παμε για τη δευτερη θεση τλχ…αντε να δουμε και σημερα…
Όταν είσαι ο Παναθηναϊκός και ιδρώνεις για να κερδίσεις το Θρασύβουλο, είσαι ανεκδιήγητος. Ευτυχώς που δεν το είδα (ήξερα ότι θα ναι ντέρμπυ, οπότε δεν υπήρχε σοβαρός λόγος να χαλάσω τη μέρα μου).
Μπράβο στα κορίτσια του βόλευ κι ας μην τα κατάφεραν. Και μόνο αυτά που πέτυχαν είναι αξιοθαύμαστα. Ρούξι και του χρόνου με την κούπα.
Από που κατάλαβες ότι κόπιασε για να νικήσει αφού δεν είδες το ματς?
Mήπως έπρεπε να δω και το διπλό ζεϊμπέκικο του Σαριέγκι για να το καταλάβω καλύτερα?:-k
Εdit: Kρίμα για το Μαρσέλο:(
Το ματς ήταν άνετο,κακό,βαρετό.Σε καμιά περίπτωση αγχωτικό.
[CENTER]Την περασμένη νύχτα είδα έναν εφιάλτη. Ένατρομακτικό εφιάλτη.Κοιτάχτηκα, λέει, στον καθρέφτη κιαντελήφθην ότι είχα γίνει μαύρος.Για να είμαι πιο ακριβής, όχι μαύρος,αράπης, που είναι πολύ χειρότερο.Έβαλα το χέρι στην τσέπη αναζητώντας τηνταυτότητά μου για ναδιαπιστώσω αν και η φωτογραφία με δείχνειμαύρο και ανακαλύπτωότι εκτός από αράπης είμαι και Εβραίος.‘Δεν είναι δυνατόν!’, σκέφτηκα, και πήγανα σηκωθώ.Αδύνατον. Ήμουν κολλημένος σε μια καρέκλα.Θεέ μου, είναι μια καρέκλα με ρόδες, μιακαρέκλα αναπηρική, πουσημαίνει ότι εκτός από μαύρος και Εβραίος,είμαι και ανάπηρος.Τουλάχιστον φοράω βέρα, άρα είμαιπαντρεμένος. Κάποια καλήγυναίκα θα με περιποιείται και θα μ’αγαπά.‘Καλημέρα χρυσό μου!’, ακούω να φωνάζεικάποιος πίσω μου με μιαθηλυπρεπή ανδρική φωνή.Είναι, λέει, το … αγόρι μου.‘Χριστέ μου, είμαι κι ομοφυλόφιλος!’.Τέλος πάντων, μικρό το κακό εφ’ όσον είμαιπαντρεμένος μαύροςΕβραίος ανάπηρος ομοφυλόφιλος, άρα κάνουμεσίγουρο σεξ, ξέρετετα περί έητζ κι έτσι.‘Αγάάάάπη, πήρες τα φάρμακά σουσήήήήμερα;’, τον ακούω να λέει.Κοιτάζω δέκα μπουκαλάκια μπροστά μου.Αλοίμονο, είμαι και οροθετικός…Περνάει βιαστικά δίπλα μου αγχωμένοςανακατεύοντας τα πάντα:‘Αμάν πια! Εσύ χρυσό μου έχεις τησύριγγα;’.Ω Θεέ μου! Εκτός από μαύρος, Εβραίος,ανάπηρος, ομοφυλόφιλος καιοροθετικός, είμαι και ναρκομανής!Απελπισμένος αρχίζω να ουρλιάζω να κλαίω,πάω να τραβήξω τα μαλλιά μου.Όχι!!! Είμαι φαλακρός! Δεν έχω τρίχα στοκεφάλι μου!Χτυπάει το τηλέφωνο. Πάω να το σηκώσω.Μα πού πήγε το δεξί μου χέρι; Τρισαλίμονο…Είμαι και κουλός!Πιάνω όπως-όπως το τηλέφωνο με τ’αριστερό.Είναι ο αδελφός μου. Αχ, τουλάχιστον έχω ένααδερφάκι πάνω στη γη.Ουρλιάζει: ‘Βρε αρχιρεμάλι, από τότε πουτα τίναξαν ο μπαμπάς κιη μαμά στην εθνική, δεν κάνεις τίποτα άλλοαπ’ το να παίρνειςναρκωτικά και κάθεσαι και βαράς μύγες απ’το πρωί ως το βράδυ.αιντε βρες καμμιά δουλειά γιατί από μέναδεν έχει φράγκο! Γκέγκε;’.Ω Θεέ μου! Εκτός από μαύρος, Εβραίος,ανάπηρος, ομοφυλόφιλος,ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, κουλόςκαι ορφανός, είμαι καιαπελπιστικά άνεργος!Πάω να του εξηγήσω πως είναι δύσκολο ναβρει δουλειά έναςμαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος,ναρκομανής, οροθετικός,φαλακρός, ορφανός, κουλός και άνεργος …αλλά δεν βγαίνει λέξη!Εκτός απ’ όλα αυτά είμαι λοιπόν καιμουγκός.Απελπισμένος και κλαίγοντας με λυγμούςκλείνω το τηλέφωνο με τοένα και μοναδικό χέρι που διαθέτω.Νοιώθω μια γροθιά στο βηματοδότη μου:μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος,ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός,φαλακρός, ορφανός,άνεργος, κουλός και καρδιοπαθής.Πνίγομαι! Τραβάω το κουρτινάκι απ’ τοπαράθυρο να πάρω ανάσα.Βλέπω τριγύρω παράγκες και τσαντίρια. Ζωσ’ ένα τρισάθλιοεγκαταλειμένο τροχόσπιτο μέσα σε μιακατασκήνωση γύφτων.Είμαι λοιπόν και γύφτος.Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο τροχόσπιτο τοαγόρι μου καταχαρούμενο:‘Αγάπη μου, σου έχω μια δυσάρεστηείδηση!’.Ώστε δεν τέλειωσαν όλα; Τι ακόμα μπορεί ναπεριμένει ένα μαύρο,Εβραίο, ανάπηρο, ομοφυλόφιλο, οροθετικό,ναρκομανή, φαλακρό,ορφανό, κουλό, άνεργο, μουγκό, καρδιοπαθήκαι γύφτο;‘Χάσατε το πρωτάθλημα!’.Όχι ρεεεε πούστη! Όχι και βάζελος! [/CENTER]
Έτσι μου ήρθε έτσι το δίνω.
:lol3::lol3:
θα μου πεις…εδω μας εσταξαν οι σερρες…
Κατι που μπορει να ενδιαφερει μερικους (ελπιζω πολλους):
[I][COLOR=“DarkGreen”]Από αύριο (Τρίτη 17 Μαρτίου 2009) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων της διοργάνωσης του Final 4 του Κυπέλλου CEV Cup, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο της Αθήνας το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2009, με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της Ιταλικής Κούνεο, της Ρωσικής Μπέλγκοροντ και της Ισπανικής Αλμέρια.
Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα εξής σημεία:
•Σε περίπτερο του Δήμου Αθηναίων, στην Πλατεία Συντάγματος
•Στην Θύρα 10 του Γηπέδου του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας
•Στο PAO Shop στην Νέα Ερυθραία (Εμπορικό Κέντρο ΚΑΜΑΡΕΣ)
•Στην διαχείριση εισιτηρίων του ΟΑΚΑ
Οι ώρες λειτουργίας των σημείων διάθεσης είναι:
•ΤΡΙΤΗ 17.3.2009 15.00’ – 20.00’
•ΤΕΤΑΡΤΗ 18.3.2009 10.00’ – 20.00’ (εκτός του PAO Shop στην Νέα Ερυθραία, Εμπορικό Κέντρο ΚΑΜΑΡΕΣ, > 09.00’ – 18.00’
•ΠΕΜΠΤΗ 19.3.2009 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.3.2009 10.00’ – 21.00’[/COLOR][/I]
Παμε γερα ρεεε!!!
Edit: Αν και δεν αναφερεται εδω,σε προηγουμενη ανακοινωση ειχαν πει πως οι τιμες θα ειναι 20, 30 και 40 ευρω και τα εισιτηρια θα ειναι 2ημερου, δηλαδη για ολο το final-4.
Ετσι!Παω για εισητηρια σημερα.Ελπιζω οι παναθηναικαρες να μην το σνομπαρουν, επειδη ειναι βολλει.Αν ηταν μπασκετ η μπαλα ολοι θα ετρεχαν…
Ε ρε παιδιά όποιος θέλει πάει όπου θέλει.
Μένα δε μ’αρέσει το βόλεη ξέρω γω,τι να πάω να κάνω?
Να ρωτήσω, αν πάρετε τον Κατσουράνη, σε ποιου τη θέση θα παίζει; Ο Σιμάο ανανέωσε, οπότε θα μείνει και όντας ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟ, δε νομίζω να περιμένει τα δεύτερα ματς για να παίζει.
Μήπως ο Ζιλμπέρτος ετοιμάζει βαλίτσες λοιπόν; :-k
Δε μας ενδιαφέρει. Ο Μάτος να παίζει κι οι άλλοι να πα να μ@μηθούν.
Επίτηδες τα διαδίδουν αυτά για να δημιουργούν κλίμα. Λ@μόγια είναι όλοι τους.
Ελπίζω να μην έρθει πάντως. Δεν τον αντέχω με τίποτα κι αρκετή κλάψα θα πέσει από ΑΕΚ μεριά#-o Η στη χειρότερη ας πουλήσουν Σίλβα.
Οχι. Τον Κατσουρανη θα τον δωσουμε δανεικο στην ΑΕΚ για να μας δωσει δανεικο τον Κουτσιανικουλη που θα τον εχει παρει δανεικο απο τον Ολυμπιακο για του παραχωρησει δανεικο τον Μπλανκο επειδη δεν θα μπορει να βρει αλλον να καλυψει το κενο του Κοβασεβιτς:!:
(Inside Information)
Συμφωνώ, κλασική κίνηση διοίκησης ΠΑΟ.
Δεν εκτιμούμε τα των έσω, θέλουμε παίκτες της Εθνικής και ας μην είναι δικά μας παιδιά.
Ούτε τον Γιούρκα θέλω, δεξί μπακ θα ταν καλό πάντως, ο Νίλσον δεν κάνει την διαφορά επιθετικά και ας είναι φιλότιμος, ο Μουν εξαφανίστηκε, ο Βυντρας παίζει κέντρο άμυνας.
:lol3::lol3::lol3:
Εδιτ: πολύ σωστός ο Σκουρζος.
Ο κατσουρανης δεν θα με χαλαγε αλλα γιατι τον κοιταμε?τοσους παιχτες εχουμε εκει.
Σε πιο σημαντικο θεμα τωρα.Τραυματιστηκε ο μητσαρας.Τραβηγμα στον τετρακεφαλο.Ελπιζω να μην χασει πανω απο 1 αγωνα με την σιενα.Περισσοτερα θα μαθουμε αυριο…
Α μπράβο, ξέχασα και τον Μάτος! Πάντως αν δε φύγει κανείς τους και φέρουν και Κατσού, οι κόντρες θα αρχίσουν από τον Ιούλιο!
Όσο για το Γιούρκα, για μένα θα μπορούσε να γίνει μεγάλος παίκτης, αλλά έφαγε το κεφάλι του με τη μεγαλομανία του. Αμφιβάλλω αν πλέον μπορεί να προσφέρει κάτι. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά έχω την αίσθηση πως το τελευταίο του καλό παιχνίδι το έκανε στο… Euro '04!!!
Χειροτερος απο τον νιλσον παντως δεν θα ειναι με τιποτα.
Επισης ο σειταριδης ειναι ο κατεξοχην παιχτης που παιζει για το συμβολαιο του.Επαιζε μονο οταν αυτο εληγε.Μετα υπεγραφε και ααααααααααααραζε.Αν δεν ειχε αυτη τη νοοτροπια συμφωνω με κοζι οτι θα εκανε μεγαλη καρριερα…
εγώ πιστεύω ότι αν μπορεί πρέπει να φέρει τον Κατσουράνη και ας παίξει όπου χρειαστεί.
τελικά θα κρατήσει τον Μάτος σίγουρα, μένει να δούμε τι θα κάνει με Ιβανσιτς. Η μόνη περίπτωση να αλλάξει άποψη είναι να παίξει στα playoff και να πάρει την ομάδα πάνω του.