Ήδη το κοντέρ είναι στα 2 κι έχουμε το β’ ημίχρονο μπροστά μας.
Κι επειδή ήδη θα κλαίνε για το πέναλτυ, 2 μαλαματίνες (1 ανά γκολ) ίσως βοηθήσουν:lol:
Ήδη το κοντέρ είναι στα 2 κι έχουμε το β’ ημίχρονο μπροστά μας.
Κι επειδή ήδη θα κλαίνε για το πέναλτυ, 2 μαλαματίνες (1 ανά γκολ) ίσως βοηθήσουν:lol:
Aλλα 2 για την Βροχοπουλου του Βορρα να δουμε τι θα τους φταιει μετα
Η ζέστη:D:!:
…το οτι το ματσακι ειχε μορφη φιλικου δε φταει…το οτι ειχε μορφη φιλικου εξαιτιας των κορακιων της διαιτησιας στα προηγουμενα δε φταει επισης…το οτι βαλαμε τα τριτοδευτερα μας και παιξαμε με παο δε φταει επισης(ο βαγγελης επεξε τα πρωτα λεπτα της σεζον του στο αποψινο ματς…χαχα)
χαρειτε χαρειτε…
Oλυμπιακος - Λαρισα: τελευταιες αγωνιστικες ενω το πρωταθλημα εχει κριθει ο Ολυμπιακος αδιαφορος πλεον χανει και εχετε αρχισει ολοι να λετε για στημμενο ματς και αλλα διαφορα.Τωρα τα παραπανω σας φαινονται φυσιολογικα?Ουστ ρε κωλοτουμπες κι εσεις.Σακος του μποξ στο πρωταθλημα ειστε για να παιρνουμε εμεις βαθμους (οι του ΠΟΚ ε).Τερματισατε μια χρονια δευτεροι και την ειδατε Μπαρτσα.Τελευταια αγωνιστικη αλλα 3 και ειστε κομπλε!!!
1ον,μαλλον στο ολοι αναφερεσε στους αρειανους…ο δικος τους κολος καιγοταν,οχι ο δικος μου…ασχετα που εσυ ειχες το απολυτο στο καραισκακη και εγω ουτε 1 ντερμπι εφετος
2ον,βαλαμε τα τριτοδευτερα επειδη κοντρερας-κονσε-σορλεν-γκαρσια-μουσλι-χουτος-ιβιτς ηταν τραυματισμενοι-τιμωρημενοι(σα να σου λεμε λειπει απο σενα ντιογκο,μπελουτσι,γκαλετι,λετο,παπαδοπουλος και ντουντου και μητρογλου:wink:)
ελπιζω να σου λυσα τις αποριες σου:)
το πέναλντι και να ήταν δεν θα έπρεπε να το δώσει.
γενικά, τέτοιου είδους πένανλτι δεν με ψήνουν.
κατά τα άλλα, λέτε να ξέρει μπάλα ο Μουν και να μην το έχουμε πάρει χαμπάρι;
ο Σπυρόπουλος αν και έπαιζε με κακή πλευρά του Παοκ, έδειξε γιατί τον βρίζουμε φέτος, γιατί δεν παίζει ούτε το μισό από αυτό. Ο Ζιλμπέρτο με το Σιμάο την μπάλα από τον άξονα δεν την καταβάζουν με τπτ και γενικά λίγα πράγματα.Συνεχίζω να πιστεύω πως ο Ιβ και ο Μάτος έχουν θέση.
Η ομάδα είναι αλλοπρόσαλη. Για αυτό κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να πάει το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εντούτοις πάλι η ΑΕΚ δεν πείθει. Εμένα τουλάχιστον.
ρε Παοκτσή, με Μίνο έχεις μεγαλώσει ρε αγόρι μου; μη δίνεις συνεχώς δικαιολογίες στην ομάδα σου αν πραγματικά θέλεις να γίνει καλύτερη.
Συγγνώμη είναι δικαιολογία που ο ΠΑΟΚ δεν είχε κίνητρο για το ματς και έπαιξε με παίκτες που παίζαν για τελευταία φορά στην ομάδα;
To αν θα γίνει καλύτερη η ομάδα δεν εξαρτάται από το αν βρίσκουμε εμείς δικαιολογίες. Η δικιά σου η ομάδα θα γίνει καλύτερη γιατί έχει τους μετόχους να τα στάζουν και όχι γιατί εσύ δεν ψάχνεις δικαιολογίες όταν χάνει
μα για ονομα του δια…εγω δεν δικαιολογηθηκα για την ηττα…εγω ανεφερε καποια αδιαψευστα γεγονοτα και μετα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του
Απλά να πω ότι ούτε ο ΠΑΟ είχε κίνητρο.Και με Χ βολευόταν.
Ποιο ματς του Ολυμπιακού με τη Λάρισσα μου θυμίζει αυτό;:-k:-k
Άκουσα Λεβαδιακός-Ολυμπιακός;Α,όχι λάθος αφτί έστρωσα.
εμένα έως τώρα, ο προγραμματισμός της ομάδας δεν με πείθει.
θα μου πείτε πρέπει να ξέρει αν θα παίζει CL για να μπορέσει να προσεγγίσει παίκτες και να οριστηκοποιήσει το budget.
από την άλλη βλέπω να φεύγουν παίκτες χρήσιμοι και σίγουρα αξιοποιήσιμοι (Ιβ,Ματος,Κλέιτον) και ως συνήθως να τρώμε αβέρτα χυλόπιτες (Ανχελέρι, Πιζάρο, Γιοβανοβιτς μέχρι τώρα). Αν έχεις κλεισμένο καλύτερο παίκτη διώξε όποιον θες, αν όχι όμως…
Επίσης, πρέπει στο επικοινωνιακό με τις μεταγραφές κάτι να γίνει. Αν γουστάρεις ένα μοντέλο και επειδή έχεις λεφτά (αλλά όχι μούτρα) και η χοντρή της φίλη (μανατζερ) σου λέει ότι μπορεί να τη ρίξεις, δε λες στην παρέα (τύπος) ότι έχει ψηθεί κονέ και άμα κάνεις κίνηση θα τη ρίξεις. Το πιο πιθανό είναι να γίνεις περίγελος.
Ναί ήθελε το Χ. Άρα δεν μπορούσε να κάτσει στο 0-0 ρισκάροντας τα πάντα. Επίσης έπαιζε στο γήπεδό του. Αν ήταν το ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΟ θα είχε κίνητρο και ο ΠΑΟΚ. Τον κόσμο. Αν δεν είχε κίνητρο ο ΠΑΟ δεν θα έβαζε ούτε έναν βασικό όπως έκανε ο ΠΑΟΚ.
:D:D Ναι ναι. Ο ΠΑΟΚ βλέπεις πήγε και κέρδισε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια με ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΑΕΚ, Αρη και ήταν φυσιολογικό σε ένα τέτοιο παιχνίδι σαν το χτεσινό να κερδίσει χαλαρά. Επίσης ο ΠΑΟΚ ήταν 25 βαθμούς μπροστά από τον χθεσινό αντίπαλό του στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ναι χτες ήταν αδιάφορος. Ο ΟΣΦΠ δεν ήταν αδιάφορος ήταν στημένος. Εσάς κοροιδέψανε στην τελική. Αν δεν θέλετε να το καταλάβετε μπορείτε να συνεχίσετε να κοιμάστε.
εμείς βγήκαμε Τσου Λου. Ποιος κοροϊδεύει ποιον? :bleh:
Μια χαρά τα βρήκανε, που “σφαζόντουσαν”. Η ομάδα έχει καταντήσει γραφική. Και με τον άσχετο προπονητή ακόμα πιο γελοία.
Του χρόνου που θα παίζουν μπροστά σ’ αυτό το λιγοστό κοινό, πάλι δε θα στρώσουν μυαλά.
Αυτό να ελπίσω ότι σημαίνει πως το νέο γήπεδο δε θα ονομαστεί πλέον “Green Marfin Arena” ή πώς σκατά θέλανε να το πούν; :?
Βγαινο-πουλος!
Ήρθε, τα έκανε μπάχαλο, και σηκώνεται και φεύγει.
Σήμερα ανακοινώνω ότι αποχωρώ οριστικά από έναν χώρο «παραγόντων» που δεν είναι συμβατός ούτε με τον χαρακτήρα ούτε με τις αρχές μου
Λες και δεν ήξερε πού έμπαινε…
Τέλος πάντων, χωρίς Τζίγγερ και Βγενό θα δούμε πώς θα πάει το καράβι του χρόνου…
Κατά τ’ άλλα, κούραση…
Τελικά μου φαίνεται ότι από την αρχή ο Βγενό δούλευε, αν όχι αποκλειστικά, κυρίως για τους Γιαννακοπουλαίους. :-k
Πολύ σύντομα βλέπω να γίνονται τα μοναδικά αφεντικά στην ΠΑΕ :!: