Θυμάμαι όταν παίζαμε με την Οσέρ (στο ΟΥΕΦΑ πριν 5 χρόνια, όταν είχαμε πάλι το γνωστό πρόβλημα νοοτροπίας, 0-0 έξω, όλα γαμάτα και χάσαμε στην έδρα μας) ότι ήταν ο νο1 κίνδυνος.
Και τώρα έρχεται σε μας, σακαταμένος, να αρπάξει λεφτά και να φύγει αργότερα για Πρέμιερ Λιγκ πάλι.
Μακάρι να παίξει.
Πάντως άσχετα που ο Λέτο είναι ένα μαλακιστήρι, κάναμε 3 πρωτοκλασάτες μεταγραφές σε μια μέρα σχεδόν.
Μέχρι να το ακυρώσει κάποιος από τους 3.:lol:
Επιτέλους καλός πάιχτης στον ΠΑΟ!!!
Ολα βέβαια θα αποδειχτούν στο χορτάρι, αλλα σαν μεταγραφή είναι πράγματι τεράστια. Είναι όνομα ρε παιδί μου πως να το κάνουμε. Το αν οι φυλλάδες θα τον έχουν βγάλει παλτο μέσα σε 2 μήνες είναι άλλο θέμα, αλλα σίγουρα δεν είναι ο παίχτης που περιμένουμε τις εφημερίδες να γράψουν ότι “εβγαλε μάτια στο φιλικό με την Ομπερχαουζεν και την Β’ ομάδα της Αουστρια του Ανω Ζαλτσμπουργκ” ή ότι “στα 55 λεπτά που αγωνίστηκε με τους βασικούς πέτυχε τεσσερα καταπληκτικά τέρματα στο εσωτερικό διπλό με την ομάδα των μπλε”
Αντε φέρτε και τον Αντριάνο απο τη βραζιλία, να γυρισεί και ο Εκι να φτιαξουμε μια κάλη ομάδα που θα έχει πάνω απο όλα καλό κλιμα στα αποδυτήρια…
σίγουρα, μπορούν πολλά να συμβούν και ποτέ δεν ξέρεις τι γίενται και μπλα μπλα μπλα.
αλλά ρε μάγκες πιστεύετε πραγματικά ότι μπορούσε να κάνει πολύ καλύτερες επιλογές ο ΠΑΟ και δεν τις έκανε; την τύχη μετά δεν την αγοράζεις.
μακάρι να είχε έρθει ο Γιοβάνοβιτς ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης αλλά κάνει σαν γκομενίτσα λες και έπαιζε στη Μάντσεστερ ξέρω γω και του κακοπέφτει ο ΠΑΟ.
Η μπάνκα έχει ακόμα 5-6 εκ. για κεντρικό αμυντικό και ένα πλάγιο μπακ (λογικά δεξί αφού ο Καντέ παίζει και αριστερό μπακ στην ανάγκη).
Για τον Σουηδό τον μικρό ακούγονται πολύ καλά λόγια, αλλά προσωπικά δεν έχω καμία άποψη. Έχω μόνο μια απορία. Πώς γίνεται να είναι αρχηγός στην U21 ομάδα της Σουηδίας και να είναι 23 χρονών;:-k
Φαντάζομαι τον τεν κάτε να προσπαθεί να τους χωρίσει και να τρώει σφαλιάρες ασταματητα!:lol:
Ο Σισέ μάλλον παλτό θα βγεί στον παο, δεν ήθελε να παίξει Ελλάδα και δεν ήταν ποτέ τόσο καλός παίκτης, πάντως θα γελάσουμε με τις μαλακίες που θα κάνει όταν έρθει.
Περισυ ο Τεν Κατε, χωρις κανενα επιθετικο αξιας, καταφερε και εκανε τον βαζελο επιθετικη ομαδα. Απλα σκεφτομαι με Σισε μπροστα τωρα τη διαφορα. Καλα για τους αμυντικους κατι ομαδων της σειρας (οπου ο βαζελος αγκομαχουσε να παρει αποτελεσμα) ο Σισε θα ειναι φαντασμα.
18εκ ευρω παντως συνολο για εναν παικτη που εχει πολυ βεβαρυμενο ιστορικο τραυματισμων ειναι μεγαλο ρισκο. Αν δεν του τυχει παντως καμμια αναποδια, ειναι παικτης που μπορει να κανει την διαφορα. Γιατι μπορει να δημιουργησει και μονος του το γκολ, δεν ειναι μονο “παρτο-βαλτο”
προφανως εκει εξω με αυτα τα λεφτα κυκλοφορουν καλυτερες περιπτωσεις, αλλα μαλλον δυσκολα να της χτυπησεις. Εδω με τα ζορια (κ καλα απ’οτι ακουγεται) επεισαν τον Σισσε να ερθει.
Εγώ πιστεύω πως είναι 10εκ.€ η μεταγραφή κι όχι 18. Στα 18 μετράνε και τα λεφτά που θα πάρει ο παίκτης. Ας μη το ξεκινήσουμε τώρα κι αυτό. Όλα αυτά τα χρόνια είχα μάθει να λέω “πήραμε ελεύθερο τον Ριβάλντο”, κι όχι πήραμε το Ριβάλντο με 12 εκ.€ …
Το πρόβλημα της μεταγραφής Σισέ στον Παναθηναϊκό, δεν είναι ο Σισέ, αλλά ο ΠΑΟ. Ακριβές μεταγραφές έχει κάνει ξανά ο ΠΑΟ. Το θέμα είναι πως όλοι έφυγαν ως άμπαλοι από τον ΠΑΟ και την εξέδρα.
Παιχταρας ο Σισε,αλλα ρε παιδια τοσα πολλα λεφτα και μαλιστα για εναν παιχτη με τετοιο ιστορικο τραυματισμων;Παιζετε με βασικο σεντερ μπακ τον Βυντρα και πατε και παιρνετε πανακριβο σεντερ φορ οταν εχετε ηδη την καλυτερη επιθεση στο πρωταθλημα;Πολυ εντυπωσιακη μεν,αλλα αρκετα ρισκαδορικη και ανουσια μεταγραφη κατα τη γνωμη μου.Αλλα να μου πεις,λεφτα δεν εχετε;
Να πω μια άποψη επί των εκρηκτικών χαρακτήρων που αναφέρετε.
Στον ΠΑΟ για χρόνια παίκτες πλακώνονταν, τρωγόντουσαν, ρουφιάνευαν ο ένας τον άλλον κλπ ομορφιές.
Όλα αυτά γινόντουσαν όσο στην προεδρεία ήταν ο Τζιγγερ, ο οποίος έχει την ιδιαιτερότητα να αντιμετωπίζει τους ποδοσφαιριστές σαν υπαλλήληους μιας εταιρείας του και ως επενδύσεις. Έθετε σε αυτούς στόχους και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι για τους περισσότερους κράταγε και ατομικούς στόχους και στοιχεία απόσβεσης.
Όπως κάνουν δλδ οι μεγάλες επιχειρήσεις στο προσωπικό τους.
Για αυτό και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ σε πολλές περιπτώσεις αντιδρούσαν όπως οι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου, αρκεί να φανεί καλός στο αφεντικό.
Μόνο που το ποδόσφαιρο δε δουλεύει έτσι.
Και αυτό πέρσι πρέπει να παραδεχτούμε ότι άλλαξε. Δεν θυμάμαι κανένα σοβαρό συμβάν μεταξύ των παικτων ή κρούσματα απειθαρχίας σε σημείο που ο Τεν Κάτε και ο Πατέρας τους ζήταγαν περισσότερο νεύρο! Η αλήθεια είναι πως ο Πατέρας ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και είναι άνθρωπος που δεν μασάει.
Δεν το παίζει μπαμπούλας. Ξεκαθαρίζει πως είναι μαζί με τους παίκτες (δείτε κότερο μετά την πρόκριση στο CL) αλλά όταν χρειαστεί θα τα χώσει και μάλιστα άσχημα, χωρίς όμως να "χάσει"ι τους παίκτες.
Προσωπικά, εμπιστεύομαι τον Πατέρα στο ότι δεν θα αφήσει με τον τρόπο του κανένα Σισέ και κανένα Λέτο να χαλάσει την ομάδα.
Τέλος, ανεξάρτητα του πόσο αποδίδουν υπάρχουν παρα πάνω από μια σημαντικές προσωπικότητες στον ΠΑΟ φέτος. Ο Ζιλμπερτο, ο Σισέ, ο Κάρα και προσωπικά θεωρώ και ο Κατσουράνης.
O Aβραάμ πρέπει να έχει χάσει τον ύπνο του από προχτές.
Άντε να πάρουμε κανά καλό στόπερ. Αυτός ο Μπιασμίρ πρέπει να ναι πολύ καλός παίχτης. Ο Χένρικσεν έχει πει να τον πάρουμε με κλειστά μάτια, οπότε καταλαβαίνετε.
Αν και κατά τη γνώμη μου η ομάδα θέλει 2 στόπερ, ας πάρουν 1 και βλέπουμε.