Παναθηναϊκός

:stuck_out_tongue:

Με κούρασες. Mη με ζαλίζεις άλλο για τον κατασκευασμένο αμυντικό:p

σου βάζω μόνο αυτά για να μη σου βάλω το άλλο με το τζόλε:wink:

Ο άνθρωπος μάρκαρε με τα μάτια κι ούτε καν

:lol::lol::lol:

Δεν μπορει να ειναι τοσο αμπαλος… #-o

Γυρναει γυρω απο τον εαυτο του και την πεταει εξω !! :lol3::lol3:

ναι αλλα μετα που κανει την πατατα γιατι χειροκροταει???

παιζει να αποθεωθηκε για χαβαλε απο τον κοσμο και να ανταπεδωσε ??? :smiley:

δε ξερω παιζει.απλα το βιντεο δεν μου εβγαζε ηχο και δε καταλαβα τι εγινε και χειροκροτησε

ήταν η περίοδος που τον κράζανε διαρκώς και μόλις έκανε αυτή την επίδειξη τεχνικής έφαγε ένα γιούχα όλο δικό του. και χειροκρότησε ειρωνικά.

κατά τα άλλα Ιβανσιτς και Κλέιτον δεν κάνουν για την αποστολή. Τι να τους κάνεις άμα έχεις Μελίσση ε; Και ο Νίνης εκτός από τραυματισμό. Σου λέει από το να έχω πολλούς δημιουργικούς μέσους καλύτερα να μην έχω κανένα. Στην τελική πήρε Νίλσον και αμα λάχει να ούμε φτιάχνει και ένα σύστημα με 3 δεξιούς μπακ χαφ και 3 αμυντικά χαφ, γιατί είμεθα και προπονηταράδες.

καποιοι ανθρωποι δεν εχουν το θεο τους η μου φαινεται?

http://www.contra.gr/pops/news_large.aspx?date=today&paper=gata

για τον βαν νιστελροι λες ή γενικα και για τα αλλα ονοματα που αναφερονται(χαιντσε,ντρεντε,μετσελντερ…)?

για το βανιστελρου

Παντως στα πλαισια της εξυγιανσης σας θα μπορουσαν φετος να αγορασουν Μαλεζα, Μπαλαφα, Βαγγελη εναντι μολις 10 εκ. ?. :smiley:

1 GK Mario Galinović
2 DF Bryce Moon
3 DF Josu Sarriegi
4 MF Marcelo Mattos
5 FW Ante Rukavina
6 DF Christos Melissis
7 MF Sotiris Ninis (vice-captain)
8 DF Giannis Goumas (vice-captain)
10 MF Silva Cleyton
12 DF David
14 FW Dimitris Salpigidis (vice-captain)
15 MF Gilberto Silva
17 MF Lazaros Christodoulopoulos
No. Position Player
19 DF Gabriel
20 MF Sotiris Leontiou
21 MF Giorgos Karagounis (captain)
23 MF Simão Junior
24 DF Loukas Vyntra
26 FW Vangelis Mantzios
27 MF Andreas Ivanschitz
28 FW Antonis Petropoulos
30 GK Alexandros Tzorvas
31 DF Nikos Spiropoulos
32 DF Nikos Pantidos
33 GK Orestis Karnezis
TBA DF Cédric Kanté

Mε αυτούς δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
Αμα βάλουμε και κάτι Πουγκρενιέδες και κάτι συνταξιουχους Χούλιο (Μπάλμας) Κρουζ και κάτι άλλους που ακούγονται (συν τον Τεντεν) το πράγμα χειροτερεύει…

ο βαβζινιακ ντοπε και σε 2ο δειγμα

παει ο γκουμας…

και μεις ποιον θα κοροιδευουμε τωρα…??? :lol:

πολύ καιρό με προβληματίζει τι στο καλό γίνεται με αυτή την ομάδα.

αν και νομίζω ότι στο τέλος θα τους φάει η μυστικοπάθεια. εδώ και στο παλικαράκι τον Βαβζίνιακ δεν τον πήραν ένα τηλέφωνο καν να του πουν τα νέα. από το ίντερνετ τα έμαθε.

