Παναθηναϊκός

Αυτά είναι νέα…

εγω θεωρουσα οτι στη θεση του λετο μπορουσαμε να παρουμε καποιον καλυτερο και με λιγοτερα χρηματα

αλλα οχι να παει και στον παναθηναικο

απο την αλλη προτιμω ιβανσιτς και δεν ειναι και δυσκολο να ερθει σε εμας

Που το δες αυτο?

Μα τον Λέτο; Τι του βρήκαμε; Πιστέψαμε κι εμείς τα πρωτοσέλιδα του Πρωταθλητή;

Ευχαριστα τα νεα για σαρας αν και περιμενα οτι θα εμενε εξ αρχης.

Οσο για λετο συμφωνω με τον απο πανω.Τον παιρνουμε καθαρα γιατι επαιζε περισυ στον οσφπ.Δεν εντυπωσιαζομαι, χωρια τις μανουρες που προκαλει στα αποδυτηρια με τη συμπεριφορα του…[-X

http://kourkouti.yooblog.gr/2009/06/22/2749/

Κλασικα θεικο κουρκουτι!

επιτέλους έκλεισε ο Κατσουράνης.

ο Λέτο μάλλον αδιάφορος μου είναι. ο μόνος λόγος που θέλω να τον πάρουμε είναι γιατί έχουμε χρόνια να πάρουμε παίκτη από τον γαύρο (και παίκτη που υποτίθεται ήθελε να κρατήσει) έστω για τις εντυπώσεις.

Κατά τ’ άλλα σήμερα έχει απεργία η ΕΣΗΕΑ. Ε ρε ξύλο που θέλουν μερικοί.

δεν είμαι δημοσιογράφος ρε…:stuck_out_tongue:

Παιδιά παιδιά! Είναι δημοσιογραφος και απεργοσπάστης…Τσακίστε τον!!!:lol:#-o

Out, να δεις γκαντεμιά που του Λέτο θα σας κάτσει αυτή τη φορά:p

μην ανησυχείτε. Το έγραψαν και δημοσιογράφοι

εμενα το μονο που με “τρομαζει” αν παει ο Λετο στο βαζελο ειναι το οτι μπορει για “Χ” λογους να κολλαει το παιζνιδι που κανει με το βαζελο…κι εκει παιζει να δωσει οτι δεν επαιζε να δωσει με εμας…

κατα τα αλλα…

Καλοχωνευτος!:stuck_out_tongue:

μου φαίνεται δύσκολο πάντως να μην τον θέλει ο Τεν Κάτε και να του τον φορτώσανε για να την μπουν στον Ολυμπιακό.

είναι δεδομένο πως ο 10Κατε ήθελε αυτό που λένε winger είτε στο 4-3-3, είτε στο 4-2-3-1 που του αρέσουν.
Από την άλλη αυτό που υποτίθεται δεν του άρεσε στον Ιβανσιτς ήταν ότι δεν συμμετείχε στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας, πράγμα που αποκλείεται να διέκρινε στον Λέτο.

εμένα στον Ολυμπιακό δεν με εντυπωσίασε πάντως, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει ικανότητες. Στα συν του ότι δεν χρειάζεται προσαρμογή στο ελληνικό προωτάθλημα, στα μείον ο χαρακτήρας του.

Δεν πειραζει ρε, θα εχει με τον Καραγκουνη ρολο πυροσβεστη οταν οι συμπαικτες τους θα διαμαρτυρονται στους διαιτητες!:stuck_out_tongue:

Αντε να δουμε… αν και συνεχιζω να μην ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος.:frowning: Αλλωστε δεν μου εχει δωσει αυτη η ομαδα και το δικαιωμα να ειμαι… Τοσες χρονιες αρχισανε με high hopes και καταληξαμε στα ιδια.[-X

Απορώ που ακόμα ο βάζελος δεν προσέγγισε Σεφτσένκο. Αν τον χτυπάει όπως λένε η Μονακό μπορεί και ο βάζελος.

OAKA 3 OAKA 4 Toύμπα1

Εγώ πάλι απορώ πως βγαίνει γλώσσα με οκτώ μπάλες στο στόμα.

Βασικα νομιζω δεν μιλαει ειρωνικα ο κραμπσοντι.
Α,σορρυ,εφαγα 3 και 2,να σκασω κι εγω? :Ρ

Κι εγώ το ίδιο νομίζω. Σοβαρά το έλεγε ο crabsody. Είναι πολύ δύσκολο όμως για μια Ελληνική ομάδα να συναγωνιστεί τη Μονακό. Η Μονακό στα συμβόλαια που δίνει δεν έχει φόρους κι έτσι όλες τις οι μεταγραφές της κοστίζουν ένα 20-30% λιγότερο από ότι στις ελληνικές ομάδες.

εγώ έχω 12 στα 13 :stuck_out_tongue: