Πάλι καλά που υπάρχει το μπάσκετ για παρηγοριά
ναι, ειδικά στην Ευρώπη, να δεις βρε παιδί μου τη θέλαμε μια παρηγορία.
- στο μπάσκετ που κατακτήσαμε το Ευρωπαικό αφού σας αποκλείσαμε
- στο ποδόσφαιρο που φτάσαμε στους 16 του CL, όταν δεν μπήκατε στους ομίλους
- στο βόλει που πήγαμε σε Ευρωπαικό τελικό αφού αποκλείσαμε εσάς και την πιο δυνατή ομάδα στη διοργάνωση (Κούνεο).
επίσης, δεν έχω καταλάβει καλά, στο ίδιο σακί ευρωπαικό στο μπάσκετ με πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο βάζετε; :lol:
κατσε μην προτρεχεις…
πρωτα εχουν σειρα οι customers…
Δηλαδή αν με κάποιο μαγικό τρόπο μπορούσατε να ανταλλάξετε το φετινό ευρωπαικό στο μπάσκετ με ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δεν θα το κάνατε???
Στο βόλει η σειρά είναι στο 2-0 θυμίζω.
Για το μπάσκετ δεν έχω να πω κάτι. Κυρίαρχος ο Πάο αλλά ο τίτλος περνάει απτο ΣΕΦ. Ε αν τα καταφέρετε να περάσετε εύγε σας.
Οχι…
Οκ θα ξαναρωτήσω σε 10 χρόνια που θα κάνουμε νταμπλ συνεχώς
Αυτοπεποιθηση βλεπω!
Οσο παντως υπαρχει Ομπραντοβιτς και Θανασης δεν ανησυχω!
ενα μπραβο και στα κοριτσια στο βολευ που κερδισανε 3-0 σετ τους γαυρους.και την τεταρτη ολη μεσα να πανηγυρισουμε!!
μακαρι να μπορουσα να παω αεροδρομιο σημερα
Τι να πείς για τον Ομπράντοβιτς…
Απλά ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ της Ευρώπης και ίσως του κόσμου. Δεν μπορεί ο ολυμπιακός να κάνει αυτά που κάνει στην μπάλα στο μπάσκετ. Απλά είναι αδύνατον να τον κρατήσεις μακριά από τίτλους.8)
Ακόμα μια νίκη της Ελλάδας να σημειωσουμε, όχι απλά του παναθηναικού.
Τουλάχιστον πήραμε νίκη στο βόλευ. Αν και τα παιδιά έκαναν προσπάθεια στην Ευρώπη, έχω την αίσθηση ότι κλάταραν μετά. Πάντως αν εκμεταλλευτούν ότι παίζουν με την πιο αλαζονική ομάδα του σύμπαντος και παίξουν καλύτερα την επόμενη, δεν είναι και απίθανο να φέρουν τη σειρά στο 2-2.
Α, και μπράβο στην εφηβική ομάδα που με τριάρα μες στο κοτέτσι έδειξε τα απαυτά της και σήκωσε την κούπα του πρωταθλήματος! Οι μισθωτοί έδωσαν βέβαια ακόμα μια φορά βροντερό παρών επιτιθέμενοι σε παιδιά και γονείς.
Eντελως παραδοξως, το πιο ωραιο σημερα το ειδα στη γαυρο-day:
[SIZE=“4”]Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!
[/SIZE]
[SIZE=“6”]ΜΟΝΑΧΑ ΠΑΟ ΕΣΥ![/SIZE]
[SIZE=“5”]Panathinaikos BC: King+Emperor+Ruler of Europe![/SIZE]
Eεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι!!! Θα γεμισει Τριφυλλι το Λονδινο! Το καλοκαιρακι η Celtic το Wembley Cup και την ανοιξη ο Παντοκρατωρ αλλο ενα Ευρωπαϊκο!
Με ΚΑΜΙΑ Παναγια ομως… ΜΟΝΟ γαυροι θα μπορουσαν να κανουν κατι τετοιο, χαχαχαχαχαχα!!!
Πλακα-πλακα 4νικες μεσα σε 4μερες απεναντι στον ΟΣΦΠ σε 3διαφορετικα αθληματα (μπασκετ-ποδοσφαιρο-βολλευ) και σε 3διαφορετικα επιπεδα (ανδρικο-εφηβικο-γυναικειο) παιζει να μην εχει ξαναγινει ευκολα.
Αλλα ΟΚ, θα μας ξανακερδισουνε στο πολο και θα μας λενε πελατες…
Αν και στο βολλευ ανδρων μαλλον νικη γοητρου ηταν αυτη αφου λογικα η σειρα θε τελειωσει την Πεμπτη…
ωπ λονδίνο είναι το επόμενο :!: το καλό που του θέλω να περασουν γιατί θα ναι και εύκολο να τους δώ:p
Ναι Λονδίνο λέει του χρόνου!! Και δε θα χρειαστούν οδηγοί, ξεναγοί κλπ Τα ξέρω τα κατατόπια! Ομολογώ οτί το Βερολίνο με δυσκόλεψε αρκετά
Και εννοείται ότι δεν αλλάζω καμία κούπα με κανένα πρωτάθλημα Ελλάδος στο ποδόσφαιρο… Κατά τη διάρκεια του μικρού τελικού πολλοί ολυμπιακοί απάντησαν στα συνθήματά μας λέγοντας για πρωτάθλημα και κύπελλο. 'Ηταν τουλάχιστον γραφικοί…
ησουν μεσα ρε μποιγκ??πες αντιδρασεις και εντυπωσεις!!!
Ο Ροτζερς παντως ειπε προχθες στον σκαι οτι του χρονου δεν ειναι σιγουρο για Λονδινο!Παιζεται αναμεσα σε Λονδινο, Τορινο και Ρωμη…
Τι να πω ρε παιδιά!!! Ήμουν ακριβώς πίσω από τη μπασκέτα που έγιναν οι 2 φάσεις ημιτελικού και τελικού και έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου σε κάθε μία μέχρι να ανάψει το κόκκινο στο ταμπλό. Αλλά μετά μιλάμε για τεράστια ηδονή!!! (Δεν έχω ξαναπάει σε final 4)
Είχα πάει από νωρίς και τις 2 μέρες και απόλαυσα μπάσκετ αλλά και το κλίμα μέσα και έξω από το γήπεδο.
Μου έκανε εντύπωση ότι υπήρχαν πολλοί οπαδοί τη Τάου που παρότι έφαγαν πικρα πήγαν να δουν το final 4.
Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που πήγαν να δουν μπάσκετ.Θα έμενα ούτως ή άλλως να δω τον τελικό και τα μέτρα που υπήρχαν βοήθησαν ώστε να έχω το μυαλό μου μόνο εκεί και όχι στο αν θα μου έρθει καμιά φωτοβολίδα από απέναντι. Κέρμα δεν υπήρχε ούτε για δείγμα, σου έδιναν ρέστα με κουπόνια και αν σου περίσσευε κάνα κουπόνι το αντάλλαζες με ευρώ μετά το τέλος του final 4.
καλά, εγώ τη μέρα του τελικού κατέβασα 1,5 λίτρο κόκα κόλα για να μην ψάχνω μετά να κάνω τα κουπόνια κέρματα! :lol:
Με 3 αμυντικα χαφ θα κατεβετε την Κυριακη ρε λαμογια;Παλι ματσαρα θα παρακολουθησουμε:lol:
Boig ήσουν πίσω από τη μπασκέτα που έγιναν οι 2 φάσεις και λες ότι έχασες χρόνια? Εγώ φίλε ήμουν πίσω από τη μπασκέτα που έριξε την τάπα ο Στόγιαν στο Παρίσι. Εκεί να δεις τι έγινε… Είσαι γουρλής πάντως, να πας και του χρόνου!
@ρεστλες: ωραία η πλάκα, αλλά είσαι ομάδα του Σάντος, και κέρδισες το 90% των παιχνιδιών σου με μισο-μηδέν. Σοβαρέψου:p
Ε γιαυτο το λεω,για 90 λεπτα τσουκου-τσουκου στο κεντρο θα εχουμε λογικα και απο τους δυο:p