Outshined μέχρι τότε κερνάω
H παραπάνω εικόνα είναι ψευδής.
Η παρακάτω εικόνα είναι αληθής.
μαλλον συμφωνω!!μου φαινεται οτι ο βαζελος την εχει την ΤΣΣΚΑ.αν περναγε η μπαρτσα θα ηταν μεγαλο ντερμπι αλλα τωρα πιστευω το εχει ο βαζελος
Αν η ΤΣΣΚΑ εχει τη διαιτητικη ευνοια που ειχε σημερα τοτε δυσκολα τα πραγματα!
δεν παρατηρησα διαιτησια.ειδα απλα οτι ειχαν φορτωθει με φαουλ καποιοι παικτες της μπαρτσα απο πολυ νωρις!!!
θες κι άλλο;
πάντως δεν με έπεισαν οι Ρώσοι. Το γύρισαν χάρη στο κρεσέντο του Σίσκα, αλλά τέτοια κρεσέντα δεν γίνονται κάθε μέρα…
σισκαουσκας πολυ μεγαλος παιχτης!!!ζει και αναπνεει για τετοια ματς!!το ειχε αποδειξει και οταν επαιζε στο παναθηναικο
Still waiting for the next excuse!!! hahahahahahaha!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol3::lol3::lol3:
Και αν αν μετα απο τοσο καιρο εχεις ακομα την ιδια απορια να στη λυσω: 21 εμεις και 25 εσεις! Διαιτησια ρε παιδι μου…[-X
Σοβαρα τωρα, πολυ καλο παιχνιδι, ωραιες φασεις, πολυ λιγοτερη πιεση απο τα αντιστοιχα παιχνιδια στην Ελλαδα και ολως περιεργως “πολιτισμος” στις εξεδρες…
Παντως απο την εικονα του αγωνα περιμενα να το παμε πιο ανετα και οχι να παμε να τα χαλασουμε ολα στο τελος. Και θα στεναχωρησω τους φιλους μου του γαυρους αλλα εγω δεν ειδα δυο ΙΣΑΞΙΕΣ ομαδες. Ειδα ενα παιχνιδι που το χαρηκα και παιχτηκε ΣΤΑ ΙΣΑ απο δυο πολυ καλες ομαδες απο τις οποιες ομως η μια ηταν εμφανως ΚΑΛΥΤΕΡΗ της αλλης, πιο εμπειρη, λιγοτερο αγχωμενη, ειχε τον ελεγχο στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα και στο τελος νικησε δικαια.
Δυσκολα τωρα με ΤΣΣΚΑ. Ειχα πει πως οποιος και αν περναγε απο τους δυο (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ) θα εχανε στον τελικο. Ομως και γω πιστευω πως με τους Ρωσους εχουμε περισσοτερες ελπιδες να το παλεψουμε απ’ό,τι με Μπαρτσα… Θα δουμε!
[SIZE=6][COLOR=Lime]ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕ ΘΕΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ[/COLOR][/SIZE]
:bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2:
ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΠΙΟ @ΔΑΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΣΙΑ.
Πεντάφαρδος8O#-o:!:
Γι αυτό θα μείνετε πάντα πελάτες μας
:):):):):)
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=512207&postcount=2392
:D:D:D:
5ο, τίποτε άλλο.
Πρωτάθλημα τώρα και τελειώσαμε (και) φέτος.
Λοιπόν δε με νοιάζει να μην ξαναπάρουμε ποτέ πρωτάθλημα στην Ελλάδα! Για τέτοιες βραδιές ζούμε!
Α μωρή Πανάθα μας κοψοχώλιασες, αλλά στο τέλος μας συγκίνησες και πάλι.
stef έχεις σπάσει κάθε ρεκόρ γραφικότητας ε.
Για 5η φορά στην κορυφή της Ευρώπης η Πανάθα μας!!! ΕΤΣΙΙΙΙΙΙ!!! Και άσε τους άλλους να χαίρονται για τα … κυπελλάκια που πήραν!!!
Ειλικρινά, μην το χέζετε το θέμα με το “φάρδος”. Οκ τι να κάνουμε, 5ο ευρωπαϊκό. Κλάψτε.
ΘΕΟΙ.
Ευχαριστούμε.
Ταπεινά.
[CENTER] 5 Προς το παρον :D[/CENTER]
[SIZE=“6”]ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ!!![/SIZE]
[SIZE=“6”]Για αλλη μια φορα αυτη η ομαδα μας χαρισε απιστευτες στιγμες συγκινησης! Απλα περηφανη που ειμαι βαζελινα!!![/SIZE]
[SIZE=“7”]ΠΑΝΑΘΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!![/SIZE]
υποκλεινομαι μπροστα σαυτο το μεγαλειο!!κοντρα σε παραδοσεις,φαβορι και διαιτησιες (καλα του εκανες ρε θανασαρα και του τα πεταξες στη μουρη) παντα ενας θα κερδιζει.τλκ πως θα την ραψουμε την φανελα?κυκλο γυρω απο το τριφυλλι τα αστερια?
χαχα!αντε και το χρονου τα καλυτερα…
και για να μην ξεχνιομαστε…“βαλτε μεσα τον μπουρουση”.ερχομαστε και στο σεφ πελατες!
Στα 5 Αστέρια γίνετε ένα λίγο πιο μεγάλο αν δεν κάνω λάθος…
Now playing: Anathema - We the gods
via FoxyTunes