Παναθηναϊκός

Μαλον για να τσιγκλισουν τους γαυρους ακομα περισσοτερο :stuck_out_tongue:
Φαντασου οτι κανενας απο τους 2 (Λετο,Καστιγιο) δεν καταδεχεται να κατσει παγκο.Αν τον παρετε και αυτον βλεπω τα αποδυτηρια του Παναθηναικου κλουβι για Κ1

Τον μαστίγιο θα τον βάλουν να συγκλίνει από δεξιά:p

παει ο νινης δηλαδη…

πόσο προβατο μπορει να είσαι για να τρεξεις καλοκαιριατικα στου διαολου τη μανα , για να υποδεχθεις ως αλλον μεσσια ενα ποδοσφαιριστη?? Ποσοι πηγαν χθες Ε. Βενιζελο?? καμια 3000 ατομα?? Θελω να δω αν τρεχουν τοσο προθυμα και με το ιδιο παθος οταν τους γαμανε τη ζωη απο παντου. Εκει δουλικα σκυβουν το κεφαλι ομως. Αρτος κ θεαματα λοιπον.

Listening to: Funkadelic - Who Says A Funk Band Can’t Play Rock!!
via FoxyTunes

Κι εσύ αν έπαιρνες τσάμπα εισιτηριάκια μπορεί να έτρεχες στο αεροδρόμιο να προυπαντήσεις τον Πάτον. Δες το ετσι, και μην ψάχνεις λογική εξήγηση. Οι άνθρωποι αυτοί, όχι όλοι βέβαια, απλά έχουν άλλες/λάθος προτεραιότητες στη ζωή τους.

To θεωρω αξιοπρεπεστερο απο τα να πηγαινεις σε προεκλογικες συγκεντρωσεις αυτων που τρωνε με χρυσα κουταλια απο τον δικο σου ιδρωτα…

Δεν κατηγορω τόσο την επιλογη τους να πανε στο αεροδρομιο, κατηγορω την επιλογη τους να μην ασχολουνται με σοβαροτερα πραγματα, τουλαχιστον καποιοι απο αυτους. Καλα ανοιγω σχετικο θεμα στο podium.

Listening to: Funkadelic - Into You
via FoxyTunes

Για τσεκαρετε εδω

current club panathinaikos!!!

στο wikipedia οτι θες βαζεις!

Αυτός είναι από τα παιχάκια της ΣεντΕτιέν? Πότε τον πήραμε? Κανά λάθος θα ναι…και δεξί μπακ έ?

Aφου εχουμε ηδη παρει εναν ρε!:slight_smile:
Αλλα η αλήθεια ειναι πως το κενο του Γιανναρου δυσκολα θα καλυφθει ακομα και απο 3…:stuck_out_tongue:

Οχι ρε π0*$τη μου!!!8O8O8O Οχι τον καραγκιοζη στον Παναθηναϊκο ρε…:frowning: Καλα, δεν την παλευουν καθολου μου φαινεται.[-X Ας ελπιζουμε τουλαχιστον να μην παιζει!:p:lol:

Για να καλυφθεί το κενό του Γκούμα πρέπει να μεταγραφεί όχι παίχτης, αλλά το τηλεοπτικό συνεργείο του Σταρ.

Όσο για τον Καστίγιο, δεν έχω πρόβλημα.

Επειδη ειδα κατι για υποδοχες και “μαλακες”.

Χωρις ειρωνια, παρεξηγησεις και τα λοιπα αυτοι που εσεις θεωρειτε μαλακες, το ιδιο μαλακες θεωρουν οσους πχ σκανε φραγκα για δισκους για 50ρηδες πολυεκατομμυριουχους.

Ειναι θεμα προτεραιοτητων και δεν ειναι κανεις αρμοδιος να κρινει αν ειναι σωστες ή οχι για τον αλλον.

λετε να ειναι κανα μπασταρδο του Χατζηφωτιου ο Σισε?:-k

Καλα, σε αυτο εχεις ενα πολυ σημαντικο point ειναι η αληθεια!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαβαζω στο sportdog οτι παιζει να βολευτουμε με κατσουρανη σεντερ μπακ και τα λεφτα να τα δωσουν αλλου.Ελπιζω το ρεπορταζ τους να μην ειναι καθολου εγκυρο…

Φιλε ο Αντωνιου κανει τις μεταγραφες και στον παγκο ειναι ο Τεν Κατες.Αν κανει μεταγραφη τον Φραγκολια με 3 εκατομμυρια και παιζει βασικος σεντερ φορ μην απορησεις:p

Αστο ακομα να πιστεψω ποσα φραγκα δωσαμε για τον μελισση…

Λουσιο:lol::lol:

Παντως σαν να στρωνει επιτελους ο ΠΑΟ, αντε να φτιαξει και ομαδα να ανεβει το επιπεδο του πρωταθληματος

H μεταγραφή Σισέ έχει πολλαπλά οφέλη. Μια ματιά στα πρωτοσέλιδα του Φιλάθλου με την ιγκουάνα Σισέ κάθε μέρα σε πείθει για το επικοινωνιακό κέρδος του Παναθηναϊκού. Νομίζω ότι το παιχνίδι με τον Πειραιά ξεκινάει από εκεί, και μέχρι το παρόν έχουμε συντριπτική υπεροχή. Για να δούμε. Σιμάο για Ιταλία λέει. Αν μείνει ο Μαρσέλο, δεν έχω πρόβλημα να τον πουλήσουν σε μεγάλη Ιταλική. Άλλωστε η χρησιμοποίησή του φέτος φάνηκε ότι αποσκοπούσε εκεί. Με τον αμυντικό τώρα δε ξέρω. Αν τύχει Λούσιο (χλωμό) ή Μαρτσένα (πιο πιθανό), μιλάμε για μίλια μπροστά. Πάντως αυτό ίσως που λείπει, άσχετα αν ο Κάρα πάει στον άξονα ή όχι, είναι ένα επιτελικό χάφ με τελική/κάθετη. Και κάποια στιγμή ο κόουτς μας πρέπει να δώσει λίγο παραπάνω βάρος στο Νίνη, ο οποίος νομίζω φέτος θα είναι στην προετοιμασία πρώτη φορά πάνοπλος.