Για την κακή χρονιά του Παναθηναϊκού: «Δεν ήρθαν παίκτες. Η χρονιά ήταν χάλια. Δεν ήρθαν οι παίκτες που έπρεπε να έρθουν. Έγιναν πολλά λάθη. Αν κάνουν τα ίδια λάθη ο κόσμος δεν θα τους συγχωρέσει. Το γήπεδο δεν θα γεμίσει ποτέ ξανά».
Πού χωλαίνει ο Παναθηναϊκός:
«Θέλει παίκτες παντού, σε όλες τις γραμμές. Όχι παίκτες σαν αυτούς που έχει, αλλά παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Αν δεν πάρουν παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και πάρουν πάλι παίκτες από τα πανέρια, πιστεύω ότι δεν γίνει τίποτα το καλύτερο».
Αν θα ήταν καλύτερα αν έκανε ένας κουμάντο στην ΠΑΕ:
«Ένας κάνει κουμάντο. Του έχουν δώσει όλες τις αρμοδιότητες. Έχουν πάρει έναν διευθυντή που έχει αποτύχει. Οι άνθρωποι που απέτυχαν την περσινή χρονιά δεν ξέρω πως θα πετύχουν φέτος».
Αν είναι υπέρ της παραμονής του Τεν Κάτε: «Όχι. Με τέτοιες νοοτροπίες που έχει και τέτοια σφάλματα που έχει κάνει δεν θα τον ήθελα. Πρώτα από όλα είναι αποτυχημένος για εμένα. Το έχω πει από την αρχή ότι ο Τεν Κάτεν δεν κάνει. Καταρχήν δεν είναι προπονητής. Δεύτερος ήταν και δεύτερος έμεινε. Το σφάλμα είναι ότι τον κράτησαν και αυτό θα το πληρώσουν. Πρώτα - πρώτα δεν γίνεται φίλος με τους παίκτες. Είναι ένα μεγάλο σφάλμα αυτό. Όταν χάνει, βγάζει τους παίκτες μπροστά και αυτός δεν φταίει ποτέ. Εγώ θα του έλεγα αντίο».
Ποιον θα ήθελε για προπονητή στον Παναθηναϊκό:
«Εγώ είχα πει τον Μπάγεβιτς. Τον πήρε η ΑΕΚ και με τίποτα παίκτες διεκδικεί το Τσάμπιονς Λίγκ. Θα μπορούσε να βάλει πειθαρχία στα αποδυτήρια. Είχα πει να πάρουμε και τον Κυργιάκο. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος σέντερ μπακ στην Ευρώπη. Αν τον είχε πάρει πέρσι θα είχε λύσει πολλά προβλήματα στην άμυνα. Ένα χρόνο παιδεύονται να βρουν σέντερ μπακ και δεν τον έχουν βρει ακόμα. Τι οργάνωση είναι αυτή; Δεν βρήκαν ένα παίκτη και θα μπορέσουν να βρουν έξι παίκτες που θέλουν φέτος. Και φέτος δεν έχουν πρόγραμμα, δεν ξέρουν ποιους θέλουν και ποιους θέλουν να διώξουν. Περιμένουν να τελειώσουν τα πλέι οφ και μετά να δουν. Αν δεν σου κάνει ο παίκτης του λες ‘κύριε αντίο’».
Συμφωνώ σε όλα. Μόνο ο στρατηγός έχει @@ και τα λέει έξω απ’ τα δόντια
Ο Αντωνίου είναι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ.
Ο Τεν κάτε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ.
Η μεταγραφή του Κατσουράνη είναι μια καλή κίνηση για μπάκ-απ του Μάτος.
ρε Red Rum δεν ξέρω αν έχει δίκιο ή άδικο.
πολλά πράγματα δεν μου άρεσαν και εμένα στον Τεν Κατε και γενικότερα, αλλά έχεις ακριβώς αυτή τη νοοτροπία που εγώ ως Παναθηναικός θέλω να αλλάξει.
μόνο γκρίνια και απαξίωση.
Έχω πει ν φορές την άποψή μου για Μάτος και Ιβανσιτς αλλά θέλω να μείνει ένας προπονητής για δεύτερη χρονιά. Και αυτό που λες για Κατσουράνη ακούγεται ολίγον γραφικό. Anyway…
οχι και μπακ-απ του ματος ο κατσουρανης!!!θεωρειται μεσα στα 10 καλυτερα αμυντικα χαφ της ευρωπης.αν τον θελετε για μπακ-απ του ματος δεν μας τον δινετε εμας στην αεκ να παιζει βασικος???
Αν θέλουμε να μείνει προπονητής για 2η χρονιά, βρίσκουμε έναν κανονικό, όχι έναν δεύτερο. Και σίγουρα όχι έναν δεύτερο που έχει δηλώσει ότι βγαίνει στη σύνταξη στο τέλος της χρονιάς.
Η γκρίνια είναι απαραίτητη στον Παναθηναϊκό, γιατί αυτοί που εμπλέκονται κάνουν ότι μπορούν για να τον απαξιώνουν οι ίδιοι, και όχι εμείς οι οπαδοί του.
Το γραφικό με τον Κατσουράνη δεν καταλαβαίνω που βρίσκεται. Ο Μάτος που ήταν σχεδόν η ομάδα μόνη της πέρυσι, είναι χειροτερος του Κατσουράνη? Καλά, το ότι είναι πανάθα και ότι είναι καλύτερος από το κατσίκι το Σίλβα - που έχει όρο να παίζει σ’ όλα τα ματς - δεν το συζητώ. Το θέμα είναι όμως Κατσουράνης ή Σιμάο, αφού απ’ ότι καταλαβαίνω πριν κανά μήνα είχαν βάλει τα παπαγαλάκια δημοσιογράφους να ρωτάνε σε ιντερνετικές στήλες ποιον από τους 2 προτιμάνε οι οπαδοί μας. Οπότε σκοπεύουν να πουλήσουν το Σιμάο. Σε τέτοια περίπτωση, ποιος είναι για 1ος και ποιος για 2ος, πείτε μου?
Ορίτζιναλ σε ψήνει να πάρεις Κατσουρ? Δώσε Κυριάκο και είμαστε φίξντ.
Καλη μεταγραφη παντως.Αν και νομιζω οτι το προβλημα του βαζελου δεν ειναι στα αμυντικα χαφ.
Και μην μου πει κανεις οτι ο Κατσουρ εχει καθετη πασα και τετοια γιατι θα πεσω απο καμια καρεκλα.
Γνωμη μου ειναι οτι ο Τεν Κατε πρεπει να κατσει.Ποσα χρονια εχετε να βγειτε πρωτοι στα γκολ ρε ?
Γκρινιαρηδες.Απλα πρεπει να παρετε και παιχτες που να ξερουν το τοπι γιατι εχετε μεγαλη ελλειψη
απο τετοιους.
καπου το ειχα διαβασει αλλα δε θυμαμαι να σου στειλω λινκ.δεν ειναι τυχαιο οτι περυσι τον ηθελε δανεικο η τσελσι οταν τραυματιστηκε ο λαμπαρντ και φετος τον ειχε στα υποψιν της και η μιλαν οταν τραυματιστηκε ο γκατουζο…οποτε απο αυτο και μονο πιστευω οτι οντως ειναι μεσα στα 10 καλυτερα αμυντικα χαφ.
Ναι ? Μπραβο…
Θα σου πω την ενσταση μου.Ας πουμε οτι το αμυντικο χαφ πρεπει να διαθετει 3 χαρακτηριστικα κυριως.
Πλεμονια,Αμυντικες ικανοτητες και ικανοτητα δημιουργιας παιχνιδιου.
Τα 2 πρωτα ο Κατσουρ τα εχει σε παρα πολυ υψηλο επιπεδο.Απλα για μενα δεν κανει καθολου παιχνιδι.
Δεν το “εχει” !Οτι ειναι καλος παιχτης ειναι ε !
σε αυτο εχεις απολυτο δικιο.εχει αντοχη,αμυντικες ικανοτητες αλλα οχι δημιουργικες ικανοτητες.επισης εχει πολυ καλο positioning και ειναι απο τα αμυντικα χαφ που σκοραρουν σχετικα ευκολα ειδικα απο στημενες φασεις με το κεφαλι(αυτο το εχει σε πολυ ικανοποιητικο βαθμο)
Όταν έχεις χρήμα ακόμα και βλάκα τεχνικό διευθυντή να έχεις κάποια στιγμή θα κάνει σωστές κινήσεις. Μιλάω για τη μεταγραφή Κατσουράνη. Είναι μεταγραφή πρωταθλητισμού.
καλά κάνει η ΑΕΚ και το ψάχνει γιατί είναι λεφτά που υπολογίζει.
θέλω να πιστεύω πως δεν θα καταφέρει τπτ.
ειδικά, από τη στιγμή που το έχει πάρει απόφαση ο Κατσουρ.
έλα μωρή πατριδα.
ε δεν ειναι και λιγα τα 5 εκατ. ευρω!!!θα ειναι φιλι της ζωης για την αεκ.αν και δε νομιζω να πετυχει κατι η αεκ γιατι η μπενφικα λυνει το συμβολαιο του σε 1 βδομαδα.
καλά τα 5εκ. ? δεν τα παίρνει και το ξέρει.
στην καλύτερη να χαλάσει την μεταγραφή στον ΠΑΟ θέλει.
και δεν νομίζω πως έχει πρακτικά πιθανότητες να πάρει η ΑΕΚ τον Κατσουράνη
πέρυσι Κυριάκος και Μπασινάς πείστηκαν από τον Ντέμη, ο οποίος μέχρι που θα αποθάρρυνε τον Κατσουράνη να πάει στην ΑΕΚ.
δεν έχει λεφτά να τον πληρώσει και πρωτίστως δεν έχει προοπτική για τον Κατσουράνη που δεν είναι ούτε 30.
Κανένας τρόπος δεν υπάρχει να πάρει τα 5 μύρια η ΑΕΚ… Αν δεν τον αφήσει ελεύθερο η Μπενφίκα πολύ απλά δεν θα πάει στον Παναθηναικό. Αυτό εννοούσε και ο Outshined
Σφαγη σημερα και διαιτησια. Βολες παλι 29-16 υπερ του γαυρου (30-15 στο προηγουμενο).
Πφ, κατεστημενο και στο μπασκετ πλεον.[-X
Δεν πειραζει σας περιμενουμε ΟΑΚΑ οπου σας τυφλωνουν τ’αστερακια και τα χανεται!
Α, μην ξεχασετε τα ποπο-κορν του Σοφοκλη και τα χαρτομαντηλα του Γιαννακη!
[SPOILER]μην με παρεξηγατε φιλτατοι συνοδοιποροι γαυροι, ειμαι απο συναυλια και μπυρες και μου ειπαν πως σπιτι θα με περιμενε ενα πρωταθλημα αλλα δεν το βρηκα…
[SPOILER]το σπιτι…8O
…γι’αυτο στελνω απο αλλου αυτην την αστρικη στιγμη…:-s[/SPOILER][/SPOILER]
Η καταπληκτική χρονιά του Νασίφ Μόρις με τη φανέλα της Ρεκρεατίβο Ουέλβα επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο, μια και οι οπαδοί της ομάδας τον ανέδειξαν ως τον κορυφαίο παίκτη την φετινή σεζόν.
Σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Νασίφ Μόρις κέρδισε άνετα την πρώτη θέση με ποσοστό 45% αφήνοντας στη δεύτερη τους Καμούπας και Καλούνγκα με μόλις 13%. Και πως άλλωστε να μην είναι ο κορυφαίος της Ουέλβα όταν πραγματοποίησε μια καταπληκτική χρονιά στην Primera Division όντας βασικός και αναντικατάστατος.
Ο διεθνής Νοτιοαφρικανός αμυντικός ανήκει ακόμα στον Παναθηναϊκό, αφού αγωνίζεται στην Ρεκρεατίβο με τη μορφή δανεισμού. Ο ισπανικός σύλλογος όμως έχει οψιόν αγοράς (1,5 εκατ. ευρώ)
την οποία και αναμένεται να ενεργοποιήσει. Ο 27χρονος όμως αμυντικός δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στην Ουέλβα μια και η ομάδα υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία. Όπως ακούστηκε, ο Μόρις θα αγοραστεί αρχικά από τον ισπανική ομάδα και στη συνέχεια θα πωληθεί σε κάποια άλλη ομάδα της Primera Division. Με τις εμφανίσεις του Νοτιοαφρικανού άσου, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.