τι ωραίο δώρο ήταν απο τον τζίγγερ αυτό για τη γιορτούλα μου σήμερα
αν και δεν θεωρώ τους αλλούς καλύτερους αλλά στα διάλα πια με τον ανίκανο:!:
τι ωραίο δώρο ήταν απο τον τζίγγερ αυτό για τη γιορτούλα μου σήμερα
αν και δεν θεωρώ τους αλλούς καλύτερους αλλά στα διάλα πια με τον ανίκανο:!:
Ενταξει καλος παιχτης ο μπουρουσης και τρομερη βελτιωση φετος και περυσι, αλλα πολυ οπαδιλικι.Απο αεκαρα εγινε θρυλαρα…
βασικά δε τον έχω τόσο για γαύρο, όσο για αντι-βάζελο. Θα πρέπει να έχεις μηδέν αξιοπρέπεια για να μη σκυλιάζεις κόντρα σε ομάδα της οποίας οι οπαδοί σου βρίζουν τη μάνα ακόμα κι όταν δεν προκαλείς και οι διαπιστευμένοι της, σου ρίχνουν μπουνιά και τρέχουν μακριά
Ε αμα εχεις παιξει σε αεκ και οσφπ λογικο να σαι αντι βαζελος!
Δεν νομιζω πως ειναι θεμα αξιοπρεπειας παντως.Θα μπορουσε να κραταγε μια πιο ηπια σταση οπως ο σπανουλης ας πουμε, η ο βασιλοπουλος κι ο σχορτσιανιτης.Κι ο σπανουλης σημερα μια χαρα τα ακουγε σε ολο το παιχνιδι.Διαβασα στο κοντρα πως μολις μπηκε αρχισαν το γνωστο συνθημα για την μανα του.Και ειδικα οταν διαμαρτυρηθηκε (σε φαση που ειχε δικιο κιολας) καταλαβαινεις τι εγινε…
το 5ο του γιαννη ηταν καθαρο φαουλ. ισως το μονο απο οσα του δωσαν που επρεπε να το παρει οντως.
αλλα χμ. δεν ειναι απαραιτητο να υποστηριζεις μια ομαδα φανατικα για να κανεις σωστα την δουλεια σου σε αυτην. σαφως κ βοηθαει το να αγαπας πραγματικα την ομαδα στην οποια παιζεις, γιατι το παιρνεις προσωπικα, αλλα δεν ειναι κ οτι πιο σημαντικο.
δε ξερω ποσο ολυμπιακος ειναι ο μπουρουσης η οχι, αλλα αυτο που μπορω να πω ειναι οτι μαλλον μιλαμε για τον χαλαρα αγαπημενο παικτη του κοσμου του ολυμπιακου:p
μολις δα κ το προηγουμενο ποστ… ναι ο σπανουλης ακουσε παρα πολλα σημερα. γενικα οι οπαδοι μας δε τον συμπαθουν κ χαιρονται πραγματικα να τον βριζουν. οπως κ εσεις με τον γιαννη δλδ
τωρα για θεμα αξιοπρεπειας η οχι, ε δε μπορουν ολοι να αντιδρουν με τον ιδιο τροπο. καποιοι ειναι περισσοτερο κυκλοθυμικοι απο αλλους.
Για αυτό ομως κι ο Σπανούλης πορώνεται να μας κλείνει το σπίτι ή ο Αλβέρτης κατουριέται από τη χαρά του σε κάθε νίκη επί του Ολυμπιακού. Ποτέ δεν κατάλαβα πώς ο Οικονόμου άντεξε κι έκανε το βήμα στον Ολυμπιακό, αλλά θα εκπλαγώ πάρα πολύ αν ο Μπουρούσης ή ο Σπανούλης και ο Διαμαντίδης αλλάξουν ποτέ ομάδα και πάνε στον αιώνιο αντίπαλο.
Γενικά πάντως, για μένα η μεγάλη διαφορά είναι πως ο Ομπράντοβιτς καταφέρνει να κάνει το φανατισμό των παικτών του πλεονέκτημα για το παιχνίδι της ομάδας ενώ σε εμάς ξοδεύεται σε κινήσεις, όπως αυτή της φώτος που έδειξες και σε σπασμένα νεύρα, που οδηγούν σε λάθη…
Πρεπει να σ’εχει πειραξει πραγματικα πολυ ασχημα το σημερινο ε?:-k Αλλιως δεν εξηγουνται καποια πραγματα που γραφεις… Αλλοι που θεωρουνται πιο “οπαδοι” το εχουν δει πολυ πιο ψυχραιμα και ωριμα. Αν εκανες συλλογη απο καθε δικαιολογια που εχετε μετα απο ηττα απο τον ΠΑΟ πραγματικα θα χρειαζοσουνα πολλα γιγα σκληρου…
Περαστικα παντως!
Thorgal, το θεωρώ αδύνατο να συμφωνήσει μαζί μου κάποιος που όποτε η ομάδα του “έκλεβε” τη μπάλα χαιρόταν που ο αντίπαλος δεν έβαλε καλάθι. Αν ο Ολυμπιακός είχε σήμερα την ίδια αντιμετώπιση με ΠΑΟ, πιθανότατα ούτε εγώ δε θα το έπαιρνα χαμπάρι. Σε όλο το παιχνίδι όμως έβλεπα φάουλ που ήταν όντως φάουλ να σφυρίζονται κατά του Ολυμπιακού και αντίστοιχα φάουλ και σπρωξίματα στη ρακέτα του ΠΑΟ να μένουν ατιμώρητα. Το έγραψα και πριν. Σήμερα ο Ολυμπιακός είχε τη διαιτησία που είχε ο ΠΑΟ στο Βερολίνο κόντρα στη ΤΣΣΚΑ. Οι διαιτητές επέτρεπαν το σκληρό παιχνίδι μόνο στη μία ρακέτα.
Και επειδή είδα πως το έγραψες στο άλλο τόπικ, στο τέλος το α ημιχρόνου ο Ολυμπιακός είχε εκτελέσει 2 :!: βολές κι όχι 8. Μία από γκολ φάουλ του Μπουρούση κι άλλη μία από γκολ φάουλ του Τσίλντρες που την έχασε κι όλας. Επειδή κι εμείς από ρακέτα παίζαμε και μια χαρά σκληρή άμυνα παίζατε, δε σου φαίνεται καθόλου περίεργο που δε συμπληρώσατε έστω τα 5 ομαδικά σε 2 περιόδους;
Λάθη υπέρ Ολυμπιακού μπορώ να σκεφτώ κι εγώ (π.χ. το άουτ με Μπουρούση που ήταν ανάποδα) και δε γκρινιάζω για τη τελευταία φάση. Ακόμα κι αν έγινε φάουλ, είναι αχρηστία εκ μέρους Παπαλουκά σε λέι απ με το δεξί να τρώει τάπα από το στεφάνι. Και συνεχίζω να πιστεύω πως είστε καλύτερη ομάδα από εμάς και πως ακόμα κι αν η διαιτησία σας έπαιζε κόντρα, μπορούσατε να το πάρετε το ματς. Αλλά αυτό δεν αναιρεί πως για μένα, για άλλη μία φορά οι έλληνες διαιτητές σας προστάτεψαν περισσότερο…
Άθλιοι ήμασταν και οι δύο πάντως. Τόσο άθλιοι που μου δίνει έστω αμυδρές ελπίδες για το ΟΑΚΑ. Πήγαινε τώρα στη “Μάχη των τιτάνων” και δήλωσε για μπάλα
Λοιπον, καταρχην σε αυτο που λες για τις βολες εχεις δικιο, δικο μου λαθος. 8-13 ηταν οι βολες στο τελος της 3ης περιοδου και οχι της 2ης. Και αυτο ομως παλι δειχνει οτι αυτη η “τεραστια” διαφορα στις βολες στην οποια τοσο πολυ αναφερεστε ουσιαστικα διαμορφωθηκε στο τελος της 4ης περιοδου με τα σκοπιμα φαουλ που γινονταν για να σταματησει ο χρονος.
Απο κει και περα, ειλικρινα δεν ξερω ποσοι παρατηρησαν το παρακατω που γραφεις.:-s
Εγω παντως δεν ειδα κατι τετοιο, τουλαχιστον στο βαθμο που το λες και το οποιο υποδηλωνει πως γινοταν εσκεμμενα. Αν υπηρχε “εντολη” να σπρωχθει ο ΠΑΟ τουλαχιστον θα μας εδιναν τα δφυριγματα που δωθηκαν λανθασμενα εναντιον μας (φαουλ Διαμαντιδη σε Μπουρουση, αουτ απο Μπουρουση, γκολ-φαουλ του Αφανα στο τελος κλπ) και θα ειχαν καθαρισει το ματσακι μια ωρα αρχιτερα χωρις να χρειαστει να “καρφωθουν”. Και μην μου πεις οτι δεν ειχαν τον τροπο να το κανουν…
Και σχετικα με την ακολουθη απορια σου:
Και οι δυο ομαδες παιζανε αρκετα στη ρακετα, και οι δυο παιζανε δυνατη αμυνα και στο τελος τα φαουλ ηταν 22-19, δηλαδη 3 παραπανω για τον ΟΣΦΠ τα οποια αν δεις ποσες φορες μας στειλατε στις βολες στο τελος δικαιολογουνται και με το παραπανω. Απο κει και περα ο ΠΑΟ οντως δεν συμπληρωσε 5 ομαδικα ουτε στην 1η ουτε στη 2η περιοδο αλλα και ΟΣΦΠ μια απο τα ιδια αφου δεν συμπληρωσε 5 ομαδικα στην 1η και τη 3η περιοδο (οπου ο ΠΑΟ εκανε και το καλυτερο παιχνιδι του)!!! Μαλιστα στο τελος της 3ης περιοδου τα φαουλ ηταν 13-13.
Προσωπικα τα παραπανω μου δειχνουν μια αρκετα μεγαλη ισορροπια στα σφυριγματα και δεν νομιζω πως δικαιολογουν σε καμια περιπτωση τον ισχυρισμο σου πως ειχαμε τη διαιτησια της ΤΣΣΚΑ του τελικου…
Οι διαιτητες προσπαθησαν να μοιρασουν σφυριγματα και λαθη. Απο κει και περα σιγουρα ξεφυγαν σφυριγματα και ο καθενας εχει καθε δικαιωμα να θυμαται μονο οσα τον συμφερουν. Αν ομως πιστευετε πως η μεταξυ μας διαφορα ειναι οντως ενα μοναχα σφυριγμα ή μολις 2 ποντοι, εμεις μαλλον θα πανυγηριζουμε για πολλα χρονακια ακομα!!!
[SPOILER]Καλα ρε, την παλευεις? Μετα απο σενα εχουν δηλωσει και αλλοι συμμετοχη στη “μαχη των τιτανων” και εγω ημουν ακριβως ο επομενος μετα απο σενα!:lol:
CU there!:twisted:[/SPOILER]
Θελω να πω και κατι για τους “οπαδους” μας.
Καθε φορα τα ιδια πραγματα. Καποιοι στηριζουμε την ομαδα οσο πιο πολυ μπορουμε μοναχα επειδη τη γουσταρουμε αλλα αλλοι ειναι αυτοι που πουλανε μουρη σε φιεστες και τελικους…
Το 2007 θυμαμαι ειχα παει σχεδον σε ολα τα εντος παιχνιδια της Ευρωλιγκα και σε αρκετα για το πρωταθλημα (εκει που ημασταν 1500 και κατι…) αλλα στο τελος οταν ηρθε η ωρα για τα φαϊναλ-4 στο σπιτι μας εμεις μειναμε στην απεξω για να μπουνε μεσα ολοι οι γραβατωμενοι και τα λαμογια που αναθεμα αν ειχαν ξαναδει στη ζωη τους μπασκετακι…
Φετος μια απο τα ιδια. Ειδικα φετος στηριξα την ομαδα οσο πιο πολυ μπορουσα (οπως και αρκετοι αλλοι) μονο και μονο επειδη το γουσταρα. Φυσικα Βερολινο δεν μπορεσα να παω (κυριως για οικονομικους λογους) αλλα ημουνα μεσα στα προηγουμενα παιχνιδια των πλεη-οφ οπου το γηπεδο ηταν σχεδον αδειο (με εξαιρεση το πρωτο παιχνιδακι με τον Αρη που, ω τι εκπληξη, ειχε τη μορφη φιεστας για το ευρωπαϊκο). Τωρα παλι δεν μπορεσα να βρω εισιτηρια για τον τελικο αφου καποιοι ξαφνικα θυμηθηκαν οτι ειναι “Παναθηανϊκοι”… ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ! Τραβατε βγαλτε ΟΛΟ το κοπμλεξ σας βριζοντας τον γαυρο. Του χρονου ομως οταν θα παιζουμε με το Μαρουσι και τον Πανελληνιο μην ξεχασετε να πατε στο κλαμπακι ε? Αφηστε εμας τους υπολοιπους εκει (οσοι μαζευτουμε) να κανουμε παρεα στην ομαδα μεχρι να αξιωθειτε να ξαναπατησετε σε καμια φιεστα ή σε κανα ντερμπυ με τον γαυρο για να δειξετε τι πραγματικα ειστε. ΖΩΑ.
Mη το ψάχνεις thorgal οι Ολυμπιακοί δεν τα ρίχνουν ποτέ στη διαιτησία. Δεν γκρινιάζουν είναι υπέρ ανω
E μα τι να λέμε τώρα ρε Κραμπσόντι? Στην αρχή του α’ ημιχρόνου ο Μπατίστ βάζει καλάθι ενώ έχει κάνει βήματα. Μετά από αυτά, θα άλλαζε όλη η ροή του χωροχρόνου και ποτέ δε θα είχε εξελιχθεί έτσι το ματς. Αλλά το αθηναϊκό κατεστημένο δεν αφήνει τον Πειραιά να πάρει αυτά που του αξίζουν! Αλλοίωση αποτελέσματος ξεκάθαρη!
Να μη σου πω για την άλλη τη φάση, όπου ο Τσίλντρες καρφώνει και του κάνει φάουλ ο Περπέρογλου. Εκεί φαίνεται καθαρά! Το φάουλ είναι εσκεμμένο, ενώ ο παίκτης είναι στον αέρα και μπορεί να χτυπήσει, από πίσω και με τα δύο χέρια και με το μαχαίρι να περνάει 3 εκατοστά από το λαιμό του και είναι απευθείας κόκκινη που αν ήταν ματς του ΠΑΟ ή αν ήταν ο Κάκκος διαιτητής θα το είχε δώσει. Αλλά οοοοοοοχι!
Γάμησε τα. Κωλο-αθηναϊκό κατεστημένο μας κυνηγάει κι εμάς. Αλλά δε θέλω να πω τίποτα παραπάνω γιατί ο μόντε είναι κρυφοβάζελος και δε θέλω να με διαγράψει…
Κοιταξτε αυτο!Καλα δεν γινεται αυτο το πραγμα,τα νεφρα μου εχουν πονεσει!
Ρε εχει ακομα εισητηρια!Πηγε σημερα φιλος μου και πηρε.
Πάντως αν θες τη γνωμη μου βγαλε διαρκειας να τελειωνεις.Εγω αυτο εχω κανει εδω και 2 χρονια και ειμαι κυριος!
Πηγα για εισιτηρια χθες μετα τη δουλεια και ειχαν μεινει μονο τα ακριβα. Ευχαριστω αλλα δεν… Προτιμω να τα κρατησω για καμια συναυλια ή να παω να παρω 4-5 CD…
Οσο για το διαρκειας, ειναι σχετικο. Η αδερφη μου πχ εχει διαρκειας σχεδον παντου στον ΠΑΟ. Εγω πριν 3χρονια δεν ημουνα Ελλαδα, περσι ημουνα φανταρος και φετος απολυθηκα Νοεμβριο και δεν ηξερα αν θα εφευγα εξω για δουλεια ή θα καθομουνα εδω…
Τελος παντων, καλα να περασουν οσοι πανε. Εννοειται πως δεν εχω προβλημα αλλα αναρωτιεμαι που σκατα ειναι ολοι αυτοι οι “Παναθηναϊκαρες” ολη τη χρονια… Πανε για να δουνε τον ΠΑΟ ή για να βρισουν τον ΟΣΦΠ και να νιωσουν “καποιοι”?:-k Και περσι στον 5ο τελικο με το γαυρο παλι δεν ειχα καταφερει να βρω εισιτηριο… Γενικως εχω παει σε παρα πολλα παινχιδια στο μπασκετακι και ΠΟΤΕ δεν εχω δει απονομη σε αντιθεση με καποιους που τους βλεπεις μονο στις φιεστες…:-- Στη τελικη χεστηκα, εγω θα ξαναπαω του χρονου με οποιον και αν παιζουμε και οσους και να εχει το γηπεδο. Αυτοι θα κανουν κανα χρονο να ξαναπατησουν… (εκτος και παιξουμε με τον γαυρο 1η αγωνιστικη:p )
Αντε, τα λεμε σε λιγο στο παρτακι!:bye::drunk:
αυτα ειναι…ριξτε και αλλο λασπη στον παοκ κωλοαθηναικες εφημεριδες…πλεον ο γιγαντας ξυπνησε
Ο γίγαντας θα φάει πολλά γκολ σήμερα…
:D:D ισχυει !
Ωχ…
Ωχ δεν λες τίποτα!
Αν ποστάρει κάτι τέτοιο και ο rudolf, πάει το Τσου Λου.:lol: