Cisse-leto-ten haten.αχχαχαχα θα γινει σφαγη στα αποδυτηρια.Παρτε και κανα castillio να θρηνουμε θυματα
παίδες, ευχαριστούμε για τη συμπόνοια αλλά πιστέψτε μας …θα αντέξουμε.
Οχι βασικα παο ειμαι ,με το “παρτε” εννοουσα την διοικηση
δυστυχως για εμας πρεπει να παραδεχτουμε οτι ειναι σπουδαια μεταγραφη.φοβερος παικτης,ο ιδανικοτερος για αυτην τη θεση.και ο παο τα εκανε ολα αθορυβα,χωρις να γινει φασαρια και καθαρισε.εναν τετοιο επιθετικο χρειαζομασταν στον οσφπ,αλλα 8 εκατομμυρια ο κοκκαλης δε θα εδινε-και το ειχε πει και απο την αρχη-.και παλι μπραβο για την αποκτηση του σπουδαιου αυτου παικτη.
γιατι δυστυχως??? απλα επιτελους ενας αξιος αντιπαλος για τον μελμπεργκ…
Aυτή εδώ είναι καλή μεταγραφή. Άλλο βέβαια αν θα βγεί μες στο γήπεδο.
Ας καταλάβουν κάποιοι ότι τις μεταγραφές, 3 σε μια βδομάδα, τις έφερε η γκρίνια του κόσμου. Αν όλα ήταν μέλι γάλα και τουμπεκί, ακόμα θα έκλαιγαν τον Ένχελαρ. Δεν είναι όλη η γκρίνια για κακό.
Πάντως ας σημειωθεί ότι αν όντως δώσουν τα λεφτά που θα του δώσουν, μπορούσαν να πάρουν και Νιλμάρ.
Ρε RedRum σε όλα είσαι λάθος ή τουλάχιστον αλλιώς τα βλέπω εγώ.
α) Η μεταγραφή δεν είναι καλή. Είναι τεράστια. Το να βγει στο γήπεδο είναι κλισέ. Τι σημαίνει αυτό;
β) Όχι δεν έκανε η γκρίνια τις μεταγραφές. Αν νομίζεις ότι για να μην έχουν γκρίνια έκαναν όλα αυτά σε 3 μερες είσαι γελασμένος. Ούτε οι γκόμενες δεν πιστεύουν ότι μπορούν να καταφέρουν τόσα πολλά με τη γκρίνια. Η γκρίνια είναι μιζέρια και από ένα σημείο και μετά δεν αντέχεται.
γ) Ο Νιλμάρ συζητάει στα 15 εκ. με την Man.Utd. Πραγματικά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι αντίστοιχη περίπτωση; Μιλάς για τον επόμενο βασικό σέντερ φορ της εθνικής Βραζιλίας.
Τζιμπρίλ λέμε!
ΟΚ είμαι σε όλα λάθος. Τον Νιλμάρ τον έπαιρνες με 8 το Γενάρη
τον μισό με 7 έπαιρνες.
και τον σισόκο που πήρε η Μίλαν από την Πόρτο με 15εκ. με 300.000 πέρσι.
go figure.
Εντάξει, αφού δεν πήγε στην Έβερτον καλά είμαστε
Πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟ. Τέτοιο παίκτη όχι μόνο δεν είχε, αλλά χρειαζόταν και επειγόντως. Τώρα θέλετε κι ένα δεξί χαφ σε παρόμοιο επίπεδο.
Πάντως, πήρατε άλλον έναν παίκτη που δεν έχει πάρει ποτέ του πρωτάθλημα! Ευτυχώς πήρατε Λέτο που ξέρει από πρωταθλιτισμό
Εγώ έχω να πω ότι πήραμε το γίγαντα με τα πήλινα πόδια.
Ελπίζω να διαψευστώ στην πράξη.
Κατά τ’ άλλα είναι παιχταράς.
Α! Και δεν πιστεύω πια καμία μεταγραφή αν δεν δω τον παίχτη να φοράει την πράσινη φανέλα! Τέλος.
Aυτό που λέει ο Fork:thumbup:
αν δεν κάνω λάθος έπαιξε 35 ματς στην Αγγλία την προηγούμενη σαιζόν.
Ρε εχει ανεβει μην σκαλωνετε,βεβαια δεν ειναι ο σισε της οσερ αλλα τον σκοτωσαν στην αγγλια.
1998 / 99 Οσέρ: 1-0
1999 / 00 Οσέρ: 2-0
2000 / 01 Οσέρ: 25-8
2001 / 02 Οσέρ: 29-22
2002 / 03 Οσέρ: 33-14
2003 / 04 Οσέρ: 38-26
2004 / 05 Λίβερπουλ: 15-4
2005 / 06 Λίβερπουλ: 33-9
2006 / 07 Μαρσέιγ: 21-8
2007 / 08 Μαρσέιγ: 35-16
2008 / 09 Μαρσέιγ: 2-0
2008 / 09 Σάντερλαντ: 35-10
Ενώ οι Έλληνες αμυντικοί θα τον σεβαστούν…
Οχι,ι αλλα Αγγλια δεν ειμαστε σιγουρα…
ναι ρε παιδια μετα την επιστροφη τοθ απο τον τελευταιο χρονικα τραυματισμο εχει δυομισι σεζον γεματεσ( και με αρκετα γκολ μαλιστα- πρωτος σκορερ περσι στην σαντερλαντ)…
αλλα δεν ειναι εκει το θεμα για τον τζιμπριλ…
AXAXAXAXXAAXAXAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXAXXAXAXA
:lol::lol: Δε με νοιάζει η σχέση του με τα αχλάδια, αλλά να εμφανιστεί έτσι με τα ψάρια (γαύρος)
Πως θα αντισταθει ο Χενκ σε τετοιο πειρασμο ομως;; Ειναι και μαυρος…
Sex in the kottero θα γινετε. :lol: