέτος είστε εκτός στόχων??

Για τα επεισόδια τι να πει κανείς. ¶χρηστοι κάφροι που πλακώνονται μεταξύ τους. Κρίμα γιατί δείχνει την σαπίλα της κοινωνίας μας.

Η πλακα ειναι πως τα δακρυγονα μετα μπηκαν μεσα στο κλειστο του οακα λογω του εξαερισμου.Μιλαμε παντως για κωμικοτραγικες καταστασεις.Δηλαδη αν το παιχνιδι της αεκ γινοταν σαββατο η εστω μια ωρα αργοτερα θα υπηρχε αλλοιωση του πρωταθληματος!
Επισης, κατι τσακαλια που ειναι υπευθυνοι στο οακα ειχαν ανοιξει τις πυλες ωστε να περνανε ενα ενα τα αυτοκινητα.Ευτυχως πηγαν καποιοι μετα και τις ανοιξαν περισσοτερο " με το ζορι " γιατι τοση ωρα τα επεισοδεια ολο και πιο κοντα στο παρκινγκ ερχονταν…

Στο βόλευ ήταν καλύτερη ομάδα απλά.

Στην μπάλα δεν θα αλλάξει η νοοτροπία ποτέ.
Μια ζωή αμυντικογενές σύστημα στην Τρίπολη, στην Ξάνθη, στην Λάρισα κλπ…
2 αμυντικά χαφ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, κανένας επιθετικός περιοχής πάντα.

o Kαουνος του Αστερα Τριπολης πρεπει να ειναι ο πρωτος ποδοσφαιριστης που βαζει γκολ με ζειμπεκικο:lol:. Απιστευτη φαση

Πάμε γερά να βάλουμε τα θεμέλια με Σιένα απόψε, έστω χωρίς το Μητσάρα :wink: