Παναθηναϊκός

Καλα ρε, ποιον νομιζουν οτι κοροϊδευουν? Η κατασταση ειναι πλεον για τρελα γελια… Μεχρι πριν 1-2 χρονακια μας εφταιγε ο Τζιγγερ και τουλαχιστον ξεραμε που να ξεσπαμε!:stuck_out_tongue: Τωρα τι σκατα γινεται? Ολοι για το τομαρι τους μου φαινεται νοιαζονται εκει μεσα. Δεν πειραζει, ας κατσουν να βλεπουν την “ομαδαρα” που θα φτιαξουν μονοι τους απο Σεπτεμβρη να γουσταρουν…

Εκτος απο τον Καραγκουνη!:stuck_out_tongue:

Τελικα μου φαινεται ειχε πολλα δικια ο Ιταλος και ας τον κραζαμε τοτε…:-k

Ουφ, παλι καλα!:smiley: Ετσι ρε μπουρουσαρε, αρραξε στο λιμανι και σε 10 χρονακια παιζει να παρεις και καμια κουπα… παντως ειναι τρελος γαυρος το παλικαρι, για να μεινει τελικα στον ΟΣΦΠ επρεπε να του τα σκασουν χοντρα οι Αγγελοπουλοι!!:lol::lol::lol: Α ρε παραμυθια που πουλανε ολοι τους…

Το τραγικο δεν ειναι που πηραμε εμεις τον Μελμπεργκ.
Το τραγικο ειναι αυτο: “Εμείς επιλέξαμε να μην αποκτήσουμε τον Μέλμπεργκ
Εστω οτι το δεχομαστε…
Ας μας πει ποιος επελεξε να γινει κρουση στον παιχτη και ποιος επελεξε να γινει η συμφωνια με τη Γιουβεντους.
Τι παιζει?
Εχουν τον Τεντα γραμμενο και κανουν οτι τους καπνισει?
Ο Τεντας ζει στον δικο του κοσμο?
Δεν υπαρχει ιχνος οργανωσης στην ομαδα σας?
Φταιει η διαιτησια?

Άν ήμουν οπαδός του ΠΑΟ δεν θα ανησυχούσα τόσο για τις αποτυχίες με Μέλμπεργκ και Ένχελααρ.
Παίκτες (καλοί και όχι ιδιαίτερα ακριβοί) βρίσκονται με ένα στοιχειώδες ψάξιμο.

Θα ανησυχούσα περισσότερο για το ποια ακριβώς θα είναι η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας ώστε να επιλεγούν οι κατάλληλοι. Εκτός αν μου πει κάποιος ότι κατάλαβε τι ακριβώς ήθελε να παίξει ο Τεν Κάτε πέρσι.

Πάντως, στον ΠΑΟ έχουν καταφέρει, θέσεις στις οποίες θεωρούνταν υπερκαλυμμένοι για τα επόμενα 5 χρόνια, τώρα να έχουν τεράστια κενά και να ψάχνουν να τα καλύψουν. Και το γελοιότερο όλων, είναι που πραγματικά καλοί παίκτες, φεύγουν ως άχρηστοι από την ομάδα…

νομίζω πως ο μόνος βάζελος που κρυφοχαίρεται είναι ο Βαρδινογιάννης. Τόσα χρόνια άκουγε τα πάντα από την εξέδρα επειδή δε τον γούσταραν και τώρα έχει απλά κάνει στην άκρη να δούνε όλοι την αχρηστία όσων τον έβγαλαν στο περιθώριο…

Μάλιστα…και τώρα ετοιμάζονται να πάρουν τον Κατσουράνη. Πληρώνοντας την ΑΕΚ φυσικά. Δε τους φτάνει που έβγαλαν δεύτερα τα παόκια, τώρα ετοιμάζονται να σώσουν και το ΑΕΚ-κωτσόβολος, που δεν έχει δεκάρα τσακιστή.

