Θεριέ εσύ ούτε είσαι μπάουγκ, αν θυμάμαι καλά, ούτε τα βάζεις με το αθηνοκεντρικό κατεστημένο
Και στην τελική τι δουλειά έχει ο Σεφτσένκας τώρα. Εδώ έχουμε άλλα θέματα. Κάτι τέτοιο δεν ακούστηκε καν.
#-o#-o#-o#-o
RedRum, ρε συ σε κυνηγάνε φαντάσματα με τον βάζελο…
σοβαρά το είπε ο Crabsody δεν το είπε ειρωνικά και δεν έχει άδικο στη λογική με την οποία θεωρητικά κινούμαστε (βάσει ρεπορτάζ πάντα) για επιθετικό.
και μόνο στην ιδέα ότι κάποια στιγμή κάναμε πρόταση στον Νιλμάρ…
ΟΚ έμαθα το μάθημα μου
Πάνω απ’ όλα πρέπει να σταματήσει η γκρίνια στον Παναθηναϊκό.
Είμαι οπαδός του ΠΑΟ και μόλις τελείωσα.
Γιατι τα βαζει ο παοκ;;
Παντως, οντως τωρα ο Κραμπ μιλουσε σοβαρα.
Ίσως αυτό να είναι το θέμα, να πρέπει να γίνει το ανάποδο. Η φετινή χρονιά ξεκινά με τραγικές προδιαγραφές. Η φετινή αστειότητα δεν δίνει σε κανένα το δικαίωμα να είναι αισιόδοξος και ίσως έτσι τους πιάσουμε στον υπνο και γίνει η έκπληξη τελικά (αλλα το ευχομαι, δεν το πολυπιστευώ κιόλας).
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γαυροι αυτή τη στιγμή είναι ότι θα πρέπει να κάνουν τα γνωστή φιέστα τους για το 2009- 2010 απο τώρα κατι που σημαίνει ότι θα πρέπει να τραβιούνται σε κανα παραλιακό μπιτς μπαρ γαιτι δεν θα έχουν ανοιξει ακομά τα αγαπημένα τους σκυλάδικα.
ΕΛΕΟΣ!!!
Τον Λέτο? Που τα πουλάνε αυτά? Για να “τη μπουνε” στο Γαυρο θα αγοράσουν παίχτή που ΔΕΝ του ανήκει? Χεστηκε η φοράδα του Σωκράτη στ’ αλώνι. Τι να σου πω μεγάλη απώλεια να χάνεις κάτι που δεν έχεις.
Δεν είναι γκρίνια, απλά πόνος για το κατάντημα. Στο κάτω κάτω νομίζω ότι για τρία χρόνια έχει πάρει τα δικαιώματα η Νοβα, οπότε γλυτώνω και τις τηλεοπτικές στεναχωριες έτσι…
Θεωρω γελοιο να μιλανε για μεταγραφικη νικη απεναντι στον Ολυμπιακο οταν η ομαδα εχει αποσυρθει απο τα παζαρια εδω και αρκετο καιρο.
Πιστευετε οτι αν ο Σωκρατης ηθελε να κρατησει τον Λετο,ο βαζελας θα προλαβαινε να δηλωσει ενδιαφερον?Θα τον ειχαμε παρει οσο το φαξ θα ηταν ακομα στα καλωδια του ΟΤΕ.
Ας δούμε τα πράγματα λίγο ψύχραιμα.
Αν υπάρχει άνθρωπος που διαφωνεί με την μεταγραφή Κατσουράνη είναι μεταξύ εμπαθούς και άσχετου.
Για τον Λέτο (εκτός από τις εφημερίδες που πρέπει να πουλήσουν) δεν έχω δει κανέναν να πανυγηρίζει. Κανά 2 φίλοι μου Ολυμπιακοί τον ήθελαν να μείνει, αλλά ως εκεί, δεν τρελάθηκαν κιόλας.
Μέχρι πριν μερικές μέρες δεν υπήρχε ούτε μια ομάδα πλην του Ολυμπιακού να διαπραγματεύεται τον Λέτο. Με αυτά τα δεδομένα ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα τον έπαιρνε κοψοχρονιά ο Σόκρατες. Μόλις μπήκε ο ΠΑΟ με 4 μύρια, δεν το κυνήγησε το θέμα και τους λόγους τους ξέρουν στον Ολυμπιακό και μόνο.
Εγώ πάντως περιμένω να δω ποιός θα είναι ο κεντρικός αμυντικός, ποιός θα είναι ο σέντερ φορ και αν θα αποκτηθεί πλάγιο μπακ.
Τέλος, θέλω να δω τι θα γίνει με Μάτος, Ιβανσιτς και Κλέιτον.
Όταν δούμε τη συνολική εικόνα θα έχουμε και άποψη. Μην ανησυχείτε, σε ένα μήνα θέλουμε - δε θέλουμε θα δούμε την ομάδα σε επίσημους αγώνες.
Διαφωνώ με τις μεταγραφές Κατσουράνη και Λέτο, που είναι χειρότεροι παίχτες από Μάτος, Ίβανσιτς. Είμαι λιγότερο ή περισσότερο εμπαθής και άσχετος από τον Τεν Κάτε που διώχνει τους καλύτερους παίχτες πριν έρθει, για να φαίνεται ότι άφησε τη δική του δουλειά? Και τι έχει αφήσει μέχρι στιγμής? Ένα μάτσο σκατά.
παίρνει παίκτες ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό γκρινιάζουμε γιατί μας παίρνει όποιους θέλει και κάνει επίδειξη δύναμης.
παίρνουμε παίκτες από τον Ολυμπιακό γκρινιάζουμε γιατί μας λένε ότι παίρνουμε αυτούς που δε θέλουν.
4 αμυντικά χαφ είναι απαραίτητα σε μια χρονιά να έχει μια ομάδα! ειδικά όταν πολλές φορές χρησιμοποιεί σύστημα με 3 τέτοια! το ότι έχουμε 4 πρωτοκλασσάτα είναι ακόμα και αυτό πρόβλημα!
δεν μπορώ να μπω σε σύγκριση του ποιός είναι καλύτερος ή χειρότερος ποδοσφαιριστής. Είναι και λίγο επισφαλές να κάνουμε τέτοιες συγκρίσεις. Στην Ελλάδα ο Κατσουράνης είναι πιο χρήσιμος από όλους. Είναι ο παίκτης που θα πάει στο Καραϊσκάκη και θα είναι όσο ψυχωμένος είναι ο Καραγκούνης και είναι ο παίκτης που θα σου βάλει το γκολ σε μια στημένη φάση που θα ξεκλειδώσει την κλειστή άμυνα ενός μικρότερου αντιπάλου. Μπορεί να παίξει με τεράστια άνεση ως σέντερ μπακ άμα χρειαστεί και έχει παίξει ολόκληρη χρονιά σε αυτή τη θέση.
Έχω πολλάκις εκφράσει την επιθυμία μου να μείνουν και οι 2 παίκτες. Ο Ιβανσιτς είναι διαφορετικός παίκτης από τον Λέτο. Ο Ίβανσιτς είναι κοντά στο στυλ του Τσιάρτα, ενώ ο Λέτο είναι ένας παίκτης για να παίζει ΠΑΝΩ στη γραμμή. Το ενός το δυνατό σημείο είναι τα στημένα και η σέντρα, του άλλου οι τρίπλες και οι διεμβολισμοί.
Επιμένω, κυρίως για να κρίνω τον Λέτο πρέπει να δω το σύστημα που θα παίζει και ποιός προορίζεται για σέντερ φορ που θα κρίνει και το πως θα στηθούν οι υπόλοιποι γύρω του.
Δυστυχώς ο Ματζιος:(:(:(:(:(:(
Μιας και είδα αρκετό Λέτο φέτος, ας σας πω και 1-2 πράγματα (όσα ξέρει ο νοικοκύρης)
Ο μικρός είναι η περίπτωση παίκτη που λατρεύει τις ντρίμπλες και παθιάζεται με αυτές. Θα σου περάσει τον πρώτο αμυντικό με ποδιά και μετά έχει 2 επιλογές για εύκολες και καλές πάσες. Όχι! Ο Λέτο θα περάσει και 2ο. Μετά θα έχει 3 επιλογές για καλή και επικίνδυνη πάσα. Όχι, ο Λέτο θα προσπαθήσει να περάσει και 3ο αμυντικό. Φυσικά, μία στις 5 καταφέρνει να τους περάσει όλους. Όταν αυτό το καταφέρνει ή θα δώσει μία όχι και τόσο καλή πάσα ή θα κάνει ένα σουτ από πολύ πλάγια θέση που δεν έχει ελπίδες να μπει. Σέντρες δε τον θυμάμαι να βάζει. Σε όλο το πρωτάθλημα έβαλε 2 γκολ και στην άμυνα είναι η περίπτωση του παίκτη που τρέχει πολύ, δοκιμάζει τάκλιν αλλά σπάνια έχει αποτέλεσμα η άμυνα του. Με Σπυρόπουλο όμως από πίσω, νομίζω δε σας ενοχλεί ιδιαίτερα. Αν δεν αφήνει τη θέση του (δε την αφήνει), τότε θα είστε κομπλέ.
Όλα αυτά για το παιχνίδι του, ακούγονται άσχημα. Όμως είναι ακόμα μικρός και φέτος ήταν ουσιαστικά η πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη όπου πήρε παιχνίδια. Όταν είχε έρθει στη Λίβερπουλ, όλοι μιλούσαν για τη τρομερή τεχνική του (πολλά από αυτά που κάνει, τα κάνει και με full speed, οπότε μπορεί να μοιάζουν απλά και εύκολα, αλλά δεν είναι), αλλά γκρίνιαζαν όλοι και για την κακή διαχείριση των δυνάμεων του μέσα στο γήπεδο. Πάνω από 30 λεπτά δεν άντεχε. Ο Λέτο που είδαμε στον Ολυμπιακό, άντεχε μίνιμουμ 60 λεπτά σε κάθε αγώνα, άρα μιας και έμαθε να διαχειρίζεται τις δυνάμεις του, πιστεύω πως μπορεί να μάθει να δίνει και καμιά πάσα όταν πρέπει.
Αν ο Τεν Κάτε τον μάθει να δίνει πάσες, τότε θα έχετε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, μιας και παίκτες που δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις από το πουθενά, σπανίζουν. Αυτό είναι ένα στοίχημα που πρέπει να πάρετε. Ο Καστίγιο είχε παρόμοια προβλήματα στον Ολυμπιακό και χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να τον δούμε να δίνει σωστή πάσα τη σωστή στιγμή. Αλλά τα κατάφερε στο τέλος.
Όσο για το χαρακτήρα του Αργεντίνου, κακά τα ψέματα. Ή ο Λέτο θα τελειώσει τη χρονιά κουρεμένος με τη ψιλή ή ο Τεν Κάτε θα έχει φύγει πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Το βλέπω απίθανο το να μην πλακωθούν
Πολύ καλή και χρίσιμη η ανάλυση Κάρβου. Όντως από σέντρα δε λέει πολλά πράγματα. Αλλά είναι πάρα πολύ κινητικός, κι αυτό αρκεί να δημιουργεί προβλήματα για τον αντίπαλο αμυντικό. Γενικώς θέλει λίγο πιο κοντρολάρισμα. Στα άλλα που έγργαψες επέτρεψέ μου μια διόρθωση.
:bounce::bounce::bounce:
Αν είναι να κουρέχουν αυτή την πανέμορφη κόμη, ας τον ξυρίσουν από τώρα.
Εγώ θεωρώ ότι η μεγάλη μεταγραφή του π.α.ο. είναι ο Κατσουράνης:!:
Εγώ αυτή ζήλεψα:?#-o:!:
ρε το contra λεει οτι ερχεται ο Σισε για συζητησεις με ιδιωτικη πτηση και οτι με την Μαρσειγ ειναι ολα συμφωνημενα8O
Αμα δεν του βγει κανας τραυματισμος, ο παικτης αυτος ειναι πολυτελεια για την Ελλαδα, φοβερο φορ
μαλλον συμφωνησε με Σισσε ο βαζελος…ερχεται αυριο για υπογραφες…βουιξαν contra, sport24, sport-fm.
Listening to: Pearl Jam - Blood
via FoxyTunes
Μεγάλη μεταγραφή αλλά έχει και κάποια ΑΛΛΑ…πάντως είναι μεγάλο όνομα και σε καλή ηλικία.
Περιμένω να δω με τι στο διάολο θα γκρινιάξουν πάλι οι βάζελοι.
Αν δεν είναι και αυτό υπέρβαση τότε τι είναι!
TEΡΑΣΤΙΑ μεταγραφη, σαν ονομα, σαν αξια παιχτη. Και εξαιρετικη ηλικια 28 χρονων. Τουλαχιστον σε θεμα δυνατοτητψν/ικανοτητων ο βαζελος ειχε πολλα χρονια να δει τετοιο παιχτη μπροστα.
Listening to: Pearl Jam - Ain’t Nothin’ To Do
via FoxyTunes
μεγαλη μεταγραφη. μπορει ο παιχτης να εχει φθινουσα πορεια τα τελευταια χρονια, αλλα δεν παύει να ειναι τεραστιο ονομα και πολυ καλυτερος ολων των φορ που ειχατε ποτε. αρκει να μην εχει τραυματισμους…