ο γκούμας δεν μπορούσε να προσφέρει πλέον αλλά άξιζε καλύτερης διαχείρισης.

λογικά, περιμένουμε να σκοτώσουν τον Ιβ και …κάποιον άλλο.

Αλλά σου λέει κράτα τον Ιβανσιτς γιατί άλλος αριστεροπόδαρος δεν έρχεται.

Προς το παρόν ας πάρουμε κανά κετρικό (αμυντικό) χαφ.
Το μόνο παρήγορο είναι ότι οι παίκτες πλην του Καντέ είναι πραγματικά καλοί.
Και μην ακούω αηδίες για την ηλικία του Κρουζ γιατί για να παίζει μέχρι φέτος στην Ιντερ σημαίνει ότι το λένε τα ποδάρια του ακόμα. Δεν κάνει εύκολα ψυχικά ο Μουρίνιο.
Από την άλλη ο Πουιγκρενιέ δεν υπογράφει για το λόγο του ότι από τη στιγμή που έρχεται ο Ενχελααρ, μόλις υπογράψουν αυτός και ο Κατσουράνης θα τους ανακοινωθεί ότι εναλλάξ θα αλλάζουν στη θέση του σέντερ μπακ και του αμυντικού χαφ.

Πραγματικά τις χαζομάρες για πληθώρα καλών παικτών δεν τις ασπάζομαι. Ο καλός παίκτης βρίσκει να παίξει.

Αλλά ρε παίδες κανά δεξί μπακ θα πάρουμε, γιατί καλός στα playoff ο Μουν αλλά είναι κριτήριο αυτό;

Γουατέβερ, αλλά νομίζω πως φέτος ψωνίζουμε από ένα ράφι πιο ψηλά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ως συνήθως, συμφωνώ με τον απόπάνω σε γενικές γραμμές. Για τον Κρουζ εντάξει, θα ήθελα κάτι καλύτερο για εμπρός, γιατί είμαι κι Αργεντινή και το συγκεκριμένο τον έχουμε άχτι για τις χαμένες ευκαιρίες του στο μουντιάλ του '06 με τη Γερμανία. Αλλά συμφνωνώ ότι είναι μια χαρά.

Για τον Πουιγκρενιέ (μεγάλη χάρη που δε βαρέθηκα να γράψω τ΄όνομά του) ένα έχα να πω: ΓΙΔΙ-ΜΟΣΧΑΡΙ ολκής. Δε μ΄αρέσει, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τον πήρε η Ζενίτ. Για τον Καντέ δεν έχω άποψη, περιμένω να τον δώ, αλλά αν είναι σαν το Μόρις, κλάφτα.

Τον Κατσουράνη τον θέλω μόνο για αλλαγή του Σιμάο. Στεγνά και ξηγημένα. Η μια από τις 2 θέσεις εκεί έχω ξαναπεί ότι είναι φτιαγμένη μόνο για το Μάτος. Η ιδανική λύση για μένα είναι η ανταλλαγή Μέλμπεργκ-Σίλβα.

Ο Ένχελαρ είναι μια χαρά και μακάρι να έρθει.

Κατά τ’ άλλα, τα προβλήματα της ομάδας έχουν όνομα. Αντωνίου και (λιγότερο από αυτόν) Τεν Κάτε. Ευτυχώς όσο και να τα σκατώσουν φέτος του χρόνου φεύγουν, οπότε απλά υπομονή.

MAKΑΡΙ να πάρει η Γιούβε τον Σίλβα.

:lol3::lol3::lol3::lol3::!:

Πάει ο Γκούμας ?

Επιτέλους καλή είδηση στο πράσινο στρατόπεδο. Αντε και καλή συνέχεια…

Κάπου διάβασα και μια δευτερη εξίσου καλή, αλλα δεν ξέρω αν ισχυεί. Δεν τα βρίσκει λεέι ο Κρουζ γιατί θέλει 3,5 εκ. ετησίως και 2 εκατ. οι μεσάζοντες για να πραγματοποιήσουν την μεγάλη μεταγραφή…

Με το γήπεδο τί γίνετε? :-s