Ο κατήφορος είναι ένα πράγμα στο οποίο κατρακυλάς, και στο τέλος αντί να τσακιστείς πέφτεις πάνω στον Παναθηναϊκό.:expressionless:

Ωρα 11:30 το βράδυ. Το τηλέφωνό χτυπάει. Στην άλλη άκρη της γραμμής βρίσκεται άνθρωπος που είναι έγκυρος και γενικά πέφτει μέσα και μου λέει το εξής: «Υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Παναθηναϊκός παίρνει τον Λέτο. Προφορική συμφωνία με τον παίκτη και με τη Λίβερπουλ»…

Κάτι τέτοιο είχε ακουστεί και πριν από αρκετές μέρες, αλλά κανείς δεν μιλούσε για συμφωνία. Χθες, η πιάτσα βούιξε για το θέμα. Οι «πράσινοι», πάντως, δεν το επιβεβαιώνουν και γι’ αυτό δεν μπορούμε να πούμε πολλά για το θέμα. Ακόμη, πάντως, κι’ αν στέκει σαν είδηση, είναι λογικό να μην επιβεβαιώνεται κάτι από την ΠΑΕ. Μετά τα… χουνέρια που έπαθαν οι άνθρωποι της ομάδας, την εβδομάδα που πέρασε, δύσκολα θα βγάζουν προς τα έξω ειδήσεις. Θα προτιμήσουν από εδώ και πέρα να… κρατούν μυστικά για το καλό τους, γιατί κατάλαβαν ότι αυτός ο δρόμος σε μια μεταγραφική περίοδο είναι καλύτερος.

Πέρα από την πλάκα, πάντως, αν γίνει μια τέτοια μεταγραφή μόνο καλή θα είναι για το «τριφύλλι». Και γιατί θα ενισχυθεί με έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή για την αριστερή του πλευρά, και γιατί θα «ανεβάσει» κάπως τον κόσμο του, παίρνοντας έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο «καίγεται» να κρατήσει ο Ολυμπιακός. Δεν θα πούμε περισσότερα για την υπόθεση, μια και ξαναλέω ότι πρόκειται για μια έντονη φημολογία. Κρατάμε το θέμα και αν προκύψει κάτι, επανερχόμαστε…

Σαν οπαδός του Θρύλου, σας εύχομαι να τον πάρετε!!! :lol:

(αλλά αφήστε κι ελεύθερο τον Ίβανσιτς για να τον πάρουμε εμείς :oops:)

Ψιτ κάρβου, αν νομίζεις ότι παίζουν στην ίδια ακριβώς θέση πλανάσαι πλάνην οικτρά. Ο Ίβανσιτς είναι αποδεδειγμένα παίχτης άξονα, εκεί έχει κάνει και τα καλύτερά του παιχνίδια στον Παναθηναϊκό. Εγώ θα τους κράταγα και τους 2.

Τώρα που το σκέφτομαι μια χαρά θα ήταν ο 10Κ με εμένα για πρώτο:p

ρε παιδιά δεν έχει νόημα.

σίγουρα, όλοι ξενερώσαμε και σε κανέναν δεν αρέσει το πως ήρθαν τα πράγματα.
κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από το σχεδιασμό, κανείς δεν είναι (υπερ)αισιόδοξος.
αλλά νισάφι.
δεν αντέχω άλλο γκρίνια.
έλεος δηλαδή.

επαναλαμβάνω πως ο Κατσουράνης είναι σημαντική προσθήκη.
δεν χρειάζεται παρά να ρωτήσεις οποιοδήποτε αντίπαλο για το αν θα τον ήθελε στην ομάδα του.
στα ελληνικά δεδομένα είναι ίσως πιο χρήσιμος από τον Ενχελααρ, που άσχετα της τεραστιας κλάσης του δεν ξέρεις ποτέ πόσο καλά θα μπορούσε να προσαρμοστεί.

Επίσης, αν βλέπατε τον Ζιλμπερτο στο confederations και δεν ήταν παίκτης του ΠΑΟ και σας έλεγαν ότι παίζει να τον φέρουν θα γκρινιάζατε ή θα αρχίζατε τους τεμενάδες. Εχουμε μηδενίσει την αξία του Ζιλμπέρτο.

Ένας απ’ τους δύο χωράει όμως, αφού σ’ αυτή τη θέση είμαστε πλήρεις. Ναι οκ δέχομαι για το Ζιλμπέρτο ότι ήταν κορυφαίος την περυσινή χρονιά. Η μπάλα όμως δεν είναι βάδην, έτσι?

Εγώ πάλι δεν αντέχω άλλη μοιρολατρία.

