Παναθηναϊκός

Βασικά με τον Αγκάμεζ τραυματία δεν σας βλέπω να κερδίζετε σήμερα φίλε rock…Δε λέω και ο Γάλλος καλός είναι, αλλά άλλη κλάση ο Λίμπερμαν. Κρίμα και ήθελα να τον δω να παίζει .

Α ρε rock γουρλη:lol:

Αχαχαχχχαχ, πελάτης λέει!!!

ουτε ανταποκριτης της πρασινης να ησουν…

:lol::lol::lol::lol:

Rock απόδειξη δεν μας κόψατε ρε ??? :stuck_out_tongue:

Εντυπωσιακή η μετάπτωση στα πρωτοσέλιδα των βαζελοφυλλάδων από χθες μέχρι σήμερα! :roll:

:lol::lol:

δεν βλεπω κανεναν να ποσταρει σημερα για τις γυναικες…α ρε πελατες :stuck_out_tongue:

Προσωπικά, με τέτοια κωλάρα που έχει η Ρούξι, πολύ θα ήθελα να είμαι πελάτης της. :slight_smile:

χυδαιος…[-X

Ρούξι:

Και η Άνταμς δεν θα με χάλαγε πάντως:

:lol::lol:

Πλακα κανεις ρε φιλε!:o:o=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~

Στο λεω εγω αληθεια λεει:!!!:stuck_out_tongue:

Εχ,στα τετοια μου η μπαλα,το γυναικειο βολλεϊ ποτε ξεκιναει του χρονου να βγαλω διαρκειας;:stuck_out_tongue:

Θα παρω ενα απο το πρωτο κομματι και μια ντουζινα απο το δευτερο.

ενταξει η 2η φωτο ειδικα ειναι ενα μεγαλο δελεαρ ωστε και εμεις που δεν ειμαστε βαζελια να πηγαινουμε στο βολλευ του παναθηναικου.κανας ΑΕΚτζης εχει καμμια καλη φωτο απο γυναικειο βολλευ της ΑΕΚ???εχουμε τιποτα καλο εμεις εκει?

Παρακαλω να σβηστουν τα σεξιστικα σχολια αμεσα !

δεν ειναι δυνατον να αντιμετωπιζονται οι σουπερ παικτριες μας ως αντικειμενο του σεξ…

εγω λειπαμε αυτον-αν ειναι αντρας,γιατι μπορει να ειναι γυναικα- που ειναι φυσικοθεραπευτης στην γυναικεια ομαδα βολλευ του παο!!!

Το μόνο που παραμένει ίδιο από τα φάιναλ φορ που είχαμε χάσει από τον γκάφρο είναι ο λαός μας. Από τον πρώτο ημιτελικό έχουν εξαφανίσει τους μισθωτούς οπαδούς που πήγαν με λεφτά του Αγγελόπουλου στο Μπερλίν:lol:

ΠΕΜΠΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Η ΟΜΑΔΑ