Ο Ιβανσιτς αποδεδειγμένα είναι παίκτης εξέδρας, δίπλα στον Αντωνίου! :stuck_out_tongue:

Καλά, μη φανταστείς. Για καμιά 20αρια ματς τον θέλω κι όχι βασικούρα (άρα το ότι παίζει σε πολλές θέσεις είναι αυτό που με βολεύει) και για τα στημμένα του (όπου δε με νοιάζει καθόλου η κανονική του θέση). Άσε που για Ευρωπαϊκά ματς μου φαίνεται πολύ αργός για να τον θέλω στους βασικούς μου. Για Ελλάδα, είναι τέτοια η ποιότητα του που παίζει παντού

ελπίζω να θυμόσαστε το περσινό (όχι το φετινό) παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.
μιλάμε για εκπληκτικό παιχνίδι από Ιβ.
Επίσης, στην ελλάδα που το 60% των γκολ μπαίνει από στημένα δεν είναι απλά χρήσιμος.
Εγώ ακόμα εύχομαι να μείνει στην ομάδα. Και σημαντικό είναι πως θέλει να μείνει.

Από εκεί και πέρα θα περιμένω να δω την ομάδα στο γήπεδο.

Επίσης, Red Rum, ας κρατήσουμε τα 2 διπλά (και τι διπλά!) στο CL. Είχαμε πολλά χρόνια να τα δούμε και να τα ζήσουμε. Ας λάβουμε αυτά ως ένα μικρό σημάδι ανάκαμψης.

Μη μου απαριθμήσεις τα αρνητικά, το ξέρω ότι είναι πολλά. Αλλά δεν αντέχω άλλο μιζέρια.

OΚ, το καταλαβαίνω, απλά αυτή η μιζέρια απλά αναπαράγεται από τον κόσμο, ενώ εκπορεύεται από τη μίζερη διοίκηση, τεχνικό τιμ και ομάδα, και διαχέεται απ’ τα μίντια που όλοι ξέρουμε ποιανού σκοπούς εξυπηρετούν.

παίζουμε το παιχνίδι τους όμως και αναπαράγουμε μια μιζέρια που εν τέλει γυρνάει σε εμάς. διαφωνείς;

όταν δω με τι υλικά φτιάχνει ομάδα και δω και τι ομάδα θα παρουσιάσει το ξανασυζητάω.
τώρα είναι λίγο πρόωρο και η μιζέρια έχει γκρίνια, η γκρίνια φέρνει πίεση και η πίεση λάθη.
wait and see or wait and bleed.

Καλή φάση ο Ίβανσιτς, τεριάζει πιο πολύ με Ολυμπιακό:!:
Πολύ δύσκολα, σχεδόν ακατόρθωτο, γίνεται:?:-k:!:

Πάλι ΟΚ, αλλά αυτό το καταλαβαίνω για μες στο γήπεδο, με τα μουρμουρητά. Δε μπορώ με τίποτα να το δεχτώ για έναν άνθρωπο που όντας άσχετος διαχειρίζεται 20βάλε εκατ. και οι περισσότεροι φίλαθλοί μας διαμαρτύρονται από τις πρώτες στιγμές της περυσινής χρονιάς, από το θέμα του αμυντικού (που ακόμα τα ίδια). Σιγά την πίεση που νιώθει. Με τόσα ταξιδάκια έχει ξεχάσει τι σημαίνει άλλωστε.

Ο Λέτο έκανε δήλωση ότι κατά 90% θα παίζει του χρόνου στον ΠΑΟ!!!
ντόινγκ!
σε λίγο θα μαθαίνουμε νέα από τη Γάτα, χαχαχαχαχα
κρατάω επιφυλάξεις, μπορεί απλά να είναι μοχλός πίεσης για να τα σκάσει ο Σόκρατες.

‘‘Καλορίζικος’’:?:!:

Αν παρει μπρος και παιξει την μπαλα που δειχνει να ξερει θα ειναι μαγκια του ΠΑΟ και ρεζιλικι δικο μας… Βασιζομαι στον Λετο που γνωρισαμε στον Θρυλο που εκανε συνεχεια του κεφαλιου του παντως:p

Λέτο και Τεν Κάτε στην ίδια ομάδα! Αυτά είναι! Οι προπονήσεις του ΠΑΟ θα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον από τα ματς του! :lol:

έμεινε ο Σάρας…:smiley:

δε μπα να έρθει όποιος θέλει. να κρατήσει Ιβ (και δευτερευόντως Κλέιτον).

πάντως ρε παιδιά και εμείς και οι γαύροι που είμαστε “γεμάτοι” με παικταράδες και ταλέντα γιατί δεν έχουμε δει έστω για τα μάτια του κόσμου μια πρόταση για Γκαλέτι, Μπελούτσι, Ντιόγο, Σιμάο, Μάτος, Ιβανσιτς κλπ;